Recente berichten

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10
31
Versterking van het e-Gulden netwerk noodzakelijk / Re: Post 5: De markt
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 30 juli 2017, 12:33:06 »
het adres waar wij een oogje in het zeil mogen houden is onjuist.
32
Ontwikkeling en technische discussie / Re: verbeterpunten
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 30 juli 2017, 12:26:09 »
momenteel hangt mijn computer vast op de ogenblik pagina. Ik bezocht de pagina wonderbank.efl.nl en mijn vermoeden is dat ik doordat ik reeds een koekje op mijn pc heb staan het systeem mij blokkeert, wat nu als een familie van 4 personen ieder zijn eigen wallet wil gebruiken?
33
macht wordt iedere dag opnieuw verdeeld en wij zijn de mensen die bepalen wie die macht krijgt. Sinds WOII zijn we massaal misleid, bijvoorbeeld via televisie. Er zijn zo enorm veel uitvindingen gedaan die totaal niet in verband staan van hoe wij ons in miljoenen jaren hebben geevolueerd dat we bijna een eeuw lang zijn misleid door onze eigen zintuigen, truukjes die ze toepassen om ons handelingen te laten verrichten die we niet hadden verricht als die truukjes niet waren toegepast.

Dus Hans, geloof in jezelf, je bent vele malen belangrijker dan je jezelf nu aanrekent.

tja Nelis, niet na WOII begon de misleiding maar 6000 jaar geleden begon dat al in de Hof van Eden. "Als je daar van eet"  En het is vandaag niet anders.  Kan nog wel een paar avondjes met je bomen over wat er allemaal aan leugen en bedrog is in deze wereld.  Maar dat is verloren tijd helaas want het zal ons compleet leegzuigen en veranderen zal niet lukken omdat de mensen niet willen veranderen.  Zij hebben de leugen helaas lief en zitten totaal niet op de waarheid te wachten. Sterker nog, je bent een dwaas in hun ogen als je met de waarheid aankomt. Daarom zeg ik ook"Pluk de dag en geniet er van, het komt uiteindelijk allemaal goed".
34

Fijn dat dit even op papier staat, hoef ik me niet langer aangesproken te voelen als je alles en iedereen voor de zoveelste keer de grond in praat, succes verder met eFiliaaL.

edit: heb er even een negatieve reactie van mij proberen te vinden, is het misschien deze? https://forum.e-gulden.org/index.php?topic=1311.msg4965#msg4965 Waarom maak je altijd ruzie Johnny, ik heb me nooit negatief uitgelaten over efiliaal dus maak me niet zwart aub, bvd.

Laten we het op chemie houden. De mix tussen jullie is explosief, dus dat moeten we niet mixen. Alleen is het vervelend dat we vaker explosie-gevaar zijn tegengekomen bij andere samenstellingen in combinatie met jou. Als je je nou eens niet voor de e-gulden zou plaatsen maar er achter dan voorkom je dat mensen voor jou moeten kiezen in plaats van voor e-Gulden. Er is zoveel werk te verzetten zonder dat we de hele tijd moeten aanhoren hoe goed je het voorhebt met de wereld en hoe groot je gelijk is. Als je de hint van Johny dan niet begrijpt over het paard van Troje dan zou je toch minstens als bredanaar het verhaal van het turfschip van Breda moeten kennen.

Oké, ik lees dat mijn beeldspraken je in verwarring brengen. Dan maar zo: "KOEST" en "HOU JE MOND" en ga beide verhalen eens lezen.
35
Bij deze meldt deze persoon uit de gemeenschap zich als vrijwilliger voor eFiliaaL, ik zie het werk graag tegemoet en ben super gemotiveerd!
Beste Nelis,

als je de afgelopen twee jaar ooit één keer serieus naar het eFiliaaL project gekeken zou hebben dan zou je zelf ook inzien wat een pure onzin en foutieve informatie je over het project hebt verkondigd en hoeveel schade je het project daarmee berokkend hebt.  Gelukkig zijn er nauwelijks nog mensen die dit forum lezen, dat is nog een geluk bij een ongeluk. Sommige uitingen zaten wat mij betreft heel dicht bij pure sabotage van het project en daarmee van eGulden zelf dat zeer fors van het project kan profiteren. 

Ik had dolgraag gewild dat ik deze melding van je serieus kon nemen maar gezien de ervaringen met je in het recente verleden moet ik het nu afdoen als je gebruikelijke sarcasme van de ergste soort zoals we dat binnen het eFiliaaL project van je gewend zijn.   

Met andere woorden zoals dat officieel gaat:

"We hebben uw sollicitatie bestudeerd en zijn van mening dat u helaas niet in het profiel past. We wensen u veel succes bij verdere sollicitaties."
36
Alternatief geld / Byteball, BCC en Lumen give away
« Laatste bericht door Nelis Gepost op 28 juli 2017, 14:30:47 »
Maar even een klein bericht dat er enorm veel projecten zijn die hun munten weggeven als je een gevulde bitcoinrekening koppelt met hun project. Gratis geld waar ik geen aanspraak op kan maken omdat al mijn bitcoins gebruikt worden voor het kopen van EFL, maar voor een geldstroom in EFL kan zorgen als je er wat tijd aan besteed. Byteball bijvoorbeeld kost per GByte nu 750 euro, ken genoeg mensen die er al twee gratis hebben doordat ze ooit 3 minuten werk hebben verricht. Dus, heb je bitcoins staan waar je geen EFL mee koopt, gebruik ze dan om gratis muntjes op te vragen, kan je die verkopen om wat eGulden mee aan te schaffen.

