Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 64
46
Belangrijke mededelingen / Re: Nieuwsbrief 2022-1 is verschenen
« Gepost op: 08 maart 2022, 15:40:45 »
ik heb em vannacht psa echt helemaal gelezen, maar tis weer een mooi stukje werk. Bedankt nog voor de vermelding.

47
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:38:55 »
schrijfdatum 4 maart:

Dag allemaal,

vandaag was mijn stream jarig. Ik heb het uit noodzaak maar in het Engels gevierd, want in tegenstelling tot wat ik verwacht had van een corona crisis lijkt men in Nederland nog steeds niet klaar voor het verhaal wat ik hen te vertrellen heb. Het mocht de pret niet drukken, met het volgende resultaat:

https://www.twitch.tv/videos/1414409981
https://www.sgulden.nl/l/anniversary-stream/
Anniversary stream :: sGulden
Welcome everybody! I'm glad you could make it on this slippery slope of the internet. It's going to be a beautiful day full of highlights of previous episodes and with several new texts that I've written from scratch, like so many others that you have already heard from me in the past. Today we're also going to perform the next...
www.sgulden.nlIk was van plan om rond deze dag extra veel gesprekken te voeren, maar nu men hier geen behoefte aan lijkt te hebben en er geen communicatie plaatsvind heb ik besloten de Nederlandstalige festiviteiten, inclusief de voordracht van mijn volgende troonrede, tot (na) het weekend uit te stellen. Op die manier kan ik de administratieve verplichtingen van de afgelopen aflevering wat rustiger afwikkelen. Normale Nederlandse streamactiviteiten zullen wel gewoon plaatsvinden, ik kan nog melden dat mijn show zonder onderbreking iedere dag om 17.00 heeft plaatsgevonden en ik voorzie geen onverwachte omstandigheden waarom dit voor 19 maart, de 8e verjaardag van e-Gulden EFL, Bitcoin van Nederland, waarvan u allen een beloning kan verwachten indien het als zodanig geaccepteerd zal worden, zou veranderen. Dit betekend dat ik op 19 maart 62 dagen lang, iedere dag 3 uur van mijn tijd heb gevuld met al het prachtigs wat door jullie gecreerd is en daar wil ik dan toch mijn dank voor uitspreken.

Tot binnenkort, als de Nederlandstalige feestttekst online komt en zoals altijd, mocht u mij een vraag willen stellen dan kan dit altijd op 1 van de dagelijkse streams, of als antwoord op dit mailtje.Highlight: anniversary stream - koningwappie on Twitch
koningwappie went live on Twitch. Catch up on their Crypto VOD now.
www.twitch.tv

Vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland,


Yoshi Livo

48
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:38:25 »
schrijfdatum 19 februari:

Dag vrienden in spe,

Vandaag is het 19 maart, dat betekend dat de 8e verjaardag van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, over exact 4 weken zal plaatsvinden.

Voordat de festiviteiten die dag gaan plaatsvinden zal er nog 1 special worden gemaakt en wel op 3-maart, wanneer mijn stream het derde jaargang ingaat. Deze dag, 3 maart, zal ik streamen in het engels, zodat ik ook mijn internationale vrienden kan uitnodigen om kennis te nemen van de voortgang die ik afgelopen jaar weer gemaakt heb. Van 1 tot 4 maart zullen er speciale marathon uitzendingen plaatsvinden, de eerste gasten zijn inmiddels bevestigd, zo zal ondermeer Aleks Svetski, van de video https://rumble.com/vue1tw-can-bitcoin-circumvent-economic-tyranny-interview-with-catherine-austin-fit.html langskomen, bedankt nog Cafe Weltschmerz, voor het  delen, ik voelde me door deze video behoorlijk aangesproken en het geeft mij het gevoel dat ik al die jaren toch best wel in de goede richting heb lopen kijken en het maakt mijn keuze om nee te zeggen tegen 70 miljoen, 4 jaar geleden, een stuk dragelijker. Naast internationale gasten zal ik zowel een Nederlandse en Engelse troonrede houden, het exacte onderwerp zal zo iets zijn als hoeveel geluk ik toch heb met al die fantastische mensen die ik ken en met hoeveel eenvoud ik toch eigenlijk best een impact weet te maken, zelfs nu werkelijk succes tot op heden uit is gebleven en het overgrote deel van de mensen totaal niet begrijpt wat ik eigenlijk aan het doen ben met mijn leven.

Can Bitcoin Circumvent Economic Tyranny?- Interview with Catherine Austin Fitts and Aleks Svetski
I’m pleased to bring you two guests — finance guru Catherine Austin Fitts, whom I’ve interviewed before, and Aleksandar Svetski, editor of Bitcoin Times magazine. During dinner at an event in Miami, F
rumble.com

Mocht iemand van deze club het leuk vinden om op audientie te komen dan zullen wij de rode loper voor hen uitrollen. In verband met de planning verzoeken Kriebelpink en in wel vriendelijk om ons dit uiterlijk volgend weekend aan ons door te geven, zodat we het 1 en ander goed kunnen plannen, maar u bent zoals altijd van harte welkom.

