Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Nelis

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 15
1
Korte berichten / Koning Wappie: Prinsjesdag special
« Gepost op: 19 september 2023, 10:41:54 »
Zoals verspreid onder diverse kanalen:

U bent van harte uitgenodigd om op 19 september klokslag kwart over 1 in de middag, op audientie te komen bij Koning Wappie en de voordracht van de troonrede aan zijn lid, de stalen garnaal, bij te wonen. https://www.twitch.tv/kinghonkspiritsee


Op de verjaardag van Ganesh Chaturthi zal er stilgestaan worden bij de recente media berichtgeving https://www.youtube.com/watch?v=9o7NYLapEk8 en uiteraard wordt er perspectief geboden https://www.sgulden.nl/l/statement-regarding-overall-progress/, bijvoorbeeld middels de uitnodiging om vriend te worden van de Nederlandse Bitcoin, e-Gulden EFL. https://odysee.com/@EFL:c/vriend:c

Vriend van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland
In deze video leg ik uit hoe je vriend wordt van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland.
odysee.comCroatian TV got to Liberland at the president's birthday party
Many people from abroad tried to get to the president's birthday party but some were arrested. Croatian TV succeded in getting there and spent this significant day in Liberland. Watch the report of Dnevnik Nove TV.
www.youtube.com


Tot slot zal eenieder worden uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale verjaardagsuitzending op 29 september a.s. wanneer Liberlander Yoshi Livo zijn verjaardag viert en de nieuwe website, naaromstandighedengoed.nl wereldkundig zal maken en er een crypto-regen over de community zal sprenkelen. Indien u geintresseerd bent om deel te nemen aan het nieuwe initiatief, naaromstandighedengoed.nl, staat het u ten alle tijden vrij om contact op te nemen met de ingezalfde heiligheid. Telegram https://t.me/honklerhangout is hierbij het meest geschikte communicatie middel, maar er zal morgen ook een moment zijn waarbij onderdanen van de koning hun vragen mogen stellen. In Liberland houden we zoals u kan zien wel van een feestje op zijn tijd en hoe meer zielen des te meer onze vreugd gedeeld zal worden, wat mogen we toch van geluk spreken dat we deze ervaring van tijd met elkaar delen en wat hopen wij van harte dat ook u tot het inzich zal komen dat onze poging tot het lanceren van ethisch geld deze fascade legitimeerd.

King HONKspiritSEE
http://Https://Twitch.tv/kinghonkspiritsee https://discord.gg/hKFHb6g
t.me


Wij hopen van harte dat u deel zal nemen aan al de heugelijke festiviteiten die op het programma staan, er valt de financieel ongeletterde Nederlander namelijk nog een heleboel bij te brengen voordat deze de radicale en extremistische keuzes in de routine van alledag zelf zal waarnemen.

Namens Koning Wappie en Cactus Kriebelpink delen wij een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland en verheugen ons, morgen om kwart over 1 in de middag, op uw bezoek. https://www.twitch.tv/kinghonkspiritsee

Twitch
Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.
www.twitch.tv


Yoshi Livo.


Vanmiddag dus allemaal van harte welkom om op audiente te komen bij Koning Wappie en zijn kroonjuwelen te kussen!!!

2
Korte berichten / stream in een uurtje of wat
« Gepost op: 21 juli 2023, 02:27:19 »
https://www.sgulden.nl/summer-thoughts/

gaat zo voorgelezen worden, videootje komt in het discord highlight kanaal

3
Korte berichten / Nieuwe tekst: YOLO
« Gepost op: 17 juni 2023, 15:05:47 »
https://www.sgulden.nl/yolo/

vannacht heb ik de volgende tekst gepubliceert.

Binnenkort maak ik nog een stream waarbij ik de tekst zal voorlezen, maar ik wil hier nog een kleine toelichting geven op wat ik geschreven heb, omdat het een iets andere opmaakt heeft dan gebruikelijk.

Met de yolo tekst geef ik aan dat ik niet langer het gevoel heb dat EFL het verschil gaat maken voor de aankomende bancaire crisis. Na 10 jaar proberen ben ik tot het inzicht gekomen dat het tijd wordt om voor mezelf te gaan zorgen. Ik heb beloftes gedaan aan deze en gene en heb mij hier naar eigen inzicht altijd volledig aan gehouden. Ik kan terugkijken op een lange periode waarin ik niet ben begrepen, nu ga ik hopelijk een periode tegemoed waarin dat oordeel van anderen mij niet langer zal raken.

