Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 60
2
Media / twitch give away
« Gepost op: 10 maart 2020, 13:35:33 »
win tot 22 EFL iedere 20 minuten!

https://www.twitch.tv/hodlerhangout

3
Volgens mij was het vooral gebrek aan mankracht en budget. Owja, en natuurlijk gebrek aan mensen die de materie snappen en enthousiast worden van het nieuws dat er iets voor ze gebouwd is.

4
Alternatief geld / Re: Novo currency
« Gepost op: 05 februari 2020, 16:56:13 »
en terwijl ik aan het schrijven was zijn er weer een paar goedkope EFL's op de markt gekomen. Zou het nou echt zo makkelijk zijn dat ik op die manier alle efl's die ik verkocht heb voor een prikkie weer kan terugkopen, dan moet ik blijven tikken  ;D. Wel geinig die marktorders, en mensen maar denken dat je met efl niet kan verdienen.

Dat is overigens weer een ander onderwerp, ik kom steeds meer tot de conclusie dat mensen het gewoon echt niet begrijpen. Zoals ik afgelopen vergadering al aangaf geef ik wat mensen uitleg over hoe de markt werkt en deze beweging toont maar weer eens aan dat het echt van ver moet komen.

Owja Bitwise, heb je mijn prentje al geretweet? Je hoeft me er geen complimentje voor te geven dat ik een artiest bereid hebt gevonden iedere week een leuk Effel tekeningetje te maken, maar ik zou het wel leuk vinden als die plaatjes dan een beetje circuleren.

https://twitter.com/Nelis_EFl/status/1224568078966624257

5
Alternatief geld / Re: Novo currency
« Gepost op: 05 februari 2020, 16:23:51 »
Ik begrijp wat je zegt Bitwise, dat denk ik ten minste. Kijk, ik heb mijn best gedaan om naar je te luisteren, zeker dat punt over eerlijke verdeling had ik een hoop aan, bedankt!

https://sgulden.webnode.nl/l/de-grap-die-novocurrency-heet/

Bedankt voor de feeddback, ik heb er wat aan gehad, maar je valt me toch een beetje af, door me wederom een ongeleid projectiel te noemen. Dat beantwoord ik maar weer met een handreiking.

In tegenstelling tot alle onzin die mensen mij steeds verwijten, mag Rijk wat mij betreft wel worden aangepakt op zijn handelingen. Een week geleden moet ik me nog tegen je verdedigen omdat een nieuw forumlid bezwaar heeft op dat ik Rijk een graaier noem, nu een week later worden mijn woorden wederom bewezen en ben ik nog steeds een ongeleid projectiel. Mag ik je eraan herinneren dat alle argumenten om 6 jaar geleden naast EFL een NLG  voor zichzelf te beginnen nu gewoon van tafel worden geveegd en dat hij het kapitaal en de kennis nu bij de NLG club weg trekt met deze NovoMove. Volgens mij kunnen we zo langzamerhand bij Rijk wel gaan opschalen naar de term oplichter, want hij doet er gewoon weer een schepje bovenop en ik dus ook.

Al 6 jaar lang probeer ik iedere afspraak zo goed als mogelijk na te komen, maar al 6 jaar lang ontvang ik daarvoor een heleboel haat. Zal ik nog eens terugpraten naar dat moment van die donatie aan Liberland? Weet je wie er wel af wist van die donatie? Die journalisten die op bezoek kwamen. "Jij gaan morgen op dat podium toch een donatie doen?" vroegen ze me. "Nee" antwoordde ik, dat is uitgesteld naar een later moment, er was geen tijd op het programma." Toen ik de dag na dat ene moment hen bij het ontbijt sprak, vertelde de tweede journalist me dat ik me de kaas van het brood had laten eten. Hoe wisten die journalisten nu wel dat ik dat van plan was en wat er ging gebeuren, maar was er niemand vanuit EFL die met mij mee wilde doen??

