Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Zeester

Pagina's: [1] 2
1
Groningen / Re: Wat is de toekomst van EFL
« Gepost op: 15 maart 2015, 11:26:39 »
Efl we gaan een mooi jaar tegemoet.. Natuurlijk niet alle EFL leden houden zich bezig met de ontwikkeling van Egulden of zijn wekelijks online op dit forum. Maar op dit moment zijn wij bezig hier in het "koude noorden" met een paar geweldige ideeën in samenwerking met ons team. Het moet allemaal uitgewerkt worden en dit kost tijd wij gaan een product brengen voor efl waar wij als Noordelijke groep helemaal achter staan. Belangrijk speerpunten voor ons sparen/leren/toekomst/pubercorner/eenvoud!

Gr Zeero

Ik kan dit alleen maar onderstrepen, aan onze inzet zal het niet ontbreken! Als we ergens in geloven dan gaat de inzet vanzelf. EFL betekent toekomst en die willen we graag invulling geven:D

Inderdaad team Groningen Rocks

2
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 07 maart 2015, 23:17:28 »
Helaas, ik timmer niet hoog...Wisten veel mensen al, maar ikzelf nog niet...

Ik heb de flyer eens bekeken en ik kan je exact voorspellen hoeveel klanten je hiermee gaat binnenhalen. Dat is mooi digitaal, namelijk 0 tot 1 per 100.000 uitgedeelde flyers.

Een niet-ingewijde begrijpt hier echt helemaal niets van. Ik heb de dubieuze woorden met blauw aangegeven en de dodelijke termen in rood. 

Laat hier ALSJEBLIEFT iemand met goede marketingskills naar kijken want dit wordt ondanks alle goede bedoelingen een volslagen ramp.

Dit is een folder van techneuten vóór techneuten. Echt, neem van de buurman aan, die heeft honderden folders in handen gehad en dit moet je beslist NIET DOEN!!!!


 

Ik heb Gerrit ook mijn mening over de website gestuurd. Die is nog een graadje erger. :)


Let wel, ik bdoel het niet vervelend, Integendeel. Maar jullie zijn bezig om elke niet-bitcoinspecialist gillend weg te laten lopen. En dat is zonde van alle inspanning van iedereen.

de buurman
Hallo de buurman, allereerst wil ik je hartelijk welkom heten op het forum van de egulden!  :DIk lees jouw bericht over de flyer, laat ik voorop stellen dat de flyer een proefdruk is geweest, die ten alle tijde aangepast kan, en zal worden. Het is ook niet de bedoeling om de flyers willekeurig uit te delen, maar aan geïnteresseerde mensen die er naar vragen in onze eigen kringen. De flyers zijn een onderdeel van een totaalpakket aan promotie materiaal, dit staat nog in de kinderschoenen en zal nog uitgebreid worden. Maar goed het neemt niet weg dat jij, met ontzettend kritisch oog hier naar kijkt, heel fijn zelfs. Maar nog fijner zou zijn dat je naast de kritiek ook direct met een alternatief komt, waarmee wij aan de slag kunnen!

Je doet mede forumleden op deze wijze te kort, deze leden, hebben deze flyer uit eigen zak betaald, dit allemaal ter promotie van de efl! Ik zie dat je heel marketing gericht bent en zou graag gebruik maken van je kwaliteiten in deze. Kom maar met ideeën, wij staan er open voor....... ;) ;) ;)

Kijk eens goed in de crypto, er is bijna geen coin te vinden, die zoveel lof verdiend als EFL! Deze munt is in een jaar van 500 sat, naar 3000 sat is gegaan, EFL is zeer rendabel gestegen in een jaar tijd en zal dat in de toekomst ook blijven doen!!!


And by the way you remind of me somebody ;) ;) ;)Gr Zeester

3
Belangrijke mededelingen / Re: Houdoe en bedankt
« Gepost op: 07 maart 2015, 16:05:49 »
"het enige wat ik hier ervaar is weerstand en hetzelfde gezeik als ik overal krijg"

Beste Nelis, ik heb hier een zin uitgehaald, en deze zin zegt heel veel over jou! Ik wil je graag een tip meegeven voor de toekomst, ga eens kijken waar de weerstand en het gezeik vandaan  komt, als je achter die oorzaak bent, dan heb jij heel veel gewonnen!!

Veel succes en bedankt voor je positieve bijdrages aan de e-Gulden!

