Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 66
1
e-Gulden discussie / Re: E-Gulden stijgt in waarde
« Gepost op: 29 januari 2024, 00:30:00 »
Ha Arjan,

leuk een nieuw lid op het forum. De manier waarop je schrijft doet mij vermoeden dat je al wat langer in crypto meedraait, klopt dat?

Ik noem e-Gulden de Bitcoin van Nederland, er zijn een heleboel financiele experts die al jaren roepen dat Bitcoin niets waard is, toch stijgt de waarde. Mijn verklaring hiervoor is dat mensen waarde creeren en zo lang er dus mensen zijn die hun toegevoegde waarde in de wereld willen uitdrukken in EFL, of grote broer Bitcoin, zal dat op termijn een stijging van de prijs veroorzaken, er zijn immers maar een beperkte hoeveelheid EFL beschikbaar en hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer waarde zelfs een kleine club kan genereren.

Persoonlijk denk ik dat de waardestijging van EFL te maken heeft met de richting van Bitcoin, die steeds meer onbruikbaar wordt voor de gewone mens. Daarnaast wil een groot deel van de Bitcoin gemeenschap graag erkenning ontvangen van de traditionele macht en aan de goede kant van de dubbele standaard staan die er in deze wereld wereld nog altijd actief is. Ze laten de droom van satoshi nakamoto graag een beetje varen, als dat betekend dat ze op meer erkenning kunnen rekenen.

Ik vermoed dat er steeds meer mensen zullen komen die graag gebruik maken van crypto, maar in de gaten hebben dat iedere maand euro cost averaging in bitcoin een vrij hopeloze gebeurtenis is als je van iedere 100 euro die je maandelijks kan sparen er 10 aan transactiekosten kwijt bent en dan eens in de zoveel tijd ook nog je utxo's moet verzamelen en nog een keer transactiekosten mag afrekenen. eGulden positioneert zich volgens mij op de juiste manier, samen met communitycoins, door de droom van Satoshi Nakamoto in leven te houden en de traditionele waardes van Bitcoin uit te dragen. Iets concreter, maar niet beperkt tot dit ene punt, is dat bijvoorbeeld door de stellingname dat crypto geen regulering vereist, omdat het zichzelf reguleerd.

De grote uitdaging is volgens mij om mensen bewust te maken van het verschil tussen schuld en bezit, een uitstekende voorzet van dit principe wordt in deze video uitgedragen https://www.youtube.com/watch?v=3xCdqBF8rp4

Ik constateer dat Nederlanders er nog altijd vrij weinig van willen begrijpen, vooral die groep mensen die op social media oproept om "contant" te betalen vind ik bedroevend, ik schrijf er steevast onder: Als je graag je eigen onderdrukking wilt financieren, gebruik dan vooral zo veel mogelijk de Euro!" Maarja, das meer mijn eigen frustratie dan dat ik verwacht dat zulke mensen ineens gaan begrijpen wat een eGulden is, dat zal in mijn ogen pas gebeuren als de euro of dollar zo'n hoge inflatie laat zien dat mensen zich bewust worden van de werking van inflaterende schuldvaluta's. Die inflatie kan op twee manieren gebeuren, ofwel daalt de koopkracht van de euro, ofwel stijgt de koopkracht van EFL. Zoals je zelf hier aantoont is een stijging van koopkracht binnen EFL voor jou nu aanleiding om lid te worden van dit forum en een berichtje te plaatsen, ik hoop al 10 jaar dat we met de EFL groep genoeg gelijkgestemden kunnen vinden om de grote massa te bereiken, want als we moeten wachten tot de koopkracht van de euro daalt zal de welvaart van de gemiddelde Nederlander er meer op toegeven dan andersom.

