Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - IngeW

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Belangrijke mededelingen / Re: 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 20 maart 2015, 20:47:52 »
Nou dat was weer een goede oefening, zo'n campagne. Het aantal mensen dat heeft bijgedragen om de campagne te promoten was groter dan het aantal dat getrakteerd wilde worden. Wat zijn we toch bescheiden ....

9 traktaties in totaal (tx:5ef54bb6165cdb34869cac5b038b1bfd8b61afb6d11c8118f6b9d79a957a3ceb) http://egulden.org/campagne-verantwoording?campagne=0006-een_jaar

In de tussentijd heeft de facebook promotie wel ruim 20000 pageviews gehad, hebben 38 mensen de verjaardagsaankondiging "ge-liked" en hebben er 60 op geklikt. In de tussentijd zijn de twittertweets de wereld ingegaan en zijn alleen gisteren 46 wallet-downloads uitgevoerd en is alleen in maart de 7-stappenhandleiding al 131 keer gedownload.

Uit alles blijkt dat 1 jaar nog erg jong is, maar de baby is gezond. Of zitten we nu al in het peuter-stadium ?


Het blijft toch een raar fenomeen als je het allemaal op een rijtje zet.
Waarom is de twijfel om een beloning in de vorm van e-Guldens te ontvangen zo groot?...komt het omdat het elektronisch is, omdat het een cryptomunt is, of omdat een illusie die ondersteunt wordt door een groep gemakkelijker voor waar wordt aangenomen dan de waarheid die wordt gezien door een individu?
Twijfels die op andere plaatsen meer tot hun recht komen worden blindelings genegeerd...of komen niet eens op in de gedachten van mensen.

Het geloof in de euro/dollar illusie is zo enorm groot en wordt door zoveel mensen ondersteunt dat het, laten we het beschaafd zeggen, bijzonder uitdagend is om mensen wakker te maken.
Dan kan je de groep die nog wakker "moet "worden in mijn ogen in 2 groepen verdelen,
1: de mensen die uit de illusie willen ontwaken als ze meer kennis van zaken vergaard hebben.
2: de mensen die liever in de illusie geloven omdat dat makkelijker is dan het erkennen van de realiteit....zelfs met alle benodigde kennis
Dan hebben we nog het aparte groepje van mensen die niet willen dat de illusie wordt doorbroken omdat dan hun "geld" plots geen waarde meer heeft.

Deze drie groepen vormen uiteindelijk samen 1 geheel...en om in die groep mensen te vinden die bereid zijn wakker te worden gemaakt, voelt soms aan als het zoeken naar een speld in een hooiberg voor velen.
Ook bij e-Gulden worden we dus geonfronteerd met deze grote groep.

Als we het geloof in geld bekijken als een religie (wat het voor sommigen ook is)  :o kan je je indenken wat voor uitdagingen we nog tegen zullen komen om mensen te educeren in een alternatief.
Probeer maar eens iemand van zijn geloof af te brengen en te overtuigen dat er ook een andere mogelijkheid bestaat dan hetgeen die persoon zijn/haar hele leven met de paplepel ingegoten heeft gekregen en dagelijks bevestigd wordt door allerlei illusionisten die meedoen aan de ultieme goochelshow die het monetair systeem heet.

Al snel wordt door de illusionisten (o.a. politici, bankenwezen, elite, media) en een deel van hun gelovers geroepen dat de verkondigers van het alternatief gek zijn, louche, onbetrouwbaar, crimineel, piramideachtige constructies....en noem maar op....ook als er geen slijk te vinden is gooien ze er toch mee, terwijl de positieve zaken compleet gebagatalliseerd worden.
kijk maar naar hoe de bitcoin altijd gedownplayd wordt en hoe breed de zaken wel niet uitgemeten worden als ze een negatieve lading hebben. Terwijl positieve berichten amper beschreven en onderbouwd worden in nieuwsbladen.
De media speelt hier mooi op in en ondersteunt de illusionisten graag omdat hun gespekt worden met hetzelfde geld.
Gelukkig zijn er ook journalisten die wel de realiteit aan de kaak stellen en mensen voorzien van de kennis die door overige media en illusionisten graag in de doofpotten verstopt wordt.
Maar dan moeten mensen het ook nog willen horen....en daar wringt dus de schoen.

Ik ben iig positief gestemd over de toekomst van e-Gulden....we hebben nog veel werk te verzetten maar ik heb vertrouwen in de niewe generatie twijfelaars...de generatie die outside de box denkt en daar niet alleen over praat in de huiskamer maar er daadwerkelijk naar handelt.

