Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Pggnbch

Pagina's: 1 2 [3] 4
31
DOC (The Directory Of Change) / Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 13 januari 2015, 20:34:42 »
Toch vind ik dat groepje toneelspelers wel wat hebben. Zie DWDD van vanavond. Allemaal tekenen! Zie: http://burgerinitiatief.onsgeld.nu/teken

32
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 13 januari 2015, 08:07:51 »
Nu krijg ik weer spam - waarschijnlijk na gebruik van het woord 'cryptovaluta' - van het Twitteraccount @coin_online, Guldencoin fan.

Het betreft activiteit van een zekere Bram Vallentgoed van  www.guldencoinlinks.nl

Ik heb hem op tien van mijn accounts voor spam aangeven en geblokt.

33
Kennen jullie de MindMap software? Lijkt mij zeer geschikt voor dit doel. Er zit een 'HTML en map generator' in die je werk steeds weer opnieuw kan wegschrijven naar een complete website.

Ik wilde inzichtelijk maken hoe Almere Smart Society in elkaar zat want niemand wist dat. Zie: http://almere.smartsociety.nl/map.htm
Rechts bovenin zit een menuutje om er verder doorheen te wandelen. De map is ook aanklikbaar.

Zie: http://mindmap.com ?
http://www.mindmapping.com/nl/

34
Erg leuk begin! Ik ben reuze blij met al jouw werk Inge. Ook stichting Digitaal Almere (stichting zónder geldstromen) heeft dit nodig. Zo versterken wij elkaar. Dankje wel!

35
Politiek & maatschappij / Re: Radar over pensioenen
« Gepost op: 07 januari 2015, 12:59:07 »
Niels dat is onjuist. Ik heb het hier ook alleen over fysiotherapeuten die gewoon 180.000,- ChF (80% = €144.000,-) kunnen binnenhalen. Voor zo'n bedrag kun je best je verhuiskosten betalen. 

Sommige dingen zijn duur, vlees is duur, Zwitsers betalen daar belasting over (eet je toch minder vlees). Benzine is veel goedkoper, nú €1,22. Wat eet je? Braadworst met rösti? €5,- :) Ik huur vakantieappartementen voor €300,- per week :)

Ja, ik ben een Zwiterlandfan!

36
Politiek & maatschappij / Re: Radar over pensioenen
« Gepost op: 07 januari 2015, 10:53:01 »
Fysiotherapeuten kunnen het beste uitwijken naar Zwitserland. Nederlanders die dit werk doen zijn daar meer dan welkom. In het dorp waar ik jaarlijks kom, zit een Nederlandse fysiotherapeut met een eigen praktijk. Een dorp verderop zit er nog zo een. Het schijnt daar ongeveer drie maal beter te betalen. Als ik fysiotherapeut zou zijn, zou ik zeker naar Zwitserland vertrekken. Zie: http://www.zwitserlandforum.nl/index.php?link=home/lees.php&id=46397&vdr=


37
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 05 januari 2015, 12:01:12 »
Des te beter Henk :) Account voor onze SPAM bot is klaar. Guldencoin kan natuurlijk hun Spambot ook opheffen, hoeven wij het ook niet te doen(...)

https://twitter.com/eGuIden

38
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 05 januari 2015, 11:08:43 »
Ik dacht dat dit een gesloten deel van het forum was/is? Hoe dan ook Gerrit, het irriteert mij een beetje dat als iemand waar ook ter wereld de zes letters 'gulden' achter elkaar typt, persoon een link krijgt naar Guldencoin. Wat als we zelf ook zo'n bot maken? Dan krijgt men beide :)

PhP dev gezocht :)
http://muffinista.github.io/chatterbot
https://github.com/muffinista/chatterbot


 

39
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 05 januari 2015, 07:45:04 »
Het is inderdaad opgelost zo Henk, voorlopig. Het betekent dat, als we over onze activiteiten Twitteren, wij er goed aan doen 'nooit' het woord 'Gulden' of '#Gulden' te gebruiken. Maar altijd e-Gulden, maar beter is eGulden en als hashtag #eGulden (het streepje in #e-Gulden breekt de hashtag in tweeën en maakt die feitelijk als hashtag waardeloos)! Ik constateer wel dat wij deze slag lijken te verliezen, want Guldencoin kan op Twitter wel gebruik maken van het woord Gulden en hastag #Gulden,... Ik zeg hiermee níet dat wij geen gebruik van het begrip/woord 'Gulden' (met of zonder #) kunnen of moeten maken. Ik zal mij op Twitter beperken tot eGulden en #eGulden, want als mijn tweets geretweet worden, krijgen mijn contacten/replies automatisch met de bot van Guldencoin te maken: daar heb ik geen zin in.   

