Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - bitwise-shifted

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 35
1
Korte berichten / Re: Waarom e-Gulden nooit één poot aan de grond zal krijgen.
« Gepost op: 01 september 2022, 10:27:01 »
ik denk inderdaad dat je een ouderwetse romanticus bent. Je doet het voor niemand anders behalve jezelf en dat is de Nederlanders nu net stelselmatig afgeleerd, als bitcoin op 10 miljoen miljard staat en de tx kosten voor een nederlander niet meer te betalen zijn is het te laat, we wachten rustig af, maar juist aankomende periode zal duidelijk worden dat het moment al voorbij is, binnenkort kan een nederlander alleen nog de gasrekening betalen en voor de rest staat ie in de rij voor voedselbonnen, maar het geeft ze wel een deugdzaam gevoel dat ze het samen doen, dus dat is die prik wel waard.
Ja, "one for all and all for one" is te hoog gegrepen voor de Nederlander ben ik bang, maar de aardigheid van Bitcoin/EFL is dat het wel zo werkt. Als iedereen maximaal voor zichzelf probeert te vergaren wordt de totale waarde maximaal door het beginsel van schaarste. Je slaat de pijker op zijn kop.

2
Lees dit nou toch eens...
Het gaat in dit stadium helemaal niet wat er allemaal gebeurt of gedaan kan worden in de toekomst. Het gaat om mensen die geloven dat er in de toekomst wat gaat gebeuren en gedaan wordt.

Erg kryptisch hoor en dan ben ik nog aardig. Je zegt dat het gaat om geloof in de toekomst en niet om wat er nu gebeurt? Als iedereen zo denkt  wordt het erg moeilijk om in die toekomst te geloven.

Net zoals je bitcoin ooit voor 10 cent kon kopen toen niemand er mee bezig was en je er niets mee kon, zo is dat nu hetzelfde bij EFL.
Daar verloochen je toch al die mensen die destijds en daarna wel aan de toekomst van Bitcoin bouwden en nu aan EFL. Feitelijk verloochen je jezelf nadat @Bitcoinoloog je juist een geweldig compliment over sgulden.nl heeft gegeven.

Maar je doet niet alleen negatief over jezelf maar ook over een grote schakering aan individuen en groepen  die ik hieronder voor de grap maar eens aangelicht heb. En je legt zwaar onterecht zo ongeveer iedereen wat in zijn mond. "Verbeter de wereld en begin bij jezelf", maar dat doe je al. Dat geeft je nog niet het recht om anderen te veroordelen als ze dat niet doen of anders zien.
Het feit dat er niemand van de betrokkenen die logica wil doorzien is de reden dat er niemand anders ooit gaat vertrouwen in EFL, zo simpel is het. De markt van EFL geeft een heel duidelijk signaal af, EFL is niets waard en er is niemand die vertrouwen in heeft dat dit ooit gaat veranderen. De nieuwe orders die zijn ingezet op freiexchange laten het heel duidelijk zien, men wil graag dat EFL op 10 satishi wordt gewaardeerd, dus nu is het wachten tot we daar op uitkomen, zo wil men dat graag binnen de EFL club. Tijd genoeg, want het gaat ons allemaal prima af. Geen noodzaak tot urgentie, over een jaar of 30 kan je die EFL's namelijk veel goedkoper kopen en maakt het dan wat uit dat iedereen inmiddels onvruchtbaar is gemaakt met een ongeteste gifspuit? Nee, natuurlijk niet, want de EFL-ers maken zich uitsluitend druk om hun eigen miniscule project en zijn verder totaal niet maatschappelijk betrokken.

EFL is een project voor alle Nederlanders, maar het resultaat is een functie van de kwaliteit en de kwantiteit die we hebben kunnen aanboren op alle vlakken die nodig zijn om er een succes van te maken. Nu en in de toekomst. Dat moet goedkomen, de Nederlander van weleer kennende. Of bestaat die niet meer?

