Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - mikevers

Pagina's: [1]
1
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 01 februari 2020, 12:52:40 »
Ik zie net dat je mij, nadat je me uit de e-gulden groep hebt geschopt, om 5 uur 's nachts aanspreekt in een florijncoingroep met een vrij onprettig bericht.

Kan je dat nou niet gewoon laten? Ik wil helemaal niets te maken hebben met jouw online geruzie en de personen daar omheen. Ik probeer bewust telegram te ontlopen omdat daar geen fatsoenlijke discussie te voeren valt.

Ik zou je willen vragen om mijn naam uit het bericht te halen, alvast bedankt.

2
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 01 februari 2020, 12:42:31 »
Beste Yoshi,

Wat een reactie weer. Zeg ik nou echt zoiets vreselijks? Ik zeg toch helemaal niet dat jij een probleem voor EFL bent? Heb je nou echt het gevoel dat ik je kapot probeer te praten? Ik probeer me al constant voorzichtiger te bewoorden om dat juist te voorkomen, terwijl jij mij keer op keer voor vanalles uitmaakt, waar ik overigens verder niet op in ga omdat het toch helemaal geen zin heeft.

Ik verdedig ook helemaal niemand, ik ken Toine Aarts niet eens, ik gaf enkel aan dat ik je vrij heftige opmerkingen zie maken richting een aantal Nederlandse projecten, of het nou UCS, NLG of florijn is. Het lijkt me ten eerste zelf heel vermoeiend om daar zoveel mee bezig te zijn, maar daarnaast lijkt het me niet heel representatief of positief voor EFL.

Maargoed, je lijkt het allemaal zo goed te weten zelf, dat ik ook bang ben dat je ook deze post weer in luttele secondes doorspit en uit verband trekt.

Ik lees in ieder geval dat het goed gaat met je, wens je alle succes van de wereld in Liberland.

3
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 01 februari 2020, 00:01:45 »
Beste Yoshi,

Misschien kwam het verkeerd over, maar ik denk dat het gros bij het horen van de naam EFL ook aan de persoon Yoshi denkt, puur door jouw aanwezigheid op verschillende kanalen in zowel tekst als beeld. Die associatie is toch niet zo heel vreemd?

Letwel er zit geen waardeoordeel in die observatie. Dat was wat ik bedoelde met de zelf toegedeelde rol.
Het is jammer dat je het direct zo persoonlijk aantrekt en je van verdere dialoog afsluit.

Je verwijst me persoonlijk naar dit bericht.

Persoonlijk vind ik het een vreemde stelling dat het Nederlandse publiek niet geholpen zou willen worden.
Volgens mij wordt de afkeer tegen de status quo juist steeds groter en is dat in de maatschappij te merken, dat lijkt me juist het moment voor een munt die een alternatief kan bieden.


4
e-Gulden discussie / Re: Yoshi in het berenbos
« Gepost op: 30 januari 2020, 19:05:23 »
Had ik zelfreflectie al benoemd?

"Zoals je kan zien in de documentaire schiet de prijs van EFL omhoog met 300% zodra ik op het podium stap, persoonlijk denk ik dat er nog een aantal 1000% bovenop was gekomen als ik daadwerkelijk mijn donatie aan liberland op dat moment in de blockchain had verwerkt."


Verder heeft bitwise het volgens mij allemaal al getypt.

"Heeft onze Mike trouwens al gereageerd? Waarschijnlijk baalt ie enorm dat ie zen tekst heeft neergegooid en dat we daardoor nu voor het eerst in jaren op dit forum weer een gesprek aan de gang hebben. Dat was helemaal niet de bedoeling, ze moesten juist een hekel aan elkaar gaan krijgen en vooral een hekel krijgen aan die vervelende Yoshi met zijn meningen. Door middel van de stelling dat ik EFL ben en dat alles wat ik doe dus met EFL te maken heeft probeert hij jullie te overtuigen dat ik geen vrijheid van meningsuiting heb, maar nu komen we via deze brug bij onze laatste LiEFhebber, bitwise, die dus al in de retoriek van MikeV mee gaat."