Voor nu wensen wij iedereen een prettig weekend en danken wij wederom voor de aandacht.

Met een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland namens Koninklijke Hoogheid Wappie,Cactus Kriebelpink & Liberlander Yoshi Livo.

49
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:37:51 »
schrijfdatum 7 februari:

Dag lieve mensen,

Na de vorige trouwdag-special op 2-2-22, waarbij we tijdens onze troonrede Toine Manders op audientie kregen, hebben Kriebelpink en ik besloten op 14 februari een speciale valentijns-uitzending te organiseren. Mocht u nog een leuke bijdrage hebben voor deze speciale dag schroom dan niet om wat van je te laten horen, dit weekend zal de planning worden gemaakt, dus hierbij het vriendelijke verzoek om daar rekening mee te houden.

Meer informatie komt vanzelf naar u toe, het puntensysteem waarmee kijkers kunnen sparen voor Yoshi NFT's is sinds deze week actief, hierbij de e-Gulden EFL editie:
Die pruik is nog een verhaal opzich en het masker van kippengaas is een graag geziene prop die ik gebruik tegen de muggenbeten. Dat werkt fantastisch, vooral in de winter.

Met een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland.


Hoogtenpunten vanaf aanvang 16 jan:

https://twitter.com/Ledger/status/1487066875016142853
https://www.twitch.tv/videos/1264579493
https://www.twitch.tv/videos/1275027645
https://www.twitch.tv/videos/1285477734


Ik heb ook nog kort wat tijd besteed aan het door Welschmerz gepromote United People Foundation, voor wie het horen wil: https://www.twitch.tv/videos/1285825828

50
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:37:19 »
schrijfdatum 4 februari:

Hierbij de video waar ik de onderstaande tekst voorlees aan Toine Manders, tijdens de 2-2-2022 20 jarig huwelijksspecial ter ere van de 20-jarige trouwdag van Koning Wappies Nederlandse ambstgenoot: https://www.twitch.tv/videos/1285477734Gelijk voor elkaar !? - koningwappie on Twitch
koningwappie went live on Twitch. Catch up on their Crypto VOD now.
www.twitch.tv
https://www.sgulden.nl/l/gelijk-voor-elkaar/
Gelijk voor elkaar!? :: sGulden
Vandaag, op 2 februari 2022, vieren we een speciale dag in de stream van Koning Wappie. Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat de Nederlandse ambstgenoot van Koning Wapppie in het huwelijks bootje stapte en bij een speciale dag hoort een speciale tekst.. Wat een andere wereld was het toen nog, 20 jaar geleden. Je mocht nog gewoon een flesje water meenemen in het vliegtuig en de euro was ...
www.sgulden.nl
Indien dit onderwerp te controversieel voor u is, bedenk dan dat deelname ook anoniem kan. De korte samenvatting van mijn tekst is dat iedere koning slechts de macht kan uitoefenen die zijn onderdanen samen afstaan.

