Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 64
31
Economie discussie / Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 06 oktober 2022, 11:43:54 »
Dag allemaal,

zoals jullie in mijn laatste bericht over Guldencoin kunnen lezen vind ik de bedrijfsplannen van Rijk grenzen aan oplichting. Niet alleen wordt er voor een kwart miljoen aan NFT's verkocht, maar deze NFT's worden ook nog eens pas over 9 maanden geleverd.

Het is altijd makkelijk om anderen ergens van te beschuldigen, maar je moet ook altijd kritisch naar jezelf blijven kijken.

Sinds ik in maart heb aangegeven dat mijn EFL's vanaf nu te koop staan is de omzet uit de markt verdwenen. In tegenstelling tot ieder ander met EFL's gebruik ik mijn EFL's echter in het dagelijks leven. Ik spreek me uit als voorstander van dit geldsysteem en probeer actief nieuwe mensen te betrekken bij het project. Ik eet minimaal 1x per week van mijn e-Guldens en heb hier in de lokale economie al een enorme varieteit van producten en diensten ontvangen in ruil voor EFL.

Echter, met de huidige marktcondities toont EFL voor mij niet de waarde aan als het momenteel doet voorkomen. Zodra EFL een sprongetje maakt in de prijs wordt ik aangesproken op straat dat het leuk en positief is wat er gebeurt en dan denk ik bij mezelf, ze moesten eens weten, je kan die EFL's helemaal niet kwijt.

Er komen geen nieuwe orders in het orderboek, er worden geen orders uitgevoerd, ofwel, de prijs van EFL is gebakken lucht en er is niemand die op deze prijs het waard vind om zijn euro's om te ruilen voor EFL. Om die reden ga ik vanaf vandaag EFL's niet alleen te koop aanbieden, maar ook actief verkopen.

Omdat coingecko een markt als actief aanmerkt als er ten minste 1x in de 3 uur een order wordt uitgevoerd ga ik proberen om aan dit criterium te voldoen, zodat de internationale gemeenschap ten minste weet dat EFL nog actief is. Mijn logica is dat er vanzelf een prijs komt waarop het voor mensen wel interressant wordt om EFL's te kopen en zo niet, dan weten we zodra de prijs op 0 staat ten minste dat we onze tijd ergens anders aan kunnen besteden.

Ik ben niet langer bereid de leugen van de huidige prijs te verdedigen en op deze manier kan ik mijzelf tenminste in de spiegel aan blijven kijken en met een goed gevoel over dit project blijven praten. Er zullen zeker weer mensen naar mij toekomen die gaan vragen waarom de prijs naar beneden aan het gaan is en dan kan ik ten minste het eerlijke verhaal vertellen, wat volgens mij moet zijn: Er is niemand in Nederland die zich ook maar in de verste verte interresseerd voor dit project en de mensen die het project uit willen dragen zijn niet in staat voldoende offers te brengen om hier verandering in te brengen.

Zoals de enkele lezer op dit forum wellicht weet ben ik na een troll actie van de NCTV nog altijd niet welkom om mijn berichten in chatgroepjes van EFL te plaatsen, dus als iemand deze boodschap voor mij kan laten doorsijpelen naar bijvoorbeeld discord of telegram dan is dat hartstikke welkom.

Ik wil nog even zeggen dat ik het natuurlijk zelf ook jammer vind dat er in het verleden niet voldoende winst is genomen om nu op lagere koers terug te kopen en dat alle vroege investeerders die op mijn aanraden een leuke winst hebben gerealiseerd allemaal zijn weggelopen en ik het betreur dat geld verdienen in mijn ervaring door deze club als onwenselijk wordt ervaren, maar ik put kracht  uit de gedacht dat als de koers gaat bewegen dit wellicht als resultaat gaat hebben dat mensen zien dat EFL niet zo dood is als het nu doet voorkomen, waarbij ik nog de kanttekening wil maken dat ik geen programmeur ben en er dus zeker momenten zullen zijn waarop ik mijn gestelde doel van 1 order per 3 uur niet zal bereiken.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die hieronder worden gesteld, maar ik ga er vanuit dat deze uitleg voldoende is voor mensen.