Specifiek op de situatie op EFL het volgende, de afgelopen maanden is er 70.000 EFL verkocht door iemand die 4 jaar lang niets met deze munten heeft gedaan, behalve dan hopen dat ze meer waard worden uit zodat er een eenvoudige winst behaald kan worden. Nooit is het bij deze persoon opgekomen om een poging te wagen deze munten in omloop te brengen, bijvoorbeeld door een lokale ondernemer te betrekken, of de munten binnen de eigen vrienden- en kennisenkring door te verkopen en vervolgens meer munten bij te kopen. Met zulke aanhang is het logisch dat een munt niet van de grond komt, er is simpelweg niemand die een poging onderneemt om de circulatiesnelheid te verhogen of zijn munten ergens voor gaat gebruiken, op die manier is het afwachten tot er via een kracht van buiten iets gebeurt waardoor en misschien wel, misschien niet, ooit iemand het nut van EFL gaat ontdekken.

De bitcoincenten die ineens rijkelijk stroomde zijn in mijn ogen dan ook doekjes voor het bloeden, maar geen oplossing. Ik zal alvast maar mijn excuus aanbieden, want het is niet mijn bedoeling om mensen tegen het zere been te stoten, maar was het ons gelukt om de prijs van 1 euro te raken dan hadden we waarschijnlijk met 10000-en die munten uit de markt gekocht, nu is er nog steeds maar 1 partij die voor een beetje leven in de tent zorgt, al is dat dan meer in de vorm van reanimatie dan dat er het gevoel van passie wordt overgedragen.

Ik heb gisteren mijn laatste centen uit unnamed exchange proberen op te nemen, het lijkt erop dat enkel EFL opnames nog actief zijn op die beurs, litecoin, dogecoin, ethereum, bitcoin, geen van deze opties zijn nog functioneel. Terwijl een anoniem account na 4 jaar van inactiviteit dus binnen een paar weken tijd zijn volledige stapel weet om te zetten naar bruikbaar geld zit ik mezelf af te vragen waarom ik eigenlijk nog langer mijn best doe om die munten vast te houden. Een nieuwe beurs aanmelden heeft volgens mij ook weinig zin, want er wordt toch niets aan gedaan om de gebruikersgroep te verbreden en dus is het wachten tot ook freiexchange op een dag de deuren zal sluiten er zal op dat moment geen haan zijn die er naar kraait, want er is maar amper iemand te vinden die voor zijn financiele vrijheid wil vechten.

Ik heb dus maar een nieuwe order geopend op freiexchange, want volgende maand moet de huur weer betaald worden en waarom ben ik eigenlijk nog langer aan het proberen om mijn EFL's vast te houden als ik voor de rest nog maar amper andere muntjes bezit. Mijn verwachting is dat er net als vorig jaar toen ik aankondigde wat munten te gaan verkopen de markt weer volledig zal stilvallen, want ja, als je die anonieme investeerder in een paar weken uitbetaald met het budget van een paar maanden, dan zal dat wel betekenen dat er voorlopig niets meer te halen valt. Ik heb het waarschijnlijk aan mezelf te danken, moet ik er maar niet op een openbaar forum een bericht over plaatsen, de 1 zijn dood is immers de ander zijn brood.

Ik heb mezelf als doel gesteld om een stuk minder achter de computer plaats te gaan nemen in de zomermaanden. Deze maand is mijn laatste visum ingegaan en over minder dan 52 weken zal ik een belangrijke persoonlijke beslissing moeten nemen over mijn toekomst. Ik hou nog altijd hoop dat EFL zich voor die tijd zal bewijzen als de Bitcoin van Nederland, maar de gedachte dat ik daarin een rol ga spelen is vervlogen bij gebrek aan support voor mijn visie. Het maakt niet uit wat ik schrijf of wat ik doe, men zal toch niet meegaan in mijn denkwereld en bestrijd liever wat ik uitdraag dan hier een bijdrage in te leveren.

Ik weet ook niet waarom ik weer zo'n negatieve tekst moet plaatsen, behalve dan dat het een uitdrukking is van mijn emoties die het gevolg zijn van de ervaringen die ik in mijn leven heb opgedaan.

Ik kom vast wel weer een keertje hallo zeggen, maar voorlopig hou ik het dus weer even voor gezien, het weer en de natuur zijn te mooi om mezelf op te offeren voor een doel waar niemand achter lijkt te staan. Je leeft maar 1 keer en hoe graag ik me ook inzet voor het welzijn van anderen, de weerstand tegen een andere koers is op dit moment te groot waardoor het volgens mij een verloren moeite lijkt om mijn energie op die manier in te zetten. Ik wens iedereen van harte succes met het behalen van zijn persoonlijke doelen en wens hen daarbij alle goeds toe.