Dezelfde hoeveelheid EFL zijn uiteindelijk alsnog aan Liberland gedoneerd, maar dan voor ongeveer 400x minder waarde als wanneer ik het op dat ene moment had gedaan. Daardoor heb ik wel andere voorwaardes kunnen afspreken en ben ik op dit moment de enige Liberlander die ook echt bij zijn geld kan, ja en alle mensen die na mij er nu nieuw erbij komen, maar als er ook maar 1 iemand wat EFL aan mij had gegeven om te doneren was het allemaal heel anders gelopen.

Ik schrijf vorig jaar juli een hele degelijke tekst over waarom ik mijn bedenkingen heb over Florijncoin. Die munt is wat dat betreft nog nieuw voor mij en dus ben ik heel mild. Als reactie daarop wordt ik door 20 man bestookt met allerlei verzonnen beschuldigingen. Daarop schrijf ik nog een tekst en wederom ben ik degene die zich moet verdedigen. Vertel mij nou eens wat ik werkelijk verkeerd doe? Ik maak toch juist de bezwaren die ik al jaren heb voor dezelfde keer kenbaar?? Het enige wat niet veranderd is, is dat er geen mens naar me luistert en daarom moet ik het dus steeds herhalen in nog hardere verwoordingen.

Ik draaf inderdaad dus maar door, geef mij eens ongelijk als mensen "enthousiast" worden van een troepproject als NovoCurrency. In Nederland is het allemaal zo gezellig dat men gewoon vriendelijk blijft lachen terwijl je genaaid wordt, wordt toch eens wakker en tot die tijd voel ik me op het internet de meest onbegrepen persoon en ben ik blij dat ik daarom woordje voor woordje een nieuwe taal aan het leren ben in het dagelijks leven, dat houdt de moeilijke materie toch een beetje in balans.


6
Alternatief geld / Re: Novo currency
« Gepost op: 05 februari 2020, 02:06:08 »
http://sgulden.webnode.nl/l/de-grap-die-rijk-plasman-heet/

EDIT: Dit is mijn persoonlijke mening en vertegenwoordigd niet de algemene opvatting van iedere EFL bezitter.

7
De psyche van de massa ontgaat mij al een hele tijd. Leuk artikel, maar ik snap er nog steeds niets van :)

8
Alternatief geld / Novo currency
« Gepost op: 04 februari 2020, 16:02:10 »
https://novocurrency.com/nl

Nieuw project van Rijk Plasman, gericht op, jawel, een eerlijke verdeling. Ik zal mijn mening nog even voor me houden, maar wat vinden jullie van deze nieuwe move? Is een munt gericht op eerlijke verdeling niet hetzelfde als stellen dat je huidige nlg project niet eerlijk is verdeeld, en is dat dan niet extra grappig dat de nlg aanhang al jaren het argument opbrengt dat nlg zo veel eerlijker is verdeeld dan efl en daarom de betere munt zou zijn?

Benieuwd naar de reacties.

10
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 01 februari 2020, 04:02:36 »
Beste Yoshi,

Misschien kwam het verkeerd over, maar ik denk dat het gros bij het horen van de naam EFL ook aan de persoon Yoshi denkt, puur door jouw aanwezigheid op verschillende kanalen in zowel tekst als beeld. Die associatie is toch niet zo heel vreemd?

Letwel er zit geen waardeoordeel in die observatie. Dat was wat ik bedoelde met de zelf toegedeelde rol.
Het is jammer dat je het direct zo persoonlijk aantrekt en je van verdere dialoog afsluit.

Je verwijst me persoonlijk naar dit bericht.

Persoonlijk vind ik het een vreemde stelling dat het Nederlandse publiek niet geholpen zou willen worden.
Volgens mij wordt de afkeer tegen de status quo juist steeds groter en is dat in de maatschappij te merken, dat lijkt me juist het moment voor een munt die een alternatief kan bieden.

Ik denk dat iedereen die efl kent weet dat ik er bij betrokken ben, echter is dat 0,0001% van Nederland en wereldwijd nog een een kleiner deel, dus mensen die denken dat ik een probleem vorm voor efl zijn enkel uit op stoken en niet het leveren van een constructieve bijdrage. Daarnaast verdedig je de oplichter toine aarts, dus dan ben je bij mij sowieso afgeschreven. Succes met trollen, doe sil en de kansloze theeman broertjes maar de groeten van me.

