Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Hans2

Pagina's: [1] 2 3
1
Gefeliciteerd dan maar en de betreffende pagina geeft gelijk Too fast / overloaded (503) aan ???

Dat wil toch wel wat zeggen ;D2
e-Gulden discussie / Re: Facebook & Co aka bericht protocolwijziging
« Gepost op: 09 augustus 2017, 18:00:48 »
Ik begrijp dat Facebook natuurlijk een groot marktaandeel heeft en heel zeer toegankelijk is en daarom is het ook raadzaam om dit zeker te blijven gebruiken. Maar een goed informatie forum waar een discussie makkelijker te volgen is en waar belangrijk uitleg te vinden is, blijft denk ik wel een mooie basis om te begrijpen wat de e-gulden is en om meningen van andere gebruikers te kunnen horen.

Nu staan die div uitleggingen te ver uit elkaar en elke keer een nieuwe topic openen zal ik ook gaan beperken. Een paar hoofdpunten moet denk ik wel voldoende zijn.

Dat er veel tegenstand is moet je voor lief nemen, dat hoort er nu eenmaal bij helaas. Jullie steken je kop nu eenmaal boven het maaiveld uit.
Misschien waren de negatieve discussies voor jullie onaangenaam, voor mij waren ze verhelderend, waardoor mijn mening over e-gulden veel positiever is geworden.   


3
e-Gulden discussie / Re: Facebook & Co aka bericht protocolwijziging
« Gepost op: 08 augustus 2017, 12:14:40 »
Ben blij dat je ook hier op de hoogte word gehouden want ik heb geen Facebook en pieker ook niet over om er aan te beginnen.

Wat betreft het opschonen van dit forum zou ik zeggen zo snel mogelijk aan beginnen.

Het voordeel van dit forum tegenover Facebook is dat je hier veel gemakkelijker iets terug kan vinden, moet het natuurlijk wel juiste informatie zijn ;D. Waardoor je niet steeds de zelfde vragen krijgt.
Zo slecht zijn de statistieken niet voor dit jaar:
Jaaroverzicht + 2017    Nieuwe topics 39    Nieuwe berichten 266    Nieuwe leden 25    Meest online 68    Pageviews 175.028

Deze topics zou ik geheel verwijderen:
EFL-Journaals
Portemonnee ontwikkeling
Alternatief geld
Economie discussie
Metropolis
EFL-Journaals
Ontwikkeling en technische discussie

en Belangrijke mededelingen zal ik nieuws noemen.

Voor de rest zal ik alle overige topics flink opschonen.
Deze kan denk ik helemaal weg, die heeft geen toegevoegde waarde.
https://forum.e-gulden.org/index.php?topic=1133.0


Ik ben nieuwkomer en zag door de bomen het bos niet meer en kreeg al snel door dat er aardig wat loos was met de e-gulden.
Dat geeft geen goede indruk bij nieuwkomers. Terwijl als je er een beetje in verdiept, best grote potentie in de e-gulden zit.

Veel suc6.


4
Hartelijk dank voor de uitnodiging, eind september is het wat rustiger voor mij en dan wil ik graag van gedachte wisselen.

5
Mooie plannen, maar met zo wijnig mensen lijkt mij het te zwaar om de kar van eGulden te trekken. Misschien is het een keer mogelijk om met iedereen die nog een paar uurtjes overheeft per week en eGulden een warm hart toe draagt bij elkaar te komen en de zware taken gaan verdelen. Nu heb ik het gevoel dat we elkaar meer in de weg lopen dan dat er concrete voorwaartse stappen worden gezet.

6
macht wordt iedere dag opnieuw verdeeld en wij zijn de mensen die bepalen wie die macht krijgt. Sinds WOII zijn we massaal misleid, bijvoorbeeld via televisie. Er zijn zo enorm veel uitvindingen gedaan die totaal niet in verband staan van hoe wij ons in miljoenen jaren hebben geevolueerd dat we bijna een eeuw lang zijn misleid door onze eigen zintuigen, truukjes die ze toepassen om ons handelingen te laten verrichten die we niet hadden verricht als die truukjes niet waren toegepast.

