e-Gulden > Versterking van het e-Gulden netwerk noodzakelijk

e-Guldens uit 2014 in mijn wallet zetten

(1/2) > >>

krenk:
Ik hoopte dit topic wel ergens te kunnen vinden, maar helaas. Kan iemand mij dit uitleggen?

AmazingDreams:
Heb je destijds e-Guldens aangevraagd en gekregen? Heb je het wallet bestand nog ergens bereikbaar?

krenk:
Dank voor je reactie.
Ik kreeg in augustus 2014 een email met daarin de mededeling dat "Zoals beloofd hebben wij vandaag EFL 22,0371 op jouw wallet adres .... overgemaakt". Toen heb ik er niet zoveel meer mee gedaan, want ik wist ook niet zo goed wat ik moest doen. Dus wat ik eigenlijk verwachtte is dat ik nu na het installeren van e-Gulden Core die e-Guldens zou kunnen importeren in die Portemonnee. Of moet ik eerst iets anders doen?

AmazingDreams:
Als je niets aan je computer hebt veranderd in die tijd (vervangen, opnieuw installeren enz) zou het oude wallet bestand nog op je computer kunnen staan. Daar staan de EFL's die je toen hebt ontvangen in. Dat bestand heet 'wallet.dat', ik denk dat je 'm snel zou kunnen vinden met de zoekfunctie. Wel even erop letten dat dat dan inderdaad de oude is en niet van een nieuwe installatie. Als je ergens anders een backup hebt gemaakt (op een USB stick bijvoorbeeld) werkt dat natuurlijk ook.

Bij het ontbreken van dit bestand of een backup is het helaas niet mogelijk om de EFL's die je toen hebt ontvangen terug te krijgen.

krenk:
mmmm, ja upgrades, herinstallatie, Winows 10 upgrade, allemaal gedaan. Ik zal nog op oude harde schijven kunnen zoeken..
Maar wat ik niet begrijp is: Toen ik dat mailtje kreeg dat ik EFL 22,0371 had gekregen in mijn wallet was ik me er helemaal niet bewust van dat ik een wallet had. Ik begrijp dat de e-Gulden wallet een hele ontwikkeling heeft doorgemaakt. Hoe zag die 2014 wallet er dan uit? Was dat een programma dat ik heb moeten installeren?

In het verlengde van deze vraag: ik probeer mee te doen met de huidige campagne. Ik heb mijn configuratiebestand aangepast, ik heb de checks gedaan of ik verbonden ben en alles lijkt goed, ik zie peers, ik zie activiteit, echter het uursaldo blijft op 0 staan. Ik heb een handtekenng gegenereerd met die oude wallet uit 2014, die dus weg is. Is dat de reden dat ik een uursaldo van 0 heb?
Als dat zo is waar vind ik dan mijn nieuwe wallet adres of code of nummer? Moet ik dat aanmaken?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie