Recente berichten

Pagina's: 1 ... 7 8 9 [10]
91
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 02 december 2022, 19:28:20 »
92
Korte berichten / komodo bevestigingen
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 16 november 2022, 03:37:27 »
op dit moment is het maximaal aantal bevestigingen dat ik kan kiezen bij EFL op komodo, 5. Kan dit worden verhoogd naar 6 aub? Dit ivm oeruschild, die een aantal van 6 blokken aanhoud en het feit dat de bloktijd in die cyclus van 6 nogal varieerd is er volgens mij sprake van een risico.
93
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 05 november 2022, 01:56:54 »
Nou mensen, zijn jullie er klaar voor?

Ter ere van 5 November heb ik de volgende text gefabriceert en dit is het eerste platform waarop ik de definitieve versie wereldkundig maak, is me dat even een eer  ;)

https://www.sgulden.nl/l/remember-remember-the-5th-of-november/

over een uurtje of 13 ga ik life uitzenden en hoop ik mijn NFT's te verkopen, of wat EFL natuurlijk, maar zoals je in de tekst kan lezen ga ik daar maar niet van uit, want dan zou ik mezelf weer valse hoop geven.

Er staan ook nog wat bevindingen van de afgelopen maand in, voor wat betreft het spaarplan en ik heb zojuist de laatste alinea bijgepent die ingaat op het uitsluiten van David Icke in Schengen. Je vraagt je af wanneer die Nederlanders een keertje wakker gaan worden, maar wellicht dat de apolitieke houding van het stichitngbestuur zich uit in het totaal afwezig blijven van enig activisme vanuit de nederlandse bevolking.

Beste mensen, neem het allemaal lekker met een korreltje zout, ik probeer er ook maar een draai aan te geven moet je maar denken en zo lang er nog EFL's in de vriendenpot zitten hou ik de moed er zo goed en zo kwaad als het kan er maar lekker in.

Vriendelijke groetjes van nabij Liberland.
94
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 13 oktober 2022, 22:48:37 »
ow en dan vergeet ik nog te vermelden dat ik die NFT's aan de man breng met nieuw format via https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE wat vinden jullie van mijn begeleidende tekst bij het introscherm?

Ik geef dagelijks 33 miljoen weg, als je !play in de twitchchat schrijft doe je automatisch mee, die actie loopt ook tot 5 november, dus vergeet niet om dagelijk je inschrijving te vernieuwen. Ik kondig iedere nieuwe race minimaal 30 minuiten van te voren aan via dit telegram kanaal.
95
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 13 oktober 2022, 21:24:46 »
Ha mensen,

ik heb nog iets leuks te melden over die naamswijziging van guldencoin, namelijk dat de NFT's die bij deze marketingcampagne verkocht worden pas over 9 maanden geleverd gaan worden en afbeeldingen zijn van oud Nederlands briefgeld.

Daarnaast wordt de nadruk gelegd dat ze willen afstappen van de Nederlandse markt, dus kunnen we er zeker van zijn dat de komende maanden bij onze conculega's zich vol overgave op de Nederlandse markt gaan storten.

Toen ik dat van die 9 maanden levertijd voor NFT's te weten kwam dacht ik, dat kan ik beter, dus bij deze, vers van de blokkenpers: https://opensea.io/assets/matic/0x73b26b7fa21acad9caaa7013d8112232be8f485d/0 mijn eerste echte NFT veiling. Gezien het feit dat er niemand met mij wil samenwerken hou ik lekker wat tijd over en dus heb ik deze zomer naast een houten schildpad ook wat kleurplaten getekend. De veiling loopt af op 5 november, de dag waarop het nieuwe streamformat ten einde loopt met de: Remember, remember, the 5th of November Special Broadcast Marathon (5/11SBM)

Er bestaat maar 1 Yoshi Livo uit Liberland en dit is een eenmalig aanbod, dus wie weet, als ik die rechtszaken in Liberland, zoals ik wel verwacht, over een tijdje gewoon allemaal weet te winnen als die rechtbank op Liberland eenmaal uitspraken gaat doen, wat zulke unieke tokens waard zijn over een jaar of 10, maar voorlopig richt ik me op die special over 23 dagen, laat het bieden maar beginnen!
96
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 13 oktober 2022, 19:09:22 »
Lieve bitwise,

je hebt de afgelopen  3 maanden 8 mails met voorstellen, testmogelijkheden, voorstellen en en complete uitwerking gehad. Die zijn verstuurd via alle bekende nummers van de stichting, van jezelf, van gosoftware . Op niet één mail is zelfs maar een reactie gekomen. Helemaal niets. Maar dan ook niets. Ze komen ook niet retour.