_______

Gelijk voor elkaar!?
01-02-2022
Vandaag, op 2 februari 2022, vieren we een speciale dag in de stream van Koning Wappie. Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat de Nederlandse ambstgenoot van Koning Wapppie in het huwelijks bootje stapte en bij een speciale dag hoort een speciale tekst.Wat een andere wereld was het toen nog, 20 jaar geleden. Je mocht nog gewoon een flesje water meenemen in het vliegtuig en de euro was pas net een paar weken ingevoerd, een gulden was nog wat waard, daar kon je een glas bier van kopen en met carnaval wel 2. In zijn algemeenheid kan gesteld worden dat er veel meer gelijkheid was binnen Nederland. Youtube bestond nog niet en het internet werd nog niet zo intensief gebruikt als vandaag. Er waren op dat moment dus nog niet zo veel verschilende verhaallijnen beschikbaar voor de inwoners van Nederland en het gesprek op straat ging voornamelijk over wat er de dag ervoor op televisie te zien was geweest. Hoe anders is het nu, in 2022, waarbij de logica van overheden openlijk in twijfel wordt getrokken en er legio verhaallijnen beschikbaar zijn die de realiteit van vandaag op een andere manier verklaren dan de overheden en hun media ons willen doen geloven.Op deze dag, 20 jaar geleden, bekeek ik op de tv in mijn ouderlijk huis als trots Nederlands staatsburger hoe de trouwerij van mijn aanstaande koning zich voltrok. Ik zat nog op de middelbare school waar ik ondanks extreme luiheid en weerzin om te leren toch vrij moeiteloos de HAVO wist af te ronden. Vragen stellen rondom de gebeurtenissen van 9/11 kwam niet in me op en van de misstanden in Sebrenica was ik me al helemaal niet bewust. Als er een berichtje kwam over de oorlogen die in periode zich afspeelde, draaide ik mijn favoriete nummers van toen gewoon ietsje harder en dan had je er eigenlijk vrij weinig last van.Nadat ik de HAVO had afgerond ging ik eigenlijk als vanzelf studeren op een HBO opleiding, ik had geen flauw idee wat ik als studie zou moeten kiezen en al kwam er tijdens een carrieretest op school uit dat ik in de agrarische sector zou willen werken, mijn ouders adviseerde mij om accountancy te gaan studeren, daar was namelijk altijd wel werk te vinden en ik vond cijfers toch altijd zo leuk, toch? Dat was ook eigenlijk wel zo, dus zo gezegd, zo gedaan en al deed ik tijdens mijn studiejaren zeer nuttige en interressante informatie op, over hoe een debet- en credit-zijde altijd met elkaar in balans staan bijvoorbeeld, toch had ik weinig passie voor het beroep van accountant. Omdat mijn vriendin nieuw was als studente in Nederland, besloten we om geen televisie in huis te nemen, maar in plaats daarvan onze tijd op een andere manier in te vullen. Dit bleek achteraf de meest ingrijpende keuze van mijn leven te zijn.Omdat mijn vriendin van toen toerisme studeerde speelde haar stages zich af in het buitenland. Gedurende deze periode bleef ik dan alleen achter in ons huis en zonder televisie spendeer je dan al snel een heleboel tijd op het internet. Zo zag ik op een dag de documentaire "The Money Masters" van Bill Still en ineens begon er mij een heleboel te dagen. Wat een schat aan informatie was er in dit verhaal opgeslagen, hoe is het mogelijk dat niemand mij hier ooit van op de hoogte heeft gesteld? Hoe kan het zijn dat ik een opleiding volg waarbij ik dagelijks miljoenen euro's van klanten moet verwerken, maar mij nooit is geleerd wat een euro is? Met de informatie die ik had opgedaan ging ik naar mijn ouders, weten zij eigenlijk wat een euro is? U raad het al, dat wisten ze niet. Langzaam maar zeker begon het voor mij te dagen, deze informatie is bewust verscholen voor het grote publiek en die hebben geen flauw benul van de manier waarop hun geld werkt.Het onderwerp van geldcreatie intrigeerde mij zo erg, dat ik enkele jaren lang als een spons was, op zoek naar meer informatie over het onderwerp, dit bracht mij via goud in een heel vroeg stadium uit bij Bitcoin. Nadat ik me ook die informatie eigen had gemaakt werd het tijd voor een volgende stap, nu moest ik nog iets met die informatie gaan doen. Vele weekenden spendeerde ik met het bezoeken van Nederlandse steden waar ik met een groepje mensen bijeenkwam onder de vlag van Anonymous. Het was een zooitje ongeregeld waar bitcoiners, flat earthers, holocaust ontkenners en nog een heel groepje mensen bij elkaar kwamen, altijd in liefde en met geduld en dan spreek ik voor mezelf, maar ik denk voor iedereen die daar toen was. In 2015 las ik toen een oproep in de krant van een groep studenten van de Universiteit van Amsterdam. Deze groep was een protest begonnen omdat ze tegen het financiele beleid van hun school waren.Kort uitgelegd speculeerde de Universiteit van Amsterdam met geld wat bedoeld wat om colleges van te geven, toen ze dit geld verloren werden er studies geschrapt en kwamen de studenten in opstand. Tegen speculeren. Dat kon ik als Bitcoin LiEFhebber natuurlijk niet laten gebeuren en dus besloot ik me bij het protest aan te sluiten. Ik probeerde daar de studenten duidelijk te maken dat er een verschil is tussen speculeren met andermans geld en speculeren met je eigen geld en hoe een lening aangaan voor een studie ook een vorm van speculeren is. Een leven zonder speculeren bestaat niet, iedere keuze is namelijk een afweging tussen kansen en risico's, maar het leek op de studenten weinig indruk te maken. Genderneutrale toiletten en owja, GELIJKHEID, dat was pas echt belangrijk, maar toen ik eens een bijeenkomst van "The New University of Colour" wilde bijwonen kwam ik er niet in, ik had te weinig kleur. De laatste dag van het protest, het was bekend dat de M.E. het de volgende dag zou komen afblazen, zaten we allemaal in een groep en werd er gestemd wie je wel of niet vertrouwt, niemand stemde op mij, maar ik had wel een maand lang de afwas gedaan.Hoe kan het toch dat natuurlijke zekerheden, zoals iemands geslacht, in twijfel worden getrokken terwijl zulke eenvoudig te doorziene leugen als het geldsysteem door iedereen worden geaccepteerd? Iets later dat jaar 2015 probeerde ik het nog eens, Wonderland dit keer. Met een eigen grondwet en land leefde ik een aantal maanden tussen Nederland en Duitsland, maar ook daar bleek mijn oproep voor ander geld aan dovenmansoren gericht, materialisme was geen streven van de Wonderlanders en je kan dan met nog zo veel argumenten aankomen, hoe je niet tegen een overheid kan strijden