Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Pggnbch

Pagina's: [1] 2 3 4
1
Drenthe / Re: Tis stiiiiiil
« Gepost op: 03 mei 2015, 13:13:48 »
'De concurrent' moet je niet tussen aanhalingstekens schrijven: wat mij betreft.  Wellicht dat ik mij vergis, of ben gewoon een beetje dom? 'Inzien' geeft dat niet de mogelijkheid tot copy-paste of overtypen?

2
Drenthe / Re: Tis stiiiiiil
« Gepost op: 03 mei 2015, 11:26:20 »
De nieuwe wallet is er bijna en dan is het (volgens mijn bescheiden mening) niet meer mogelijk om het moeilijk te vinden om met e-Guldens om te gaan.
Een zin, voor mij de laatste strohalm. Ik heb gemeend hier op te merken dat, als deze wallet zo revolutionair is, moet deze dan ook open source zijn? Zo ja, dan denk dat al jullie werk overmorgen bij Guldencoin ligt. En eind van de week Guldencoin met deze wallet werkt (en wie allemaal nog meer?). Ik zie dat niet zitten omdat ik, nadat ik mij erin verdiept heb, de concurrentie van Guldencoin spuugzat ben (helaas: 'daar heb ik de kracht niet meer voor'). Ook het type mensen achter de Guldencoin (snel rijk worden, want toevallig ooit wat Bitcoins in bezit) verafschuw ik. Van mij krijgen zij niets, nul komma nul niets. Dennis liet weten dat als het geen open source wordt, de nieuwe wallet eigenlijk niet bestaat,... Ik ben hier nog niet uit. 

3
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 02 april 2015, 16:49:02 »
Het spijt mij zeer, zolang er geen begrijpelijke software is om de EGulden aan het (grote) publiek te slijten is alle inzet daaromtrent onbegonnen werk. Ik weet dat er achter de schermen hard gewerkt wordt Gerrit. Ik heb dan ook geen haast, ik wacht tot die software er wel is. Prettige Paasdagen allemaal! 

4
Groningen / Re: Wat is de toekomst van EFL
« Gepost op: 16 maart 2015, 16:47:02 »
Dat ziet er heel goed uit jongens. Hier zitten we allemaal op te wachten. Wat een werk. Is dit ook OpenSource,... Dat zou ik niet doen (?)

6
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 09 maart 2015, 17:21:13 »
He Sven, komt jou vraag om eens samen te werken ook bij (een van) deze jongens vandaan? Zie: https://guldencoin.com/nl/who-we-are

7
Belangrijke mededelingen / Re: Houdoe en bedankt
« Gepost op: 08 maart 2015, 11:47:37 »
Ja, jij ook bedankt Niels en tot ziens  :-\ :-X >:(

8
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 08 maart 2015, 11:46:36 »
Ik onderschrijf de bijdrage hierboven van Buurman volledig. Iemand die nooit iets met crypto valuta's te heeft gehad die snapt er weinig van. Ik had dat ook, vijf maanden geleden toen ik net kwam kijken. Na enige zelfstudie gaat het nu beter

Laten we kijken hoe de nieuwe website er straks uitziet. En laten we die dan als leidraad nemen voor terminologie, logo, layout en eigenlijk de gehele huisstijl. En laten we dan alle andere uitingen van EGulden daarop aanpassen.

9
Politiek & maatschappij / Re: e-Gulden en PVV website?
« Gepost op: 24 februari 2015, 17:09:35 »
Van mij mag jij alles zeggen Niels! Ik zal niemand de mond snoeren, dus wat dat betreft moet je niet bij mij zijn.

Helaas kan ik niet anders, dan concluderen dat er (nog) weinig interesse is. Te weinig, denk ik niet. Realisme kan geen kwaad. Maar ik ben er tegen om kunstmatig de waarde van de EGulden omhoog te krikken, hoe 'gemakkelijk' dat ook is (in jouw ogen dan hè, Niels). Zoek dan investeerders als jouw ideeën zo goed zijn(...) 

De EGulden werkt misschien helemaal niet als acceptatiemunt voor betalingsverkeer én ook dit forum kan wel een nutteloze exercitie zijn? Misschien is een andere benadering nodig? Ik heb Inge hier al verstandige dingen over horen zeggen.

10
Politiek & maatschappij / Re: e-Gulden en PVV website?
« Gepost op: 24 februari 2015, 15:14:39 »
Ow, daar heb ik nu juist weer géén last van. Niels je loopt mijlenver voor de muziek uit. In je ongeduld maak je alles dat je hebt opgebouwd kapot. De EGulden is nog niet rijp voor Nederland. En aangezien zelfs jij, geen ijzer met handen kan breken verspil je al je energie aan niets. It's not the currency, it's the platform stupit. 

11
Politiek & maatschappij / Re: e-Gulden en PVV website?
« Gepost op: 24 februari 2015, 13:57:46 »

12
Alternatief geld / Re: Dutch Crown Coin
« Gepost op: 20 februari 2015, 09:04:24 »
Kom op Niels je reageert soms ook zo impulsief. Van mij mag de EGulden voorlopig best op een cent blijven staan. Ik zal er niet harder aan trekken ongeacht op een cent of op een dubbeltje. EFL bestaat nog niet eens een jaar en wanneer je dan al gedesillusioneerd bent over de waarde,... Lijkt mij onverstandig ook al heb je nog zo'n vooruitziende blik.