Ik wil nog toevoegen dat iedereen natuurlijk vrij is om eGulden te gebruiken zoals ze zelf willen, persoonlijk koop ik er iedere dag een kopje koffie mee, of eieren, of ik betaal mijn kapper ermee, maar als iemand anders graag een centraal gestuurd initiatief de wereld in wilt helpen en NFT's wil aanbieden staat iedereen daar natuurlijk vrij in om dat te doen, maar persoonlijk zie ik NFT's een beetje als ICO's, een manier van traditionele financiele instituties om de omloopsnelheid in crypto te verhogen om op die manier een groter aandeel te ontwikkelen en om de mensen die in zulke projecten trappen berooid achter te laten met de gedachte dat crypto allemaal onzin en oplichting is.

Ik hoop dat je hiermee wat op weg bent geholpen in je zoektocht naar antwoorden, stel gerust nog meer vragen als je die hebt, daar is dit forum immers voor bedoeld.

2
Korte berichten / Koning Wappie: Prinsjesdag special
« Gepost op: 19 september 2023, 10:41:54 »
Zoals verspreid onder diverse kanalen:

U bent van harte uitgenodigd om op 19 september klokslag kwart over 1 in de middag, op audientie te komen bij Koning Wappie en de voordracht van de troonrede aan zijn lid, de stalen garnaal, bij te wonen. https://www.twitch.tv/kinghonkspiritsee


Op de verjaardag van Ganesh Chaturthi zal er stilgestaan worden bij de recente media berichtgeving https://www.youtube.com/watch?v=9o7NYLapEk8 en uiteraard wordt er perspectief geboden https://www.sgulden.nl/l/statement-regarding-overall-progress/, bijvoorbeeld middels de uitnodiging om vriend te worden van de Nederlandse Bitcoin, e-Gulden EFL. https://odysee.com/@EFL:c/vriend:c

Vriend van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland
In deze video leg ik uit hoe je vriend wordt van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland.
odysee.comCroatian TV got to Liberland at the president's birthday party
Many people from abroad tried to get to the president's birthday party but some were arrested. Croatian TV succeded in getting there and spent this significant day in Liberland. Watch the report of Dnevnik Nove TV.
www.youtube.com


Tot slot zal eenieder worden uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale verjaardagsuitzending op 29 september a.s. wanneer Liberlander Yoshi Livo zijn verjaardag viert en de nieuwe website, naaromstandighedengoed.nl wereldkundig zal maken en er een crypto-regen over de community zal sprenkelen. Indien u geintresseerd bent om deel te nemen aan het nieuwe initiatief, naaromstandighedengoed.nl, staat het u ten alle tijden vrij om contact op te nemen met de ingezalfde heiligheid. Telegram https://t.me/honklerhangout is hierbij het meest geschikte communicatie middel, maar er zal morgen ook een moment zijn waarbij onderdanen van de koning hun vragen mogen stellen. In Liberland houden we zoals u kan zien wel van een feestje op zijn tijd en hoe meer zielen des te meer onze vreugd gedeeld zal worden, wat mogen we toch van geluk spreken dat we deze ervaring van tijd met elkaar delen en wat hopen wij van harte dat ook u tot het inzich zal komen dat onze poging tot het lanceren van ethisch geld deze fascade legitimeerd.

King HONKspiritSEE
http://Https://Twitch.tv/kinghonkspiritsee https://discord.gg/hKFHb6g
t.me


Wij hopen van harte dat u deel zal nemen aan al de heugelijke festiviteiten die op het programma staan, er valt de financieel ongeletterde Nederlander namelijk nog een heleboel bij te brengen voordat deze de radicale en extremistische keuzes in de routine van alledag zelf zal waarnemen.

Namens Koning Wappie en Cactus Kriebelpink delen wij een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland en verheugen ons, morgen om kwart over 1 in de middag, op uw bezoek. https://www.twitch.tv/kinghonkspiritsee

Twitch
Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.
www.twitch.tv


Yoshi Livo.


Vanmiddag dus allemaal van harte welkom om op audiente te komen bij Koning Wappie en zijn kroonjuwelen te kussen!!!

