Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - TradeMark

Pagina's: [1] 2 3 4 5
1
Economie discussie / Re: De prijs van de EFL
« Gepost op: 02 mei 2016, 18:53:24 »
Wie het vannacht zijn wekker gezet om eens een portie EFL te dumpen in het orderboek?

En komen de tijden van vorig jaar nog terug? Lastig puntje nu, volgens mijn regels mag ik nu (nog) niet bijkopen, eerst de indruk van een trendomdraai nodig. Maar enig support zou ik het muntje ook wel gunnen. Nu spijt dat ik mijn naam geen eer heb aangedaan door al ruim 1,5 jaar passief houder te zijn. Had op de top een leuke winst kunnen realiseren en dan nu vuurkracht gehad om de koers echt wat te stuwen :)

Ahja. In ieder geval dank voor allen die hun best aan het doen zijn voor dit project. We zullen allen met plezier terugdenken aan die 8000 satoshi, en misschien ging dat ook wel te hard. Maar mijn gevoel zegt nu dat we toch iets te hard te afgrond in zijn gestort. Helaas zijn de omzetten ook niet direct groots te noemen. Nu afscheid nemen van je muntjes lijkt me echter helemaal onverstandig, dus ik hoop dat die wakkere verkoper (van vannacht) enkele slapeloze nachten tegemoet kan zijn om zijn slechte timing ;)

3
Economie discussie / Re: Toename hoeveelheid Euro's 12% in een jaar
« Gepost op: 07 augustus 2015, 14:29:12 »
ok, even een veer voor in de **** van eenieder die zich inzet voor de EFL :)

4
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 30 mei 2015, 14:36:35 »
Van slachting een maand terug naar 'To the moon!' nu. Gezien de verdeling die bittrex toont lijkt de nr1 EFL houder zijn positie aan het uitbreiden; inmiddels ruim meer dan 1 miljoen EFL's staan op zijn bittrex account. Is dit nu die suikeroom van Nelis? :P En zal het ook hij/zij zijn die een 25 btc buywall heeft opgeworpen? Iig leuk om weer eens positieve prijsactie te zien! Goed weekend allen!

5
Belangrijke mededelingen / Re: Iets te VIEREN!!!!
« Gepost op: 30 mei 2015, 11:46:51 »
Verschrikkelijk leuk dat je dit zomaar doet :)

7
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 15 mei 2015, 10:34:49 »
>:( Uitstappen daar is geen sprake van 175k is mijn spaarpot nu....Dus weer een foute beoordeling! En wat bereik je hier mee! "onze munt wordt er alleen maar sterker door" Door dit soort onzin gezeik lulkoek verhalen daalt de waarde alleen maar....Personen zoals jou ben ik meerdere keren tegen gekomen je geeft ze iets en ze steken een mes in je rug!
Natuurlijk heb jij alles voor elkaar een fijn gezin waar je voor wil zorgen, fijne vrienden om heerlijk met elkaar te genieten van het leven. Om jaloers op te zijn pffffff....

Nu jij weer gaan we samen EFL naar beneden helpen!
 
En jij bent hier alleen voor jezelf om de prijs op te drijven... geloof heb jij niet in de munt anders zou je niet verkopen!

Ook goedemorgen!

8
Alternatief geld / Re: InTheorum
« Gepost op: 23 april 2015, 20:16:44 »
Mijn eerste reactie is hard lachen... dit is toch 1 grote grap of niet?
Maar misschien moeten we het Bob even vragen. Als die druk is komen Tim, Sally en Jenny mogelijk opdraven.


EDIT:
Amazingdreams had hem volgens mij ook door, maar omdat ik de andere posters hier ook wel hoog heb zitten twijfel ik toch weer aan mijzelf . Maar blijf bij mijn 1st guess.

2:

http://intheoreum.org/press/
als ik toch fout zit, laat me even weten. Dan arbitreer ik mijzelf naar een psychiatrische instelling :P

9
Alternatief geld / Re: InTheorum
« Gepost op: 23 april 2015, 20:09:52 »
Mijn eerste reactie is hard lachen... dit is toch 1 grote grap of niet?
Maar misschien moeten we het Bob even vragen. Als die druk is komen Tim, Sally en Jenny mogelijk opdraven.

10
Alternatief geld / Re: OCUPY
« Gepost op: 23 april 2015, 20:06:02 »
 EFL al een nieuwe naam achter de hand? Rebranding bij blackcoin (eventjes?) succesvol als Dash, occupy nu ook na op sterven na dood een leuke boost als blitz :)

11
Drenthe / Re: Tis stiiiiiil
« Gepost op: 23 april 2015, 19:59:14 »
inmiddels ook in eigen gelederen wat stiller geworden :) Zolang de overkant nog niet hoorbaar hetzelfde roept echter nog niets aan de hand!

12
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 06 april 2015, 00:27:00 »
Pfff weer heerlijk bij kunnen kopen vandaag tot 3200sat, Heel veel mensen vergeten dat Crypto long term is! Volgende week zit ik er weer boven op.....Dit jaar ga ik me volledig richten op buy (een hele groep trouwens) daarnaast zal het steeds moeilijker worden om EFL voor -3200sat te kopen. Hoeveel mensen doen mee aan de postcode, staats loterij etc. Geef mij maar efl omdat ik daar mijn eigen ei in kwijt kan. Daarnaast ben ik ook tegen de euro al vanaf dag nul... Als ondernemer/consument is dit een zo'n foute afslag van misdadige level.