32
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Gepost op: 02 oktober 2022, 18:18:59 »
Vanaf de witte zandstranden nabij Liberland een felicitatie richting Guldencoin, die wederom een cosmetische verandering gaan doorvoeren.

We zijn inmiddels van Guldencoin wel gewend dat ze van visie veranderen, in de dagen dat ze bestaan, zo'n 4 dagen minder dan EFL, zijn er al veranderingen geweest in muntuitgifte, protocol, naam en ja, zelfs de totale munhoeveelheid is aangepast, maar nu komt daar dus wederom een aanpassing voor de buhne bij.

De naam gaat worden veranderd naar MUNT, niets meer en niets minder. Het geheel stelt natuurlijk weinig voor, maar het geeft wel een leuk marketing moment om de mensen weer eens aan te sporen wat van die munten van de markt te kopen, tot op heden is het gevolg daarvan dat de koers ongeveer met 100% is gestegen in afwachting van dat nieuws.

Een ander leuk nieuwtje is dat ze bij NLG nu ook NFT's hebben toegevoegd aan hun arsenaal van dienstverlening. Om dat te vieren is er ook meteen een beperkte oplage uitgebracht van NFT's die Rijk en zijn vriendjes een beoogde 250.000 euro op moeten leveren. Wat mij betreft natuurlijk totale oplichting, maar wel leuk om te zien dat NLG op die manier laat zien dat je ook geld kan verdienen met cryptogeld. Hoe anders is dat bij EFL, waar winst maken wordt gezien als profiteren en de ontwikkelaars hun munten ongebruikt en waardeloos in de kast laten liggen.

Of de nieuwe naam zal aanslaan waag ik te betwijfelen, maar het is ten minste leuk om te zien hoe men bij NLG moeite doet om tot die volgzame loonslaven door te dringen dat er ook nog iets beters bestaat dan die euro waar ze zo gewend aan zijn.

33
Korte berichten / Verjaardag
« Gepost op: 29 september 2022, 11:31:10 »
Hiep-Hiep Hoera!

Vandaag ben ik jarig en om dat te vieren geef ik 36*36 EFL weg aan alle mensen die raden hoeveel jaar ik al van mijn levenservaring loop te genieten.

Tijdens een speciale verjaardagsuitzending van Vrijheid Radio zullen de EFL's een nieuwe eigenaar vinden, iedereen is dus vanaf een uur of 20.00 van harte welkom om aan te schuiven.

Voorafgaand aan de Vrijheidradio uitzending maak ik mijn eigen stream waar ik een speciaal voor deze dag geschreven tekst zal voorlezen, waarin ik natuurlijk weer van harte mijn beklag doe over de gang van zaken in de wereld.

Geheel tegen de wens van sommige wordt er vandaag dus uitbundig feest gevierd, want succes mag gevierd worden! Mensen zullen zoals vanouds weer tot vermoeiends toe worden aangespoord om deel uit te maken van de missie die ik op poten heb gezet en wellicht vindt ik vandaag dus nog wel wat medestanders in mijn gevecht tegen de pedoclub.

Mijn livestream is inmiddels online, https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE , en als je een berichtje in de chat achterlaat maak je kans op een prijs, zo eenvoudig kan het zijn.

De uitzending van vrijheidradio is beschikbaar via https://twitch.tv/vrijheidradio

De tekst die voor vandaag is voorbereid is beschikbaar via https://www.sgulden.nl/l/verjaardag/ en zal later deze week als hoogtepunt worden toegevoegd aan het discord kanaal waar alle voorgaande hoogtepunten ook te zien zijn.

Wellicht tot later vandaag!

35
ik denk inderdaad dat je een ouderwetse romanticus bent. Je doet het voor niemand anders behalve jezelf en dat is de Nederlanders nu net stelselmatig afgeleerd, als bitcoin op 10 miljoen miljard staat en de tx kosten voor een nederlander niet meer te betalen zijn is het te laat, we wachten rustig af, maar juist aankomende periode zal duidelijk worden dat het moment al voorbij is, binnenkort kan een nederlander alleen nog de gasrekening betalen en voor de rest staat ie in de rij voor voedselbonnen, maar het geeft ze wel een deugdzaam gevoel dat ze het samen doen, dus dat is die prik wel waard.