Niels je onderschat het huidige Twitter. De hashtags zijn pure macht! Actualiteiten en events gaan gepaard met hashtags. Het nieuws, media en journalistiek kunnen tegenwoordig niet meer zonder hastag funcionaliteit. Echt nieuws komt dan ook via Twitter als eerste binnen. Hashtags sturen de massa (o.a. naar je website). Enz. Nee, ik werk niet bij Twitter, whaaa ;)

40
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 04 januari 2015, 19:51:46 »
Goed Inge, ze zullen zeggen: Wij hebben de naam geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau :)
Zie: https://www.boip.int

Rijk Plasman was toch GuldenCoin?

https://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markNumberType=APP&markNumber=1294893&markID=3345588
https://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markNumberType=APP&markNumber=1294891&markID=3345586

Status
In behandeling onderzoeker, formele eisen in orde
Voorlopige beslissing tot weigering

Wij moeten oppassen dat GuldenCoin óns niet voor de rechter sleept, Ahum.
Misschien moeten we bezwaar maken en Benelux Merkenbureau uitleggen dat wij toch echt eerder waren met de elektronische 'Gulden'??

41
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 04 januari 2015, 14:56:06 »
Ja een reply, sorry voor de spraakverwarring. Het gebeurt niet alleen bij #gulden maar ook bij gulden en e-gulden. Waarschijnlijk bij elk woord waar <gulden> in zit.

Nee, ik ben ook een tegenstander van klagen, maar wel een voorstander om met iets beters (dan die bot van hun) te komen  :o :P 8)

42
Media / Re: Guldencoin Bot
« Gepost op: 04 januari 2015, 13:32:31 »
Nee, het zit anders. Iedereen die het woord 'gulden' gebruikt op Twitter krijgt automatisch spam. Spam inhoudelijk om http://www.guldencoin.nl te bezoeken. Maw. gebruik jij op Twitter het woord 'gulden', zou een ander dat retweeten dan maak jij ongewild reclame voor je concurrent,...   

43
Media / Guldencoin Bot
« Gepost op: 04 januari 2015, 13:13:30 »
Wie op Twitter het woord 'gulden' (of e-Gulden etc etc) gebruikt die krijgt automatisch een retweet/antwoord om zijn oren van Guldencoin.

--------------------
Guldencoin Bot @GuldenBot
@Paggenbach De gulden is terug in digitale vorm. Download uw portemonnee en ontvang gratis 100 NLG! guldencoin.com/nl/
--------------------

Ik vind dit een erg sterk wapen. Is dit concurrentievervalsing? Hebben wij hier een antwoord op?
Allemaal de bot aangeven voor spam, kan wel helpen. Maar ik geloof dat Twitter pas optreed als er honderden klachten zijn.
Moeten we zelf ook een BOT aanmaken?

Zie:
https://twitter.com/GuldenBot

44
Almere / Re: Doorbraak cryptovaluta verwacht in 2015
« Gepost op: 03 januari 2015, 17:30:59 »
Ook ik bleef steken op de lading van het woord 'argwaan' Gerrit. Maar wie de Dikke van Dale raadpleegt krijgt:

arg·waan
de (m.); g.mv.
(1599) het eerste lid is een nevenvorm van erg
eerste editie 1864
vermoeden van iets kwaads, meestal met de gedachte dat het een ongegronde verdenking is, uit vreesachtigheid of zwakheid
synoniem: achterdocht, wantrouwen

Toch wil ruiterlijk erkennen dat in den beginne, ook ik erg wantrouwig (argwaan, achterdochtig) ben geweest in al dit soort cryptovaluta. Vraag mij niet waarom. Nieuwkomers hebben nu eenmaal 'wantrouwen' en in bestaande (Euro)banken hebben ze vertrouwen. Dat is de reden dat ik het woord argwaan heb laten staan.

Ik zal de zin: 'In tegenstelling tot het huidige fiat systeem, dat gebaseerd is op vertrouwen in de bank, is het systeem van de e-Gulden gebouwd op argwaan.' veranderen in: 'In tegenstelling tot het huidige fiat systeem, dat gebaseerd is op vertrouwen in de bank, is het systeem van de e-Gulden gebouwd op een gezonde doses ongefundeerd wantrouwen.'

(...)

 

45
Almere / Re: Doorbraak cryptovaluta verwacht in 2015
« Gepost op: 03 januari 2015, 14:45:47 »
Dat hoef je er toch niet bij te zetten Peter!

Okay, dan laat ik het staan, maar elders zet ik het er niet bij.

Pagina's: 1 2 [3] 4