als je afhankelijk bent van toeslagen bijvoorbeeld, dat doet er dan niet meer toe. Teleurgesteld vertrok ik toen maar naar Liberland, daar zou ik toch wel wat medestanders kunnen vinden?In 2018 werd toen een Bitcoin ineens 20.000 dollar waard, dat ging vlug, in een paar jaar tijd. Nu zou het vast allemaal anders gaan verlopen en kon niemand meer ontkennen dat er zich iets veel belangrijkers in hun leven aan het afspelen was dat hun aandacht verdiende, toch? Nou, tot op zeker hoogte was dat ook zo, zelf de NPO kwam naar Liberland om het vast te leggen wat er allemaal gebeurde, maar op het moment dat ik echt kon doorbreken stokte bij mij de machine, Iets zei me dat ik op dat moment niet moest handelen en met de wetenschap dat alles altijd goed verloopt heb ik me jaren afgevraagd waarom ik op dat moment niet gewoon op de door mij ingeslagen route ben doorgedenderd. Door die keuze van dat moment ben ik vandaag wel de Liberlander die het voor elkaar heeft gekregen om een deel van zijn inleg ook uitbetaald te krijgen en ben ik de enige Liberlander die met dat geld ook weer iets heeft ondernomen om Liberland sterker te maken. De andere mensen gedragen zich zoals de huidige leiding van Liberland het graag ziet, als stille geldschieter. Met e-Gulden EFL heb ik me naar een top 5 positie binnen Liberland gespeculeerd, maar doordat de leiding van het huidige Liberland project mij als zijn concurrent ziet ben ik momenteel bestempeld als persona non grata in afwachting van mijn rechtszaak, wat gezien het feit dat Liberland nog geen rechtbank heeft nog wel even kan duren... en toen begon Corona.Met de wetenschap die ik vandaag over mezelf heb, zie ik in hoe ik met de wetenschap van toen een vrij eenvoudig slachtoffer was geweest van hetgeen ik als de pedoclub bestempel. Dat is niet een club met pedosexuelen, maar een club die sexuele rituelen als hefboom gebruikt om macht te vergaren, hoe perverser hoe groter het trauma en dus ook de loyaliteit die daaruit voortkomt. Sinds de uitvinding van de tv is naakt een taboe, in de VS gaat men zelfs zo ver dat er buffers zijn ingebouwt tijdens live tv nadat de tepel van Janet Jackson hierop onthuld werd. Wij zijn echter allen 1 bewustzijn en ieder orgasme dat we ervaren maken wij contact met onze oorsprong, dat is voor mij tenminste de meest logische verklaring die ik kan vinden voor het feit dat je door traditionele geloven als zondaar wordt bestempeld wanneer je mastrubeert. Voor ik met dit ongemakkelijke onderwerp die laatste paar lezers ook nog verlies, ik prijs mezelf gelukkig dat ik hier nabij Liberland in alle rust vanaf de zijlijn wat ervaring heb mogen opdoen met het doorzien van het grotere plaatje. Het gaat er niet om of ik mijn verhaal kan vertellen, het gaat er om dat er mensen zijn die willen luisteren. Als ik gevangen was geraakt in een web van leugens had het narratief mij op ieder moment kunnen afschilderen als een narcistsche psychopaat, nu kan ik daar zelf het moment voor kiezen. Het gevecht wat ik ben aangegaan kan ik niet alleen voeren, maar omdat ik het gevecht steeds groter maak dan de groep mensen waar ik me bij wil voegen haakt iedereen steeds af, omdat die het namelijk al druk hebben met hun eigen agenda.Afgelopen 3 januari heb ik mijn plan voor het weggeven van 1 Miljoen e-Gulden EFL, de Nederlandse Bitcoin, wereldkundig gemaakt. De Koning Wappie stream is opgetuigd en met de vriendenactie van e-Gulden EFL kunnen er nog duizenden mensen kosteloos ervaring opdoen met een andere manier van betalen en sparen. Ongeacht het aantal gasten wat deelneemt in de streams, of het aantal vrienden die Koning Wappie weet aan te melden eindigd seizoen 1 van Koning Wappie op 19 maart as. wanneer e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, de 8 jarige verjaardag viert. De reden dat ik deze actie op poten heb gezet, is omdat ik het meer dan beu ben om iedere keer een geldezel te moeten vinden als ik een donatie wil doen aan een goed doel. Daarnaast, wordt het niet eens tijd dat we massaal een andere vorm van geld gaan hanteren? Als er iemand een beter idee heeft dan ik hoor ik het graag, wellicht heb ik dat in al die jaren over het hoofd gezien, als u een andere vorm van geld verkiest wil ik er graag in investeren, maar ik ben vrij bekend in de alternatieve geldwereld en kies daarom al jaren voor het promoten van e-Gulden EFL als Bitcoin van Nederland.Net zoals met iedere koning is ook Koning Wappie zijn macht slechts zo groot als zijn onderdanen hem gunnen. Het verschil tussen Koning Wappie en zijn Nederlandse ambstgenoot is echter dat Koning Wappie geen jurisdictie heeft buiten zijn eigen showtje op het internet, waar hij ook enkel mensen kan uitsluiten en niets kan verplichten. Al zou Koning Wappie het willen, dan kan hij niet afdwingen dat mensen wel, of juist niet gebruik mogen maken van e-Gulden EFL, waar zijn Nederlandse ambstgenoot die macht wel heeft binnen Nederland. Dat de Koning der Nederlanden bijzonder respectvol omgaat met de door hem georven macht was de reden dat ik 20 jaar geleden aandachtig voor de tv zijn trouwerij bekeek, maar sinds dat moment is er zoveel meer informatie beschikbaar gekomen dat het sprookje op de huidige manier niet volgehouden kan worden. Het moet transparanter op een manier dat er niet 1 persoon misbruikt kan worden om zijn menselijke falen. Alles rondom Koning Wappie is vrijwillig en dat zie ik dan ook als mijn grootste kracht. Ik begrijp dat het karakter wat ik speel de zaak voor sommige niet eenvoudiger zal maken, maar ook buiten mijn persoonlijkheid om is het bittere noodzaak dat er op dit vlak stappen gemaakt gaan worden. Er sterven momenteel kinderen doordat deze worden ingespoten met ongetest gif en als wij genoeg !!vrienden!! weten aan te melden zullen wij doordringen tot het besef van iedere Nederlander, daar zijn Cactus Kriebelpink en ik, Liberlander Yoshi Livo, van overtuigd. Tot op heden sprak ik over een donatie van 1 miljoen euro, dat trok me een geweldig bekijks, maar 1 bitcoin kost inmiddels 30.000 euro per stuk en als wij de vriendencampagne op een goede manier uitdragen is 1 euro per EFL een hele conservatieve schatting van de eurowaarde op 19 maart. Het is wat wij er samen van maken, stem daarom met je portemonnee op Koning Wappie en geef door het aanschaffen van extra EFL extra kracht aan deze boodschap.Vriend worden van EFL is heel eenvoudig: https://odysee.com/@EFL:c/vriend:c