36
Het gaat in dit stadium helemaal niet wat er allemaal gebeurt of gedaan kan worden in de toekomst. Het gaat om mensen die geloven dat er in de toekomst wat gaat gebeuren en gedaan wordt. Net zoals je bitcoin ooit voor 10 cent kon kopen toen niemand er mee bezig was en je er niets mee kon, zo is dat nu hetzelfde bij EFL.

Het feit dat er niemand van de betrokkenen die logica wil doorzien is de reden dat er niemand anders ooit gaat vertrouwen in EFL, zo simpel is het. De markt van EFL geeft een heel duidelijk signaal af, EFL is niets waard en er is niemand die vertrouwen in heeft dat dit ooit gaat veranderen. De nieuwe orders die zijn ingezet op freiexchange laten het heel duidelijk zien, men wil graag dat EFL op 10 satishi wordt gewaardeerd, dus nu is het wachten tot we daar op uitkomen, zo wil men dat graag binnen de EFL club. Tijd genoeg, want het gaat ons allemaal prima af. Geen noodzaak tot urgentie, over een jaar of 30 kan je die EFL's namelijk veel goedkoper kopen en maakt het dan wat uit dat iedereen inmiddels onvruchtbaar is gemaakt met een ongeteste gifspuit? Nee, natuurlijk niet, want de EFL-ers maken zich uitsluitend druk om hun eigen miniscule project en zijn verder totaal niet maatschappelijk betrokken.

Fijne dag nog

37
Korte berichten / Re: Een welverdiende pluim voor sgulden.nl
« Gepost op: 19 augustus 2022, 10:52:27 »
de tekst is nog niet af en onderdeel van mijn persoonlijke promotie actie. Op 1 september zal de Nederlandse tekst worden voorgelezen tijdens de eerste uitzending van een 11 dagen durende opbouw naar de 11 september memorial stream op https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE en alle aanspreekpunten van koning wappie kunnen de videoboodschap diezelfde dag in hun emailbox verwachten.

38
Ha, ik dacht laat ik nog eens reageren op het spaarplan.

Ik had een idee. Stel nu dat we de resterende looptijd opdelen in maanden en deze vervolgens op een tijdslijn plaatsen. Er zijn dan per jaar 12 maanden. Mijn idee is om 1 maand per jaar , of welke hoeveelheid dan ook, van het budget om te zetten naar Litecoin. de EFL.nl wallet geeft prijzen in Litecoin en er is ook een directe link met litecoin via freixlite. Dit budget wordt omgezet naar Litecoins en als order opengezet op een gunstige koers die de spaarders een voordeel van minimaal 100% geven op de aankoopprijs. Indien Litecoin in een maand gunstig beweegt kan een deel van de kooporder worden gebruikt om een arbitrage gelegenheid te ontwikkelen voor de EFL gemeenschap, waarbij ze een reden om actie wordt aangeboden door EFL te verkopen tegen Litecoin en terug te kopen met Bitcoin.

Een andere reden dat ik nu met dit idee kom, is omdat Litecoin historisch gezien vrij laag genomineerd wordt, dus wellicht een kans om wat extra winst te genereren.

39
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 28 juli 2022, 19:59:17 »
Als afsluiter van de Koning Wappie streams, waarbij mijn intentie was om 1 miljoen e-Gulden EFL uit te delen aan diverse initiatieven, heb ik vandaag deze video opgenomen.   