11
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 01 februari 2020, 03:57:37 »
Ha mensen,

Bedankt weer voor de reacties.

Zoals ik tot in de oneindigheid herhaal, gedurende 6 jaar wordt er al tegen efl aangeschopt en dan vooral tegen mensen die zich positief uitlaten over de munt en hun plezier ervan durven te delen. Sinds een jaar spreek ik dat uit als het grootste probleem bij EFL.

Jammer genoeg vinden mijn uitspraken  geen steun, voornamelijk omdat de mensen die in efl ronddwalen enkel hun eigen kanalen lezen, die zien dus maar de helft van het gesprek en dan is het lekker makkelijk om dingen uit zijn verband te trekken, zoals mike de afgelopen dagen ook probeerde.

Ja, het is zo makkelijk om iemand te isoleren, vooral als het in een groep is waarin niemand elkaar echt kent, omdat het per toeval is ontstaan. Mijn conclusie is dat Nederland zijn recht op mijn energie inmiddels wel verloren is, gaan jullie maar lekker kopje onder met NL, het is nodig, want wie niet luisteren wil moet maar voelen.

Dan kan Bitwise mij natuurlijk betichten van niet luisteren, maar het mooie is dat ik dat vanuit mijn positie helemaal niet hoef te doen. Ik ben zo vrij als een vogel, wat fijn toch, dat cryptogeld. Natuurlijk zullen boze krachten er alles aan doen om mij en de organisaties waar ik me bij betrek kapot te maken, ik wens ze daarin veel succes. Mijn oplossing is simpel, blijven geloven in jezelf en nog radicaler worden. Wat ik geloof gaat uitkomen, daar heb ik inmiddels een berg bewijs van bij elkaar gesprokkeld en er is geen mike of bitwise die daarin verandering gaat brengen. Je mag daar achteraanlopen, graag zelfs, maar dat gebeurt niet, want ik communiceer niet goed, jammer voor mij, maar nog meer voor de mensen die de boodschap niet kunnen ontrafelen.

Dus daarom mike, verwijder ik mensen uit mijn telegramgroep, omdat er nu eenmaal mensen zijn die genieten van het proberen om in groepsverband iemand kapot te praten. Daar  heb ik geen behoefte aan, dan registreren ze maar een nieuwe account op dit forum en kunnen ze het hier proberen. Je ziet wel hoe graag de mensen van efl nieuwe mensen willen verwelkomen, want ongeacht hoe weinig reputatie iemand heeft, ze kunnen op meer sympathie rekenen dan ik. Prima toch, maar zoals ik al zeg, ik heb een roeping en die ga ik volbrengen.

Ik ga mijn cryptowinsten eens lekker aan mezelf besteden, heerlijk een bubbeltje maken en iedereen buitensmijten wiens mening me niet aanstaat, wat een luxe positie kan ik mezelf toch veroorloven door de successen uit het verleden. Jammer dat het dan niet gelukt is om al iets eerder door te breken, dat ligt helemaal aan mij en misschien een beetje aan de mensen die er ook van hadden kunnen profiteren, maar nooit de moeite namen om me te ondersteunen.

Ik stel mezelf al bijna 8 jaar op de laatste plaats en na 6 jaar efl moet ik dan mezelf verdedigen, alleen daarom al is het meer dan terecht dat ik mijn energie lekker ergens anders op ga richten, volgens mij is iedereen er blij mee, dus eind goed al goed, ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk van efl 👍

12
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 31 januari 2020, 20:14:02 »
Bitwise, als jij Mike serieus wil nemen moet je dat vooral doen, voor mij is het een trol zonder recht van spreken.