Van nabij Liberland wens ik iedereen weer een hartelijke e-Gulden EFL groet.

5
Korte berichten / nieuwe tekst ivm 8 jaar Liberland
« Gepost op: 30 maart 2023, 07:33:44 »
https://www.sgulden.nl/l/liberland-8-year-anniversary/

taalfouten vinden wordt beloond met EFL

6
Alternatief geld / Litecoin Cash
« Gepost op: 08 maart 2023, 18:08:56 »
Soms struin ik wat betekenisloos over het internet en dan kom ik vanalles tegen.

Zo viel mijn oog deze week op een cryptomuntje met de naam Litecoin Cash.

Het is een vork van Litecoin die op 18 februari 2018 in het leven is geroepen.

Mocht je nog wallets hebben die op die dag een saldo in litecoin hebben staan, dan kan je die claimen door de private keys in te lezen in het protocol van LitecoinCash.

Let op: Ik heb zelf geen ervaring met de betrouwbaarheid van deze munt, het kan mogelijk gaan om een malafide opzet om jouw munten te stelen. Zorg er altijd voor dat als je een saldo gaat claimen dat deze in de huidige tijd geen Litecoin bevatten, op die manier voorkom je iig dat een mogelijke phising aanval succesvol kan zijn. Gezien de munt wordt verhandeld op freiexchange met de ticker LCC en reeds sinds 2018 in omloop is verwacht ik niet dat de software zelf schadelijk zal zijn, maar ook hierop kan ik geen garanties geven en dit is verder ook geen betrouwbare maatstaf.

Doe er je voordeel mee, de ratio van litecoincash tegen gewone litecoins is 10 tegen 1, dus je ontvangt 10x meer LCC per LTC, de huidige koers is 14 satoshi per LCC in het bied orderboek

7
Media / Nieuwe aankomende streams
« Gepost op: 27 februari 2023, 19:53:54 »
3 maart vier ik de 3 jarige verjaardag van mijn stream en zal ik aanvangen met een aantal weken van livestreams verzorgen. Het doel is heet simpel, EFL naar 1 euro zodat mijn woorden een stuk meer impact gaan hebben dan ze nu hebben.

Voor dit doel heb ik de volgende (engelstalige) tekst geschreven. Als iemand zich hier geroepen voelt om mijn tekst te corrigeren is er een beloning in EFL voor iedere schrijffout die je weet te vinden.

https://www.sgulden.nl/l/anniversary-stream2/

hopelijk zie ik jullie ook op vrijdag 3 maart https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE

owja, ik vier de 9e efl verjaardag op 19 maart natuurlijk ook uitbundig, dus als je het leuk vind om op bezoek te komen als gast en iets over jouw efl ervaring te delen ben je die dag van harte welkom.

8
Ontwikkeling en technische discussie / e-Gulden EFL API
« Gepost op: 25 februari 2023, 13:01:13 »
Dag mannen van de technische dienst,

Deze week schoof ik voor het eerst sinds maanden weer eens aan bij mijn vrienden van vrijheidradio. Ze geven daar nogsteeds iedere week een aantal e-Guldens weg en Johan, degene die de wekelijkse uitzendingen verzorgt, sprak over zijn wens om e-Gulden middels een API te implementeren op twitch.

Hij was hier naar eigen zeggen zelf mee bezig geweest, maar kon voor EFL nergens API documentatie terugvinden. Ik heb zelf ook even mijn best gedaan om iets te vinden, maar dat is toch niet helemaal mijn werkgebied en kon zelf dus ook niets terugvinden over het bestaan hiervan, wellicht bestaat het dus nog niet?

https://youtu.be/iNl8hEyjfpk?t=7825 Hierbij het fragment waarin gesproken wordt over de API functionaliteit. Ik heb Johan belooft dat ik eens navraag zou doen over het bestaan van een EFL API en toegezegt dat hij een jaar budget voor zijn wiel ontvangt als hij het voor elkaar krijgt om het mogelijk te maken dat je EFL kan sturen naar een twitchstream en vervolgens op twitch een melding ontvangt dat deze gebeurtenis heeft plaatsgevonden.

Alvast bedankt voor de reactie.

9
Hulp / Komodo, vereenvoudigt handelen
« Gepost op: 23 februari 2023, 13:22:00 »
even een korte vraag waarop men hier het antwoord wellicht ook niet weet.

binnen komodo zijn er 2 handelsfunctionaliteiten, de ene noemt men pro de andere noemt men simple.