3
Korte berichten / stream in een uurtje of wat
« Gepost op: 21 juli 2023, 02:27:19 »
https://www.sgulden.nl/summer-thoughts/

gaat zo voorgelezen worden, videootje komt in het discord highlight kanaal

4
Korte berichten / Re: Nieuwe tekst: YOLO
« Gepost op: 05 juli 2023, 01:41:11 »
en owja, nu sluit ik dit topic dus weer, want ik heb geen behoefte aan een reactie op mijn schrijven, zie het maar als een meededeling, alvast bedankt voor het begrip

5
Korte berichten / Re: Nieuwe tekst: YOLO
« Gepost op: 05 juli 2023, 01:40:06 »
Ik denk dat je te pessimistisch bent maar ik kan je verzuchting erg goed begrijpen. Er zijn genoeg mensen die hetzelfde vinden als jij met betrekking tot de grootste wereldproblemen, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze de eGulden als oplossing zien. Per slot van rekening is eGulden niet meer dan een voorstel en een oplossingsrichting. Technisch is het wel een heel eind gereed maar je kunt er voorlopig niets mee bewijzen. Voor zover ik het zie hebben we er zo'n tienduizend mensen in diverse toonaarden mee bereikt. Veel verder kun je niet komen als het initiatief moet komen met het actuele groepje van een man of tien, die ieder voor zich worden aangesproken op vrijwilligheid maar ieder met tal van wezenlijke persoonlijke uitdagingen. Het aantal mensen dat de mouwen heeft opgestroopt is aanzienlijk groter, maar na negen jaar wordt het ook een kwestie van lange adem. En soms haken mensen af ja, net zoals dat er mensen bij komen. Maar reken maar dat je door je stellingnames ook de nodige mensen hebt afgestoten die mogelijk het verschil hadden kunnen maken. It's all in the game. Jij bent dan misschien de meest verbale, maar daarmee oogst je hooguit de meeste empathie, zelfmedelijden meegerekend.

Ik zie aan de kwaliteit van je publicaties dat je veel wijzer bent geworden en dat zijn alvast vruchten van je inspanning. Voor wat de eGulden betreft zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben. Wat mij betreft is het een propositie te gunste van persoonlijke vrijheid (in eerste instantie in financiele zin) en daarbij zul je de mening en de vrijheid van een ander op de koop moeten toenemen. Dat betekent ook dat je je persoonlijke grenzen mag aangeven en dat je die van anderen moet respecteren.

Ja zeg Bitwise, je mag dan admin rechten hebben op dit forum, maar als ik een topic sluit doe ik dat omdat ik geen zin heb in een reactie.

Ik ben het met je eens, het was een regenachtige dag toen ik mijn tekst schreef en wellicht is het wat negatief, maar mijn moment van 5 jaar geleden gaat niet terugkomen en zoals je zelf hebt mogen ervaren is Yoshi Livo uit Liberland voor de mensen die vasthangen in de papieren werkelijkheid een brug te ver. Overigens had ik begrepen dat die uitzending op NPO3 door zo'n 180.000 mensen was bekeken, dus het bereik is nog ietsje groter geweest dan 10.000 man.

Ik wil nog maar eens wijzen hoe goed ik me voel door dat besluit van toen, want zoals het statement van 10 februari 2020 (nog steeds zichtbaar op de voorpagina) terecht aanmerkt is het niet de bedoeling dat er slechts 1 persoon verantwoording draagt voor de voortgang van het project. Wat had ik het eigenlijk perfect uitgevoerd, die woorden die door de NCTV werden geslouffeerd. Ik mag de Nederlandse overheid toch diep dankbaar zijn dat ze mijn gevoel op die dag in Novi Sad hebben bevestigd en mag van geluk spreken hoe ik die dag niet met hen in zee ben gegaan, als je ziet hoe eenvoudig mensen zich laten volspuiten met ongetest gif dan moet het kinderlijk eenvoudig zijn om mijn persoonlijkheid en ideeen op ieder gewenst moment voor de bus te gooien en zie er dan nog maar eens op een goede manier aan te ontsnappen.