Mogelijk heb je de tekst niet goed opgepakt, zoals je zelf stelt is hij niet om door te komen, mogelijk dat deze engelse variant je verder op weg helpt:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=843017.msg53741885#msg53741885

samenvatting:

ik heb geen interesse meer in het helpen van het Nederlandse publiek, want het Nederlandse publiek wil momenteel niet geholpen worden. Ik heb interesse in een nieuwe vorm van politiek en als daar bij EFL geen plaats voor is dan doen we dat bij Liberland. Ik ben gewoon een individu die EFL gebruikt omdat de euro binnenkort instort en al mijn motivatie komt ook daar uit voort. Het liefste zou ik helemaal niet willen dat cryptogeld zo succesvol was, want het is uiteindelijk de afbraak van het sociale contract waar Nederlanders zo veel van profiteren, maar helaas, volgens mij is er geen andere uitkomst. Of we met EFL nu ons best doen om dat uit te leggen of niet, het echte succes zal pas komen als het te laat is, ja, of 2 jaar geleden, maar die kans is voorbij.

13
Dag Yoshi, ik zit natuurlijk ook al een tijdje in de telegram kanalen en op discord.

Het valt mij gewoon op dat jij heel veel met de concurrentie bezig lijkt te zijn en bijzonder weinig zelfreflectie hebt.

Ik lees eigenlijk nooit eens een positief bericht van je, alles is de schuld van anderen, alle concurrentie bestaat uit kwaadwillenden. Echt in elke groep waar ik jou berichten ben tegengekomen is de insteek negativiteit. Als je bovenop die negativiteit ook nog eens de naam "EFL meester trol" voert, dan moet je je ergens kunnen voorstellen welk beeld je schept, niet alleen van je eigen persona, maar ook van EFL.

Wat maakt EFL de spaarmunt bij uitstek? Als ik naar altilly kijk is de koers eigenlijk alleen maar flink aan het kelderen in sat. terwijl een hele lading altcoins momenteel er weer een beetje bovenop krabbelt. Misschien zou het ook al helpen als het voor de buitenwereld lijkt dat jij het voor 90% over efl hebt en slechts 10% commentaar op hoe slecht de rest is hebt. Je concurrentie ongefundeerd criminaliseren is ook niet heel chique.

Steek de hand toch ook eens in eigen boezem en kijk naar je eigen punten.
Waarom zou je beginnen over echt enorm verdwaalde Nederlanders, denk je dat je ze daarmee over de streep trekt? Door ze indirect dom en hulpeloos te noemen?

Ik heb 2 maal meegeluisterd met een vergadering waarbij het eigenlijk meer over yoshi als persoon en de avonturen van yoshi ging dan over EFL. In de tussentijd hebben meerdere mensen volgens mij het team weer verlaten.

Aan mijn mening hoef je verder helemaal geen waarde te hechten, het feit dat je erop reageert zegt wel genoeg.

Mike, je poging om mij zwart te maken mag je blijven ondernemen, maar het is niet wat er van belang is voor EFL. Als je mijn dagelijkse berichtjes niet als positief ervaart, dan is dat maar zo, als je hebt meegelezen in discord heb je gezien wat voor een aanvallen ik soms moet verdragen om een positief berichtje over EFL de wereld in te helpen. De hele insteek van jouw schrijven toont voor mij gewoon aan dat je intenties niet zijn om efl te helpen, je hoort gewoon bij het groepje haattrollen wat nu in de gaten heeft dat efl op een lage prijs gevoelig is voor kritiek op yoshi, geniet er van zo lang het duurt, jammer dat je in al die tijd dat je meeleest niet de moeite hebt genomen om wat vrienden aan te melden.

14
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 30 januari 2020, 20:58:15 »
Had ik zelfreflectie al benoemd?

"Zoals je kan zien in de documentaire schiet de prijs van EFL omhoog met 300% zodra ik op het podium stap, persoonlijk denk ik dat er nog een aantal 1000% bovenop was gekomen als ik daadwerkelijk mijn donatie aan liberland op dat moment in de blockchain had verwerkt."


Verder heeft bitwise het volgens mij allemaal al getypt.

