Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 62
2
Korte berichten / komodo bevestigingen
« Gepost op: 16 november 2022, 03:37:27 »
op dit moment is het maximaal aantal bevestigingen dat ik kan kiezen bij EFL op komodo, 5. Kan dit worden verhoogd naar 6 aub? Dit ivm oeruschild, die een aantal van 6 blokken aanhoud en het feit dat de bloktijd in die cyclus van 6 nogal varieerd is er volgens mij sprake van een risico.

3
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 05 november 2022, 01:56:54 »
Nou mensen, zijn jullie er klaar voor?

Ter ere van 5 November heb ik de volgende text gefabriceert en dit is het eerste platform waarop ik de definitieve versie wereldkundig maak, is me dat even een eer  ;)

https://www.sgulden.nl/l/remember-remember-the-5th-of-november/

over een uurtje of 13 ga ik life uitzenden en hoop ik mijn NFT's te verkopen, of wat EFL natuurlijk, maar zoals je in de tekst kan lezen ga ik daar maar niet van uit, want dan zou ik mezelf weer valse hoop geven.

Er staan ook nog wat bevindingen van de afgelopen maand in, voor wat betreft het spaarplan en ik heb zojuist de laatste alinea bijgepent die ingaat op het uitsluiten van David Icke in Schengen. Je vraagt je af wanneer die Nederlanders een keertje wakker gaan worden, maar wellicht dat de apolitieke houding van het stichitngbestuur zich uit in het totaal afwezig blijven van enig activisme vanuit de nederlandse bevolking.

Beste mensen, neem het allemaal lekker met een korreltje zout, ik probeer er ook maar een draai aan te geven moet je maar denken en zo lang er nog EFL's in de vriendenpot zitten hou ik de moed er zo goed en zo kwaad als het kan er maar lekker in.

Vriendelijke groetjes van nabij Liberland.

4
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Gepost op: 13 oktober 2022, 22:48:37 »
ow en dan vergeet ik nog te vermelden dat ik die NFT's aan de man breng met nieuw format via https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE wat vinden jullie van mijn begeleidende tekst bij het introscherm?

Ik geef dagelijks 33 miljoen weg, als je !play in de twitchchat schrijft doe je automatisch mee, die actie loopt ook tot 5 november, dus vergeet niet om dagelijk je inschrijving te vernieuwen. Ik kondig iedere nieuwe race minimaal 30 minuiten van te voren aan via dit telegram kanaal.

5
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Gepost op: 13 oktober 2022, 21:24:46 »
Ha mensen,

ik heb nog iets leuks te melden over die naamswijziging van guldencoin, namelijk dat de NFT's die bij deze marketingcampagne verkocht worden pas over 9 maanden geleverd gaan worden en afbeeldingen zijn van oud Nederlands briefgeld.

Daarnaast wordt de nadruk gelegd dat ze willen afstappen van de Nederlandse markt, dus kunnen we er zeker van zijn dat de komende maanden bij onze conculega's zich vol overgave op de Nederlandse markt gaan storten.

Toen ik dat van die 9 maanden levertijd voor NFT's te weten kwam dacht ik, dat kan ik beter, dus bij deze, vers van de blokkenpers: https://opensea.io/assets/matic/0x73b26b7fa21acad9caaa7013d8112232be8f485d/0 mijn eerste echte NFT veiling. Gezien het feit dat er niemand met mij wil samenwerken hou ik lekker wat tijd over en dus heb ik deze zomer naast een houten schildpad ook wat kleurplaten getekend. De veiling loopt af op 5 november, de dag waarop het nieuwe streamformat ten einde loopt met de: Remember, remember, the 5th of November Special Broadcast Marathon (5/11SBM)

Er bestaat maar 1 Yoshi Livo uit Liberland en dit is een eenmalig aanbod, dus wie weet, als ik die rechtszaken in Liberland, zoals ik wel verwacht, over een tijdje gewoon allemaal weet te winnen als die rechtbank op Liberland eenmaal uitspraken gaat doen, wat zulke unieke tokens waard zijn over een jaar of 10, maar voorlopig richt ik me op die special over 23 dagen, laat het bieden maar beginnen!