Het verschil tussen beide is dat je bij pro zelf een order kan plaatsen terwijl je bij simple enkel marktorders kan uitvoeren, pro is dus voor market makers en simple voor market takers.

Tot zo ver geen vragen, maar nu komt het, binnen de simple functionaliteit is EFL niet toegankelijk, voor degene die de software op hun computer hebben draaien, je kan onze geliefde Nederlandse Bitcoin niet selecteren, zowel kopen als verkopen geeft de foutmelding dat er geen orders gevonden zijn, maar ik kan in het atomic dex orderboek weldegelijk orders terugvinden. Zelfs voor de huismunt KMD zouden geen orders zijn geplaatst, terwijl ik dacht dat het een vereiste is om een technische (en monetaire) investering te doen in KMD, zodat er altijd een bepaalde liquiditeit beschikbaar is voor iedere munt die er verhandeld wordt op dat platform.

De vraag is dus, hoe kan het dat er binnen de simple versie van het handelsplatform een melding komt dat er geen orders beschikbaar zijn voor EFL, terwijl deze orders wel aanwezig zijn in de pro versie?

10
Economie discussie / De EFL voortgang in 2023
« Gepost op: 17 januari 2023, 12:23:36 »
Dag beste EFL LiEFhebbers,


Ik zal in deze tekst mij zo gematigd mogelijk proberen te uiten om niemand op de tenen te trappen, maar voorafgaand wil ik helder uiteen zetten dat er een zekere mate van urgentie is geboden, omdat de wereld om ons heen zich razendsnel aan het ontwikkelen is en als wij stilstaan is mijn vermoeden dat dit uiteindelijk ervoor gaat zorgen dat onze munt het op lange termijn niet gaat redden. We hebben in de afgelopen 9 jaar al enorm veel problemen kunnen oplossen, van een slechte start tot een aanval op onze integriteit, we hebben alles doorstaan en als het ons lukt om vanuit onze eigen kracht een presentatie neer te zetten die mensen genoeg zal aanspreken zijn alle kansen nog volledig beschikbaar.

Om meteen tot de kern te komen, het grote probleem binnen e-Gulden EFL is dat het meerendeel van de bezitters van de munt niet ervaren dat hun EFL's waarde vertegenwoordigen. De voornaamste reden hiervoor, is omdat de huidige markt een dermate laag volume en liquiditeit bezit dat EFL eigenlijk geen economische betekenis heeft. Er is binnen de club van EFL een nagenoeg eindeloos budget om marketing en promotie te bekostigen, als er maar vraag zou zijn naar onze munt op de markt en die EFL's kunnen worden uitgegeven. Dat een actieve markt de oplossing is voor nagenoeg alle problemen blijkt wel uit de populariteit van DOGEcoin. Voorafgaand aan de investering van Elon Musk was het een zogenaamd grapje, maar zelfs als deze ongeveer 25% van alle munten op 1 adres stort maakt niemand dat wat uit, zo lang hij zijn volgers maar beloont blijven de memes zich opstapelen en schrijven de kranten zich er vol mee.

Ik kan slechts voor mezelf spreken als ik praat over het betrekken van derde personen bij deze munt. Ik de afgelopen jaren heb ik mensen een verjaardagscadeautje gegeven in de vorm van EFL, ouders bij de geboorte van hun kind een spaarfonds doen toekomen, pas getrouwde stelletjes een EFL cadeautje gegeven, mensen rondom Wonderland beloont met EFL als ze mij van bijvoorbeeld vers water kwamen voorzien en Liberlanders die wilde investeren in de toekomstig op te richten haven aan de Donau EFL's geruild voor het investeren in dat idee, zodat ze een deel van hun investeringsbedrag direct weer terug zouden krijgen. Daarnaast praat ik met mensen met wie ik in het dagelijks leven economie bedrijf over cryptogeld en EFL in het bijzonder. Denk hierbij aan een marktkoopvrouw, de kapper, een uitbater van een cafe en ga zo maar door, ik maak gemiddeld zo'n 1x per week gebruik van EFL als betaalmiddel en maak hier ook filmpjes van, degene die het meest is bekeken is van de hardwarewallet Ledger https://www.youtube.com/watch?v=-ansh2HaeMI

