Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - AmazingDreams

Pagina's: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15
106
Belangrijke mededelingen / Re: TeamSpeak
« Gepost op: 18 december 2014, 07:15:39 »
Volgens mij is dat Teamspeak al haast ouder dan Skype, gebruikte het al in me gaming carriere 13jaar geleden! Oud CoD pro <---

Oud en bewezen!

107
Politiek & maatschappij / Re: TrosRadar over sparen
« Gepost op: 18 december 2014, 07:13:14 »
Ik vind het belachelijk dat een administrator zich dergelijk opstelt. Zeker als de bewering over het aanpassen van het bericht van Nelis waar is, daar ben ik geneigd Nelis in te geloven - zeker gezien de positie die de administrator inneemt.

Verder; Nelis, een woordenwisseling op het Guldencoin forum hoeft zich wat mij betreft niet op het e-Gulden forum te propageren. Daarnaast leidt dit af van de boodschap die je over wilt brengen.

108
Politiek & maatschappij / Re: TrosRadar over sparen
« Gepost op: 17 december 2014, 10:13:48 »
Ergens heb ik een stukje over een persoon (in de US) die jaren geleden werd vrijgesproken van zijn hypotheek schulden volgens bovengenoemde redenatie. Ik ga dat proberen op te zoeken.

Overigens lijkt het me niet nodig het guldencoin forum op deze manier hier te noemen.

EDIT: heb m gevonden http://homelessokc.newsvine.com/_news/2009/02/25/2475871-mortgage-foreclosure-precedence-set-in-1969-case-of-the-first-national-bank-of-montgomery-v-jerome-daly-by-instrument-of-consideration-and-upon-this-revelation-the-court-rejected-the-banks-claim-for-foreclosure-and-daly-kept-his-home

109
Belangrijke mededelingen / Re: Teamspeak
« Gepost op: 15 december 2014, 10:37:01 »
Ik zal hier vandaag redelijk veel aanwezig zijn :)

110
Belangrijke mededelingen / TeamSpeak
« Gepost op: 15 december 2014, 10:33:54 »
Bij deze kondig ik de officiƫle Teamspeak egulden server aan:

Connect: teamspeak.egulden.org

Admin:
AmazingDreams

Overige rollen moeten nog ingevuld worden.TeamSpeak in 3 stappen
TeamSpeak is een gratis programma waarmee je eenvoudig via internet met elkaar kunt spreken. Het is zeer compatibel en beschikbaar onder Windows, Mac en Linux. Ook kent het geen accountregistratie structuren zoals bij Skype, je hebt alleen een nickname nodig om bij een server in te loggen. Dit maakt het gebruik van TeamSpeak bijzonder eenvoudig.

Stap 1
Download en installeer de client

Stap 2
Na het installeren krijg je een 'Setup Wizard' te zien, TeamSpeak helpt je nu dingen als je microfoon en geluid in te stellen

Stap 3
Druk linksboven op 'Connections' -> 'Connect'. Vul in:
'Server Address'  : teamspeak.egulden.org
'NickName'           : <je nickname>

De server is niet beveiligd met een wachtwoord.

Druk op 'Connect', en klaar.

111
Valuta Markt / Re: Cryptsy
« Gepost op: 28 november 2014, 07:22:07 »
storten wordt na 10 bevestigingen pas zichbaar, niet meteen gaan zweten ;)

Cryptsy is over het algemeen erg traag. Het is dan ook een markt met veel verschillende munten en een groot volume.

112
Media / Re: Kroonjuweel Amalia
« Gepost op: 28 november 2014, 07:19:33 »

113
Breda / Re: Swamp productions - Raamsdonk
« Gepost op: 25 november 2014, 09:12:21 »
Hehe, helaas geen Within Temptation voor mij, maar My Favorite Scar ben ik nu aan het checken en klinkt op zich wel leuk.

Wel cool hoor. Een (gebruikt?) pakketje EFL met de handtekening van de drummer van Within Temptation erop. Ik zou nog even nadenken wat je daarmee wil doen.

114
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 22 november 2014, 22:18:51 »
Als je vandaag voor 50 eurocent aan EFL hebt gemined en morgen stijgt de prijs met 100%. Zal je morgen nog maar 50 eurocent aan EFL minen, omdat er 100% meer miners komen. Zo blijft je rendement als miner bij een redelijk stabiele munt redelijk stabiel.
De spaarders zijn geen dekking, integendeel, als de prijs tijdelijk zakt zijn de spaarders het beste af en de miners (die direct verkopen) niet. Als de prijs tijdelijk omhoog gaat zijn de miners het beste af. De juiste hoeveelheid spaarders zullen slechts zorgen voor een soort baseline.