3
Waarom e-Gulden nooit één poot aan de grond zal krijgen...
Ik zie dat ik de eerse ben die je post leest. Ik lees je posts best aandachtig in de hoop dat ik iets voor je kan doen. Maar je verhaal is keer op keer zo'n jammerklacht. Ideeen heb je genoeg, maar er is helemaal geen gebrek aan ideeen noch aan uitdagingen. Dit forum staat er bijvoorbeeld vol mee. Ook plannen zijn er genoeg, maar inderdaad op het gebied van marketing en gemeenschappelijke projecten loopt het momenteel spaak. Als je nou zelf het voortouw eens zou nemen dan heb je kans dat we aanhaken. Trekken heet dat. Nu ben je alleen maar vanaf walzijde aan het duwen. Als je echt aanstuurt op samenwerking neem dan vooral jezelf mee.

Overigens heeft EFL zijn poten aan de grond. Alles om het te gebruiken staat tot je beschikking.

4
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 22 juli 2022, 23:14:55 »
... lees ik verder vrij weinig commentaar waar ik ook echt iets mee kan.

Nu we toch met zijn drieen ons hier aan het manifesteren zijn schrijf ik maar door in dit topic. Voor een "buitenstaander" zal het best chaotisch overkomen, maar dat is niet erg omdat een cryptoproject als EFL een enorme klus is met eindeloos veel invalshoeken. Jullie roeren feitelijk in een gigantisch project en alles wat jullie opmerken is wel een beetje waar. In mijn rondgang langs gelijksoortige projecten (communitycoins) en tijdens onderlinge discussies hebben we bijvoorbeeld een todo-lijst samengesteld van wat er komt kijken bij het opzetten van een landmunt. De aanzet was natuurlijk om te kijken hoe we het beste de beschikbare middelen (mensen) konden inzetten. Als je er dan nog eens een nieuw soort maatschappij mee wilt oprichten zoals @nelis wil, waar in politieke zin een oneindig aantal varianten voor te verzinnen zijn, dan gaan wij drie er niet uit komen, laat staan dat we de maatschappij met ons meekrijgen.

Als je dan de middelen niet hebt (zoals @nelis hierboven aanhaalt) om iets toe te voegen aan de todo's van een ander (zoals die van @bitcoinoloog) of je bent uitgeblust door je Don Quichote gedrag, dan zijn er altijd  genoeg uitdagingen  om je in vast te bijten die wel bijdragen aan het succes van EFL. Ik wil je ook graag laten zien waar ik mee bezig ben mocht je dat willen weten of aan zou willen bijdragen.

Ook de suggesties van @bitcoinoloog zijn aardig concreet, maar ze vragen een team van enigszins gelijk gestemde enthousiastelingen. Als dat team zich aandient dan kan dat, zo nodig, op de volle steun van de stichting rekenen. De combinatie @nelis en @bitcoinoloog heeft in het verleden al vaker bewezen niet te werken, maar volgens mij is Nederland groot genoeg voor parallelisering.
Bijvoorbeeld:
- zorg voor een regelmatige, bijvoorbeeld maandelijkse nieuwsbrief alleen voor leden.
- betrek de leden in die nieuwsbrief actief bij je projecten. Bijvoorbeeld door mensen te laten kiezen/stemmen etc.
- vraag actief om terugkoppeling. Veel mensen willen best maar je moet overal om vragen. Spontaan doet niemand iets
- organiseer gespreksavonden/discussieavonden/brainstormavonden, gewoon ergens in iemands kantoor of zo. Was een knaller, zo weet ik uit ervaring. Er was meestal niet eens een agenda maar een man of vijftig was altijd aanwezig, uit het gehele land. En er kwamen ladingen bruikbare  ideeën uit voort.
- organiseer presentaties over crypto of aanpalende disciplines. Ook weer ergens in een kantoor
- maak een lidmaatschapsgedeelte op de website met zaken die normale leden niet kunnen zien
- maak een Facebookgroep die alleen leden kunnen benaderen met speciale gespreksonderwerpen
- kortingen bij omwisselen EFL/BTC bedingen voor vrienden
- publicaties alleen voor leden
- kortingen bij hardware winkels voor vrienden bedingen

5
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 16 juli 2022, 17:40:55 »
Ik heb mij eens verdiept in dat "Vrienden van EFL" verhaal en de bijbehorende webpagina.

Dank voor de inspanning @bitcoinoloog. 345 vrienden/leden analyseren is zeker de moeite tegen de achtergrond dat Yoshi Livo onvermoeibaar blijft oproepen om vriend te worden. Wat is het waard om een vriendenlijst van 345 leden te hebben en in hoeverre moeten we mensen beter motiveren  om mee te doen?