Een andere manier waarop ik EFL onder de mensen weet te brengen is door het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Dat kan vanalles zijn, zo heb ik gisteren ongeveer 4 kuub hout gehakt voor een omaatje die hiermee de winter haar huis kan verwarmen https://t.me/honklerhangout/33894. Naast dat het mij een enorm fijn gevoel geeft dat ik de vrijheid heb om dit soort werk zonder beloning te kunnen volbrengen staan de mensen die wel geld ontvangen voor dit werk er altijd enorm van te kijken hoe het toch mogelijk is dat ik al dat werk verricht zonder hier een wederdienst voor te ontvangen. Soms staan ze er op om mij alsnog met schuldpapier te betalen voor de geleverde diensten, omdat ze anders met hun geweten in de knoop komen. Ik accepteer dit om de goede vrede te bewaren, maar sta er vervolgens op mijn beurt dan weer op dat ik wat EFL overhandig met de mededeling dat dit het voor mij mogelijk maakt om mijn tijd in alle vrijheid zelf in te vullen en moedig hen aan de prijs van dit project in de gaten te houden. Over de periode van 8 jaar heb ik het over honderden mensen, niet zo maar een aantal, maar als je alle mensen die hierbij betrokken zijn bij elkaar optelt, zoals familie en vrienden van al die mensen, dan hebben we het echt over een klein dorp van enkele duizenden personen. Al die mensen zijn potentiele marketing machines voor onze munt die op ieder moment geactiveerd kunnen worden, als deze mensen zelf maar tot het inzicht komen dat e-Gulden EFL geld is waar je iets mee kan doen.

Ook deze morgen heb ik EFL weer ergens op het internet benoemd, ik nodig iedereen uit om eens op deze facebook tijdlijn een kijkje te nemen https://www.facebook.com/jos.koelewijn.3 hoe zo'n gesprek van mij er precies uit ziet. Zo spreek ik dus al jaren dagelijks mensen aan om hen de probleemstelling van cryptogeld voor te leggen, ik heb een behoorlijke bekendheid opgebouwt en verbind mijn persoonlijke reputatie aan mijn geloof dat onze Bitcoin van Nederland op een dag zal doorbreken als zodanig, echter verlies ik de laatste tijd het vertrouwen dat het ooit zo ver gaat komen, omdat mijn werkzaamheden voor mijn gevoel als nutteloos en hinderlijk worden ervaren.

In de tijdlijn van hierboven bevestigd een willekeurige bitcoin enthousiasteling dat een stijgende prijs een succesvol middel is om mensen te overtuigen van het succes, ik wil nogmaals herhalen dat ons marketing budget nagenoeg onbeperkt zal worden zodra er zich een markt ontwikkeld die ons toestaat onze EFL's te gebruiken als geld, het is dan niet noodzakelijk om geld toe te leggen op onze ontwikkeling, maar in plaats daarvan zal het geld opleveren. Er zullen zeker offers gemaakt moeten worden, maar die offers moeten na verloop van tijd dan ook iets gaan opleveren en als dat gebeurt moet dit gevierd worden, dat is iets om trots op te zijn en niet iets om je voor te schamen. We leven nu eenmaal in een tijd waarin materialisme gevierd wordt en waar het overgrote deel van de mensheid zelfs een bepaalde verslaving aan heeft opgelopen, als je hier niet tegenkan ben je beter af bij het recent gelanceerde centralistische schuldpapier van De Florijn dan dat je je bezighoud met een decentrale cryptomunt als EFL die een enorm speculatief karakter heeft, dat is nu eenmaal de aard van het beestje.

Vrij recent schreef ik op dit forum over DEM, een vergelijkbare munt als EFL met een lokaal karakter. Ik prees hen aan nadat er een nieuwe kapitaalsinjectie in de markt had plaatsgevonden wat ervoor zorgde dat de handel een enorme vlucht nam. Hoe het geld precies in de markt kwam is voor mij een raadsel, maar het gevolg is wel dat afgelopen week de munt is aangevallen, er was namelijk wat te halen en dan komen de groepen met slechte intenties direct weer om de hoek kijken om het kapot te maken, ook dat is een karaktereigenschap van cryptogeld, omdat het de kracht in zich huisvest een daadwerkelijk gevaar te zijn voor groeperingen die een nog veel groter budget hebben om voortgang te stagneren en te verhinderen dan wij ooit bij elkaar kunnen verdienen. Je moet er maar zin in hebben om al die negativiteit aan te trekken en weerstand tegen te bieden, maar nogmaals, als je daar niet tegenkan is dit niet het juiste project om je tijd aan te besteden, er zullen, zeker in Nederland, voorlopig vele malen meer mensen en instellingen blijven die ons liever zien verdwijnen dat dat ze ons succes gunnen, omdat er nu eenmaal veel te verliezen is voor sommigen, denk bijvoorbeeld aan alle mensen die hebben gespaard voor een pensioen, hun hele leven en zo maar ineens in 10 jaar tijd dat pensioen zien verdampen tegen een cryptomunt als bijvoorbeeld onze e-Gulden. Om die investering te beschermen worden oorlogen gevoerd en als e-Gulden EFL tegen de belangen van zo'n club pensioenspaarders in gaat is het dan ook niet heel onwaarschijnlijk dat er met een geringe investering geprobeert zal worden om de voortgang te stagneren.