Nu is me dat op het juiste moment gelukt, al is het gebrek aan ondersteuning nu wel iets wat me parten speelt, maar ik ben er ook ten volle van overtuigd dat het tij zal keren zodra EFL een keer zijn nut zal bewijzen. Ik doe dat iedere dag, maar daar wil men momenteel nog niet naar luisteren en dus schreef ik bovenstaande tekst. het maakt op dit moment geen verschil meer wat ik doe of wat ik zeg, want het imago en verhaal wat ik naar buiten kan brengen kan niet door slechts 1 persoon worden doorgedrukt en aangezien er momenteel niemand dat verhaal wil ondersteunen blijft het klein. Behalve dat clubje die zijn werkelijke intenties inmiddels meer dan duidelijk heeft gemaakt is er niemand opgestaan om het verhaal kracht bij te zetten, het is eerder het omgekeerde, tsja, dat is dan maar zo, ik ben van mening dat het verhaal er alleen maar beter door zal worden al blijft het natuurlijk jammer om te constateren dat EFL pas geaccepteerd zal worden nadat men volledig gebroken is. Nu is er nog de kans om de voorsprong van Nederland in te zetten om het geheel echt enorm sterk te maken, maar Nederland kiest ervoor om te wachten tot ze op achterstand staan voordat ze gaan handelen, dat is een keuze die ik niet van mijn voormalige landgenoten had verwacht, maar wel een conclusie die ik met de dag beter kan accepteren.

6
Korte berichten / Re: zinloos
« Gepost op: 05 juli 2023, 01:22:01 »
Toevallig had ik het bericht gisteren gelezen, geen tijd gekregen om erop te reageren. Achja, ik had nu niet echt de verwachtig dat grumpy grandpa zijn mening zou bijstellen, want die roept al 7 jaar dat alles hier vergeefse moeite is, maar wil dat toch om de zoveel tijd nog even melden zodat men zijn boodschap niet vergeet. Stel je toch eens voor dat er een gezellige sfeer zou ontstaan, dat is voor grandpa niet grumpy genoeg, je zou er toch niet aan moeten denken dat er mensen plezier beleven aan de ondergang van het europensioen.

Het voordeel van zulke negativiteit is natuurlijk dat we dan achteraf kunnen zeggen dat we het echt verdient hebben. Het doet mij een beetje denken aan de NLG aanhang die tijden lang het hele internet wilde overtuigen dat EFL helemaal niet voorstelde. Gezien EFL een communitycoin is bepaalt de community welk beeld er naar buiten wordt gebracht en wat die NLG-ers ogenschijnelijk niet in de gaten hadden is dat er een veel groter probleem is dan de populariteit van EFL, dat is namelijk de ondergang van de euro en de economie die daarmee samenhangt. Tot de dag van vandaag is dat voor veel mensen een onderwerp waarvoor ze hun ego niet aan de kant willen zetten, als er niet voldoende naar ze geluisterd wordt geven ze de moed al snel op, ik heb er na 9 jaar ook maar even de brui aan gegeven, we wachten gewoon rustig af tot het duidelijk wordt hoezeer Nederland met de euro in de aap is gelogeerd zodat we daarna kunnen terugkijken hoe 17 miljoen mensen het al 9 jaar laten afweten.

Mijn nieuwe kunstwerk begint inmiddels vorm te krijgen, maar helaas, deze staat niet te koop voor EFL's, daarvoor vind ik mijn werkje te waardevol, voorlopig zet ik er nog geen prijs op, maar ik kan wel meedelen dat het heerlijk genieten is om een tijd lang niet naar de valse klaagzang van onze grumpy gandpa te luisteren, het bevalt me prima in het zonnetje!

7
Korte berichten / Nieuwe tekst: YOLO
« Gepost op: 17 juni 2023, 15:05:47 »
https://www.sgulden.nl/yolo/

vannacht heb ik de volgende tekst gepubliceert.