Dus Hans, geloof in jezelf, je bent vele malen belangrijker dan je jezelf nu aanrekent.

tja Nelis, niet na WOII begon de misleiding maar 6000 jaar geleden begon dat al in de Hof van Eden. "Als je daar van eet"  En het is vandaag niet anders.  Kan nog wel een paar avondjes met je bomen over wat er allemaal aan leugen en bedrog is in deze wereld.  Maar dat is verloren tijd helaas want het zal ons compleet leegzuigen en veranderen zal niet lukken omdat de mensen niet willen veranderen.  Zij hebben de leugen helaas lief en zitten totaal niet op de waarheid te wachten. Sterker nog, je bent een dwaas in hun ogen als je met de waarheid aankomt. Daarom zeg ik ook"Pluk de dag en geniet er van, het komt uiteindelijk allemaal goed".

7
Als je denkt dat wij de macht kunnen kiezen Nelis, leef je nog in een democratische sprookjesboek. Die macht is er en daar zijn wij aan onderworpen. En dan heb ik het over militaire macht,  gerechtelijkemacht, overheden, de macht van het geld. De macht van de economie, de macht die ons zonder dat we het door hebben onze inzichten veranderen, de macht van de angst, de macht van de media. Ik noem maar een paar machtsblokken op want er zijn er nog veel meer. Als je denkt dat jij er invloed op kan uitvoeren bv de nacht van het geld, dan laat de geschiedenis zien dat zelfs machtige mensen, het niet konden. Accepteer het dat het zo is en pluk de dag en geniet er van, want het kan veel en veel slechter. Heb respect voor je moed om dingen te willen veranderen en ook ik snakt naar een betere wereld, waar gerechtigheid woont. En wie niet eigenlijk. Gelukkig komt die wereld er ook, alleen nu nog niet!!!!

8
Tuurlijk stinkt de euro en daar hebben we het ook over gehad, maar het is er nu eenmaal en veranderen gaat ons en alle cryptomunten bij elkaar echt niet lukken. De welzijn van onze kinderen zal afhangen van de gunst van de machthebbers van deze tijd en niet van de waarde van de eGulden helaas.

9
Tja, achteraf is het inderdaad makkelijk. Maar vooruit kijken is lastiger.  Maar als je ergens in gelooft dan durf je meer risico's te nemen en dat is dan vaak achteraf een suc6.

10
Hartelijk dank, ik heb alleen geen geduld meer ;D 50% gestegen, die loop ik nu mooi mis ;D

11
Kan je er.wat mee?

12
e-Gulden discussie / Re: litebiteu versturen; invalid wallet
« Gepost op: 17 juli 2017, 11:35:37 »
Voor de rest hebben ze bij Gulden alles goed op orde. Daarom ben ik in eerste instantie daar begonnen. De e-gulden  heeft een veel betere potentie voor mij, maar er is nog wel werk aan de winkel wat betreft de schil er om heen.

13
e-Gulden discussie / Re: litebiteu versturen; invalid wallet
« Gepost op: 17 juli 2017, 06:57:27 »
Toen ik er achter kwam dat er 170.000 gulden bij kwamen in 2 dagen was dat de reden om uit de gulden te stappen. Kon het inderdaad op hun forum niet geplaatst krijgen. Persoonlijk gestuurt maar nog geen reactie gekregen. Ook hun tabel op voorpagina geeft een vertekend beeld.

14
Belangrijke mededelingen / Re: exit Yoshi
« Gepost op: 15 juli 2017, 13:50:23 »
Ga je niet weer een karma geven hoor, maar mooi en duidelijk gesproken, (Nelis zet je weer in voor de EFL, bekeer je!!!), maar laten we nu ter zaken komen, heb nog steeds geen wallet onder ubuntu wel eentje via coinoni op android basis.  Maar hoe maak ik nu van euro's, e-guldens? 

15
Belangrijke mededelingen / Re: exit Yoshi
« Gepost op: 14 juli 2017, 11:00:16 »
Mooi en duidelijk, een Karma waard. Nelis bekeer je!!!!!.

Pagina's: [1] 2 3