De vraag is dus hoe wij denken dit gevecht te kunnen winnen. Ik luid hier de noodklok omdat de recente nieuwjaarswens mij er op wijst dat men hier denkt dat ze dat gevecht zelfstandig dienen te voeren en weten wat er moet gebeuren om van dit project een succes te maken. Ik weet niet in hoeverre anderen zich net als mij al jaren hebben uitgesproken en buitenstaanders met een klein EFL bedrag hebben betrokken bij de voortgang bij dit project, maar wederom sprekend uit mijn eigen ervaring kan ik slechts meedelen dat ik weet dat mijn groep niets liever zou willen dan dat ik het bij het rechte eind zal hebben en bereid zal zijn een deel van hun energie toe zal kennen aan promotie binnen de eigen kringen zodra er bewijs zal worden geleverd dat deelname van EFL hen een voordeel zal opleveren. Daarnaast wil ik nogmaals wijzen op de verborgen kracht van de vriendencampagne die nog zo'n honderdduizend nieuwe marketingmachines kan opleveren, na 9 jaar tijd is er echter slechts een clunje van 5000 man die het zijn tijd waard vind om zich op deze manier voor de munt in te zetten, daarvan komt 90% voort uit de eerste maand na lancering, toen er nog een verhaaltje werd gemaakt over een middelvinger naar de banken.

Dit bericht is mijn ultieme poging om de schrijvers en ondertekenaars van de nieuwjaarswens  tot het besef te laten komen dat wij meer geloof moeten hebben in de waarde en succes van ons eigen project. Als er derde partijen ingehuurd worden om hun talent in te zetten voor specifieke doelen juich ik dat van harte toe, maar betaal dan voor die diensten in onze eigen huismunt, EFL, in plaats van gebruik te maken van een ander geldprotocol. Om dit te fasciliteren is het nodig om een markt te hebben die deze activiteit ondersteunt en daarom deel ik nogmaals mijn gedachtegang dat een investering in EFL het beste via de markt van EFL kan verlopen, dan dat deze buiten de markt om wordt bekostigt. Ik ben me ervan bewust dat mijn eigen handelen uit het verleden het vertrouwen in de markt heeft geschaad, maar wil er slechts op wijzen dat ook ik fouten maak en dat ik al die fouten op eigen houtje heb moeten doormaken. Ik heb te weinig bewijs geleverd om het tegendeel te bewijzen met als belangrijkste breekpunt mijn optreden op de Nederlandse TV van een aantal jaar geleden waarin ik het af heb laten weten om mij volledig over te geven aan het proces, toch leert mijn ervaring achteraf dat ook dit de juiste keuze voor mijzelf was, omdat de mensen waarop ik vertrouwde (en daarmee doel ik niet uitsluitend op de EFL club) niet daadwerkelijk uit waren op het bereiken van de doelen die ik stelde, maar slechts op het beteugelen van deze ideeen.

Ik wil afsluiten met een positieve noot en herhalen dat we vandaag de dag alle mogelijke kansen en manieren waarop dit verhaal gaat aflopen voor het overgrote deel zelf in de hand hebben. Het grootste risico voor ons voortbestaat blijft de overheid die op ieder gewenst moment het strafbaar kan stellen om bijvoorbeeld energie toe te kennen aan het ondersteunen van cryptomunten, of het ontwikkelen van wallets, of het omwisselen van overheidsvaluta naar een geldsysteem wat hen niet aanstaat, of.... vul het zelf maar in. De beste verdediging tegen deze bedreiging is om de groep met betrokkenen dermate te laten groeien dat het buiten de invloedsfeer van een kleine club LiEFhebbers komt te liggen. Dit gaan we niet bereiken door vanuit die kleine club sturing gaan geven aan de manier waarop dit project vorm krijgt, maar in plaats daarvan moeten we er voor zorgen dat we zonder eigen initiatieven mensen weten aan te trekken die uit eigen redenen zich op hun eigen manier gaan bemoeien met de manier waarop de gebruiksfunctionaliteit zich gaat uitbreiden. De manier om dit voor elkaar te krijgen is door een markt te presenteren die mensen aanspreekt om zich actief in te zetten, dat is uiteindelijk ook de reden dat mijn eigen betrokkenheid voor deze munt is begonnen, ik zag een kans en die heeft zich tot op heden voor mijzelf enorm uitbetaald. Dat is enorm moeilijk om mee om te gaan, maar deze munt heeft nog een 100-tal Yoshi's extra nodig in plaats van dat men een tekst op de website publiceert waarin het gedrag van zo'n initiatiefnemer als ongewenst wordt neergezet.