37
Als je denkt dat wij de macht kunnen kiezen Nelis, leef je nog in een democratische sprookjesboek. Die macht is er en daar zijn wij aan onderworpen. En dan heb ik het over militaire macht,  gerechtelijkemacht, overheden, de macht van het geld. De macht van de economie, de macht die ons zonder dat we het door hebben onze inzichten veranderen, de macht van de angst, de macht van de media. Ik noem maar een paar machtsblokken op want er zijn er nog veel meer. Als je denkt dat jij er invloed op kan uitvoeren bv de nacht van het geld, dan laat de geschiedenis zien dat zelfs machtige mensen, het niet konden. Accepteer het dat het zo is en pluk de dag en geniet er van, want het kan veel en veel slechter. Heb respect voor je moed om dingen te willen veranderen en ook ik snakt naar een betere wereld, waar gerechtigheid woont. En wie niet eigenlijk. Gelukkig komt die wereld er ook, alleen nu nog niet!!!!Je onderschat "ons" Mark. Niet omdat "wij" nu zo geweldig zijn, maar omdat er natuurwetten zijn en omdat er recentelijk een  nieuwe stof ontdekt is die "ons" die macht geeft. Zo gaat het gebeuren: https://www.youtube.com/watch?v=9PrJQeKl9w4&feature=youtu.be

Je bent zo vroeg opgestaan dat je Hans nu mark noemt, ook je beeldspraak geeft wat verwarring, maar waar het volgens mijn interpretatie op neerkomt is dat alle mensen samen de macht verdelen. In de huidige tijd denken de meesten zoals Hans, namelijk wij zijn te klein en stellen niets voor, de macht is verdeeld en daar komt geen verandering in. Nou wake up call, de macht wordt iedere dag opnieuw verdeeld en wij zijn de mensen die bepalen wie die macht krijgt. Sinds WOII zijn we massaal misleid, bijvoorbeeld via televisie. Er zijn zo enorm veel uitvindingen gedaan die totaal niet in verband staan van hoe wij ons in miljoenen jaren hebben geevolueerd dat we bijna een eeuw lang zijn misleid door onze eigen zintuigen, truukjes die ze toepassen om ons handelingen te laten verrichten die we niet hadden verricht als die truukjes niet waren toegepast.

Dus Hans, geloof in jezelf, je bent vele malen belangrijker dan je jezelf nu aanrekent.

38
Als je denkt dat wij de macht kunnen kiezen Nelis, leef je nog in een democratische sprookjesboek. Die macht is er en daar zijn wij aan onderworpen. En dan heb ik het over militaire macht,  gerechtelijkemacht, overheden, de macht van het geld. De macht van de economie, de macht die ons zonder dat we het door hebben onze inzichten veranderen, de macht van de angst, de macht van de media. Ik noem maar een paar machtsblokken op want er zijn er nog veel meer. Als je denkt dat jij er invloed op kan uitvoeren bv de nacht van het geld, dan laat de geschiedenis zien dat zelfs machtige mensen, het niet konden. Accepteer het dat het zo is en pluk de dag en geniet er van, want het kan veel en veel slechter. Heb respect voor je moed om dingen te willen veranderen en ook ik snakt naar een betere wereld, waar gerechtigheid woont. En wie niet eigenlijk. Gelukkig komt die wereld er ook, alleen nu nog niet!!!!

Je onderschat "ons" MarkHans (EDIT sorrie). Niet omdat "wij" nu zo geweldig zijn, maar omdat er natuurwetten zijn en omdat er recentelijk een  nieuwe stof ontdekt is die "ons" die macht geeft. Zo gaat het gebeuren: https://www.youtube.com/watch?v=9PrJQeKl9w4&feature=youtu.be
39
Als je denkt dat wij de macht kunnen kiezen Nelis, leef je nog in een democratische sprookjesboek. Die macht is er en daar zijn wij aan onderworpen. En dan heb ik het over militaire macht,  gerechtelijkemacht, overheden, de macht van het geld. De macht van de economie, de macht die ons zonder dat we het door hebben onze inzichten veranderen, de macht van de angst, de macht van de media. Ik noem maar een paar machtsblokken op want er zijn er nog veel meer. Als je denkt dat jij er invloed op kan uitvoeren bv de nacht van het geld, dan laat de geschiedenis zien dat zelfs machtige mensen, het niet konden. Accepteer het dat het zo is en pluk de dag en geniet er van, want het kan veel en veel slechter. Heb respect voor je moed om dingen te willen veranderen en ook ik snakt naar een betere wereld, waar gerechtigheid woont. En wie niet eigenlijk. Gelukkig komt die wereld er ook, alleen nu nog niet!!!!
40
Tuurlijk stinkt de euro en daar hebben we het ook over gehad, maar het is er nu eenmaal en veranderen gaat ons en alle cryptomunten bij elkaar echt niet lukken. De welzijn van onze kinderen zal afhangen van de gunst van de machthebbers van deze tijd en niet van de waarde van de eGulden helaas.

Ik ben het volledig met je uitspraak eens, maar mijn conclusie is anders. Volgens mij kiezen wij zelf wie de machthebbers van deze tijd zijn en dus zijn wij verantwoordelijk voor de toekomst. Afschuiven op iemand anders is wat mij betreft iets te makkelijk, wij (alle mensen) kiezen zelf voor de koers die we uitgaan. Het grappige aan eGulden is dat waardetoename van het protocol de macht van de gemeenschap exponentieel zal laten toenemen. Dus ja, we zijn overgeleverd aan mensen met macht om een goede toekomst voor onze kinderen te garanderen, als we kunnen doorzien hoeveel macht er in ons geld zit en deze macht niet langer aan een bank toevertrouwen maar aan een cryptoprotocol zoals bijvoorbeeld eGulden zal er een machtsverschuiving plaatsvinden die de toekomst van onze kinderen zal veranderen.
Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 10