6
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 12 oktober 2022, 10:49:09 »
Nou, je mag er weer een heleboel van vinden, maar ik ben al weer blij gemaakt met mijn keuze om de omloopsnelheid wat te verhogen. Zoals ik al aangaf is er hier een restaurantje dat EFL accepteerd, ik eet hier zo'n 1x per week en betaal meestal een efl of 50 voor een broodje kip met een biertje. Nu is er een sterfgeval geweest binnen de familie van 1 van de medewerkers die ook wat EFL bezit wat ervoor zorgt dat hij nu met extra kosten te maken heeft.

Gisteren werd ik gebelt, of ik hem misschien uit de brand kon helpen en een deel van de EFL terug kon kopen. Natuurlijk kan dat, EFL is immers geld en dat moet rollen! Ik wees hem erop dat de Bitcoin prijs wel iets gedaald is en dat ook EFL aan het dalen is. Dat laatste wist hij overigens al, want net zoals ik jullie hier openlijk mededeeel wat ik met mijn EFL's doe om het vertrouwen ten goede uit te laten pakken, zo doe ik dat bij anderen ook. Die medewerker van dat restaurant was dus volledig op de hoogte dat het spaarplan zonder verdere uitleg is stilgezet en dat ik na een half jaar met amper volume in de markt de prijs dan maar naar beneden ben gaan werken. Maar, nood breekt wet en hoe graag onze restaurant medewerker nog wat langer zijn munten vast had gehouden, de economische realiteit verplichtte hem wat van zijn spaargeld uit te geven voor een onvoorziene uitgave.

Hij was erg blij dat ik nog dezelfde dag op kwam dagen en zijn EFL's van hem terug kon kopen, dat wekte duidelijk vertrouwen en gaf zowel bij hem als bij mij een goed gevoel. Zoals bijna niet 1 Nederlander hebben veel mensen hier een moestuin waarop ze gewassen verbouwen en momenteel is het volop oogsttijd. Wellicht als die oogst wordt verkocht, dat er dan weer wat geld richting EFL kan stromen, de wetenschap dat die munten geld waard zijn omdat ze ook verkocht kunnen worden zal daar zeker aan bijdragen.

Ik had dus weer een vooruitziende blik, want in dit land hebben de mensen nu eenmaal weinig spaargeld en het is niet realistisch om van mensen te verwachten dat ze dat spaargeld ongebruikt op de plank laten liggen. Ik heb het al vaker geprobeerd, om mensen wat EFL te laten sparen, maar na een jaar, of zelfs al een aantal maanden, zijn de meeste het enthousiasme wel verloren en haalt de economische realiteit het dromen over een betere wereld met ander geld in.

Overigens wil ik nog melden dat het niet meevalt om iedere 3 uur een order uit te voeren op de markt, naast dat je natuurlijk ook 1x per dag aan het slapen bent zit ik steeds minder achter de computer. Ik voel niet echt hoe ik nog waarde toevoeg achter die pc, zoals ook in deze groep weer duidelijk wordt zitten mensen niet op mijn energie te wachten en dus ga ik er steeds meer op uit en de buitenlucht in, nu het weer dit nog een beetje toe laat.

Tot slot, ik kan het natuurlijk niet laten en daarom ben ik toch maar weer begonnen met het uitzenden van mijn eigen streams. Via https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE ben ik momenteel aan het aftellen voor de: Remember, remember 5th of November special. Ik heb nog een leuke verrassing in petto waar waarschijnlijk weer helemaal niemand op af gaat komen, want ja, wie wil er nu luisteren naar zo'n loser van een Yoshi die helemaal niets bereikt en totaal 0 support heeft? Maar hey, het zal mijn pret niet drukken, want ik weet dat het goed voelt en dat is het belangrijkste.