Bedenk eerst dat aan de andere kant van het invulformulier een aanvraag handmatig wordt gecontroleerd. Omdat het gaat om een vorm van uitdelen hebben we zo'n 8 jaar geleden uitdeelcriteria vastgesteld (https://egulden.org/index.php/premine-doelstellingen) en daaraan zie je dat daar best wat bij komt kijken. Iedere campagne wordt vooraf tegen deze criteria afgemeten en de vriendencampagne steekt met kop en schouders boven de andere campagnes uit. Wat we bij de vriendencamoagne proberen te waarborgen  staat verder in het invulformulier als een soort spelregels vermeld.

Het is daarbij ondoenlijk om de spelregels heel strikt toe te passen. Je kunt voor een beloning van 37 cent ook niet teveel eisen, zodat het er meer om gaat om te beoordelen of bij de aanvraag een vorm van oprechtheid sprake is. Met de aanmelding voor de vriendencampagne vragen we ook nogal wat: Mensen komen semi-anoniem op een openbare lijst te staan, ondertekend met hun website of sociale medium. Daarbij is de beoordeling een momentopname. Als na een aantal jaar een link het niet meer doet dan doet dat geen afbreuk aan de oprechtheid van de aanmelding.

En inderdaad lezen mensen slecht. Het aantal aanvragen dat we moesten afwijzen is ongeveer net zo groot als de vriendenlijst zelf en vaak genoeg is dat een pijnlijke situatie als we zien dat iemand het wel heeft geprobeerd. De instructies hebben we daarom ook talloze keren aangepast om de aanmelding makkelijker en duidelijker te maken. In al die gevallen proberen we een dialoog aan te gaan per mail en als daar voldoende oprechtheid uit blijkt hebben we diverse keren door de vingers gekeken. Soms ook als mensen echt geen website of sociaal medium konden of wilden opgeven dan is een werkende emaildialoog ook  voldoende om te beoordelen of iemand uit is op de beloning of dat het gaat om een vriendbetuiging.

Verder is het doel van de link niet zozeer om te fungeren als backlink, hoewel het een aardige bijkomstigheid is om organisch verkeer naar de website te trekken. Het fungeert vooral als een controle om te voorkomen dat dezelfde persoon meerdere keren de beloning opeist.

Citaat
Ik heb op de webpagina geen enkele harde reden kunnen vinden waarom iemand vriend zou willen worden. Mensen willen de voordelen weten die het lidmaatschap ze biedt. Die 37 cent vergoeding die je krijgt is natuurlijk geen enkel argument. Op zich is dat jammer. Er zijn veel verenigingen etc. met een soortgelijke aparte club en het concept kan op zich goed werken. Het kan dan de moeite waard zijn om er aan te trekken zoals jij (Yoshi:red) regelmnatig doet.

Maar dan moet je die leden wel echte voordelen bieden ten opzichte van andere niet-leden. Zorg allereerst voor een goed welkomstcadeau dat echt de moeite van het inschrijven waard is. Zorg vervolgens voor een flinke lijst aan harde en ook unieke voordelen ten opzichte van niet-leden. Mogelijkheden zat. Ook moet je je nieuwe inschrijvers een goed verhaal meegeven om zelf ook weer anderen over de streep te trekken.

Met een lijstje voordelen maak je lid worden van je vriendenclub aantrekkelijk. Nu is het dat niet. Mensen moet na het raadplegen van de pagina zelf lid willen worden. Als je ze na dat lezen nog steeds moet overtuigen is er iets mis met de argumentatie op de pagina. Dan is er een goede copywriter nodig.
Bij de vriendencampagne staat heel duidelijk dat het bedoeld is als steunbetuiging voor de eGulden. Dat is een harde reden, maar natuurlijk zijn er nog meer, zoals dat het een manier is om aan je eerste eGuldens te komen. De steunbetuiging is niet gelegen in de campagne zelf, maar in alle motivaties voor de eGulden bij elkaar genomen. Natuurlijk is een lange lijst met steunbetuigingen overtuigender dan een korte en hebben we er met wisselend succes geprobeerd om er de nadruk op te leggen. Iedereen is vrij om ons daar verder bij te helpen en we roepen daar ook toe op, bijvoorbeeld via de operatie honingpot die toch weer 20 vrienden heeft opgeleverd.