Kijk nou eens wat er tot nu toe - ja, voor een groot deel door jou - bereikt is. Er staat een goed functionerend platform, er is een communitie, een stichting (rechtsvorm). De mensen daarbinnen die daadwerkelijk 'produceren' hebben het heel erg druk om de lange to-do-lists af te werken. Neem de tijd en stop met jagen. We, en ik al helemaal niet, zitten er hoop ik niet in om snel rijk te worden. Als je momenteel geldgebrek hebt moet je op zoek naar een baantje Niels. Het ideaal voor mij is dat er een functionerend betaalmiddel klaarstaat voor als de Euro helemaal in elkaar klapt. Dát is zeker een van de momenten waarop de EGulden gemeengoed wordt. Bovendien zit er te weinig geld, ja zelfs geen 1000,- Euro, onder al onze enthousiaste vrienden, mij zal het worst wezen: Keep your Coins, I want Change.

Mijn interesse ligt niet bij de waarde van de EGulden. Ik wil bijv. cryptovoting en verder zien hoe de EGulgen de oude idealen van het internet nieuw leven in kan blazen. Ik ben (groetjes aan de kindertjes van Guldencoin) inderdaad 59 en heb de opkomst van het Internet zeer bewust  meegemaakt. En nu? Wat nu? De blockchain kan het Internet redden! Ik quote hier nu uit een artikel dat ik elders al heb aangehaald:
Citaat
Er is een grote groep blockchainiacs die deze nieuwe technologie (lees: Blockchain) beschouwt als de sleutel voor de oplossing van diepgewortelde problemen die onze online levens al tientallen jaren plagen. In hun optiek hebben de grondleggers van het internet een cruciale fout gemaakt: toen zij de fundamenten legden, vergaten zij er een betrouwbaar systeem voor het verifiëren van de persoonlijke identiteit toe te voegen, dat op zijn beurt zou kunnen dienen als basis voor een betalingseconomie. In deze leemte zijn de sociale netwerken van deze tijd gesprongen – Facebook, Twitter, enzovoort – die allemaal particulier eigendom zijn. Zij bieden maar al te graag hun diensten aan als waarborgers van onze digitale identiteit, zolang zij al onze gegevens kunnen krijgen.
Maar het gaat nog veel verder met de techniek, waar wij samen voor Nederland, momenteel hét platform aan het neerzetten zijn. Ik quote nog een stukje uit het bewuste artikel:
Citaat
Het einde van de overheid
De blockchain zou onze bestaande financiële en informatiesystemen kunnen vervangen, maar de fanatiekste blockchainiacs gaan nog verder: zij voorzien wat Stephan Tual van Ethereum een 'decentralisatiesingulariteit' noemt.
In dit scenario zal de onweerstaanbare kracht van door cryptografie aangedreven toepassingen onze hele samenleving veranderen. Er zullen 'gedecentraliseerde autonome organisaties' ontstaan, die onze huidige ondernemingen zullen vervangen. Omdat overheden geen transacties kunnen belasten die ze niet kunnen zien, zouden ze weleens zomaar kunnen verdwijnen. Maar hoe zit het dan met de overheidsdiensten die we wél willen en wél nodig hebben? Nou, dan kunnen we altijd nog de blockchain gebruiken om die te crowdsourcen.
Dit is het punt waarop al het gedecentraliseer krampachtige trekjes begint te vertonen.
De scheppers van Ethereum voorzien bijvoorbeeld een wereld waarin autonome, op de blockchain gebaseerde entiteiten het stokje overnemen waar overheden en bedrijven het hebben laten afweten, en ons voorgaan naar een glorieuze toekomst.
En juist dit is in mijn optiek vele malen belangrijker dan de huidige waarde van een coin, zelfs van de EGulden. Dus Niels, hup aan het werk en zorgen dat we dit we samen voor elkaar kunnen krijgen :)     

13
Alternatief geld / Re: Dutch Crown Coin
« Gepost op: 19 februari 2015, 17:22:17 »
Tijd zat hoor mensen, voor EFL.
Joh, beetje eigen initiatief, je vindt wel wat. 

14
Alternatief geld / Re: Nog een lange weg te gaan.
« Gepost op: 16 februari 2015, 15:14:12 »
Kijk Daan, ik heb ook ook een heel aardig artikel opgedoken. Dit artikel geeft precies aan waarom ik zo geïnteresseerd ben in Crypto-etcetc (vul maar in).

Zie: https://decorrespondent.nl/70/Hoe-Bitcoin-de-oude-idealen-van-het-internet-nieuw-leven-inblaast/5672944200-a52b7328   

15
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 05 februari 2015, 19:31:04 »
4000 satoshi? Onze nummer 0 portemonnee? 100k verdwenen?  Nog 899k tot gaan? Voor mij helaas een niet te volgen bericht :(

Pagina's: [1] 2 3 4