Economie is een vorm van kunst, heel anders dan bijvoorbeeld wiskunde waarbij een absolute waarheid geldt. Wat de 1 mooi vind kan de ander weer lelijk vinden en het is dan ook noodzakelijk om zo veel verschillende smaken aan te bieden dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Stop alsjeblieft met het publiceren van nieuwjaarswensen waar te lezen staat wat er moet gebeuren, dat is gewoon een absurde gedachte die er voor zal zorgen dat we niet verder zullen groeien. De geschiedenis leert dat bij het behalen van succes enorm veel verschillende figuren zal aantrekken die ieder op hun eigen manier precies denken te weten wat er moet gebeuren om van deze munt een succes te maken en laat die mensen vervolgens lekker hun ding doen. Tot slot is het denk ik noodzakelijk om te onderkennen dat wij (jammer genoeg) in een tijd leven waarin dat succes enorm basaal ervaren wordt. Ik ervaar dat juist als ons sterkste punt, omdat 1 simpel verifieerbaar getal iedere scepticus het zwijgen kan worden opgelegt. Ongeacht ons eigen morele besef is de Nederlandse maatschappij, inclusief bijvoorbeeld alle Florijn aanhangers die een schuldpapieruitgifte vieren als een revolutie terwijl hun aan de euro gekoppelde munt vrij zou zijn van speculatie, slechts gericht op een materialistische werkelijkheid en als de gebruikers van e-Gulden EFL daarin kunnen aantonen dat ze meer succes hebben dan een ander zal dit voor velen genoeg zijn om dit geldprotocol serieus te nemen en een deel van hun kostbare tijd aan e-Gulden EFL zullen toe gaan kennen, omdat ze vertrouwen hebben dat hen dit over verloop van tijd een voordeel gaat opleveren ten opzichte van anderen.


11
Alternatief geld / Komodo (KMD)
« Gepost op: 12 januari 2023, 21:11:41 »
Komodo is de huistoken van het Atomic Dex platform. In totaal zullen er 200 miljoen KMD gaan circuleren, momenteel krijg je ongeveer 5% rente (in Komodo) als je de munten op je Atomic Dex wallet stort en deze minimaal 1x per maand verplaatst, de rentebetaling is een soort van POS (proof of Stake) met de looptijd van 1 maand, vandaar dus de noodzaak om de munten minimaal 1x per maand te verplaatsen, op die manier blijf je nieuwe beloningen ontvangen.

De reden dat ik nu pas, nadat EFL reeds meer dan een jaar ondersteunt wordt door atomic dex, een bericht plaats over deze munt, is door de handelsactiviteit die zojuist plaatsvond op freiexchange. Ik zat er toevallig bovenop en de prijs schoot om verder onverklaarbare wijze binnen 10 minuten 4x van 500 satoshi naar 2000 satoshi, zelf was ik er toevallig zo vlot bij dat ik de schommeling 3x heb mee kunnen pakken. Ik begon met een bedrag van 400 KMD die ik over de periode van 1 jaar bij elkaar had verzameld en nu staat er een veelvoud van die hoeveelheid in mijn balans.

Ik heb zulke prijsactie nog niet eerder gezien en weet verder ook niet wat de verklaring is voor de beweging, maar dat het iemand centen heeft moeten kosten kan ik bij deze beamen, gezien mijn hogere saldo daarom dacht ik, laat ik die mensen van KMD eens een pleziertje doen en wat linkjes van de komodomunt op het forum neergooien.

meer info via : https://atomicdex.io/en/

12
Alternatief geld / Florijn papiertje uigegeven
« Gepost op: 06 januari 2023, 19:31:28 »
omdat ze bij florijn zo veel van schuldpapier houden hebben ze hun eigen versie uitgegeven. Het wordt enorm positief ontvangen, maar of iemand ook snapt hoe het werkt vraag ik me af.

betalenmetflorijn.nl

13
Belangrijke mededelingen / Libertaire partij start acceptatie EFL
« Gepost op: 10 december 2022, 09:17:13 »
https://youtu.be/7YBwnjPlePE?t=3541

voor donaties en lidmaatschap

14
Korte berichten / komodo bevestigingen
« Gepost op: 16 november 2022, 03:37:27 »
op dit moment is het maximaal aantal bevestigingen dat ik kan kiezen bij EFL op komodo, 5. Kan dit worden verhoogd naar 6 aub? Dit ivm oeruschild, die een aantal van 6 blokken aanhoud en het feit dat de bloktijd in die cyclus van 6 nogal varieerd is er volgens mij sprake van een risico.