Binnenkort maak ik nog een stream waarbij ik de tekst zal voorlezen, maar ik wil hier nog een kleine toelichting geven op wat ik geschreven heb, omdat het een iets andere opmaakt heeft dan gebruikelijk.

Met de yolo tekst geef ik aan dat ik niet langer het gevoel heb dat EFL het verschil gaat maken voor de aankomende bancaire crisis. Na 10 jaar proberen ben ik tot het inzicht gekomen dat het tijd wordt om voor mezelf te gaan zorgen. Ik heb beloftes gedaan aan deze en gene en heb mij hier naar eigen inzicht altijd volledig aan gehouden. Ik kan terugkijken op een lange periode waarin ik niet ben begrepen, nu ga ik hopelijk een periode tegemoed waarin dat oordeel van anderen mij niet langer zal raken.

Specifiek op de situatie op EFL het volgende, de afgelopen maanden is er 70.000 EFL verkocht door iemand die 4 jaar lang niets met deze munten heeft gedaan, behalve dan hopen dat ze meer waard worden uit zodat er een eenvoudige winst behaald kan worden. Nooit is het bij deze persoon opgekomen om een poging te wagen deze munten in omloop te brengen, bijvoorbeeld door een lokale ondernemer te betrekken, of de munten binnen de eigen vrienden- en kennisenkring door te verkopen en vervolgens meer munten bij te kopen. Met zulke aanhang is het logisch dat een munt niet van de grond komt, er is simpelweg niemand die een poging onderneemt om de circulatiesnelheid te verhogen of zijn munten ergens voor gaat gebruiken, op die manier is het afwachten tot er via een kracht van buiten iets gebeurt waardoor en misschien wel, misschien niet, ooit iemand het nut van EFL gaat ontdekken.

De bitcoincenten die ineens rijkelijk stroomde zijn in mijn ogen dan ook doekjes voor het bloeden, maar geen oplossing. Ik zal alvast maar mijn excuus aanbieden, want het is niet mijn bedoeling om mensen tegen het zere been te stoten, maar was het ons gelukt om de prijs van 1 euro te raken dan hadden we waarschijnlijk met 10000-en die munten uit de markt gekocht, nu is er nog steeds maar 1 partij die voor een beetje leven in de tent zorgt, al is dat dan meer in de vorm van reanimatie dan dat er het gevoel van passie wordt overgedragen.

Ik heb gisteren mijn laatste centen uit unnamed exchange proberen op te nemen, het lijkt erop dat enkel EFL opnames nog actief zijn op die beurs, litecoin, dogecoin, ethereum, bitcoin, geen van deze opties zijn nog functioneel. Terwijl een anoniem account na 4 jaar van inactiviteit dus binnen een paar weken tijd zijn volledige stapel weet om te zetten naar bruikbaar geld zit ik mezelf af te vragen waarom ik eigenlijk nog langer mijn best doe om die munten vast te houden. Een nieuwe beurs aanmelden heeft volgens mij ook weinig zin, want er wordt toch niets aan gedaan om de gebruikersgroep te verbreden en dus is het wachten tot ook freiexchange op een dag de deuren zal sluiten er zal op dat moment geen haan zijn die er naar kraait, want er is maar amper iemand te vinden die voor zijn financiele vrijheid wil vechten.

Ik heb dus maar een nieuwe order geopend op freiexchange, want volgende maand moet de huur weer betaald worden en waarom ben ik eigenlijk nog langer aan het proberen om mijn EFL's vast te houden als ik voor de rest nog maar amper andere muntjes bezit. Mijn verwachting is dat er net als vorig jaar toen ik aankondigde wat munten te gaan verkopen de markt weer volledig zal stilvallen, want ja, als je die anonieme investeerder in een paar weken uitbetaald met het budget van een paar maanden, dan zal dat wel betekenen dat er voorlopig niets meer te halen valt. Ik heb het waarschijnlijk aan mezelf te danken, moet ik er maar niet op een openbaar forum een bericht over plaatsen, de 1 zijn dood is immers de ander zijn brood.