"Heeft onze Mike trouwens al gereageerd? Waarschijnlijk baalt ie enorm dat ie zen tekst heeft neergegooid en dat we daardoor nu voor het eerst in jaren op dit forum weer een gesprek aan de gang hebben. Dat was helemaal niet de bedoeling, ze moesten juist een hekel aan elkaar gaan krijgen en vooral een hekel krijgen aan die vervelende Yoshi met zijn meningen. Door middel van de stelling dat ik EFL ben en dat alles wat ik doe dus met EFL te maken heeft probeert hij jullie te overtuigen dat ik geen vrijheid van meningsuiting heb, maar nu komen we via deze brug bij onze laatste LiEFhebber, bitwise, die dus al in de retoriek van MikeV mee gaat."

Waar heb je het in godsnaam allemaal over? Ik ben blij dat er een gesprek over is en denk dat EFL dat nodig heeft. Natuurlijk heb jij recht op vrijheid van meningsuiting, maar in de rol die jij jezelf hebt toegedeeld moet je soms wel op je bewoording letten. Op telegram verban je iedereen die ook maar iets te zeggen heeft wat je niet zint, in beide EFL groepen. Eis je nou echt vrijheid van meningsuiting van iedereen terwijl je iedereen op telegram er bij het minste of geringste uitsmijt?


"Als ik iemand tegen me in het harnas jaag, dan is dat voornamelijk de tekortkoming van die ander. "

Ongelooflijk deze uitspraak. Zelf smijt je met termen als oplichter, trol, fraudeur, graaier, etc. En nog wil je beweren dat het aan de ander ligt op het moment dat dit niet wordt geaccepteerd?

Ha mike, zoals ik al zei, ik ga er niet te veel aandacht aan besteden, maar de onjuistheid in je bericht is dat je stelt dat ik mezelf een rol aanmeet, terwijl jij het juist bent die me in die rol probeert te drukken, je lijkt sil wel, aangezien je naar telegram refereert en je ook in het florijnkanaal actief bent kan het al bijna geen toeval meer zijn, het spijt me dat je zo gevoelig bent voor spookverhaaltjes, maar geloof lekker wat je wil.

15
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 30 januari 2020, 14:46:59 »
Ha Yoshi, geen dank. We zijn elkaar wat verschuldigd net zoals EFL wat dat betreft, dus graag gedaan.
Wat wel een probleem is, is dat ik geen behoefte heb om me achter jou te scharen in de volle breedte.
Als je in de volle breedte voorop gaat lopen dan kan niemand om jou heen en ik ken heel wat mensen die het dan vertikken.

Ik zal het nog eens voor je herhalen:
1. EFL is een valuta. Geld dient zo neutraal mogelijk te zijn zodat het door IEDEREEN gebruikt kan worden. Om technische en praktische redenen is het verstandig om de reikwijdte te beperken en daarom is een keuze gemaakt voor de Nederlandse taal. Als je één Nederlandstalige tegen je in het harnas jaagt dan doe je afbreuk aan het uitgangspunt
2. Jij vereenzelvigt jezelf met EFL. EFL nog Bitcoin heeft iets met Yoshi te maken. Je bent maar toevallig aan komen lopen en je bent een van de vele gebruikers en voorvechters. Dit forum gaat over EFL terwijl deze post over jou gaat. Dat mag, ware het niet dat het de rest overschaduwd. Doe me een plezier en druk eens op CTRL-F en type dan het woordje "ik" in (in chrome werkt dat het best want dan kleuren de resultaten geel). Dat komt hier 309 keer voor. Kijk dan eens door wie, waar en waarom dat wordt gebruikt.