6
Hulp / Re: eGulden support
« Gepost op: 02 juni 2022, 10:14:46 »
Citaat
Hi, I am the partnership head of Bitfinex. And in order to bring top performing blockchain projects to our community, we are reaching out to project team member(s) to discuss possible listing on Bitfinex or featuring of IEO on Bitfinex Exchange. Let me know if your team is ready to discuss further.
thank you.

Hi Fred,  We have been greatly disappointed by centralized exchanges like BITFINEX because they conceded to the financial powers that be. It is true that eGulden is a top performing blockchain project, but it has been marginalized since its conception by exchanges that favor big over small, driven by volume, marketcap and profit off course. eGulden is being maintained by a community of people loyal the the concept of decentralisation, being an arm in the arms race for freedom. By favoring big over small BITFINEX is a powerhouse that exploits the Bitcoin movement against itself. Unless you are considering to give eGulden (and other community-initiatives that don't compete with Bitcoin but enforce it) a special place without requiring a listing fee. You don't ask a listing fee for the top currencies either so why would you ask it for eGulden that has proven itself the past eight years. Further you can't address the eGulden community (or the Bitcoin community) like you can address the CEO of an organisation. Our team is made up by volunteers themselves. If you want to invest in eGulden you would do that by providing a platform to it and profiting from the success that would bring looking at the vast potential of the dutch community adopting eGulden for local transactions and  eventually adopting Bitcoin for global trade. It is the people you need to reach because they are the ones that trade.
With Kind regards,

7
Hulp / Re: eGulden support
« Gepost op: 20 maart 2022, 22:02:35 »
Citaat
From: ... GROUP
Subject: ... / Electronic Gulden : Investment
Hi ,
 
By way of introduction, my name is ..., Investment Analyst at ... Group, a New York, Paris, and Bahamas based investment firm. We engage with companies that are either listed or planning to list on centralized cryptocurrency exchanges.
 
If Electronic Gulden is interested in a direct investment from ... for the purchase of its utility tokens, I'd be happy to schedule a call to discuss further.
 
If your group has an interest, would a call on Tuesday March 29th at 4:00 pm ET work for you?
 
Best,
 
...
Investment Analyst

Hello ...,

You are addressing Electronic Gulden (EFL), but, like Bitcoin, Electronic  Gulden is a currency. In this case the currency is destined to the Dutch community.  The Electronic Gulden Foundation accompanies the Electronic Gulden but, as a foundation, we are no stakeholder. We supervise the performance of Electronic Gulden and we provide education and promotion, in particular to the Dutch community. We believe the Dutch community should be the major stakeholder of its own currency. Foreign investors are free to invest because technically cryptocurrencies are borderless but we do not promote that. Your investment would drive up the price and eGulden would become les accessible to those it is destined at. We are in the stage of creating awareness to the people and we would rather have that the price of EFL reflects the awareness of the dutch population, which it probably does.

Our model for the awareness of the Dutch community about cryptocurrency is simple: It is the supply of EFL divided by the supply of Bitcoin, times the price of EFL divided by the price of Bitcoin, times the size of the world population divided by size of the dutch population. This is 1/1 * 0.00000500/1 * 8000/17 = 0.002. If you would invest it would drive the price of EFL upward, but it would hardly affect awareness. On the contrary: You would sell if the awareness grows, having no affinity with the Dutch society.

0.002 is quite low indeed, but that is where we are. If you look the world map (https://twitter.com/Communitycoins1/status/1490297075476664321) it seems to point at a pattern.
Finally I suppose your suggested investment proposal would have strings attached and that is exactly what we want to avoid.

Ticket: ...
With kind regards
Electronic Gulden Foundation

8
Hulp / Re: eGulden support
« Gepost op: 06 maart 2022, 14:46:31 »
Citaat
Beste mensen,

Ik heb al jaren een account met EFL. 50- van jullie.
Echter kan ik er niet in? Kunnen jullie mij helpen?

