Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Zeester

Pagina's: [1]
1
e-Gulden discussie / Slogan voor te maken sticker
« Gepost op: 07 februari 2015, 15:16:56 »
@ zeerobje

Wegens drukte even een poll aangemaakt voor jou  ;)

2
e-Gulden discussie / Puber-corner
« Gepost op: 02 februari 2015, 12:22:26 »
Naar aanleiding van het spaarplan EFL(e-gulden) lijkt het me leuk op hier een topic van te maken genaamd Puber-corner. Dit idee is ontstaan eigenlijk door onze eigen puber, dit moet in een kindvriendelijk omgeving gegoten waar ze onderling kunnen kletsen en ideeën uitwisselen en van elkaar leren. Het gaat om pubers en pubers hebben sturing nodig, graag zou ik dit met Inge oppakken. Inge hoe denk jij hierover???

De 1e 10 kids die zich aanmelden, krijgen van mij 100 EFL in hun wallen. Dus leden laat van je horen........ :D :D :D :D :D

3
Regio Oldambt / Oost-Groningen
« Gepost op: 01 februari 2015, 22:13:16 »
Een welkom aan alle liefhebbers van de e-Gulden in Oost- Groningen!  :D Ik ben jullie aanspreekpunt. Voor alle nieuwe ideeën en vragen, probeer ik jullie op weg te helpen. Deze week maken wij een start met het ontwerp voor een winkelwagenmuntje, deze zijn leuk om weg te geven aan vrienden en kennissen. Zoals het nu lijkt bieden we ze aan per 10 stuks voor een lage prijs, zodat de EFL op een leuke en goedkope manier gepromoot wordt.

Tip: Je kunt ze ook laten zitten in een winklewagentje ;)

Lieve mensen , laat weten of je belangstelling hebt voor het wagenmuntje   :)

Pagina's: [1]