Bitwise, je woorden zijn steeds minder te begrijpen. Het is nog al een stelling, als ik 1 iemand tegen me in het harnas jaag doe ik afbreuk aan het uitgangspunt, WAT EEN ONZIN!! Als ik iemand tegen me in het harnas jaag, dan is dat voornamelijk de tekortkoming van die ander. Om wat voor reden dat het ook gebeurt mag zijn, de beledigde persoon denkt zelf niet meer objectief na, maar laat zijn emotie leidend zijn voor zijn economische beslissing. Dat soort voorbeelden zijn er zo veel, want Bitwise, ben je misschien vergeten hoeveel kwaad bloed er bij mensen is gezet, nog voordat ik ook maar betrokken was bij EFL?? Al 5 jaar vang ik de klappen op voor de gebroeders Driessen die met de centen wegliepen en satos oprichtte. Ik vereenzelvig me inderdaad met EFL, ben er blij mee dat er iemand is die beslissingen neemt op basis van de techniek en zich niet door emotie laat leiden. Als die NLG-ers van het eerste uur zijn daar alleen maar uitgekomen, omdat ze voor hun eigen gevoel met EFL niet aan de slag konden, bijvooorbeeld omdat de verdeling niet eerlijk zou zijn, het ene argument is vaak nog slechter dan het ander en de werkelijke reden is dan ook sentiment en emotie, ego. En ja, een ego heb ik ook, daar is dat woordje weer, ik. Kennelijk mag het volgens jou niet gebruikt worden als er in EFL verband gesproken wordt, maar hoeveel jaar van negatief sentiment is er precies nodig om jou tot inzicht te laten komen dan mijn ego in zijn geheel geen probleem geeft?

Ik vraag me soms echt af of je die haattrollen zo graag wil geloven uit hopeloosheid, of omdat je gewoon echt zo veel zand in je ogen hebt. Ik ben in de jaren voor Liberland een eindeloos aantal bijeenkomsten afgegaan waar ik steeds heel neutraal over de vriendencampagne van EFL sprak. Overal waar ik kwam werd ik uitgelachen, kijk daar hebben we koning e-Gulden weer aankomen, dat is die munt zonder aanhang waarvan je nooit iemand ziet, behalve dan een groepje haters dat in het begin zijn geld is kwijtgeraakt met deze scamcoin.

Zo is het nu eenmaal gebeurt Bitwise, ik had ook liever dat er wat meer mensen zonder emotie een economische keuze onderbouwen, maar het is al 6 jaar niet mogelijk bij EFL. Als wij nieuwe aanwas krijgen krijgen die van ons meer krediet dan de mensen die zich al jaren voor EFL bewijzen, ook nu is de manier waarop je me afvalt een behoorlijke teleurstelling als je bedenkt hoeveel energie ik in het verleden al voor EFL heb ingezet. Je zou moeten begrijpen dat de angst voor mijn persoon slechts wordt opgezet door mensen die jaloers zijn. Als je niet in ziet hoe EFL en Bitcoin mijn leven hebben gevormd wil ik je dat best wel uitleggen, maar verwijt me niet dat ik niet aan mezelf zou mogen denken, want ik creeer gewoon een werkbare situatie voor mezelf, waarmee ik slechts wil zeggen dat mijn houding deels wordt gevormd door de interactie van anderen.

Als ik in september aangeef dat er een lading haattrollen niet de intentie heeft om EFL te helpen, maar slechts een spelletje van jaren terug nieuw leven in wil blazen, namelijk, val EFL aan en probeer de groep uit elkaar te spelen, dan is er niemand van de groep die me daarin verdedigd. Ik kan sowieso niet op bijval rekenen van deze club, ik moet mezelf verdedigen, want vanuit EFL sta ik er alleen voor. Als dit zo is, en ik steeds weeer voor mezelf op moet komen, dan is het wel erg goedkoop om me een half jaar later te verwijten dat ik zo veel aan mezelf denk. Ik maak er dan ook liever van dat het de EFL gemeenschap niet gelukt is om een persoon die het aandurft zich te vereenzelvigen met het EFL project het gevoel te geven dat hij er mag zijn. Ik zou me bijna schuldig gaan voelen als ik niet zou beseffen dat een gebrek aan economisch inzicht van Nederlanders de werkelijke oorzaak is dat we nog altijd in de wacht staan.