De schildpad die ik afbeeld is gebaseerd op de beeltenis die Sven Hulleman vorig jaar introduceerde. Met het afronden van dit project maak ik me klaar voor een toffe winter, waarin ik verwacht dat er nog meer van mijn voorspellingen waarheid gaan worden. Wie weet, wellicht gaan Nederlanders we l de toegevoegde waarde inzien van e-Gulden EFL in hun leven, een veilig spaarmiddel waarmee men de vruchten uit hun arbeid op langere tijd veilig kan stellen, de Bitcoin van Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=Yk3LiYX2wdU


Van nabij Liberland wens ik iedereen een warme e-Gulden EFL groet.


nb. Hiermee is de Koning Wappie bijdrage ten einde gekomen, ik sluit hiermee dit topic, op naar een volgende!

40
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 21 juli 2022, 10:27:13 »
Ik herken nu toch een beetje verdeel en heers in je commentaar, alsof de nctv het nog eens opnieuw wil proberen omdat ze merken dat het tot nu toe nog steeds niet genoeg is geweest.

De totale onbekendheid wil ik weerleggen, zo is de lancering zelfs op radio1 benoemd, maar mensen kunnen pas leren als ze daar voor open staan en momenteel staan de mensen in Nederland open voor... vul zelf de huidige dagelijkse brainwash maar in.

Het spaarplan loopt nog tot 2026 en als deze beperkte groep het lukt om ondanks alle tegenwerking die belofte waar te maken is dat een prestatie om trots op te zijn, daar is iig heel wat meer voor nodig om een account te maken op een forum, en maar klagen... en te klagen dat er niemand het begrijpt.

EFL is de Bitcoin van Nederland, stel nu dat jij bitcoins zou kunnen kopen voor 5 cent, zou je dat dan doen? en 10 cent, en een kwartje?? Zo lang er niemand is die erkent dat de Bitcoin van Nederland 1 euro per stuk waard is, waarom zouden al die andere Nederlanders zich dan druk gaan maken? 1 euro is echt pas het begin hoor, voor je het weet zijn het er 50 en help bitcoin het naar de 1000.

Wat doodjammer is, is dat je 4 jaar geleden mij geen berichtje hebt gestuurd toen de NPO langs kwam. "Kom op Yoshi, ik geloof in je en je staat er niet alleen voor." was genoeg geweest om mij men vrijheid te laten opofferen, maar zelfs de mensen die mij op het podium riepen konden die woorden niet uitspreken.

Er is voor EFL dus helemaal niets doodjammer, of iig deel ik die visie van jou niet. Het is ook niet zo dat je de mensen hier iets kan verwijten, behalve natuurlijk als ze het spaarplan gebruiken om je te pesten en daarmee het vertrouwen in de club ondermijnen.

Persoonlijk raad ik iedereen die EFL gebruikt als spaarmiddel overigens van harte AF om hierover publiekelijke uitspraken te doen. De beste beveiliging bereik je als niemand weet dat er iets te stelen valt en gezien de manier waarop de overheid zich de laatste jaren ontwikkeld is het wellicht ook verstandig om jezelf niet al te kritisch uit te spreken. Dat is dus een beetje een lastige situatie, maar wel de manier waarop ik het mensen al jaren vertel. Praat met niemand over EFL en ga ze al helemaal niet uitgeven in een winkeltje om sokken te kopen, wissel die munten eerst om naar de lokale schuld van de terroristische organisatie naar keuze en ga vervolgens pas je bereikte spaardoel verkrijgen.

Ik raad je aan om in het vervolg meer de blik naar binnen te richten en je eens af te vragen: "Welke bijdrage kan ik zelf leveren om de situatie meer naar mijn hand te zetten?" Dat is tenminste als jij vind dat er iets verkeerd gaat, maar gezien alle frustraties die je uit blijkt dat zo te zijn, als is mij niet helemaal helden wat je dan precies bedoeld, behalve het bekritiseren van mensen die ons tot hier hebben gebracht lees ik verder vrij weinig commentaar waar ik ook echt iets mee kan.

41
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 20 juli 2022, 00:46:10 »
Mijn excuus voor de spelfouten, ik heb tegenwoordig niemand meer om me heen om het te controleren en geef altijd maar als excuus dat ik met cijfers beter ben dan met letters, maar de werkelijke reden is wellicht dat ik het al weer heel wat vind dat ik ondanks alle tegenwerkingen toch maar weer mezelf weet te motiveren om wat nieuw bloed aan te trekken.