Groet Zeester

4
e-Gulden discussie / Re: WinWin
« Gepost op: 07 maart 2015, 12:18:04 »
 :) :) :)Mooi idee Zeero, hoop dat het meer mensen op creatieve ideeën brengt om op een andere manier met financiële diensten op te gaan! ;)

Zeester

5
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 19 februari 2015, 21:20:39 »
De flyers zien er mieters strak uit  ;) Mooi ontwerp Inge, de flyer staat voor een strakke munt!!! Zal er straks wat uitdelen op mijn werk  ;D ;D

Zeester

6
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 10 februari 2015, 10:27:28 »
@ Inge en Zeerobje

Mijn complimenten voor de duidelijke flyer, ik zal hem zeker uitdelen.

Gr Zeester ;)

7
Puber corner / Re: Stel jezelf hier even voor
« Gepost op: 08 februari 2015, 15:06:09 »
@ Kibbeling,

Fijn je te mogen verwelkomen op Puber-corner van de e-Gulden, ik wens je een vruchtbare en leerzame tijd. Donatie komt jouw kant op, nadat je hebt geregistreerd op de e-Gulden site.

greetz Zeester ;)

8
e-Gulden discussie / Re: Tag's
« Gepost op: 07 februari 2015, 17:37:43 »
Das geen huisvlijt ;) maar ijver! Goed bezig!!! ;)

9
e-Gulden discussie / Re: Slogan voor te maken sticker
« Gepost op: 07 februari 2015, 17:35:24 »
@Inge

Top  ;D

10
e-Gulden discussie / Slogan voor te maken sticker
« Gepost op: 07 februari 2015, 15:16:56 »
@ zeerobje

Wegens drukte even een poll aangemaakt voor jou  ;)

11
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 05 februari 2015, 16:07:20 »
@ Bitwise

Wat een superleuke pagina heb jij voor de pubers......tof tof tof!!!

Hier geniet ik van.......... :) :) :) :)

12
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 05 februari 2015, 16:05:47 »
@ Bitwise

Nitwit/Geekcorner tot 18 jaar!

De term 'puber' is mij een beetje te denigrerend.

Toch vind ik puber wel lekker in de mond liggen. Eigenlijk een soort protest-groep en dan ook nog jonger dan 18.  Best iets om trots/jaloers op te zijn : YES, IK BEN EEN PUBER !
Laat ze het verder maar zelf uitzoeken. Een Poll is snel aangemaakt. Laten we verder hopen dat het vooral over e-gulden relevante zaken zal gaan.

Voorlopig is het board er dus al (zie index in de categorie Overig). Misschien dat Juf Inge of Juf Zeester het toch maar moeten modereren door een sticky topic te maken met wat instructies en als titel "Vraag het aan de Juf".

Wat mij betreft is dus de instructie :
- meldt je aan als vriend van de e-gulden met een egulden donatieadres
- Zet in je profiel-handtekening datzelfde donatieadres
- Daarna heb je de vrije hand in de pubercorner en loop je het "risico" op donaties; Ben je geen e-Gulden-vriend jonger dan 18 dan loop je het risico om te worden verbannen uit de corner.
- Pubers mogen ook voorstellen doen om spelregels binnen de Corner en dergelijke aan te passen.
- We hopen dat veel "Pubers" de link http://pubercorner.nl gaan gebruiken


Thanks voor het meedenken! Puber zijn is prachtig, de hele wereld ligt voor je open om ontdekt te worden. Fijn dat we op dit forum daarvoor mogelijkheden scheppen, ook de financiële wereld is daar een onderdeel van.  ;D
Als Inge weer back to base is, zullen we overleggen hoe we Puber-corner gestalte gaan geven qua vormgeving en rules. ;)

13
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 03 februari 2015, 21:33:09 »
Is het een idee om te stellen : iedereen die het van zichzelf vind en jonger dan 18?

Daar kan ik me helemaal in vinden ;)

14
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 02 februari 2015, 19:19:25 »
De 1e 10 kids die zich aanmelden, krijgen van mij 100 EFL in hun wallen. Dus leden laat van je horen........ :D :D :D :D :D

Zullen geen uitgeruste pubers zijn dan zeker ;)

Hahaha....inderdaad tikfoutje, ben ook blont zoals je kunt zien ;)

Maar fijn dat jullie er zo hard aan werken om het voor elkaar te krijgen.....Super ;D

15
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 02 februari 2015, 16:58:45 »
Wat een fijne berichten op mijn topic, inmiddels staat mijn adres in mijn handtekening. Mijn dank gaat uit naar Inge en Nelis voor de extra coins richting inschrijving, aan Nelis nog een vraag, hoe gaan wij een aparte corner maken alleen voor pubers? Zodat dat klaar is zal mijn puber zich inschrijven ;) en alle anderen, zoals ik heb begrepen uit mijn omgeving.

Ik hoop dat het een succes wordt voor de kids  ;D ;D ;D

Leuk Leuk Leuk, hier wordt ik erg vrolijk van........... :) :) :) :) :) :) :) :)

Pagina's: [1] 2