Auteur Topic: Algemene Oproep: Ga snel eens wat EFL minen  (gelezen 3577 keer)

Offline Hman

  • Kring
  • Sjef
  • *****
  • Berichten: 147
  • Karma: +5/-0
    • Bekijk profiel
Algemene Oproep: Ga snel eens wat EFL minen
« Gepost op: 19 mei 2014, 14:51:08 »
Beste Electronic Gulden liefhebbers,

Zoals jullie weten is de EFL gebaat bij een zo gelijkmatig mogelijke en eerlijke distributie.  Hoe meer mensen EFL in hun bezit hebben hoe sneller EFL een rol van betekenis kan gaan spelen.  Wat mij opvalt is dat er tot op heden relatief weinig mensen actief EFL minen, hetzij via een pool, hetzij solo.

Sommige mensen denken dat er dik geïnvesteerd moet worden in mining rigs of dure grafische kaarten, maar je kunt ook met jouw eigen huis- tuin- en keuken computer hardware CPU of GPU mining doen.  Op het forum staan genoeg tips over hoe je dit het beste kunt doen.

Ik zou jullie allen willen vragen te gaan minen, hoewel het met beperkte hardware misschien niet echt supersnel gaat kun je toch makkelijk 10 - 15 EFL per dag uit de blocks halen met een standaard PC. Als we niet massaal gaan minen lopen we in de beginfase van de EFL het risico dat een kleine groep een disproportioneel aandeel EFL's uit de markt haalt.  Er is dan ook een zekere kans dat die EFL's dan gedumpt gaan worden wat niet echt bevorderlijk is voor de relatieve waarde van deze in potentie zo krachtige cryptomunt.

Kortom, zet je PC aan, installeer een van de mining programma's en zie de Electronic Guldens op jouw wallet(s) binnenlopen!
Hman - leve de e-Gulden

EFL: LfKM1QWZUUst4cf8GeCsC7WhsCqBXrFqEA