Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - edwardos

Pagina's: [1]
1
Stel jezelf voor / ook even voorstellen.
« Gepost op: 28 januari 2018, 03:35:24 »
Mijn naam is Ed, en mijn collega's Bas en Rob zijn inmiddels ook voorzien van een core-wallet. Bas kwam vorige week binnenlopen met de informatie van een kennis die aan het het delven was voor/op de e-gulden. Gelijk gingen mijn oren open. Sinds ongeveer een jaar zijn wij bezig met crypto (onderzoek, verdieping en overgang) .En de E-Gulden sprak ons direct aan. De hele filosofie is ons al lang duidelijk, maar technisch is het nog steeds een moeizaam proces.

Echter na de installatie/aanmelding van de efl wallet en de download van de core wallet las ik ergens dat het (oeruschild etappe 3 ) via ambassadeurs verloopt.  Inmiddels zijn wij nu sync met de blockchain van 1038334 blocks,
maar ik heb het idee dat er ergens nog iets mis gaat. Is het echt nodig om een ambassadeur te hebben, en zo ja zijn dat alle gemaakte uren (30 ongeveer) voor niets geweest. ? graag info hulp bij deze..


Pagina's: [1]