Auteur Topic: Nieuwe discussiegroep op Facebook  (gelezen 4178 keer)

Johnny the selfkicker

 • Gast
Nieuwe discussiegroep op Facebook
« Gepost op: 31 juli 2017, 08:16:20 »
De oude Facebookgroep was niet meer bruikbaar voor de leden van de Stichting en de direct betrokkenen aangezien de beheerder naar eigen goeddunken bestuursleden en berichten verwijderde. Dit is uiteraard niet werkbaar zeker gezien het rancuneuze gedrag van de beheerder.Er is daarom een nieuwe Facebookgroup in het leven geroepen onder de tijdelijk nog wat onvriendelijke naam https://www.facebook.com/groups/349132215521411 . We hopen dat de huidige beheerder in het belang van e-Gulden en de leden de groep alsnog over zal dragen aan het bestuur.

Want het is duidelijk dat dit NIET is het belang van de liefhebbers van e-Gulden is, maar vooralsnog was dit de enige mogelijkheid om weer de mening van ieder bestuurslid en alle betrokkenen in alle vrijheid te laten horen.

== MODERATIE ==
In tegenstelling tot de oude groep zal er moderatie in de nieuwe groep plaatsvinden indien reacties beledigend zijn voor leden van de groep. Ook regelrechte ad-hominems zullen niet getolereerd worden. Reacties worden verwijderd en de toegang tot de groep wordt geblokkeerd bij overtreding. Verder zijn er geen restricties en is iedereen van harte welkom. 
« Laatst bewerkt op: 31 juli 2017, 09:02:17 door Johnny the selfkicker »

Offline bitwise-shifted

 • Administrator
 • Eindbaas
 • *****
 • Berichten: 864
 • Karma: +30/-1
  • Bekijk profiel
Re: Nieuwe discussiegroep op Facebook
« Reactie #1 Gepost op: 01 augustus 2017, 12:25:17 »
Verklaar u nader, gevalletje pot verwijt de ketel dan maar?

Nelis,

Wat Johnny vergat te zeggen bij het opzetten van deze post (maar wat we jou wel heel duidelijk gezegd hebben) is dat de oude groep niet langer voor ons bruikbaar is omdat die groep niets meer of minder is dan een politiek pamflet van Yoshi Livo. De stichting schaart zich daar niet achter en heeft dat ook nooit willen doen. Vandaar dat je in 2014  ook uit het bestuur bent gezet.
Je bent als eenling nu een soort machtsstrijd aan het voeren over de naam en de mediakanalen van e-Gulden. Wij worden in de afgelopen twee maanden, een tijd dat we al onze aandacht kunnen gebruiken voor waar het echt om gaat, zeer zwaar door jou gestoord. We voelen ons als een stel chirurgen die in de operatiekamer wordt belaagd door een familielid van de patiƫnt die meent in zijn rechten te staan. En dat terwijl hij geen greintje verstand heeft van de symptomen en de remedie en wel van de daken loopt te roepen dat hij het allemaal zo goed weet.

Dat je het bij tijd en wijlen goed bedoeld daar twijfelen we niet aan, maar we twijfelen wel aan andere zaken. Wat je doet is de zuiverste vorm van stalken. Je laat zien dat e-Gulden smaakt naar Antwerpse Hiltons, culinaire hoogstandjes en met een dumpje zo is om te zetten in Bitcoins. Daarnaast laat je zien hoe hard het leven is buiten het fiatgeld-circuit. Je bent gewoon extreem, maar voor een buitenstaander neigt dat naar waanzin. Wij vinden het op zijn minst onhandig om extremiteit in het e-Gulden-vaandel op te nemen. Dat is nergens goed voor want geld is bedoeld voor de gewone man. Dat mensen het misbruiken voor excessen is hun goed recht binnen de bekende marges. Dat is de reden waarom geld geld is.

Je zult het met ons eens zijn dat je democratisch en als eenling gewoon niet de zeggenschap hebt over de e-gulden assets. Je zult het met ons eens zijn dat wij je hebben voorgesteld om je eigen politieke partij op te rechten waarbij je de e-Gulden desnoods als oplossing aankaart voor alle problemen die je wilt oplossen.  Je zult het ook met ons eens zijn dat wij je vriendelijk en uiteindelijk dringend hebben gevraagd om de stichting daar buiten te houden. Je zult het ook met ons eens zijn dat je de facebookgroep e-Gulden (EFL) alleen in beheer hebt gekregen als lid van de stichting en deze nu oneigenlijk beheert. Eigenlijk ben je het gewoon met ons eens op deze hoofdpunten. De rest is wat ons betreft bijzaak.

Wat we je dus vriendelijk vragen is om de facebookgroep die je beheert een nieuwe naam te geven die jouw politieke doelstelling symboliseert. Desnoods mag je aangeven dat jij daarbinnen iedereen wilt helpen op het gebied van e-Gulden voor zover je er verstand van hebt. In de nieuwe groep ben je niet welkom omdat je ons vertrouwen bent kwijtgeraakt.
efl: LSt2u7BjW2H4C7bXmwpYdMby9iQc7ZvqAr

Offline Glendoraz

 • Groentje
 • **
 • Berichten: 2
 • Karma: +0/-0
  • Bekijk profiel
Re: Nieuwe discussiegroep op Facebook
« Reactie #2 Gepost op: 25 mei 2018, 07:29:07 »
I would like to know more about the knowledge in the forum.