Er was iets nodig om dat negatieve sentiment van de start om te draaien en twee jaar geleden was ik daar bijna in geslaagd. Zonder het technische team van EFL was ik nooit aangekomen op dat punt, maar buiten een werkend cryptogeld protocol heb ik van EFL geen steun ontvangen. Na 5 jaar trouwe dienst moet ik mezelf verdedigen als er een groepje haattrollen mijn functioneren in twijfel trekt. Dat blijkt zelfs zo hardnekkig dat je nu in deze post gewoon open en bloot mij volledig afvalt, precies zoals ik gewend ben en zoals er steeds weer gebeurt, omdat je te diep in je eigen materie zit en niet de verbinding naar de echte wereld inziet. Als de Nederlanders er niet klaar voor zijn, dan ga ik het wel ergens anders aan de man brengen. Ach wat zou ik graag zien dat ik gewoon in Nederland een filmpje kan maken hoe ik ergens een broodje koop met EFL, dan zou het me ook helemaal geen moeite kosten om een politiek statement over de ecocide van mijn plakje ham achterwege te laten, gewoon een vrolijke boodschap, maar het is nog niet gelukt om dit voor mekaar te krijgen. Bij Liberland wilde ze mijn EFL wel graag hebben, ook dat is een reden dat ik die muntjes fijn daar heb ondergebracht en dat ik nu mijn filmpjes hier maak. Ik inderdaad, want dat is de persoon die het allemaal doet.

Laat me je een tip geven, namelijk dat je zelf een alternatief moet verzinnen om het bestaande te overschaduwen. Klagen zonder alternatief heeft geen zin, dan ben je alleen maar aan het afbreken. Verzin een nieuwe vorm, waarin je minder afhankelijk bent van mijn persoon om je een identiteit aan te meten. Mijn tip is dat je jezelf profileert als Bitcoin van Nederland. Een speculatief vehikel waarmee je jezelf kan beschermen tegen de diefstal die inflatie heet. Zo'n spaarmiddel hebben de Nederlanders enorme behoefte aan, al zal hun ego dat inzicht vertroebelen. Dit verhaaltje op deze pagina gaat over EFL, maar bij Liberland ben ik nu met hetzelfde bezig. Je kan wel een hoop commentaar geven, maar zorg nu eens voor een alternatief, want als ik niet iedere dag mijn berichtjes zou plaatsen en steeds weer op die vergaderingen zou oproepen tot actie waren er ook een heleboel goede dingen niet gebeurt.

Het is jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over mijn functioneren en dat je de positieve punten er niet uit weet te vissen, maar dat ben ik dus inmiddels in mijn leven wel gewend. Zo lang je geld geeft en doe wat anderen verlangen ben je een toffe peer, maar als ik mijn persoonlijke inzicht deel en benoem welke richting ik als gewenst zie, nee dan krijg ik het niet voor mekaar om daar ook support voor te ontvangen, ja behalve dus die ene minuut in 2018, maar ook daar gebeurde dat slechts omdat ik interessant genoeg was om voor iemand anders zijn karretje te spannen. Ik wil nogmaals herhalen dat het gebrek aan voorvechters en gebruikers er voor zorgt dat ik buitenproportioneel aanwezig ben, daar kan je mij de schuld van geven dat ik te veel zeg, maar ik ben pas een jaar weer bij de club, nadat bittrex en cryptopia uit de lucht vielen. Die nadrukkelijke mening van mezelf verdedig ik ook pas sinds juli van 2019, omdat ik toen schreef over de oplichting die Florijncoin heet en waar een heel leger van haattrollen achter schuil ging. Een leger haattrollen dat door mijn uiteenzetting van de Florijncoin oplichting het nodig vond om met identiteitsfraude een situatie te creëren om mij onderuit te halen. 0 Steun Bitwise, ik stond er alleen voor, ik ja, er was geen wij die zich afkeerde van de haattrol retoriek. Als je zulke kansloze figuren aan wil horen prima, maar ze zullen slechts af en toe de vraag stellen of het geen tijd wordt om er mee op te houden. Het hele discord kanaal zit nog vol met zulke weggooiers, maar jij wilt graag doen alsof deze soort aanhang van hetzelfde kaliber is als de oude garde. Leg je er toch bij neer dat de kleine cryptogemeenschap die er nu is met een totaal verkeerde insteek in crypto zit. Bezoek ook eens wat kanaaltjes buiten de eigen groep en zie hoe kansloos de gemiddelde Nederlandse cryptobezitter is. De kennnis is er niet en de motivatie is wat mij betreft ook vaker wel dan niet enorm beneden pijl. Alleen bij NLG is er nog een beetje gezelligheid, maar daar snap ik dan zelf weer niets van, want die community wordt nog harder opgelicht dan er met EFL ooit gebeurt is, maar dat is het bijzondere van sentiment, daar zijn geen formules voor te verzinnen, het is gewoon de emotie van mensen.