https://e-gulden.org/index.php/vrienden_van_de_e-gulden

Kijkers van de stream worden beloond met NFT's, spaar ze alle 12!

_____

Vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij LiberlandYoshi Livo

51
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:36:41 »
schrijfdatum 27 januari:

Dag beste vrienden in spe,

hierbij nog eens een klein schrijfseltje, Onze eerste afleveringen zijn inmiddels aangevangen en aanzien wij allen geloven dat het dit jaar geen schrikkeljaar is, vieren we over 42 dagen het 8 jarige bestaan van onze Nederlandse Bitcoin.

Sinds we 10 dagen geleden zijn aangevangen met Nederlandstalige uitzendingen heeft Koning Wappie zijn kroonjuwelen laten kussen door 16 nieuwe onderdanen. Sinds de start zijn er zo'n 300 EFL verdeeld aan de kijkers via het Rad-van-Fortuyn, ofwel ongeveer 1 briefje van 50 schuldpapier. Er hebben zich sinds de aanvang op 16 januari jl. nog geen nieuwe vrienden aangemeld.

We hebben besloten dat er op 2 februari een speciale uitzending gemaakt gaat worden om het magische getal van 2-2-2022 te vieren met een speciale EFL prijs van 222 EFL. De dag zal worden geopend met een door mij geschreven tekst die ik samen aan Toine Manders zal voordragen waarna deze zijn kijk op de actualiteiten zal delen. Wellicht kijken we nog wat beelden terug van het huwelijk van 20 jaar geleden, tussen de grootbezitter van Shell-aandelen en de dochter van een oorlogscrimineel waar alle schwappies via belastingen zo graag hun schuldpapier aan afstaan, maar mocht u nu zelf wat leuks te melden hebben dan bent ook u van harte welkom om eens op audientie te komen bij Koning Wappie. Wel verzoek ik dan vriendelijk het een aantal dagen vooraf te melden zodat Kriebelpink en ik tijdig kunnen aanvangen met de planning.

We hebben nog een kleine tekst voor u geschreven en indien u op een plek komt met mensen die de overheid argwanen, voel u dan vrij om deze rond te delen.


https://www.sgulden.nl/l/efl-vriend/
Met vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland namens Koning Wappie,


Cactus Kriebelpink

&

Liberlander Yoshi Livo


ps. Hierbij nog wat hoogtepunten uit vorige afleveringen:

https://www.twitch.tv/videos/1264579493
https://www.twitch.tv/videos/1267138283
https://www.twitch.tv/videos/1270394223
https://www.twitch.tv/videos/1275027645
https://www.youtube.com/watch?v=yC8BnaxiF5E

52
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 04 maart 2022, 01:36:08 »
schrijfdatum 15 januari:

Dag allemaal,

Sinds de 13e verjaardag van Bitcoin op 3 januari heb ik mijn digitale studio wat omgebouwt. Ik ben nog wat aan het testen, want zoals in de onderstaande video te zien is moeten er nog wat instellingen geoptimaliseerd worden, maar vanaf maandag vang ik aan met mijn nieuwe stream, de Koning Wappie show.

