Auteur Topic: Denk mee over de toekomst van E-gulden.  (gelezen 1348 keer)

Offline Shortbus

 • Sjef
 • ****
 • Berichten: 65
 • Karma: +1/-2
  • Bekijk profiel
Denk mee over de toekomst van E-gulden.
« Gepost op: 23 april 2014, 12:05:18 »
Waarom een Nederlandse cryptovaluta?
Het bestaande (centrale) bankensysteem heeft ons flink teleurgesteld. Cryptovaluta bieden de kans om een eerlijker en efficiënter betaalsysteem te bouwen waar Nederland enorm van kan profiteren. Net als dat het nooit gelukt is om een traditionele wereldwijde munt te realiseren, zal het jaren duren voordat één cryptovaluta wereldwijd wordt geaccepteerd. Verschillende landen hebben verschillende definities van cryptogeld en verschillende wetgeving. Een landelijke cryptovaluta daarintegen, vooral in een innovatief land als Nederland, heeft alleen met landelijke regels te maken. Zo staat Nederland in tegenstelling tot China en Rusland veel positiever tegenover het gebruik van cryptovaluta en ondanks de risico's wordt de innovatie hier erg gewaardeerd. Op dit moment heeft Nederland al een leidende positie op dit gebied met talloze bedrijven die cryptovaluta accepteren. Bitcoin wordt nog steeds sterk beinvloed door alle wereldwijde ontwikkelingen. Een nationale cryptovaluta daarintegen zal op landelijk niveau sneller groeien, zonder negatieve invloeden van buitenaf. Om deze reden besloten wij begin maart 2014 de E-gulden als betaalmiddel op de Nederlandse markt te zetten. Wij hopen hiermee een mooi alternatief te bieden voor de Bitcoin. Door gebruik te maken van de E-gulden en cryptovaluta krijgt iedereen weer 100% controle over zijn eigen geld. Een digitaal betalingsmiddel zonder bemoeienis van overheid.

De eerste stappen zijn gezet!
Nederland staat bekend om haar progressieve en open houding, we hebben een financieel-innovatief verleden en zelfs “onze” banken lijken enigszins open te staan voor deze technologie. Kortom: Nederland is een fantastische broedplaats voor een nationale cryptovaluta! Dit bleek niet veel later toen wij begin april de pers benaderde en meer dan dertig kranten en websites over de E-gulden schreven. In korte tijd vroegen meer dan vijftienduizend mensen hun gratis E-gulden aan en gingen hier direct mee aan de slag. Niet veel later verschenen de eerste bedrijven die E-gulden accepteren als betaalmiddel. Hiermee is de eerste stap gezet, maar hoe nu verder?

Het invoeren van een Nederlandse cryptovaluta doen we samen.
Een van de dingen die een cryptovaluta als E-gulden helpen te groeien is acceptatie door particulieren, bedrijven en organisaties. Om dit proces te versnellen hebben we een sterke community nodig. Ook jij kunt je eigen steentje bijdragen; praat mee mee over de toekomst van onze Nederlandse cryptovaluta door een account aan te maken op onze forums. Stel jezelf voor aan de E-gulden gemeenschap, we horen graag wat je voor ons kunt betekenen. Goede ideeën worden altijd beloond, zo worden verkregen donaties gebruikt als beloning voor de  ontwikkeling en acceptatie van E-gulden.

Offline Nelis

 • e-Gulden, meer dan geld
 • Eindbaas
 • *****
 • Berichten: 1.261
 • Karma: +24/-10
 • Oprichter BRVC
  • Bekijk profiel
  • tBrabantsKWARTIERTJE
Re: Denk mee over de toekomst van E-gulden.
« Reactie #1 Gepost op: 23 april 2014, 23:52:06 »
Het invoeren van een Nederlandse cryptovaluta doen we samen.
Een van de dingen die een cryptovaluta als E-gulden helpen te groeien is acceptatie door particulieren, bedrijven en organisaties. Om dit proces te versnellen hebben we een sterke community nodig. Ook jij kunt je eigen steentje bijdragen; praat mee mee met ons mee over de toekomst van onze Nederlandse cryptovaluta door een account aan te maken op onze forums. Stel jezelf voor aan de E-gulden gemeenschap, we horen graag wat je voor ons kunt betekenen. Goede ideeën worden altijd beloond, zo worden verkregen donaties gebruikt als beloning voor de  ontwikkeling en acceptatie van E-gulden.
Stop met leren:Start met denken
Donaties worden gewaardeerd
Leet9yr7pqvEJhvHBvmdDnFKSVT7q2GwiV