Die emotie verbeter je dus niet door ruzie te gaan maken of mekaar af te vallen. Ja, Yoshi Livo bezit wat EFL, heeft een EFL youtube kanaal, maakt plaatjes van zichzelf waarin hij een EFL t-shirt heeft, koopt spullen met EFL, is actief op de markt en omdat die dat doet kan EFL niet tot een succes worden?? Volgens mij klopt die logica helemaal niet, temeer omdat zonder mijn bijdrage er vandaag al helemaal geen EFL meer was geweest. Je mag me dus verwijten dat ik graag over mezelf spreek, zelf verklaar ik het meer doordat wij in de cryptowereld worden uitgekotst vanaf de dag dat we de stichting in het leven hebben geroepen. Het gebrek aan deelnemers zorgde ervoor dat ik op een andere manier mijn EFL ben gaan gebruiken dan vooraf bedacht was. Het blijft toch jammer dat ik niet wat meer ondersteuning kon krijgen op dat ene moment dat het telde, maar ook toen had je al geen vertrouwen in wat ik deed en luisterde je liever naar de haat die JNS verspreidde.

Ik bestrijd dus ten zeerste dat ik met opzet over de volle breedte van jouw pad loop, mijn excuses dat het zo voelt, maar het komt denk ik omdat ik nog steeds voor mijn plekje moet vechten en er niemand mij verdedigd als ik weer eens wordt aangevallen. Deze Nederlandstalige Liberlander gebruikt EFL op zijn manier en als de gemiddelde haattrol verteld zou worden dat dit gewoon mag, dan blijft er daarna een heleboel tijd over om het te hebben over alles wat je nog meer kan doen met e-Gulden. Maar als we vast blijven hangen bij de vraag of het wel of niet is toegestaan dat ik EFL gebruik in combinatie met Liberland, tsja, dan kunnen we daar heel lang op blijven hangen en steeds bozer op elkaar worden. De haattrollen genieten daar van, want het is hun enige doel om energie te steken in iets, ze genieten van de onderlinge strijd, maar EFL is er niet mee geholpen. Ik loop dus niet uit vrije wil over de volle breedte van het pad, maar geef wel eerlijk toe, als iemand mij komt vertellen dat ik niet het recht heb om over het pad te lopen, ja dan maak ik natuurlijk even een selfie van hoe veel ik geniet om over het pad te lopen. Die selfie verspreid ik vervolgens met dezelfde trots als waarmee ik mijn betrokkenheid met EFL tentoon stel, want ik geniet namelijk enorm van het pad wat ik bewandel. Die trots werkt als een rode lap op haattrollen en die zullen dan nog harder proberen om mij van dat pad af te vegen, desnoods door met identiteitsfraude wat fake news te creeren en jullie emoties zo te bespelen dat je tegen mij wordt opgezet. Het is jammer om te zien dat een anoniempje zo veel aandacht krijgt, toen ze een opname hadden gemaakt van hoe er achter mijn rug om een hoop negatieviteit over mij tentoon gespreid werd probeerde ze onder mijn huid te komen, maar ik trek me van zo'n opname niets aan, jammer dat het andersom wel gebeurt en dat ik dus na al die jaren nog steeds niet vertrouwd wordt, story of my life, zorgt er wel voor dat je lekker veel tijd hebt om te genieten van het leven, dat ga ik dus maar weer eens doen.

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 60