Het doel van de Koning Wappie show is om zo veel mogelijk Nederlanders vriend te maken van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland. Na 8 jaar staat de teller pas op 500 deelnemers en ik zou graag zien dat dit getal ver 100-voudigd. Dat kan ik natuurlijk niet alleen en daarom heb ik u, uw bedrijf of medewerkers geselecteert om mij een steuntje in de rug te geven.

Bij deze bent u allen van harte welkom in 1 van mijn toekomstige shows waar ik duidelijk zal maken waarom u bent geselecteerd en waarin u de mogelijkheid heeft om mij over alles te ondervragen, geen vraag is mij te gek.

Bij deze mijn eerste testuitzending waarin ik mijn motivatie voor de actie voorlees: https://www.twitch.tv/videos/1264579493

De orginele tekst kan terug worden gevonden op mijn blogwebsite: https://www.sgulden.nl/l/koning-wappie/

Ik hoop u in de komende 2 maanden eens als gast in mijn show te mogen verwelkomen, maar dit is geen voorwaarde om in aanmerking te komen voor mijn donatie, die is vrij te besteden naar uw eigen inzicht.Met vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland,


Yoshi Livo

54
Belangrijke mededelingen / Re: 2021; Nog steeds marktcompleet, maar dan anders
« Gepost op: 14 september 2021, 16:01:25 »
wat mij betreft, markt completer dan voorheen.

55
e-Gulden discussie / Re: Het ongelijk van Mike Hearn
« Gepost op: 26 september 2020, 16:29:40 »
Voordat ik mijn reactie geef op de punten die naar voren kwamen eerst maar even een verklaring over de tekst van gisteren. Het is niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen, maar wel om mijn gedachtegang zo helder mogelijk te verklaren. Ik typ terwijl ik denk wat ik ga schrijven en ik heb dus niet vooraf eens gedacht van kom, ik zal eens proberen om zo veel mogelijk mensen tegen het zere been te schoppen.

Wellicht dat sommige mijn woordkeuze niet steunen, dus daarom ook deze opening, je zal het er mee moeten doen, dit is hoe ik er over denk.

Welnu, 6 punten die vragen om een reactie, hier komt de mijne:

1. Het verplaatsen van cryptogeld is niet direct, behalve als je gebruik maakt van een derde partij, zoals bijvoorbeeld lightning. Afhankelijk van de beveiliging van authenticiteit duurt het verplaatsen van cryptogeld langer of korter, bij Bitcoin gemiddeld zo rond een uur en bij EFL rond de 10 minuten. Er zijn natuurlijk alternatieven te verzinnen zoals een papieren portemonnee, waarbij de munten wel van eigenaar verwisselen, maar niet van publieke sleutel. Zoals ik in de tekst van gisteren al vermeldde zal iedere cryptomunt die succesvol wordt te maken krijgen met de problematiek van schaalbaarheid en dat is prima. Niets is voor niets, maar als je in Nederland bent opgegroeid heb je dat niet altijd door. De dienstbaarheid van banken was in het verleden  zeker geen wereldwijd fenomeen. Ook vandaag de dag hebben de meeste mensen op de planeet nog altijd geen bankrekening, niet alleen omdat ze geen papieren hebben, maar ook omdat het simpelweg te kostbaar voor ze is. als je jaarsalaris 1000 dollar is dan is 100 dollar per jaar aan kosten voor je bankrekening ineens een serieuze kostenpost. Hetzelfde kan men stellen van het gebruik van cryptogeld. voor grote bedragen werkt het nogsteeds perfect en zijn de kosten enorm laag, maar voor een kopje koffie is het niet te doen, daarom is een verbreding van het netwerk een absolute noodzaak. Het mag misschien omslachtig gevonden worden door sceptici, maar het is de ontwikkeling die cryptogeld zal moeten doormaken om echt door het grote publiek gebruikt te kunnen worden, zonder tussenkomst van een derde partij.

2. Hoge fees. Meteen maar even een kleine opmerking vooraf, de fees van cryptogeld worden niet afgerekend in dollar of euro, maar in de eenheid van het cryptogeldprotocol. Bitwise stelt 1,5 dollar maar bedoeld daarmee 1,5 dollar aan bitcoin waarde, ofwel 0,00015 BTC indien bitcoin 10.000 dollar kost en daar zit hem precies mijn belangrijkste punt dat ik wil maken. Op het moment dat bitcoin namelijk 100.000 dollar kost blijft de fee in bitcoin gelijk, maar stijgt de fee in dollars met factor 10 en wordt deze 15$. Simpelweg stellen dat je grote bedragen moet afrekenen om de fee laag te houden gaan niet echt op, want ik kan natuurlijk slechts besteden wat ik te besteden heb. Ook kunnen ontvangers van cryptogeld niet zo maar een hoger bedrag van een dienst of product gaan rekenen. Ik adviseer om op EFL.nl ook de mogelijkheid te implementeren om met Litecoin e-Guldens aan te schaffen, de transactiekosten zijn daar nog een stuk lager en al klinkt 1,5 dollar niet als veel geld, het zijn ongeveer 20 e-Guldens die je daarmee bespaard, doe dat een miljoen keer en je hebt het hele e-Gulden netwerk aan transactiekosten betaald. Hoge fees zijn een gevolg van een populaire munt en zorgen ervoor dat mensen een economisch motief moeten hebben om een transactie uit te voeren. Op die manier wordt voorkomen dat er onnodig gebruik wordt gemaakt van de beperkte capaciteit en wordt men bewust van de schaarste die overal op deze planeet is terug te vinden. Ik vind het dus een prima middel om mensen meer bewust te laten zijn voor de gevolgen van hun handelingen, maar tegelijkertijd zorgt het voor een uitdaging om steeds maar weer op zoek te gaan naar een meer optimale oplossing dan er tot de dag van vandaag aanwezig is, e-Gulden EFL is zo'n oplossing.