Ik heb mezelf als doel gesteld om een stuk minder achter de computer plaats te gaan nemen in de zomermaanden. Deze maand is mijn laatste visum ingegaan en over minder dan 52 weken zal ik een belangrijke persoonlijke beslissing moeten nemen over mijn toekomst. Ik hou nog altijd hoop dat EFL zich voor die tijd zal bewijzen als de Bitcoin van Nederland, maar de gedachte dat ik daarin een rol ga spelen is vervlogen bij gebrek aan support voor mijn visie. Het maakt niet uit wat ik schrijf of wat ik doe, men zal toch niet meegaan in mijn denkwereld en bestrijd liever wat ik uitdraag dan hier een bijdrage in te leveren.

Ik weet ook niet waarom ik weer zo'n negatieve tekst moet plaatsen, behalve dan dat het een uitdrukking is van mijn emoties die het gevolg zijn van de ervaringen die ik in mijn leven heb opgedaan.

Ik kom vast wel weer een keertje hallo zeggen, maar voorlopig hou ik het dus weer even voor gezien, het weer en de natuur zijn te mooi om mezelf op te offeren voor een doel waar niemand achter lijkt te staan. Je leeft maar 1 keer en hoe graag ik me ook inzet voor het welzijn van anderen, de weerstand tegen een andere koers is op dit moment te groot waardoor het volgens mij een verloren moeite lijkt om mijn energie op die manier in te zetten. Ik wens iedereen van harte succes met het behalen van zijn persoonlijke doelen en wens hen daarbij alle goeds toe.

Van nabij Liberland wens ik iedereen weer een hartelijke e-Gulden EFL groet.

8
Media / Re: De Andere Krant: Verander de Wereld, begin met Bitcoin.
« Gepost op: 30 mei 2023, 05:27:34 »
god, misschien had ik jouw reactie moeten lezen voor ik aan dit stuk begon: https://www.sgulden.nl/1-euro-efl/

daarintegen, nu ik het zo rond 6 uur in de ochtend te lezen krijg is het mij een beetje te cryptisch en kan ik de boodschap er niet zo helder uit distilleren, ik ben ook alweer vergeten wat ik precies in dat stukje aan de andere krant heb geschreven, de ontwikkelingen gaan snel bij mij de laatste paar dagen, die pizzadag zit me behoorlijk dwars.

het nieuwe stukje is nog niet af, want ik moet nog beschrijven waarom het kuddegedrag in combinatie met de vriendencampagne ervoor gaat zorgen dat EFL bij een breder publiek terecht gaat komen dan bitcoin tot op heden voor elkaar heeft gekregen. Morgen maar weer verder, ik hou men ogen nog maar amper open en heb ook nog een afspraak staan om mijn laatste litecoins om te zetten in de lokale overheidsschuld, ik heb nog 1 dag om de rekeningen te betalen en dan heb ik eigenlijk alweer te kort voor de huur.

Als ik die 10.000 efl's die momenteel verkocht worden over de toonbank zie vliegen vraag ik mezelf wel eens af waarom ik zelf niet gewoon een paar duizend euro aan de kant zet, misschien dat ik me dan ook wat rustiger ga voelen... ik denk er nog over na, maar op deze manier hou ik het niet eeuwig vol dat voel ik aan alles.

10
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 16 mei 2023, 23:51:07 »
En ook jou geef ik helemaal gelijk Gerrit, maar als ik de blockchain erop nahou staan we voorlopig weer even stil. Niet qua blokken, want daarvoor doet het oeruschild zijn dienst, maar je kan het er zelf ook op nakijken. Hoe vind je de rest van mij berichtjes vandaag? Wellicht dat de prijs bij anderen dan efl omhoog zal gaan, dem moet bijvoorbeeld nog gelist worden op freiexchange, misschien zijn die Duitsers met een veel hoger inwoner aantal wel kansrijker om als eerste in beweging te komen en ze hebben ook nog niet zoveel exposure achter de rug als efl, dus laten we blanco in dit geval dan maar als positief ervaren.