Mijn voordeel voor het gebruiken van e-Gulden, een eigen bezit waarmee je geen kracht laat wegsijpelen aan wat ik de pedoclub ben gaan noemen.

Waar mensen verder hun EFL's voor gebruiken moeten ze natuurlijk zelf weten, maar Nederland heeft volgens mij een enorme behoefte aan een spaarmiddel dat niet in controle staat van een overheid. Daarnaast is het fijn dat de hyperinflatie periode van EFL al achter de rug is, in tegenstelling tot andere alternatieven zou dit in theorie kunnen leiden tot een prijsstijging.

Ik denk dat het echte voordeel van EFL zich pas zal bewijzen als men vanuit de eigen club een reden geeft om het te kunnen vertrouwen. Communicatie is daarbij het meest belangrijke en natuurlijk je eigen beloftes waarmaken. Helaas is dat niet het sterkste punt van de club, zo is bijvoorbeeld het huidige spaarsaldo ongeveer 1/3e van wat men orgineel zou verwachten, deze hoeveelheid is gereduceerd nadat ik hier in maart jl. op mijn blogwebsite een vermelding over had gemaakt.

Helaas is EFL nog steeds erg afhankelijk van een aantal personen en tonen die aan liever aan de wereld kenbaar te maken dat ze mij pesten, dan dat ze een keer luisteren naar wat ik te melden heb, EFL is daarin overigens niet de enige club die mijn woorden liever ziet verdwijnen dan omarmen, maar tot op heden vind ik alle kritiek die ik rondom mij heen uit nog altijd zeer terecht. Ik heb wat dat betreft ook de hoop opgegeven dat deze club het in zich heeft om daadwerkelijk door te breken, EFL zal slechts iets worden als Nederland honger beginnen te krijgen en op dat moment is er dan helemaal niets voorbereid om op terug te kunnen vallen.

Er is niet voldoende wil van de mensen binnen EFL om er iets van te maken, mezelf voorop gesteld toen ik 4 jaar geleden bij gebrek aan vertrouwen de grootste kans op een doorbraak naast me neer legde, maar ik ben er tot op heden nogsteeds tevreden mee, want ik had namelijk geen medestanders en in mijn eentje sta ik nu eenmaal niet sterk genoeg om dit gevecht aan te gaan en het verschil met toen en nu is dat men zich met de cojona plandemie toch wel een beetje in de kaarten heeft laten kijken. EFL is een hobby project waar men vooral niet te veel moeilijkheden mee wil maken. Het feit dat de twee ontwikkelaars hun munt zonder economische betekenis aanhouden maakt de munt en de markt volledig dood, stel je toch eens voor dat je geld zou verdienen met het werk dat je doet, dat zou wel heel erg zijn, dus daar moeten we vooral niet aan beginnen... Tegelijkertijd hebben bezitters grote hoeveelheden cryptogeld verloren met het vertrouwen van gecentraliseerde handelsplatformen, dus dat men na 8 jaar wat heeft bijgeleerd kan je ze ook niet kwalijk nemen.

EFL kan de Bitcoin van Nederland worden, maar daarvoor moet je dan wel zelf begrijpen wat dit precies inhoud, want als je op dit forum gaat schrijven zal je zeker tot de ontdekking komen dat de EFL club in huidige vorm die benaming niet waard is. Er zijn daarnaast 10.000-en andere munten waar men wel een positieve bijdrage weet te waarderen en geld wil verdienen, dus als je op zoek bent naar gezelligheid of financiele winst zou ik het zeker daar eens gaan proberen. EFL is op dit moment slechts een manier om Nederlanders duidelijk te maken dat hun leven aan elkaar hangt van leugens, een breekijzer om mensen hoop te geven op een alternatieve toekomst zonder zwangere mannen of insectenburgers.

