Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Pggnbch

Pagina's: 1 [2] 3 4
16
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 04 februari 2015, 10:26:08 »
Nitwit/Geekcorner tot 18 jaar!

De term 'puber' is mij een beetje te denigrerend.

17
De uitkomst kun je gewoon aflezen : momenteel 4,74 Euro voor 1000 EFL

Voor prijsberekening zou ik als EFL-waarde het getal op e-gulden.org nemen min 10%.
Dus een zeefdruk van 100 Euro kost  100* 1100/4,74 ~ 23200 EFL

Dankjewel Gerrit, Waar kan ik dit aflezen? Ik zoek een wat heet: 'Currency Converter' Euro/EFL,.. Het liefst een die op zichzelf staat. Ik zoek géén websites met honderden verschillende valuta en grafieken. Dat is allemaal veel te verwarrend voor 'gewone' mensen. Misschien kun jij zo'n eenvoudige Currency Converter Euro/EFL nog eens op de homepage van e-gulden.nl zetten?
Ik wil niets met andere munten en andere websites op dit gebied te maken hebben en ik denk andere nieuwe instappers ook niet. Ik hoop niet dat dit te onvriendelijk overkomt, maar mijn hersens drijven weg op informatie van de concurrenten. Het moet eenvoudiger, het moet eng simpel.

Nog een vraagje. Is het mogelijk in het menu van het forum een werkzame link op te nemen met de: 'laatste bijdragen'? Soms is dat een kwestie van een vinkje.

   

18
Laten we niet te moeilijk beginnen. Ik heb een zeefdruk van €100. Hoeveel EFL moet ik daar nu voor vragen? Elke twee maanden pas ik de prijs in EFL dan wel aan,... Ik ga pas tot actie over als het bedrag in EFL op mijn EFL rekening staat. De koper geef ik zelf wel een mailadres om te overleggen over product etc en afleveradres. Dus anoniem kun je bij mij niet kopen.

19
Goed idee Inge. Wie iets te koop heeft in e-Gulden kan het nu oppakken!

1.) Ik wil alle zeedrukken die ik RL heb wel te koop zetten - in ELF - op het eiland. Het meeste hangt al aan de muur in de villa tegenover het e-Gulden Community Centrum. Voor een impressie van zeefdrukken: http://art.almere.org
 
Wat de prijs wordt in EFL, geen idee? Voor een betere view van de kunst aan de muur bezoek je de villa op het Virtuele eiland van e-Gulden. Zie hier hoe je daar komt: http://www.dial.nl

2.) Ook kan iedereen virtueel land huren - in EFL - van Virtueel Nederland/Almere. Daarop kun je dan zelf je tweede leven gestalte geven,....

Heel eiland, 1/2 eiland, 1/4 eiland of 1/8 eiland: Alles afrekenen in e-Gulden!!
Volgende week zaakjes even duidelijk prijzen!!

20
Ik heb gezien wat je gemaakt hebt, elders op dit forum. Het ziet er goed uit.

Detective.io is een Berlijnse startup, zij hebben deze innovatieve perstool ontwikkeld, maar is nog lang niet uitontwikkeld. Nu.nl vroeg vrijwilligers om mee te werken het in kaart brengen van het politiegeweld in Nederland. Ik heb mij daar toen al, in bèta stadium Detective.io, voor aangemeld. Ik zie wel wat in deze applicatie,...

http://www.persinnovatie.nl/17739/nl/nu-nl-verzamelt-data-met-detective-io

21
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 15 januari 2015, 10:57:15 »
Als ik hier nog één opmerking mag maken? Nu ik, na 'vele' maanden, inzicht heb in de spelers in het NL Gulden-veld moet ik toch echt concluderen dat de intelligentsia voor 90 procent bij E-Gulden zit en voor 10 procent bij Guldencoin. Ahum! Het is gelijk ook erg dom om zo'n opmerking hier te maken, maar ik reken mijzelf dan ook niet mee bij de 90 procent, dan mag het  :o   

22
Politiek & maatschappij / Re: e-Gulden en PVV website?
« Gepost op: 14 januari 2015, 18:51:58 »
Inderdaad, ik denk mede, dat als je de politiek wilt benaderen je alle partijen hetzelfde moet benaderen vanuit het bestuur dan. Het individu kan natuurlijk zijn gang. Ik had mijn voorkeur wel bekend gemaakt: maar dat heb ik weer verwijderd. Het is problematisch als onze voorkeur, zelfs bij toeval, een kant op valt. Neem nou zo'n Luuk van Ons Geld. Hij zit in de denktank van Groen Links zo kreeg ik de indruk,....

