Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Hans2

Pagina's: [1]
1
Belangrijke mededelingen / Bittrex stopt met EFL October 26th, 2018:
« Gepost op: 16 oktober 2018, 21:03:32 »
Bittrex stopt met het listen van EFL  :'( :'(
BTC-EFL

Kan zomaar -20% van zijn waarde inleveren. :'( :'(


2
Stel jezelf voor / Hallo allemaal
« Gepost op: 12 juni 2017, 10:56:03 »
Ik ben Hans en ben pas 2 weken actief met coins en ben onder de indruk geraakt van de kracht van blockchains. Het zal net zo'n revolutie te weeg brengen als het internet zelf. Na een klein onderzoek ben ik gewoon maar begonnen met Bitcoins, Dash, Ethereum en guldens.
Ik koos voor gulden en niet voor e-gulden omdat de site en de motivatie van Rijk Plasman mij wel aansprak. Ik stapte met de gulden in op 7 cent en het ging voor de wind, in een mum van tijd stonden ze 14 cent. Ik was dol enthousiast. Tot dat die ging zakken en dat vond ik maar vreemd totdat ik er achter kwam dat er 170.000 coins in een paar dagen werden gedolven. Dat was voor mij de reden om met de gulden te stoppen. De groei in euro's staan niet in verhouding met het aantal nieuwe coins. De e-gulden heeft een betere formule, maar de software, de uitstraling van de website en de samenwerking met handelaren loopt sterk achter. Ik denk wel als die zaken op orde zijn, e-gulden groot zal gaan worden.

Gr. Hans   

Pagina's: [1]