15
Economie discussie / Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 06 oktober 2022, 11:43:54 »
Dag allemaal,

zoals jullie in mijn laatste bericht over Guldencoin kunnen lezen vind ik de bedrijfsplannen van Rijk grenzen aan oplichting. Niet alleen wordt er voor een kwart miljoen aan NFT's verkocht, maar deze NFT's worden ook nog eens pas over 9 maanden geleverd.

Het is altijd makkelijk om anderen ergens van te beschuldigen, maar je moet ook altijd kritisch naar jezelf blijven kijken.

Sinds ik in maart heb aangegeven dat mijn EFL's vanaf nu te koop staan is de omzet uit de markt verdwenen. In tegenstelling tot ieder ander met EFL's gebruik ik mijn EFL's echter in het dagelijks leven. Ik spreek me uit als voorstander van dit geldsysteem en probeer actief nieuwe mensen te betrekken bij het project. Ik eet minimaal 1x per week van mijn e-Guldens en heb hier in de lokale economie al een enorme varieteit van producten en diensten ontvangen in ruil voor EFL.

Echter, met de huidige marktcondities toont EFL voor mij niet de waarde aan als het momenteel doet voorkomen. Zodra EFL een sprongetje maakt in de prijs wordt ik aangesproken op straat dat het leuk en positief is wat er gebeurt en dan denk ik bij mezelf, ze moesten eens weten, je kan die EFL's helemaal niet kwijt.

Er komen geen nieuwe orders in het orderboek, er worden geen orders uitgevoerd, ofwel, de prijs van EFL is gebakken lucht en er is niemand die op deze prijs het waard vind om zijn euro's om te ruilen voor EFL. Om die reden ga ik vanaf vandaag EFL's niet alleen te koop aanbieden, maar ook actief verkopen.

Omdat coingecko een markt als actief aanmerkt als er ten minste 1x in de 3 uur een order wordt uitgevoerd ga ik proberen om aan dit criterium te voldoen, zodat de internationale gemeenschap ten minste weet dat EFL nog actief is. Mijn logica is dat er vanzelf een prijs komt waarop het voor mensen wel interressant wordt om EFL's te kopen en zo niet, dan weten we zodra de prijs op 0 staat ten minste dat we onze tijd ergens anders aan kunnen besteden.

Ik ben niet langer bereid de leugen van de huidige prijs te verdedigen en op deze manier kan ik mijzelf tenminste in de spiegel aan blijven kijken en met een goed gevoel over dit project blijven praten. Er zullen zeker weer mensen naar mij toekomen die gaan vragen waarom de prijs naar beneden aan het gaan is en dan kan ik ten minste het eerlijke verhaal vertellen, wat volgens mij moet zijn: Er is niemand in Nederland die zich ook maar in de verste verte interresseerd voor dit project en de mensen die het project uit willen dragen zijn niet in staat voldoende offers te brengen om hier verandering in te brengen.

Zoals de enkele lezer op dit forum wellicht weet ben ik na een troll actie van de NCTV nog altijd niet welkom om mijn berichten in chatgroepjes van EFL te plaatsen, dus als iemand deze boodschap voor mij kan laten doorsijpelen naar bijvoorbeeld discord of telegram dan is dat hartstikke welkom.

Ik wil nog even zeggen dat ik het natuurlijk zelf ook jammer vind dat er in het verleden niet voldoende winst is genomen om nu op lagere koers terug te kopen en dat alle vroege investeerders die op mijn aanraden een leuke winst hebben gerealiseerd allemaal zijn weggelopen en ik het betreur dat geld verdienen in mijn ervaring door deze club als onwenselijk wordt ervaren, maar ik put kracht  uit de gedacht dat als de koers gaat bewegen dit wellicht als resultaat gaat hebben dat mensen zien dat EFL niet zo dood is als het nu doet voorkomen, waarbij ik nog de kanttekening wil maken dat ik geen programmeur ben en er dus zeker momenten zullen zijn waarop ik mijn gestelde doel van 1 order per 3 uur niet zal bereiken.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die hieronder worden gesteld, maar ik ga er vanuit dat deze uitleg voldoende is voor mensen.


Pagina's: [1] 2 3 4 ... 15