115
Belangrijke mededelingen / Re: GRATIS EFL en het kopen van meer
« Gepost op: 02 november 2014, 12:13:51 »
Een huishoudelijke (off-topic) vraag: Is het hier toegestaan om refferal links in je posts te gebruiken?
Op bitcointalk is dit verboden en verwijder ik die altijd meteen ;)

Groeten

Tsja, ik was wel degene die dit aankaartte, maar ik zie ook wel in dat het niet helemaal gewenst is.... In de facebookgroep haal ik ook altijd alle referals eruit, misschien moeten we dat op het forum dan ook maar doen?

Dat lijkt me een strak plan. Zeker in dit soort posts.

116
Belangrijke mededelingen / Re: GRATIS EFL en het kopen van meer
« Gepost op: 02 november 2014, 12:11:43 »
Ik heb die referal aan een vriend doorgegeven: Die referal ontvang ik ook, maar kan zelf een uur geen EFL aanvraag meer doen als iemand met mijn referal heeft aangevraagd. Misschien is dit een bug? Als die gefixt is/wordt pas ik hem met liefde aan met een referal naar mijn adres :P

Bedoel je hier de Guldenplaza kraan mee?

jup

Dan ga ik daar naar kijken, want dat is niet de bedoeling.

117
Belangrijke mededelingen / Re: GRATIS EFL en het kopen van meer
« Gepost op: 02 november 2014, 11:58:30 »
Ik heb die referal aan een vriend doorgegeven: Die referal ontvang ik ook, maar kan zelf een uur geen EFL aanvraag meer doen als iemand met mijn referal heeft aangevraagd. Misschien is dit een bug? Als die gefixt is/wordt pas ik hem met liefde aan met een referal naar mijn adres :P

Bedoel je hier de Guldenplaza kraan mee?

118
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 21 oktober 2014, 20:22:08 »
De prijs is mooi stabiel met een rustige stijging omhoog kan niet beter ;D
Niet te snel stijgen nog want moet er deze week nog een aantal bijkopen 8)

De prijs is flink aan het stijgen we staan ondertussen al op 1850 satoshi, ik heb het vermoeden dat er een pump groep bezig is met een pump 'n dump.

Groeten

Dat denk ik ook ja, daarom heb k mn kooporders eraf gehaald en wacht op de dump :)

119
Ontwikkeling en technische discussie / Re: Lichte wallet
« Gepost op: 21 oktober 2014, 18:38:49 »
Dit gaat niet om vertrouwen naar een persoon of entiteit maar vertrouwen richting een machine. En de machine doet wat de huidige 'eigenaar' ook bedenkt. De huidige eigenaar ken je niet, ook al zou je als stichting een aantal machines neerzetten, deze kunnen gehackt worden (dat hoeft niemand te merken) en dat zal erg interessant zijn als clients er domweg vanuit gaan dat het klopt wat deze machine zegt.

120
Ontwikkeling en technische discussie / Re: Lichte wallet
« Gepost op: 21 oktober 2014, 17:00:47 »
Hmm ja, bewijs vanuit het oogpunt van een node op de ring lijkt me vrij eenvoudig. Deze node beschikt namelijk over de informatie van de hele chain dus een controle van deze informatie met  'mathematical magic' is te doen. (Dat hebben we al)

Vanuit het oogpunt van een client is dat lastiger. De client beschikt namelijk niet over alle informatie dus is een integriteitscontrole lastiger. Wat wel kan is in deze clients een aantal checkpoints opnemen vanaf waar deze de integriteit gaat berekenen (dus niet vanaf blok 0, maar vanaf blok <laatste checkpoint>). Belangrijk is dan om deze client regelmatig te updaten.
Deze checkpoints zijn dan niet enkel de hash van het blok maar het volledige block, zoals nu ook de genesis wordt aangemaakt.

Een client heeft geen idee wie er achter de nodes zit (dat kan ook van het ene op het andere moment veranderen) dus een extra verificatie bij N nodes kan geen doorslaggevend bewijs zijn dat de informatie 'waar' is. Als je een fout vind, wie heeft er dan gelijk? De meerderheid?

Pagina's: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10 11 ... 15