Hoe ongelofelijk onbeschoft naar de goedwillende mensen toe kun je het hebben. En het dan nog gek vinden dat je geen medewerking krijgt.

Ik heb het er in elk geval helemaal mee gehad.

Dit is de zoveelste keer dat de communicatie met specifiek "Bitcoinoloog" niet lijkt te werken. Acht mails over de marktplaats naar alle bekende adressen?  Ik heb er werkelijk geen op mijn vizier. Maar er zijn meer mensen die support@egulden bemannen die dat kunnen bevestigen.
Doe ons allemaal een plezier en zet je voorstellen en testresultaten even op https://forum.e-gulden.org/index.php?topic=1602.0 . Daar horen ze thuis, of desnoods op (https://web.telegram.org/k/#@denieuweeconomie). Dan kunnen mensen meekijken, meedenken en meedoen. Het is natuurlijk niet zo dat bij voorstellen "u vraagt en wij draaien". De stichting heeft veel initiatieven genomen en juicht het toe als anderen dat ook doen. Door voorstellen op het forum te plaatsen bereik je een groter publiek dan met een mailtje.
97
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 12 oktober 2022, 10:49:09 »
Nou, je mag er weer een heleboel van vinden, maar ik ben al weer blij gemaakt met mijn keuze om de omloopsnelheid wat te verhogen. Zoals ik al aangaf is er hier een restaurantje dat EFL accepteerd, ik eet hier zo'n 1x per week en betaal meestal een efl of 50 voor een broodje kip met een biertje. Nu is er een sterfgeval geweest binnen de familie van 1 van de medewerkers die ook wat EFL bezit wat ervoor zorgt dat hij nu met extra kosten te maken heeft.

Gisteren werd ik gebelt, of ik hem misschien uit de brand kon helpen en een deel van de EFL terug kon kopen. Natuurlijk kan dat, EFL is immers geld en dat moet rollen! Ik wees hem erop dat de Bitcoin prijs wel iets gedaald is en dat ook EFL aan het dalen is. Dat laatste wist hij overigens al, want net zoals ik jullie hier openlijk mededeeel wat ik met mijn EFL's doe om het vertrouwen ten goede uit te laten pakken, zo doe ik dat bij anderen ook. Die medewerker van dat restaurant was dus volledig op de hoogte dat het spaarplan zonder verdere uitleg is stilgezet en dat ik na een half jaar met amper volume in de markt de prijs dan maar naar beneden ben gaan werken. Maar, nood breekt wet en hoe graag onze restaurant medewerker nog wat langer zijn munten vast had gehouden, de economische realiteit verplichtte hem wat van zijn spaargeld uit te geven voor een onvoorziene uitgave.

Hij was erg blij dat ik nog dezelfde dag op kwam dagen en zijn EFL's van hem terug kon kopen, dat wekte duidelijk vertrouwen en gaf zowel bij hem als bij mij een goed gevoel. Zoals bijna niet 1 Nederlander hebben veel mensen hier een moestuin waarop ze gewassen verbouwen en momenteel is het volop oogsttijd. Wellicht als die oogst wordt verkocht, dat er dan weer wat geld richting EFL kan stromen, de wetenschap dat die munten geld waard zijn omdat ze ook verkocht kunnen worden zal daar zeker aan bijdragen.

Ik had dus weer een vooruitziende blik, want in dit land hebben de mensen nu eenmaal weinig spaargeld en het is niet realistisch om van mensen te verwachten dat ze dat spaargeld ongebruikt op de plank laten liggen. Ik heb het al vaker geprobeerd, om mensen wat EFL te laten sparen, maar na een jaar, of zelfs al een aantal maanden, zijn de meeste het enthousiasme wel verloren en haalt de economische realiteit het dromen over een betere wereld met ander geld in.

Overigens wil ik nog melden dat het niet meevalt om iedere 3 uur een order uit te voeren op de markt, naast dat je natuurlijk ook 1x per dag aan het slapen bent zit ik steeds minder achter de computer. Ik voel niet echt hoe ik nog waarde toevoeg achter die pc, zoals ook in deze groep weer duidelijk wordt zitten mensen niet op mijn energie te wachten en dus ga ik er steeds meer op uit en de buitenlucht in, nu het weer dit nog een beetje toe laat.