M.v.g,
Hoi,

Voor de duidelijkheid moeten we eerst weten over welke wallet het gaat. In het begin, toen de 50EFL's werden uitgedeeld, waren er een android-wallet en een desktop wallet die allebei een specifiek toegangssysteem hebben.
Citaat
Volgens mij betrof dit een android account, ik snapte er weinig van.
m.v.g

Hoi,

Akkoord! Sta me een korte uitleg toe:

Cryptogeld wordt geregistreerd op een openbare database in plaats van op een bankrekening. Die openbare database wordt verspreid over alle aangesloten portemonnees, ieder met zijn eigen kopie van die database. Voor een smartphone is die database een beetje te groot. Daarom is de smartphone-portemonnee zo ingericht dat deze gebruik kan maken van de database van anderen. Die "anderen" zijn speciale servers (electrum servers) in het netwerk die de database-taak vervullen.

Wat niet in de openbare database staat is de sleutel voor de toegang tot jouw cryptogeld. Die staat gewoon op jouw smartphone. Dat is eigenlijk het hele verhaal. De rest van de complexiteit is het bedienen van de portemonnee zelf maar dat zijn eigenlijk maar twee knoppen:  Ontvangen en betalen.

​Maar...
Bij een portemonnee met euro's zorg je er wel voor dat je die niet kwijtraakt. En bij een bankrekening kun je eventueel via een paspoort een verloren bankpas weer terugkrijgen. Bij een smartphone crypto-portemonnee ben je op jezelf aangewezen. Toen je de app hebt gedownload werd je gelijk geconfronteerd met 12 of 24 woorden die je moest onthouden. Dat is op dat moment hinderlijk en lijkt complex, want het gaat je op dat moment om de 50 EFL die je wilt hebben. De kans is nu groot dat je de smartphone van destijds niet meer hebt of dat die niet meer werkt. Op zo'n moment zijn die 24 woorden nodig. Je installeert dan gewoon een nieuwe app en voert daar de 24 woorden in en dan kun je weer bij je geld.

Als je de 24 woorden niet meer hebt is er geen kans dat je nog bij je geld kunt. Maar dan nog is er geen man overboord. Het betreft hooguit een tientje en dan was dit het leefeffect. Als je de woorden nog wel hebt des te beter. We helpen je graag verder mocht je daar niet verder mee komen.

Overigens loven we momenteel EFL uit ter waarde van 25 Euro voor mensen die willen meedoen met onze nieuwe marktplaats. Zie daarvoor onze laatste nieuwsbrief.  Weer een kleine drempel misschien, zoals destijds, maar ook een vorm van educatie. Mocht je dat willen proberen: gewoon mailen als er iets dwars zit want alleen zo kunnen wij die marktplaats perfectioneren.

9
Hulp / eGulden support
« Gepost op: 06 maart 2022, 14:32:52 »
Misschien is niet iedereen ervan op de hoogte, maar de stichting heeft een mailadres (support@egulden.org) waar toch regelmatig gebruik van gemaakt wordt. (een paar mails per dag).  En dat terwijl het op het forum doodstil is.

Een forum heeft als nadeel dat het iets meer hoogdrempelig is omdat je eigenlijk eerst moet zoeken of de vraag ooit eerder is gesteld. Op de mail krijg je gewoon antwoord. Als de mail erg generiek is moeten we eigenlijk de moeite nemen om hem op het forum te zetten zodat iedereen het als een soort lijst met tips kan nalezen.

Voor ons is dat weer extra werk maar misschien helpt het hier ook om dit forum weer wat leven in te blazen. En ook wij hebben de wijsheid niet in pacht en mogen we hopen dat anderen aanvullende suggesties hebben. Als reacties uitblijven is het voor ons ook weer moeilijker om  deze discipline vol te huiden, dus reageren ter aanmoediging is erg welkom. Vandaag volgt de eerste aanzet.

10
Media / Re: Koning Wappie
« Gepost op: 05 maart 2022, 23:39:05 »
schrijfdatum 19 februari:

Dag vrienden in spe,

Vandaag is het 19 maart, dat betekend dat de 8e verjaardag van e-Gulden EFL, de Bitcoin van Nederland, over exact 4 weken zal plaatsvinden.