11
Alternatief geld / Re: Komodo (KMD)
« Gepost op: 16 mei 2023, 23:46:07 »
Komodo heeft gestemt over munuitgifte. Vanaf 1 juli gaat de maandelijkse uitgifte van 500.000 naar 100.000 kmd en komt de beloning die je ontvangt voor het vastzetten van munten te vervallen.

12
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 06 mei 2023, 13:01:12 »
Ja, laat ik nog eens op dit oude topic reageren, het is immers ons meest gelezen artikel van het forum en dit jaar is er voor het eerst in lange tijd weer wat volatiliteit te bespeuren in de markt.

Het lijkt erop dat de recente koersstijging wat slapende honden heeft wakker gemaakt. behoolijke stapels aan efl beginnen na een jaar of 4 weer in beweging te komen om verkocht te worden. Het blijft natuurlijk jammer om mensen te zien vertrekken, maar als ik mijn digitale speurwerk in de blockchain mag vertrouwen zijn de munten op een hogere koers aangekocht dan ze nu van de hand worden gedaan, dus wat dat betreft mogen we de bal bij onszelf leggen, want na 4 jaar zijn de munten dus nogsteeds nergens te gebruiken en ja, als je dan een keer wat wilt doen met je geld, dan zal je het dus moeten omwisselen naar een bruikbaarder middel.

Het positieve is dat mensen hun muntjes slechts 1x kunnen verkopen, het nadeel is dat er nog behoorlijk wat munten open lijken te staan om verkocht te worden. Nu is het de vraag, hoeveel spoed zit er na 4 jaar op het omwisselen van die EFL's? Afhankelijk van de tijdsspanne die het omwisselen mag duren zal er een andere prijs worden afgerekend, behalve natuurlijk als er ineens iets onverwachts zou gebeuren en de Nederlanders de waarde van EFL gaan inzien, maar gezien de ontwikkelingen in de lage landen hecht ik vrij weinig waarde aan die voorspelling.

De vraag blijft dus, hoe lang gaat de huidige club het nog volhouden om EFL als voorwaardig geldsysteem te zien? Na 10 jaar van trouwe dienst is er zo goed als geen van de doelen bereikt, je kan zelfs stellen dat de doelen steeds verder buiten bereik lijken, met bijvoorbeeld standpunten van Michael saylor over hoe bitcoinbezitters een sterke dollar zouden moeten wensen en goud als de tegenstander van bitcoin zouden moeten zien.

Als we het wat dichter bij huis bekijken, dan zien we dat alle bedrijven die in de cryptoindustrie actief zijn volledig naar de pijpen van de overheid dansen. Niet alleen financieren ze met licentiekosten hun eigen onderdrukking, maar buiten een aantal rechtszaken is er amper weerstand te herkennen tegen de lijn die de overheid uitstippelt. De innovatie van cryptogeld is hard op weg om de digitale gevangenis gestalte te geven, daar waar het initieel was bedoeld om deze gevangenis te voorkomen. De toekomst ziet er niet zo rooskleurig uit als je het mij vraagt en al zijn er een aantal mensen die met de beste intenties proberen om de realiteit een andere wending op te sturen, het staat in schril contrast met de overmaat aan middelen die beschikbaar staan om de LiEFhebbers van hun ongelijk te overtuigen.

Volgens mij is het zaak om de strategie te veranderen, binnenkort viert de stichting wederom zijn verjaardag, maar we kunnen slechts constateren dat er tot op heden geen zichtbare resultaten zijn behaald die tot een aanwas van deelnemers heeft geleid.