3.Replace by Fee is volgens mij hetgeen BTC op een dag kapot zal maken. Inmiddels is betalen in winkels in Australie al niet meer mogelijk, omdat men de winkel uit liep met een product en vervolgens middels RBF de transactie ongedaan maakte. Die winkel had daar geen last van, want die werkte met een tussenpartij, maar die tussenpartij heeft Bitcoin inmiddels uitgesloten van betalingen in fysieke winkels en accepteert het enkel nog online, na een aantal bevestigingen in het netwerk. Het gaat dus niet alleen om kopjes koffie, maar eigenlijk om iedere transactie op de straat, waarbij je iets wilt kopen en weglopen. Cryptogeld zonder RBF leent zich daarvoor nog altijd prima, omdat je er van op aan kan dat een transactie zal worden uitgevoerd nadat deze aan het netwerk wordt aangeboden, maar  als je een transactie op later moment kan intrekken tast dit de betrouwbaarheid aan en dan maakt het niet uit of je een kopje koffie koopt of een auto.

4. Ik sluit me hierbij volledig aan bij Bitwise, Bitcoin, of welke andere cryptomunt dan ook, zal niet in staat zijn de wereld te voorzien in zijn behoefte om financiele transacties af te wikkelen, er zal een breed scala aan alternatieve munten gebruikt moeten worden om dit voor elkaar te krijgen. Daarbij denk ik dat het logisch is dat mensen die zich in dezelfde geografische locatie bevinden en bijvoorbeeld dezelfde taal spreken, ook uitermate geschikt zijn om samen een blokketen te onderhouden, voor mij is e-Gulden typisch zo'n munt en tot de dag van vandaag geloof ik dus ook in de toekomst van de Nederlandse Bitcoin.

5. Achja, wat wordt tegenwoordig niet gecontroleerd door China? De WHO doet er prima zaken en we zijn wereldwijd op weg op het Chinese sociale puntensysteem op te nemen. Als we dat tegen willen gaan zal er een bepaalde actie moeten worden genomen, maar door Soros werkgroepjes als Black Lives Matter en Extinction Rebellion (om er maar 2 uit te pikken, want er zijn er legio) worden wij via de media uit elkaar gespeeld. Het is zo eenvoudig om mensen te controleren als ze elkaar haten, ook de cryptowereld is hiervan een mooi voorbeeld. Na 6 jaar zijn er in Nederland nog altijd minder dan 1000 mensen die de moeite hebben genomen om vriend te worden, dan is het natuurlijk niet gek dat een ander land het voortouw neemt in de ontwikkelingen.

6. Werken met cryptogeld vereist een bepaalde kennis over computers. In Nederland is deze kennis maar erg beperkt aanwezig. Daarbovenop zorgt de vrijheid voor een enorm individualistisch leven. Twee zaken die voor een succesvol cryptogeld protocol niet echt bevorderlijk zijn. Als het ons lukt om samen te werken zal blijken dat de macht van de ontwikkelaars beperkt is, tot die tijd hebben ze een dikke vinger in de pap.


Nog een fijne zaterdag!

56
e-Gulden discussie / Re: Het ongelijk van Mike Hearn
« Gepost op: 25 september 2020, 23:15:44 »
Deze post raakt de essentie van e-Gulden EFL en zoals Bitwise terecht stelt is het geheel enorm onderhevig aan je eigen inzicht en mening.

Allereerst maar weer hulde voor het plaatsen van dit bericht, waar blijven toch die andere 17 miljoen Nederlanders die hun vrijheid steeds verder ingeperkt zien worden en hun valuta steeds verder zien ontwaarden?

Ik ga gewoon punt voor punt reageren op wat er gesteld is, laat ik maar beginnen met te melden dat ik van Mike Hearn nog nooit gehoord heb, maar dat hij op me overkomt als een maximalist. xCoin maximalisten zijn vaak erg technisch onderlegd, en compenseren dat vaak met hun economisch inzicht. De vroege bitcoinbezitter is typisch zo'n maximalist, maar natuurlijk niet iedere vroege bezitter is dat per definitie.