Voordat de festiviteiten die dag gaan plaatsvinden zal er nog 1 special worden gemaakt en wel op 3-maart, wanneer mijn stream het derde jaargang ingaat. Deze dag, 3 maart, zal ik streamen in het engels, zodat ik ook mijn internationale vrienden kan uitnodigen om kennis te nemen van de voortgang die ik afgelopen jaar weer gemaakt heb. Van 1 tot 4 maart zullen er speciale marathon uitzendingen plaatsvinden, de eerste gasten zijn inmiddels bevestigd, zo zal ondermeer Aleks Svetski, van de video https://rumble.com/vue1tw-can-bitcoin-circumvent-economic-tyranny-interview-with-catherine-austin-fit.html langskomen, bedankt nog Cafe Weltschmerz, voor het  delen, ik voelde me door deze video behoorlijk aangesproken en het geeft mij het gevoel dat ik al die jaren toch best wel in de goede richting heb lopen kijken en het maakt mijn keuze om nee te zeggen tegen 70 miljoen, 4 jaar geleden, een stuk dragelijker. Naast internationale gasten zal ik zowel een Nederlandse en Engelse troonrede houden, het exacte onderwerp zal zo iets zijn als hoeveel geluk ik toch heb met al die fantastische mensen die ik ken en met hoeveel eenvoud ik toch eigenlijk best een impact weet te maken, zelfs nu werkelijk succes tot op heden uit is gebleven en het overgrote deel van de mensen totaal niet begrijpt wat ik eigenlijk aan het doen ben met mijn leven.

Can Bitcoin Circumvent Economic Tyranny?- Interview with Catherine Austin Fitts and Aleks Svetski
I’m pleased to bring you two guests — finance guru Catherine Austin Fitts, whom I’ve interviewed before, and Aleksandar Svetski, editor of Bitcoin Times magazine. During dinner at an event in Miami, F
rumble.com

Mocht iemand van deze club het leuk vinden om op audientie te komen dan zullen wij de rode loper voor hen uitrollen. In verband met de planning verzoeken Kriebelpink en in wel vriendelijk om ons dit uiterlijk volgend weekend aan ons door te geven, zodat we het 1 en ander goed kunnen plannen, maar u bent zoals altijd van harte welkom.

Voor nu wensen wij iedereen een prettig weekend en danken wij wederom voor de aandacht.

Met een vriendelijke e-Gulden EFL groet van nabij Liberland namens Koninklijke Hoogheid Wappie,Cactus Kriebelpink & Liberlander Yoshi Livo.

Bedankt voor het delen van deze rumble-link, want het is inderdaad een hart onder de riem. Ik heb er wat commentaar onder gezet, want drie uur is wat veel voor de gemiddelde geinteresseerde, als volgt:

Bitwise:
This is powertalk from all three (dr. Joseph Mercola, Aleks Svetski and Catherine Austin Fits). I advise you to focus on a small window of five minutes that nails nearly everything: Start at 2:09:50 till 2:15:00
- First Mercola motivates the potential of Bitcoin in achieving freedom for the masses.
- Second Catherine throws in People and human values and she doubts/refuses to believe that Bitcoin solely is able to avoid people from being mind controlled and let them escape from the control-grid. Her attack vector is the criminality of the control-grid, attacking it by exposure and prevent erosion of the constitution. Transparency is her solution.
- Then Aleks throws in our (freedom fighters) most important motivation-pill and consolation (the prophecy of the remnant): Don't try to convince everybody or else you fall victim yourself: 1. stay honest, 2.ignore the majority that ignores you.

12
De Nieuwe Economie / Aanzet voor een nieuwe premine campagne
« Gepost op: 15 november 2021, 14:47:25 »
De campagne met als titel de nieuwe economie is bedoeld om lokaal ondernemerschap en publiek met elkaar in contact te brengen door middel van cryptogeld.

Eerst wordt een aansluiting gemaakt op de bestaande economie: door een advertentiesysteem te bieden met grote effectiviteit.
Het plaatsen van een advertentie is gratis, maar de advertentie bevat een waarde coupon. De minimale couponwaarde is 0.00000001 EFL oftewel 0.0000003 eurocent. De advertentie zelf hoeft niets met cryptogeld te maken te hebben.