Zoals altijd blijf ik ervan overtuigd dat de prijs het beste marketing middel is en daarom heb ik het volgende voorstel: in plaats van een dagelijkse handelsactiviteit te realiseren is het volgens mij effectiever om op het juiste moment een grote aankoop te realiseren. Dat juiste moment is er volgens mij op het moment dat bitcion een koersstijging laat zien die zo significant is dat deze wordt overgenomen door de reguliere media. Op dat moment is er een goede tekst paraat die ervoor gaat zorgen dat mensen de voordelen van EFL goed tot zich kunnen laten doordringen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de relatief lange geschiedenis en de duidelijke nichemarkt waar EFl zich op richt, alsmede de samenwerking met vergelijkbare communitycoins. Deze tekst kan vervolgens worden gepromoot via de cryptokanalen die hiervoor een betaling verwachten om het te publiceren. Uit onze tijd met bitcoinmeester heb ik nog contact met chris, die zit volop in die betaalde promotie en kan een uitstekende hulp zijn om dat marketing verhaal aan de man te brengen.

De manier van aankopen zal niet optimaal zijn en eventuele verliezen kunnen door de stichting gecompenseert worden met efl's uit de donatiekas, dus een ander potje dan de pre-mine. Gezien de 1000-en emailadressen die wij van de vriendenactie in bezit hebben kan de actie worden voorbereid met een mailing uit te doen naar alle vrienden met de vraag of ze een financiele bijdrage willen leveren in ruil voor wat EFL's. Niet geschoten is altijd mis lijkt me hierbij van toepassing en mogelijk zijn mensen wel te vinden om wat extra EFL aan te schaffen als je hen eraan help herinneren dat de munt nogsteeds bestaat en op constante basis zijn blokken aan elkaar rijgt.

De bovenstaande tekst is geen absolute waarheid of eis dat iets moet gebeuren, het is meer een voorzet om een andere aanpak bespreekbaar te maken, voor mij is inmiddels namelijk wel aangetoont dat de huidige gang van zaken te weinig succes oogst om anderen over de streep te trekken en daar zou ik graag wat verandering in zien, dus... willen we dit aanpakken en zo ja, hoe dan? Het is volgens mij tijd om de koers te veranderen en de de fluwelen handschoentjes af te doen. Tijd voor een hardere aanpak, de wereld om ons heen is namelijk zo verhard dat deze geen andere optie openlaat.

13
Korte berichten / nieuwe tekst ivm 8 jaar Liberland
« Gepost op: 30 maart 2023, 07:33:44 »
https://www.sgulden.nl/l/liberland-8-year-anniversary/

taalfouten vinden wordt beloond met EFL

14
Korte berichten / Re: het einde van mijn trollenleven
« Gepost op: 28 maart 2023, 21:06:05 »
zelf ben ik in de afgelopen 10 jaar al 100x met pensioen gegaan, dus we zullen zien hoe lang je het volhoud, maar als je terugkomt zal ik je zeker gaan wijzen op dit bericht met de vraag waarom je toch weer hebt besloten om je eigen principes overboord te gooien. De rest van de tekst ga ik maar niet op in, als je een centrale partij denkt nodig te hebben om jouw idee te pushen, dan zal het wel niet zo'n geweldig idee zijn, want anders zouden mensen er als vanzelf wel mee aan de slag gaan.

Gericht op EFL, waarom gaat er dan niemand mee aan de slag? zoals al wel vaker gezegt leven nederlanders in een droomwereld zonder beschikking over enige realiteitszin. Als je leven is gefundeert door leugens die oorlog en pedofilie nodig hebben om stand te houden kan je het lang volhouden, tot het moment dat het mis gaat en dan is er EFL en zullen mensen dit maar al te graag gaan gebruiken.

Tot binnenkort Jan, benieuwd wat voor nieuwe inzichten deze radiostilte je gaat geven, wellicht kom je eens tot het inzicht dat je vooral zelf moet creeren en adviezen of meningen van anderen in de wind moet slaan, dat zou tenminste mijn tip zijn.

15
Ontwikkeling en technische discussie / Re: e-Gulden EFL API
« Gepost op: 27 maart 2023, 01:12:32 »
Ik heb doorverwezen naar https://chainz.cryptoid.info/api.dws en wacht nu op antwoord

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 66