Het positieve aan het hele verhaal is dat die 3 man die hier hopeloos op een forumwebsite zitten te typen in de gedachte dat het een verschil gaat maken natuurlijk helemaal niets voorstellen bij de 17 miljoen nederlanders die nog niet meedoen, dus wat dat betreft is er hoop dat als we eenmaal tot de massa weten door te breken dat het nog wel goed gaat komen, maar ik verwacht niet dat het met deze club gaat lukken, aangezien ze zelf geen verhaal maken en ze de mensen die wel een verhaal voor ze maken niet ondersteunen, nee, zelfs tegenwerken, bewijst ook de blogpost van een aantal jaar geleden n.a.v. de NCTV die met een clubje trollen vrij eenvoudig de EFL club hebben weten te overtuigen dat mijn naam maar kapot gemaakt moet worden om het doel van de doorbraak te bereiken, sindsdien is er van die groep natuurlijk niets meer vernomen.

Het probleem is dat men hier bij EFL denkt dat cryptogeld geen politiek mag zijn, maarja, dan had je natuurlijk een cryptomuntje voor katten oid moeten verzinnen, e-Gulden is de Bitcoin van Nederland en daardoor inherent politiek gemotiveerd.

Tot slot, ik ben nog altijd blij met de voortgang van dit project, uiteindelijk maken de mensen hun eigen verdiensten en is mijn conclusie dat de huidige inzet simpelweg niet voldoende is om waarde te creeren. Het zou ook niet aan die 3 man op dit forum moeten zijn om een succes te maken van dit initiatief en in zijn algemeenheid kan gesteld worden dat men in Nederland dit project liever kapot ziet gaan dan dat ze accepteren dat hun hele leven aan elkaar hangt van goedkope leugens. Dat Nederland dus al 8 jaar dit initiatief aan de kant wil schuiven is in mijn leefwereld een realiteit waar men op lange termijn nog een heleboel spijt van gaat krijgen, het doet me extra zeer als al die onwetende mensen door alternatieve media kanalen die ik heb aangeschreven aan het begin van dit jaar, nu in sociale krediet systemen als de florijn worden gemoffeld, wat gewoon echt totaal geen oplossing is voor het probleem wat ze hebben, maarja, zo lang EFL niet 1 euro per stuk kost, is er ook niemand die luisterd naar wat men hier te zeggen heeft en kunnen totaal nutteloze gecentralizeerde initiatieven absurde inschrijfkosten vragen, die al die simpele zieltjes nog graag betalen ook.

Wat leven we toch in een bijzondere tijd, ik ben blij dat ik het welzijn van mijn medemens steeds minder belangrijk vind, dan kan ik er ook een beetje van genieten.

43
Korte berichten / spaarplan
« Gepost op: 15 juni 2022, 22:58:17 »
stuur een maandelijkse tweet de statistieken over het spaarplan.

44
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 27 april 2022, 11:56:15 »
Dag lieve mensen die het vertikken om vriend te worden van e-Gulden EFL,

Ik kom er ineens achter dat het vandaag koningsdag is, wat een feest!

Sinds het einde van de Koning Wappie stream hebben Kriebelpink en in een identiteitsverandering ondergaan, momenteel streamen we onder de naam King HONKspiritSEE, een verwijzing naar de clownswereld die in de afgelopen decennia is opgebouwt door ordervolgers die graag hun eigen onderdrukking financieren met belastingbetalingen die pedofilie en oorlog ondersteunen.

Om deze heugelijke dag te vieren zullen cactus Itchy Pinky en ikzelf, Liberlander Yoshi Livo, vanavond een speciale uitzending maken, net zoals we dat bijvoorbeeld ook deden bij de ontkenning van een rechtszaak tegen Jullian Assange vorige week, waarvoor nog hartelijke dank aan Potkaars voor het aanleveren van beeldmateriaal.

Hierbij ontvangen jullie alle teksten die geschreven zijn sinds het beindigen van de Nederlandstalige stream en een uitnodiging om vanavond deel te nemen aan de stream. Er zullen weer vele miljoenen worden uitgedeeld, mede mogelijk gemaakt door de web3 applicatie van defi.HONK.CASH die sinds enkele weken actief is, zodat je die dankbetuiging aan de overheid weer wat makkelijker kan afdragen, we leven namelijk nog steeds in een wereld waarin fiat schuld een belangrijke rol speelt en dan is het wel zo makkelijk als je gewoon kan wisselen naar die rentedragende schuld waarmee je terrorisme financiert.