Laat ik voorafgaand aan hun puntsgewijs reageren ook nog maar even de whitepaper aanhalen, en dan voornamelijk de titel, peer-to-peer cash system.

Lightning is niet peer-to-peer. Iedere schakel zal in de toekomst kapot gereguleerd worden, want de overheid wil controle en heeft de monopolie op geweld om dat te bereiken. Dit jaar hebben we de nodige initiatieven kapot gemaakt zien worden door overheidsterreur en dat zal in de toekomst niet anders zijn, want ja, je wilt natuurlijk geen betalingen verrichten voor iemand die geen vaccin ingespoten heeft gekregen en een muilkorf weigert te dragen... (grapje, dat moet natuurlijk zijn het financieren van terrorisme, maar tegenwoordig staat dat gelijk aan elkaar)

Wellicht klinkt deze inleiding een beetje als een herhaling van zetten, maar er zal volgens mij dus nooit 1 blokchain bestaan, al is het alleen al omdat je "eigen" blokchain altijd goedkoper en efficienter zal zijn dan de wereldstandaard. Daarnaast kan je voor jouw specifieke wensen een exact maatproduct ontwikkelen terwijl die wereldstandaard, tsja, daar zal je je moeten conformeren aan de rest van de wereld.

xCoin maximalisten zien alle andere munten als bedreiging, vooral bitcoin-core is zo verschrikkelijk niet wat er ooit beloofd is, dat ze bij diverse kanalen ieder alternatief gesprek buiten bitcoin censureren en dan een apart plekje maken waar alle rest besproken kan worden, zodat hun eigen positie als "de enige echte" niet onder druk komt te staan. Ze kunnen de tekortkomingen vaak niet accepteren en worden boos als iemand ze er op wijst.

Speculanten hebben ook weinig last van dure transacties, die maken hun overheidsschuld over naar een beurs, handelen wat heen en weer en betalen weer overheidsschuld terug naar de witwassers van de bank zonder ooit de blokchain te gebruiken, dus ook uit die hoek zal er weinig innovatie komen, of pogingen worden ondernomen om daadwerkelijk naar een peer-to-peer cash systeem te werken.

En dan heb je alle altcoiners, let wel, dit is specifiek GEEN token! Altcoins zijn munten die de capaciteit van het netwerk uitbreiden door een eigen blokketen te onderhouden, tokens, zoals de meeste ICO's, of tegenwoordig het ow zo populaire DEFI (decentralized finance) wat eigenlijk niet veel anders is dan de ICO's waarmee zo veel mensen zijn opgelicht in de vorige bullmarkt van 2017.

Altcoins worden tot de dag van vandaag ondergesneeuwd door een lawine aan afgunst en wantrouwen. Ergens wel logisch, want ze vormen een bedreiging voor iedereen, behalve zichzelf. Of het nu het gerenommeerde Bitcoin is, of de traditionele banken, geen van die wereldjes wil een altcoin serieus nemen, sterker nog, er wordt dus actief gezorgd voor een sentiment waarbij je als altcoin liefhebber nog een grotere gekkie, wappie, mafklapper, dromer, realiteitsontkenner, seperatist (en noem er nog maar een paar) bent dan Willem Engel met zen dreadlocks.

En nu staat er een heel mooi meisje voor de deur die vraagt of ze men e-Gulden mag poetsen, dus morgen verder LiEFhebbertjes.  :-*

58
Media / twitch give away
« Gepost op: 10 maart 2020, 13:35:33 »
win tot 22 EFL iedere 20 minuten!

https://www.twitch.tv/hodlerhangout

59
Volgens mij was het vooral gebrek aan mankracht en budget. Owja, en natuurlijk gebrek aan mensen die de materie snappen en enthousiast worden van het nieuws dat er iets voor ze gebouwd is.

60
Alternatief geld / Re: Novo currency
« Gepost op: 05 februari 2020, 16:56:13 »
en terwijl ik aan het schrijven was zijn er weer een paar goedkope EFL's op de markt gekomen. Zou het nou echt zo makkelijk zijn dat ik op die manier alle efl's die ik verkocht heb voor een prikkie weer kan terugkopen, dan moet ik blijven tikken  ;D. Wel geinig die marktorders, en mensen maar denken dat je met efl niet kan verdienen.

Dat is overigens weer een ander onderwerp, ik kom steeds meer tot de conclusie dat mensen het gewoon echt niet begrijpen. Zoals ik afgelopen vergadering al aangaf geef ik wat mensen uitleg over hoe de markt werkt en deze beweging toont maar weer eens aan dat het echt van ver moet komen.

Owja Bitwise, heb je mijn prentje al geretweet? Je hoeft me er geen complimentje voor te geven dat ik een artiest bereid hebt gevonden iedere week een leuk Effel tekeningetje te maken, maar ik zou het wel leuk vinden als die plaatjes dan een beetje circuleren.

https://twitter.com/Nelis_EFl/status/1224568078966624257

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 64