7
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 06 oktober 2022, 23:48:45 »
Het is walnoten seizoen  ;)

ik zat toevallig vandaag na mijn tekst ook even op internet te kijken, maar het laatste tweetje is toch alweer zo'n 9 maanden geleden, wat er verder allemaal geschreven wordt heb ik zoals je hierboven kan lezen geen weet van. Wat moet ik er van zeggen, geen idee, daarom dacht ik, laat het geld maar even spreken. Het leven is hier vrij goedkoop en dat biertje wat ik tegen dubbele prijs met EFL afreken zal de markt ook niet zo snel breken, maar ik ben het wel een beetje beu om tegen een actieloze handelsgeschiedenis aan te kijken en voor de overheid echt de stekker eruit trekt heb ik er dan ten minste nog even van genoten.

8
Economie discussie / Het geweten van Yoshi
« Gepost op: 06 oktober 2022, 11:43:54 »
Dag allemaal,

zoals jullie in mijn laatste bericht over Guldencoin kunnen lezen vind ik de bedrijfsplannen van Rijk grenzen aan oplichting. Niet alleen wordt er voor een kwart miljoen aan NFT's verkocht, maar deze NFT's worden ook nog eens pas over 9 maanden geleverd.

Het is altijd makkelijk om anderen ergens van te beschuldigen, maar je moet ook altijd kritisch naar jezelf blijven kijken.

Sinds ik in maart heb aangegeven dat mijn EFL's vanaf nu te koop staan is de omzet uit de markt verdwenen. In tegenstelling tot ieder ander met EFL's gebruik ik mijn EFL's echter in het dagelijks leven. Ik spreek me uit als voorstander van dit geldsysteem en probeer actief nieuwe mensen te betrekken bij het project. Ik eet minimaal 1x per week van mijn e-Guldens en heb hier in de lokale economie al een enorme varieteit van producten en diensten ontvangen in ruil voor EFL.

Echter, met de huidige marktcondities toont EFL voor mij niet de waarde aan als het momenteel doet voorkomen. Zodra EFL een sprongetje maakt in de prijs wordt ik aangesproken op straat dat het leuk en positief is wat er gebeurt en dan denk ik bij mezelf, ze moesten eens weten, je kan die EFL's helemaal niet kwijt.

Er komen geen nieuwe orders in het orderboek, er worden geen orders uitgevoerd, ofwel, de prijs van EFL is gebakken lucht en er is niemand die op deze prijs het waard vind om zijn euro's om te ruilen voor EFL. Om die reden ga ik vanaf vandaag EFL's niet alleen te koop aanbieden, maar ook actief verkopen.

Omdat coingecko een markt als actief aanmerkt als er ten minste 1x in de 3 uur een order wordt uitgevoerd ga ik proberen om aan dit criterium te voldoen, zodat de internationale gemeenschap ten minste weet dat EFL nog actief is. Mijn logica is dat er vanzelf een prijs komt waarop het voor mensen wel interressant wordt om EFL's te kopen en zo niet, dan weten we zodra de prijs op 0 staat ten minste dat we onze tijd ergens anders aan kunnen besteden.

Ik ben niet langer bereid de leugen van de huidige prijs te verdedigen en op deze manier kan ik mijzelf tenminste in de spiegel aan blijven kijken en met een goed gevoel over dit project blijven praten. Er zullen zeker weer mensen naar mij toekomen die gaan vragen waarom de prijs naar beneden aan het gaan is en dan kan ik ten minste het eerlijke verhaal vertellen, wat volgens mij moet zijn: Er is niemand in Nederland die zich ook maar in de verste verte interresseerd voor dit project en de mensen die het project uit willen dragen zijn niet in staat voldoende offers te brengen om hier verandering in te brengen.

Zoals de enkele lezer op dit forum wellicht weet ben ik na een troll actie van de NCTV nog altijd niet welkom om mijn berichten in chatgroepjes van EFL te plaatsen, dus als iemand deze boodschap voor mij kan laten doorsijpelen naar bijvoorbeeld discord of telegram dan is dat hartstikke welkom.