Ikzelf heb de afgelopen maanden ook wat crypto verkocht, wat dat betreft wil ik jullie bedanken voor het niet reageren op mijn teksten, het heeft mij geweldig bevrijd van de gedachte dat ik mijn kennis gratis zou moeten delen en verplicht ben om mijzelf te verklaren aan alle mensen die een ander levenspad bewandelen dan ikzelf. Wat is het toch heerlijk om op een knopje te drukken en een lokaal jaarsalaris binnen te harken. Per 1 mei veranderd hier de wet en gaat de redelijk informele economie meer richting Nederlands model. Wet- en regelgeving zal worden veranderd en dus heb ik in de afgelopen maand een flinke buffer neergezet. In 8 jaar tijd heb ik met e-Gulden toch wel een aantal 100-en procenten winst kunnen maken ten opzichte van de euro en dat is dus in geval dat er amper iemand meedoet en ik op de meest slechte prijs een verkoop forceer. Wat is het toch jammer dat mensen zo angstig zijn voor het onbekende, anders zouden we aan alle twijfelaars pas echt met een krachtig alternatief kunnen aankomen dat zelfs de grootste aanbidders van de huidige macht zal laten verbleken, omdat de wisselkoers namelijk ook in hun realiteit plaatsvind. Wat niet is kan nog komen zullen we maar zeggen...

Graag wil ik er op wijzen dat de vriendenactie van e-Gulden EFL onverminderd door gaat en er nog altijd meer dan 3 miljoen e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, aan worden geboden aan allen die vriend worden van de club, deze handeling duurt minder dan 1 minuut (als je weet wat je doet) en leg ik in deze 5 minuten durende video stap voor stap uit. https://open.lbry.com/@EFL:c/vriend:chttps://www.sgulden.nl/l/king-honkspiritsee/
https://www.twitch.tv/videos/1445673267


https://www.sgulden.nl/l/liberland2/
https://www.twitch.tv/videos/1454242061


https://www.sgulden.nl/l/liberland-7th-anniversary/
https://www.twitch.tv/videos/1456688937
https://www.twitch.tv/videos/1456700632

https://www.youtube.com/watch?v=yV8yFzCj2JY
https://www.twitch.tv/videos/1468225964
https://www.twitch.tv/videos/1468227780Ik wens jullie vandaag allen veel plezier toe en wellicht tot vanavond rond een uur of 18.00

https://www.twitch.tv/kinghonkspiritsee


Vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland ook namens Itchy Pinky,


YOur SHIldren LIVe On.

45
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 09 maart 2022, 03:21:33 »
Dag allemaal,

Laat ik vooraf even melden dat ik al mijn mailtjes aan jullie online heb gegooid op http://forum.e-gulden.org/index.php?topic=1604.msg6175#new ,wel zo transparant.
Koning Wappie
Koning Wappie
forum.e-gulden.org

Vandaag was Rico Brouwer bij Koning Wappie en Cactus Kriebelpink op audientie, speciaal voor die gelegenheid was ik weer eens in mijn toestenbod geklommen met het volgende resultaat:

https://www.sgulden.nl/l/koning-wappie2/
https://www.twitch.tv/videos/1419693732

Twitch
Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.
www.twitch.tv


Koning Wappie :: sGulden
Welkom allemaal, op deze extra verjaardag viering van mijn stream. Vandaag is de eerste gast van onze lijst van 1 miljoen aanwezig in de vorm van Rico, de man achter potkaars. Met nog 11 dagen te gaan tot de einddatum van mijn weggeef actie wil ik nog wat extra duidelijkheid scheppen door nog eens de voorwaarden door te nemen,
www.sgulden.nl


vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland namens Koninklijke Hoogheid Wappie,Liberlander Yoshi Livo & Cactus Kriebelpink.

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 ... 64