Toch gaan ondernemers niet vanzelf meedoen zolang er geen goede voorbeelden zijn en zolang er geen beweging is het advertentiesysteem. Daarom roepen we bestaande eGulden-bezitters op om het voortouw te nemen. Een advertentie hoeft niet eens een zakelijk karakter te hebben. Het kan ook een boodschap zijn of een oproep of een hartenkreet. Stel bijvoorbeeld als doel om minimaal één advertentie te plaatsen.

Het hoeft niet bij het plaatsen van een advertentie te blijven. Kijk zelf eens naar advertenties van anderen en zeker als ze bij u in de buurt verschijnen.  De adverteerder krijgt namelijk in beeld hoe vaak een advertentie is bekeken (binnenkort) en hoe vaak de couponwaarde is geclaimd.

Maar niets is voor niets. Als een bezoeker een advertentie claimt krijgt de adverteerder het pseudoniem van de bezoeker in beeld en heeft hij de mogelijkheid om een memo te sturen, natuurlijk tegen de minimale kosten van 0.00000001 EFL die daarbij worden overgemaakt aan de ontvanger.

Het bovenstaande is stap 1: Het vullen van het systeem. Stap 2 zetten we vanaf de eerste van die maand dat er 1000 advertenties zichtbaar zijn en als er geen structurele gebruiksproblemen opdoemen. Die eerste advertenties zullen dus voor een groot deel door de bestaande eguldenbezitters moeten worden aangemaakt.

Met stap 2 is het de bedoeling dat we viraal gaan door de inzet van de premine (momenteel ter waarde van 1 Miljoen Euro). Iedereen kan namelijk eGulden verdienen door advertenties uit het systeem te delen. Delen kan op alle denkbare manieren: per mail, op een website, via facebook, twitter, whatsapp, instagram, op een forum, met een link of als foto, of op papier als een visitekaartje enzovoort. Iedere keer als zo'n gedeelde advertentie wordt geclaimed ontvangt de deler een punt. Premine wordt maandelijks verdeeld op basis van het aantal behaalde punten.

Alleen al het bouwen van het systeem was een lieve klus en er moet nog veel gebeuren. Wij willen ook heel graag ruggespraak met de community en antwoord geven op vragen. Naast dit forum lijkt telegram de meest aangewezen plek, zodat zowel vraag als antwoord voor iedereen een leereffect kan opleveren. Kijk eens op Telegram https://t.me/denieuweeconomie en laat een berichtje achter.

Het advertentiesysteem zelf is te bereiken op: https://map.efl.nl
13
De Nieuwe Economie / Stichting presenteert e-Gulden bij RTLZ
« Gepost op: 15 november 2021, 00:23:04 »
De presentatie van de eGulden in het RTLZ programma "de nieuwe economie" is als video opgenomen op de website https://egulden.org

De directe link luidt https://youtu.be/3xCdqBF8rp4

15
Aanstaande zondag 7 november 15:30 wordt het startsein gegeven voor een nieuwe eGulden campagne. Namens de Stichting Electronische Gulden presenteert Gerrit Oerlemans op dat moment de positie van de eGulden in het RTLZ-programma De Nieuwe Economie.

Onze nieuwe campagne heeft als doel om een nieuwe economie aan te zwengelen door eGulden bezitters en de rest van Nederland met elkaar in contact te brengen via een nieuwe marktplaats. Een advertentie of boodschap op deze marktplaats kost minimaal 0.00000001 eGulden. Deze advertentiekosten gaan niet naar de organisatoren maar rechtstreeks naar het publiek. Zo verleggen we het verspreiden van eGulden dus naar adverteerders. Het verspreiden van advertenties verleggen we naar een nieuwe groep eGulden ambassadeurs:  de premine (momenteel ter waarde van ruim een Miljoen Euro) gaat worden gebruikt om iedereen te belonen die deze marktplaats advertenties via hun eigen media helpt te verspreiden.

Om ieders betrokkenheid te vergroten starten we 7 november een testfase met nieuwe software waarin we streven naar een totaal van 1000 advertenties en nodigen we iedereen uit om opmerkingen naar ons terug te koppelen. De eerste van de maand die volgt op het bereiken van 1000 advertenties starten we de nieuwe ambassadeurscampagne.

Om alvast aan het idee te wennen nodigen we bij deze iedereen uit om deze boodschap via eigen media te verspreiden.

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 35