Samen kunnen we zeker verschil maken.
Als we de handen maar ineenslaan en een e-Guldenchain vormen die zich niet zomaar laat breken.
e-gulden staat voor evolutie....evolutie naar een gezond monetair systeem zonder waardeverlies.

2
DOOC (The Directory of Organized Crime ) / Re: Externe directories
« Gepost op: 20 maart 2015, 19:26:06 »
Vandaag kwam ik dit schrijnende artikel tegen...  :(
http://delangemars.nl/2015/03/20/sociale-dienst-hoekse-waard-huurt-voor-200-000-detective-in/

Dit is uiteraard geen uitzonderingssituatie, echter bereiken de meeste zaken het nieuws niet....Dit artikel wordt gelukkig druk heen en weer getwitterd.
Mijn voorstel is dan ook om de RSD bij te voegen in de DOOC-lijst.

Het sociale deel van de afkorting RSD is ver te zoeken....ik vraag me vaak af of het nog gekker kan allemaal, dit soort artikelen beantwoorden die vraag met een volmondige JA... :(
Als je dan ziet dat er miljoenenfraudes gepleegd worden door politici en "legale" zelfverrijking plaatsvindt in de top van het bankenwezen, vraag je je toch sterk af waar de normen en waarden blijven en hoe het mogelijk is dat deze mensen hiermee wegkomen, vaak middels het wegpromoveren van deze mensen als ze "betrapt"worden i.p.v. ze te bestraffen zoals met het gewone voetvolk ook gebeurt.
Blijkbaar geldt de wet niet voor iedereen en wordt er met meer dan 2 maten gemeten.

Ik zeg, steun de vrouw uit het artikel door je stem te geven zodra het stemtopic voor de RSD is aangemaakt.
3
Belangrijke mededelingen / Re: 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 19 maart 2015, 08:43:52 »
Gefeliciteerd e-Gulden!


4
Belangrijke mededelingen / Re: 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 18 maart 2015, 11:47:32 »
Nog heel even en het is zover, morgen wordt de e-Gulden 1 jaar

Vergeet het niet mee te vieren  ;)


Vertel het bij de bakker, mail het naar je collega's, zet het op je feestboek, leg het vast bij de notaris, stuur een berichtje naar al je bekenden en familie (ook je schoonmoeder)  ;D :-X zet een verjaardagsbord voor je huis, huur een vliegtuig met een e-Gulden verjaardagsbanner, ga skydyven met een e-Gulden parachute, beklim de Himalaya en plant aan de top de e-Gulden vlag....

Je kan natuurlijk ook gewoon meevieren door tweeten morgen  ;D ;D ;D5
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 09 maart 2015, 20:06:55 »
Hoi TradeMark,

Juist om dit soort input te krijgen post ik een ontwerp als dat van de flyer dus eerst op het forum.
Iedereen kan dan zijn mening geven omtrent verbeteringen of tips en die kunnen dan weer verwerkt en aangepast worden waar dat nodig is.

Ook mag het intussen bekent zijn dat ik niet beroerd ben om mijn originele bestanden door te sturen zodat iemand anders er eventueel verder mee aan de slag kan, of het nu om spelfouten gaat of andere zaken.
Echter toen ik de flyer op het forum plaatste heeft enkel amazingdreams er input op gegeven en verder bleef het stil.
Voor zover mijn grafische kennis reikt heb ik ook wat met die input gedaan...

Uiteindelijk wordt de flyer dan gedrukt en in gebruik genomen en pas daarna komt er verdere input.
Dat vind ik dus spijtig....vooral ook omdat andere communityleden de kosten voor het drukken ervan op zich hebben genomen.

We gaan iig graag op je hulp-aanbod in, want alle hulp die geboden wordt stellen we erg op prijs.
Mooi dat je niet alleen input geeft maar het ook goed onderbouwt en een helpende hand aanreikt  ;)

6
Belangrijke mededelingen / Re: Flyer e-Gulden
« Gepost op: 09 maart 2015, 17:41:45 »
Beste buurman,

laat ik voorop stellen dat kritiek over het algemeen positief bejegend wordt.
Zeker als de kritiek goed onderbouwd is met argumenten waar we allemaal mee aan de slag kunnen op een constructieve en opbouwende wijze.

Echter moet je niet uitvlakken dat onze community alsook het e-Gulden team bestaat uit vrijwilligers welke op non-profitbasis werken.
Wij doen dit met integriteit en hart en ziel, omdat we de e-gulden een warm hart toedragen.