Waar heb je het in godsnaam allemaal over? Ik ben blij dat er een gesprek over is en denk dat EFL dat nodig heeft. Natuurlijk heb jij recht op vrijheid van meningsuiting, maar in de rol die jij jezelf hebt toegedeeld moet je soms wel op je bewoording letten. Op telegram verban je iedereen die ook maar iets te zeggen heeft wat je niet zint, in beide EFL groepen. Eis je nou echt vrijheid van meningsuiting van iedereen terwijl je iedereen op telegram er bij het minste of geringste uitsmijt?


"Als ik iemand tegen me in het harnas jaag, dan is dat voornamelijk de tekortkoming van die ander. "

Ongelooflijk deze uitspraak. Zelf smijt je met termen als oplichter, trol, fraudeur, graaier, etc. En nog wil je beweren dat het aan de ander ligt op het moment dat dit niet wordt geaccepteerd?

5
Dag Yoshi, ik zit natuurlijk ook al een tijdje in de telegram kanalen en op discord.

Het valt mij gewoon op dat jij heel veel met de concurrentie bezig lijkt te zijn en bijzonder weinig zelfreflectie hebt.

Ik lees eigenlijk nooit eens een positief bericht van je, alles is de schuld van anderen, alle concurrentie bestaat uit kwaadwillenden. Echt in elke groep waar ik jou berichten ben tegengekomen is de insteek negativiteit. Als je bovenop die negativiteit ook nog eens de naam "EFL meester trol" voert, dan moet je je ergens kunnen voorstellen welk beeld je schept, niet alleen van je eigen persona, maar ook van EFL.

Wat maakt EFL de spaarmunt bij uitstek? Als ik naar altilly kijk is de koers eigenlijk alleen maar flink aan het kelderen in sat. terwijl een hele lading altcoins momenteel er weer een beetje bovenop krabbelt. Misschien zou het ook al helpen als het voor de buitenwereld lijkt dat jij het voor 90% over efl hebt en slechts 10% commentaar op hoe slecht de rest is hebt. Je concurrentie ongefundeerd criminaliseren is ook niet heel chique.

Steek de hand toch ook eens in eigen boezem en kijk naar je eigen punten.
Waarom zou je beginnen over echt enorm verdwaalde Nederlanders, denk je dat je ze daarmee over de streep trekt? Door ze indirect dom en hulpeloos te noemen?

Ik heb 2 maal meegeluisterd met een vergadering waarbij het eigenlijk meer over yoshi als persoon en de avonturen van yoshi ging dan over EFL. In de tussentijd hebben meerdere mensen volgens mij het team weer verlaten.

Aan mijn mening hoef je verder helemaal geen waarde te hechten, het feit dat je erop reageert zegt wel genoeg.

6
Ik moet nu toch maar een keer reageren na tijdenlang meelezen.

Ik denk niet dat het JNS is die het de stichting moeilijk maakt, maar de stichting zelf, of in ieder geval bepaalde personen binnen de stichting.
Ik zit in bijna elk Nederlands cryptoproject en moet eerlijk zeggen dat ik mij groen en geel erger aan jullie stichtinglid Yoshi.
Er is geen Nederlands project te vinden zonder zeer negatieve inbreng en beschuldigingen van YoshiLivo. In plaats van op het eigen project te focussen is yoshi bezig met het bejegenen van concullega's.

Toine Aarts wordt uitgemaakt voor een oplichter die het land gaat ontvluchten met het geld van investeerders, Rijk plasman is een graaier en ga zo maar door. Het lijkt mij heel wijs om eerst de eigen zaakjes allemaal op een rijtje te hebben alvorens de pijlen te richten en bewust schade aan andere Nederlandse cryptoprojecten aan te brengen.


Pagina's: [1]