Ik wil nog even zeggen dat ik het natuurlijk zelf ook jammer vind dat er in het verleden niet voldoende winst is genomen om nu op lagere koers terug te kopen en dat alle vroege investeerders die op mijn aanraden een leuke winst hebben gerealiseerd allemaal zijn weggelopen en ik het betreur dat geld verdienen in mijn ervaring door deze club als onwenselijk wordt ervaren, maar ik put kracht  uit de gedacht dat als de koers gaat bewegen dit wellicht als resultaat gaat hebben dat mensen zien dat EFL niet zo dood is als het nu doet voorkomen, waarbij ik nog de kanttekening wil maken dat ik geen programmeur ben en er dus zeker momenten zullen zijn waarop ik mijn gestelde doel van 1 order per 3 uur niet zal bereiken.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen die hieronder worden gesteld, maar ik ga er vanuit dat deze uitleg voldoende is voor mensen.


9
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Gepost op: 02 oktober 2022, 18:18:59 »
Vanaf de witte zandstranden nabij Liberland een felicitatie richting Guldencoin, die wederom een cosmetische verandering gaan doorvoeren.

We zijn inmiddels van Guldencoin wel gewend dat ze van visie veranderen, in de dagen dat ze bestaan, zo'n 4 dagen minder dan EFL, zijn er al veranderingen geweest in muntuitgifte, protocol, naam en ja, zelfs de totale munhoeveelheid is aangepast, maar nu komt daar dus wederom een aanpassing voor de buhne bij.

De naam gaat worden veranderd naar MUNT, niets meer en niets minder. Het geheel stelt natuurlijk weinig voor, maar het geeft wel een leuk marketing moment om de mensen weer eens aan te sporen wat van die munten van de markt te kopen, tot op heden is het gevolg daarvan dat de koers ongeveer met 100% is gestegen in afwachting van dat nieuws.

Een ander leuk nieuwtje is dat ze bij NLG nu ook NFT's hebben toegevoegd aan hun arsenaal van dienstverlening. Om dat te vieren is er ook meteen een beperkte oplage uitgebracht van NFT's die Rijk en zijn vriendjes een beoogde 250.000 euro op moeten leveren. Wat mij betreft natuurlijk totale oplichting, maar wel leuk om te zien dat NLG op die manier laat zien dat je ook geld kan verdienen met cryptogeld. Hoe anders is dat bij EFL, waar winst maken wordt gezien als profiteren en de ontwikkelaars hun munten ongebruikt en waardeloos in de kast laten liggen.

Of de nieuwe naam zal aanslaan waag ik te betwijfelen, maar het is ten minste leuk om te zien hoe men bij NLG moeite doet om tot die volgzame loonslaven door te dringen dat er ook nog iets beters bestaat dan die euro waar ze zo gewend aan zijn.

10
Korte berichten / Verjaardag
« Gepost op: 29 september 2022, 11:31:10 »
Hiep-Hiep Hoera!

Vandaag ben ik jarig en om dat te vieren geef ik 36*36 EFL weg aan alle mensen die raden hoeveel jaar ik al van mijn levenservaring loop te genieten.

Tijdens een speciale verjaardagsuitzending van Vrijheid Radio zullen de EFL's een nieuwe eigenaar vinden, iedereen is dus vanaf een uur of 20.00 van harte welkom om aan te schuiven.

Voorafgaand aan de Vrijheidradio uitzending maak ik mijn eigen stream waar ik een speciaal voor deze dag geschreven tekst zal voorlezen, waarin ik natuurlijk weer van harte mijn beklag doe over de gang van zaken in de wereld.

Geheel tegen de wens van sommige wordt er vandaag dus uitbundig feest gevierd, want succes mag gevierd worden! Mensen zullen zoals vanouds weer tot vermoeiends toe worden aangespoord om deel uit te maken van de missie die ik op poten heb gezet en wellicht vindt ik vandaag dus nog wel wat medestanders in mijn gevecht tegen de pedoclub.

Mijn livestream is inmiddels online, https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE , en als je een berichtje in de chat achterlaat maak je kans op een prijs, zo eenvoudig kan het zijn.