Met je comment over techniek naar de achtergrond brengen zijn we het eens.
Hier zijn we dan ook volop mee bezig, kijk eens in onze bibliotheek, dat neemt echter niet weg dat je met crypto nu eenmaal met techniek te maken hebt.
Bijvoorbeeld de wiskunde waar je over spreekt is iets dat niet anders geformuleerd kan worden....wiskunde is nu eenmaal wiskunde.
De techniek achter de crypto is juist hetgeen dat zorgt voor veiligheid binnen het protocol.

Het geweldige aan internet is dat  mensen ten allen tijde zichzelf kunnen informeren over zaken die ze niet goed begrijpen...lang leve google, de grootste kennis-bibliotheek ever.

Het enige dat we kunnen doen is de stappen om aan e-guldens te komen, te ontvangen, versturen en beveiligen zo goed als mogelijk uitleggen en uiteraard het liefst zo kort en bondig mogelijk.

Om je even wat inzicht te geven in mijzelf,
ik ben gewoon een moeder en huisvrouw en heb een coachingsopleiding achter de rug, niets meer en niets minder, ben geen marketeer, grafisch ontwerper, designer of programmeur.

Zoals hierboven al werd aangegeven door zeester was deze flyer een eerste druk, m.a.w. een concept dat nog verder verfijnd en verbetert zal worden in de toekomst.
Dat neemt niet weg dat het een mooie flyer is geworden met de nodige informatie, ontworpen door iemand die gewoon haar best doet om de efl te ondersteunen.

Grz,
Inge7
e-Gulden discussie / Re: WinWin
« Gepost op: 07 maart 2015, 12:26:44 »
Heel mooi initiatief Zeero  ;)

Dat is nog eens outside de box denken!


8
Groningen / Re: Zeester als Stadhoudster Groningen
« Gepost op: 07 maart 2015, 11:37:40 »
Hallo allemaal,

Wat raar is we zijn druk op dit forum maar vergeet Bitcointalk niet. Als EFL het goed doet op Bittrex dan gaan mensen zoeken/kijken op BTC Talk. Dus bij deze vergeet bitcointalk niet!

Gr Zeero

BTCtalk is idd een plaats waar ook gecommuniceerd dient te worden....dat is een mooie bijdrage.
Echter, ik persoonlijk heb het te druk om overal berichten te plaatsen.

Het zou heel erg fijn zijn als de community hierin een bijdrage levert, we doen dit per slot van rekening samen allemaal.


9
Alternatief geld / Re: Bitcointopic op Geenstijl
« Gepost op: 07 maart 2015, 11:26:26 »
+1 Daan !!!  ;D ;D ;D

10
Ontwikkeling en technische discussie / Re: Vorderingen
« Gepost op: 06 maart 2015, 11:48:43 »
Update bibliotheek:

Vandaag is de uiterst handige 7-stappen-handleiding voor het e-Gulden spaarplan in de bibliotheek geplaatst.

Onze e-Gulden bieb groeit op deze manier gestaag uit tot een educatief centrum waar je veel informatie kan terugvinden.
Het e-Gulden Team streeft ernaar waardevolle informatie aan te reiken op een overzichtelijke manier .

We hopen dan ook dat elke publicatie die wordt vrijgegeven in de e-bieb een stapje is in de goede richting en trachten op deze manier tegemoet te komen aan de behoefte tot orde en overzicht.

Grz,
Inge

11
Publicaties / e-Gulden 7-stappen-handleiding Spaarplan
« Gepost op: 06 maart 2015, 11:18:27 »
7-stappen-handleiding voor het e-Gulden Spaarplan:


Deze handleiding is bestemd voor iedereen die wil deelnemen aan het Spaarplan.

Door op onderstaande handleiding te klikken kom je terecht bij het inkijk-exemplaar.
Rechtsonderin (via de functiebalk) kan je vervolgens de pdf downloaden.
Alle links in de pdf zijn volledig werkzaam.


12
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 02 maart 2015, 13:58:19 »
Een opstekertje van Confusius  ;)

Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan.

13
Belangrijke mededelingen / Re: 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 01 maart 2015, 09:35:19 »
Yes!!!
That's the spirit Zeero  ;D

14
Belangrijke mededelingen / Re: 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 28 februari 2015, 11:26:46 »
Great !!!

15
Belangrijke mededelingen / 1 jarig jubileum e-Gulden (19 maart 2015)
« Gepost op: 28 februari 2015, 10:49:48 »
Hoi community,

Doen jullie gezellig mee allemaal?

Op 19 maart 2015 viert de e-Gulden haar éénjarig jubileum !!!
Kijk op de website voor officiele info over de jubileumcampagne.
http://egulden.org/eenjarig-jubileum

Save de afbeelding op je computer en tweet deze mee tot de 19e maart zodat iedereen het te zien krijgt  ;)

Spread the word!!!Grz,
Inge

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10