23
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 14 januari 2015, 17:31:44 »
Joh, Ons Geld en Guldencoin zijn al aan de slag. Ons Geld draait om een zekere Luuk de Waal Malefijt - https://www.linkedin.com/profile/view?id=233110492

Luuk de Waal Malefijt is de bedenker van de NLCoin! Deze wordt níet meegenomen in hun advies, denk ik om cryptocurrency te gebruiken?
Wel een leuk rapport: http://http://onsgeld.nu/nlcoin.pdf

Het advies van Luuk aan Guldencoin is:
NLCoin en Guldencoin zijn twee verschillende munten. NLCoin is namelijk bedoeld om staatsgeldschepping op orde te houden. Dat gaat vaak in tegen de libertaire wens van absolute stabiliteit.
Als jullie een mooi stuk schirjven over waarom het in het belang van Nederland is NLG te gebruiken zal ik er een blogpost over doen en het vergelijken met NLCoin. Niet om eraan af te doen, puur voor inzicht voor geïnteresseerden. We hebben veel bezoekers die met alternative currencies bezig zijn waar jullie echt wat aan kunnen hebben.
De beste manier om exposure te krijgen is om ons niet tegen elkaar op te zetten. Je wil zoveel mogelijk meeliften met onze bezoekers ondanks dat wij geen beleid hebben voor complementary currencies (zonder overheidsgeldschepping). Als je bijvoorbeeld actief mee zou doen in elke discussie op ons forum zonder over je eigen munt te praten maar wel de link in je sig zet, dan vermoed ik dat je best wat aandacht kan verwerven.

Leuk forum ontdekt: https://forum.guldencoin.com/index.php?topic=761.0
en https://forum.guldencoin.com/index.php?topic=780.0

Owwww, jullie wisten dit natuurlijk allemaal al :)

24
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 14 januari 2015, 12:29:46 »
Het is niet de petitie zelf, het is niet de politiek waar ik op doel. Het zijn de randverschijnselen, het gat dat valt: dáár ligt onze kans. De geprinte media die nu wel naar je wil luisteren (actualiteit). Je geeft hen toch je eigen verhaal. Momentum!

25
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 14 januari 2015, 12:03:46 »
Dit sluit er wel mooi op aan. Misschien kunnen we om een heel andere reden in de Telegraaf komen?

Zie: http://www.telegraaf.nl/binnenland/23556517/__OPROEP__spaargeld__.html

Deze journalist ( n.kalkman@telegraaf.nl ) hunkert naar een bericht over ons spaarplan!!

27
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 14 januari 2015, 11:01:12 »
Het beste is dat jullie je reacties misschien ook zetten op het forum van Ons Geld en naar E-Gulden teruglinken (als je slim bent). Ik heb verder geen verstand van geld. Ik kan dan ook jullie bijdragen hierboven niet beargumenteren noch ondersteunen. Maar ik denk de lieden van Ons Geld wel?

Mogelijk zitten er haken en ogen aan maar wat maakt dat nou (jaja, zelfs het toneelgroepje verdient er geld SoWhat?) De boel moet kantelen! Pas als dat gebeurt vallen er gaten die door crypovaluta als de E-Gulden ingevuld kunnen worden. Dit is mijn stellige overtuiging. 

De 40.000 handtekeningen mét naw gegevens zijn noodzakelijk om e.e.a. bespreekbaar te krijgen in de Tweede Kamer. Het is de normale procedure die de burger inspraak geeft in Nederland (er zijn verdomd weinig mogelijkheden op dit gebied). Ik heb daar geen problemen mee, ik juich het toe. Ik wil dat de samenleving hierover geïnformeerd wordt. En dit is tot nu toe de beste optie die ik voorbij heb zien komen. Als wie dan ook een betere optie heeft om reuring in de  financiële wereld van de Euro te brengen dan hoor ik dat graag. Ik wil dat mensen gemobiliseerd worden. Dat zij verontwaardig zijn. Dat zij om zich heen gaan zoeken. Dat er een anti Euro movement ontstaat. Een movement is in mijn optiek de enige mogelijkheid om de E-Gulden van de grond te krijgen. Nou hier ligt een grote kans. Over een week is het voorpagina nieuws in Nederland dat de 40.000 handtekeningen binnen zijn. Nu moet je dus al afspraken maken met TV programma's, je (lees: bestuur E-Gulden oid) moet redacties gaan bellen voordat er iemand anders zit.

How to create a movement: https://www.youtube.com/watch?v=fW8amMCVAJQ

28
Sorry Gerrit, ik heb over jouw voorstel heen gelezen. Maarrrr.. Mediawiki software is eigenlijk identiek Wikipedia. Ik denk dat dit erg handig is voor dit doel. Kijk nog even bij Wikipedia waarom het zo handig is. Overigens is jouw voorstel ook prima.

29
Politiek & maatschappij / Re: De Wereld Draaid Door over geldcreatie
« Gepost op: 13 januari 2015, 22:02:12 »
Joepie! Ik had het item al aangemaakt. We hebben over hen al eens gesproken Niels. Ik had niet gedacht dat de toneelspelers ermee door zouden gaan. Nu is er een mooie website en willen ze 40.000 handtekeningen om op de politieke agenda te komen. Helaas meldt DWDD overal de verkeerde URL. Moet zijn http://burgerinitiatief.onsgeld.nu/teken
( website ligt plat :))

30
Goed, zet dan in het subdomein dooc.e-gulden.org het eenvoudige Mediawiki neer. Geef alleen ons en bekenden toegang. Henk en wie van ons tijd heeft kan pagina's aanmaken en vullen met zijn haar kennis op dit gebied. Zo ontstaat er als 'vanzelf' een database. De gebundelde data kan later wellicht gebruikt worden in een echte voor dit doel ontwikkelde online database.

Schiet mij te binnen, trendy is op dit moment http://detective.io misschien is er met deze ontwikkelaars samen te werken? 

Pagina's: 1 [2] 3 4