Tot slot, ik kan het natuurlijk niet laten en daarom ben ik toch maar weer begonnen met het uitzenden van mijn eigen streams. Via https://twitch.tv/KingHONKspiritSEE ben ik momenteel aan het aftellen voor de: Remember, remember 5th of November special. Ik heb nog een leuke verrassing in petto waar waarschijnlijk weer helemaal niemand op af gaat komen, want ja, wie wil er nu luisteren naar zo'n loser van een Yoshi die helemaal niets bereikt en totaal 0 support heeft? Maar hey, het zal mijn pret niet drukken, want ik weet dat het goed voelt en dat is het belangrijkste.
98
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Laatste bericht door bitcoinoloog Gepost op 11 oktober 2022, 12:03:48 »
Lieve bitwise,

je hebt de afgelopen  3 maanden 8 mails met voorstellen, testmogelijkheden, voorstellen en en complete uitwerking gehad. Die zijn verstuurd via alle bekende nummers van de stichting, van jezelf, van gosoftware . Op niet één mail is zelfs maar een reactie gekomen. Helemaal niets. Maar dan ook niets. Ze komen ook niet retour.

Hoe ongelofelijk onbeschoft naar de goedwillende mensen toe kun je het hebben. En het dan nog gek vinden dat je geen medewerking krijgt.

Ik heb het er in elk geval helemaal mee gehad. 
99
Alternatief geld / Re: NLG Guldencoin
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 10 oktober 2022, 17:24:06 »
....
Ideeën en toepassingen voor de nieuwe marktplaats? Ze zijn er. Maar worden niet gebruikt. Testen van de marktplaats werkt niet. Als je dat meldt krijg je geen antwoord. Meermalen niet.

Dat legt de enige mensen die technisch met e-gulden om kunnen gaan een extreme verantwoordelijkheid op hun nek. Zij, en niemand anders, zijn degenen die beslissen (!) of e-gulden ooit nog een succes wordt of niet door het volledig monopoliseren van alle kennis.
....

Het is wat om in deze uithoek een test/tester van de marktplaats te vinden. De aanzet voor die marktplaats is https://forum.e-gulden.org/index.php?topic=1602.0, maar goed. Je opmerking is gevonden. Wat het met Guldencoin te maken heeft is volslagen onduidelijk, maar net zo min wat het met testen te maken heeft. Wat we duidelijk maken in die post en in het forumboard dat er speciaal voor is opgezet (https://forum.e-gulden.org/index.php?board=107.0) en in de begeleidende nieuwsbrief is de plaats waar je moet zijn voor testvragen. En desnoods hier, waar je ook antwoord krijgt. Maar alsjeblieft zeg iets!

"Testen van de marktplaats werkt niet" is zo volslagen nietszeggend. Testen werkt altijd! Zeker als er iets niet werkt en je kunt dat reproduceren dan is de test succes/zin-vol. Ik zie het telegramkanaal de marktplaats (https://web.telegram.org/k/#@denieuweeconomie) vol staan met van alles en nog wat en bijbehorende respons, maar helaas geen foutmeldingen of iets dat daarop lijkt. Het lijkt er sterk op dat je maar wat aan het stoken bent, maar verbeter me als ik het fout heb.


100
Economie discussie / Re: Het geweten van Yoshi
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 06 oktober 2022, 23:48:45 »
Het is walnoten seizoen  ;)

ik zat toevallig vandaag na mijn tekst ook even op internet te kijken, maar het laatste tweetje is toch alweer zo'n 9 maanden geleden, wat er verder allemaal geschreven wordt heb ik zoals je hierboven kan lezen geen weet van. Wat moet ik er van zeggen, geen idee, daarom dacht ik, laat het geld maar even spreken. Het leven is hier vrij goedkoop en dat biertje wat ik tegen dubbele prijs met EFL afreken zal de markt ook niet zo snel breken, maar ik ben het wel een beetje beu om tegen een actieloze handelsgeschiedenis aan te kijken en voor de overheid echt de stekker eruit trekt heb ik er dan ten minste nog even van genoten.
Pagina's: 1 ... 7 8 9 [10]