Gr Zeero

der leg nog voor 500 euros aan EFL onder de 3200 sat op bittrex ;)

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-EFL

13
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 09 maart 2015, 19:34:52 »
Beste buurman,

laat ik voorop stellen dat kritiek over het algemeen positief bejegend wordt.
Zeker als de kritiek goed onderbouwd is met argumenten waar we allemaal mee aan de slag kunnen op een constructieve en opbouwende wijze.

Echter moet je niet uitvlakken dat onze community alsook het e-Gulden team bestaat uit vrijwilligers welke op non-profitbasis werken.
Wij doen dit met integriteit en hart en ziel, omdat we de e-gulden een warm hart toedragen.

Met je comment over techniek naar de achtergrond brengen zijn we het eens.
Hier zijn we dan ook volop mee bezig, kijk eens in onze bibliotheek, dat neemt echter niet weg dat je met crypto nu eenmaal met techniek te maken hebt.
Bijvoorbeeld de wiskunde waar je over spreekt is iets dat niet anders geformuleerd kan worden....wiskunde is nu eenmaal wiskunde.
De techniek achter de crypto is juist hetgeen dat zorgt voor veiligheid binnen het protocol.

Het geweldige aan internet is dat  mensen ten allen tijde zichzelf kunnen informeren over zaken die ze niet goed begrijpen...lang leve google, de grootste kennis-bibliotheek ever.

Het enige dat we kunnen doen is de stappen om aan e-guldens te komen, te ontvangen, versturen en beveiligen zo goed als mogelijk uitleggen en uiteraard het liefst zo kort en bondig mogelijk.

Om je even wat inzicht te geven in mijzelf,
ik ben gewoon een moeder en huisvrouw en heb een coachingsopleiding achter de rug, niets meer en niets minder, ben geen marketeer, grafisch ontwerper, designer of programmeur.

Zoals hierboven al werd aangegeven door zeester was deze flyer een eerste druk, m.a.w. een concept dat nog verder verfijnd en verbetert zal worden in de toekomst.
Dat neemt niet weg dat het een mooie flyer is geworden met de nodige informatie, ontworpen door iemand die gewoon haar best doet om de efl te ondersteunen.

Grz,
Inge

Ik wil ook zeker niet afdoen aan jou (jullie) inzet, maar het kritische oog van Buurman spreekt mij zeer aan. Juist de moeite die genomen is om op mogelijke relevante punten feedback te geven spreekt het geloof uit in de mogelijkheden van EFL. Om echt wat te worden zal crypto, en graag hier specifiek ook EFL, gemeengoed moeten worden. En hoewel je terecht verwijst naar het internet als enorme kennisbron zit hier (of in cryptos in het algemeen) nog steeds vooral een selectie nerds van 20 - 50. De idols-kijkende gemiddelde Nederlander heeft echt geen idee, en niet de interesse vanuit het niets (laat die echte financiele crisis maar komen!) kennis over op te doen. Wist hij uberhaupt hoe de chipknip werkte? Hoe de pinpas werken? Het contactloos betalen dan? Ik denk het niet. Het is misplaatst vertrouwen, maar wel vertrouwen omdat giraal geld wel gemeengoed is geworden.

'De techniek achter de crypto is juist hetgeen dat zorgt voor veiligheid binnen het protocol.' Zal dan ook best, maar de gemiddelde leek zal het worst wezen. En waarom wiskunde relevant is? Een eerlijke uitleg van de blokchain maakte mensen die ik aansprak vooral bang want, je gelooft het niet, privacy. Met overal camera's, ov-chipkaarten en zij ook gewoon een smartphone op zak. Het gaat er dus niet om de waarheid volledig bloot te leggen, misschien wel meer slechts om het wekken van vertrouwen. In iets dat mijns inziens in ieder geval vertrouwenswaardiger is dan giraal geld. Dus het wat algemener brengen kan volgens mij enkel goed doen. De echte suspicious observer zoekt sowieso wel verder (of doet allang mee!).

Ik heb enige ervaring in het ontwerpen van drukwerk, al heb ik ook geen zee├źn van tijd, een zaterdagmiddagje puzzelen past mij soms best. Ik zag dat Amazingdreams ook wist waar hij het over had, maar mochten jullie mij nodig hebben, graag een pm. Ik zou in ieder geval graag een sterke huisstijl (welke fonts / kleuren etc) zien, misschien kan het bestuur hier eens op broeden? Want hoewel met de beste bedoelingen, een om de tekst passend te maken in elkaar gedrukt font (verdana! aaaaah), doet toch wel pijn.

14
Belangrijke mededelingen / Re: Houdoe en bedankt
« Gepost op: 08 maart 2015, 17:55:51 »
 :'(

15
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 01 maart 2015, 16:30:19 »
Sja en zonet hebben we 1275 aangetikt. Wat een slachting. En weg positieve trend. Eens kijken waar dit eindigt. Voordeel is wel dat de afstand van grond tot de maan het grootst is en zo dus ook het stijgingspotentieel vanaf de huidige niveaus. Maar ja, een nieuwe lanceerracket zou wel nodig zijn ;)

Pagina's: [1] 2 3 4 5