De uitzending van vrijheidradio is beschikbaar via https://twitch.tv/vrijheidradio

De tekst die voor vandaag is voorbereid is beschikbaar via https://www.sgulden.nl/l/verjaardag/ en zal later deze week als hoogtepunt worden toegevoegd aan het discord kanaal waar alle voorgaande hoogtepunten ook te zien zijn.

Wellicht tot later vandaag!

12
ik denk inderdaad dat je een ouderwetse romanticus bent. Je doet het voor niemand anders behalve jezelf en dat is de Nederlanders nu net stelselmatig afgeleerd, als bitcoin op 10 miljoen miljard staat en de tx kosten voor een nederlander niet meer te betalen zijn is het te laat, we wachten rustig af, maar juist aankomende periode zal duidelijk worden dat het moment al voorbij is, binnenkort kan een nederlander alleen nog de gasrekening betalen en voor de rest staat ie in de rij voor voedselbonnen, maar het geeft ze wel een deugdzaam gevoel dat ze het samen doen, dus dat is die prik wel waard.

13
Het gaat in dit stadium helemaal niet wat er allemaal gebeurt of gedaan kan worden in de toekomst. Het gaat om mensen die geloven dat er in de toekomst wat gaat gebeuren en gedaan wordt. Net zoals je bitcoin ooit voor 10 cent kon kopen toen niemand er mee bezig was en je er niets mee kon, zo is dat nu hetzelfde bij EFL.

Het feit dat er niemand van de betrokkenen die logica wil doorzien is de reden dat er niemand anders ooit gaat vertrouwen in EFL, zo simpel is het. De markt van EFL geeft een heel duidelijk signaal af, EFL is niets waard en er is niemand die vertrouwen in heeft dat dit ooit gaat veranderen. De nieuwe orders die zijn ingezet op freiexchange laten het heel duidelijk zien, men wil graag dat EFL op 10 satishi wordt gewaardeerd, dus nu is het wachten tot we daar op uitkomen, zo wil men dat graag binnen de EFL club. Tijd genoeg, want het gaat ons allemaal prima af. Geen noodzaak tot urgentie, over een jaar of 30 kan je die EFL's namelijk veel goedkoper kopen en maakt het dan wat uit dat iedereen inmiddels onvruchtbaar is gemaakt met een ongeteste gifspuit? Nee, natuurlijk niet, want de EFL-ers maken zich uitsluitend druk om hun eigen miniscule project en zijn verder totaal niet maatschappelijk betrokken.

Fijne dag nog

14
Korte berichten / Re: Een welverdiende pluim voor sgulden.nl
« Gepost op: 19 augustus 2022, 10:52:27 »
de tekst is nog niet af en onderdeel van mijn persoonlijke promotie actie. Op 1 september zal de Nederlandse tekst worden voorgelezen tijdens de eerste uitzending van een 11 dagen durende opbouw naar de 11 september memorial stream op https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE en alle aanspreekpunten van koning wappie kunnen de videoboodschap diezelfde dag in hun emailbox verwachten.

15
Ha, ik dacht laat ik nog eens reageren op het spaarplan.

Ik had een idee. Stel nu dat we de resterende looptijd opdelen in maanden en deze vervolgens op een tijdslijn plaatsen. Er zijn dan per jaar 12 maanden. Mijn idee is om 1 maand per jaar , of welke hoeveelheid dan ook, van het budget om te zetten naar Litecoin. de EFL.nl wallet geeft prijzen in Litecoin en er is ook een directe link met litecoin via freixlite. Dit budget wordt omgezet naar Litecoins en als order opengezet op een gunstige koers die de spaarders een voordeel van minimaal 100% geven op de aankoopprijs. Indien Litecoin in een maand gunstig beweegt kan een deel van de kooporder worden gebruikt om een arbitrage gelegenheid te ontwikkelen voor de EFL gemeenschap, waarbij ze een reden om actie wordt aangeboden door EFL te verkopen tegen Litecoin en terug te kopen met Bitcoin.

Een andere reden dat ik nu met dit idee kom, is omdat Litecoin historisch gezien vrij laag genomineerd wordt, dus wellicht een kans om wat extra winst te genereren.

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 62