Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Gerard

Pagina's: 1 [2]
16
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 10 mei 2019, 11:00:22 »
Facebook markeert mijn berichten wel eens als spam. Maar als Gerrit ze kan zien dan zou jij ze ook moeten kunnen zien. Verder wat facebook betreft verbaast niks me meer helaas

AmazingDreams, heel vreemd... Zal eens kijken of het verschil op windows of een mac en verschillende browsers checken. En anders ga ik idd wel naar https://www.coingecko.com/en/coins/electronicgulden

17
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 10 mei 2019, 10:58:27 »
Ja denk je? Is er niet wat anders aan de hand? Misschien weet Dennis wat er aan de hand is? Als het wel zo is dan is het wel jammer, had ik wel handig gevonden om geupdate te worden over de prijs van de E-gulden!
https://www.coingecko.com/en/coins/electronicgulden

of voor de liefhebber  ;D
https://api.coingecko.com/api/v3/coins/electronicgulden?tickers=true&market_data=true&community_data=true&developer_data=true&sparkline=true

Thanks bitwise-shifted. De coingecko had ik idd gevonden! Je 2de link geeft wel heel veel data  ;)

18
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 10 mei 2019, 10:55:31 »
Hoe meer je in Facebook duikt hoe meer het blijkt dat het barst van de technische fouten. Om van de groeiende weerzinwekkende censuur en manipulatie maar te zwijgen.

Ik heb in het verleden dit probleem ook al meermalen met Dennis besproken. Ik heb die dagelijkse melding nooit op het scherm weten te krijgen. Op mijn android telefoon verschijnt hij wel. Het lijkt daarmee een beveiligingsdingetje.

Ook het bizarre feit dat de site iedere keer een tijdlang alleen de melding "Geen berichten om weer te geven" produceert is gek. Zodra er dan iemand weer iets post is hij er weer een week of twee. Komt er in die tijd niets bij dan is hij weer weg. Ook dit verschijnsel is iets dat eigenlijk al jaren bestaat.

Op zich is het niet zo erg, want wat Bitwise-shifted zegt: Wat heeft iemand nog op Facebook te zoeken. Maar anderen zoeken er wel en dan is het toch jammer ivm je imago. Maar de kans dat je ooit antwoord krijgt van de helpdesk van Facebook is kleiner dan het winnen van de staatsloterij.

Helemaal gelijk jns, ik heb ook wel eens een probleem aangemeld dat ik geen lid kon worden van een groep omdat ik die helemaal niet zag. Incident aangemeld, automatische reactie gekregen. Dat is inmiddels al meer een jaar terug en verder niets gehoord.

Tja, wat heb ik nog op facebook te zoeken.... Daar vraag je me wat, macht der gewoonte en je hebt al contact opgebouwd met veel bekenden waar je toch af en toe wat van wil zien. Ik dacht ook dat het wel handig zou zijn om lid te worden van de e-guldengroep, om zo een beetje op de hoogte te blijven. Maar goed, dit is blijkbaar niet de beste manier...

Bedankt voor je reactie!

19
Ontwikkeling en technische discussie / Re: Minen met een druppelaar
« Gepost op: 10 mei 2019, 10:44:46 »
@locomdata, thanks voor de voor deze post. Ik heb inmiddels de AntRouter R1-LTC draaien en hij staat netjes in de pool weergegeven en is aan't minen! :) Ok, je verdient er niet veel mee... Sterker nog, het kost je alleen maar "watt". Toch is dit een mooie manier om mee te helpen aan de stabiliteit van het netwerk!

Ik had nog wel een vraagje over de instellingen van mijn worker: Berekend die antrouter ook kosten als die automatisch uitbetaald of alleen als je het handmatig doet? Die tekst bij de automatische instelling is me niet helemaal duidelijk? Kan ik um bijvoorbeel bij 1 efl automatisch laten uitbetalen zonder dat die kosten rekend?
En moet/mag je ook doneren? Wat steun je hiermee, de stichting?

20
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 08 mei 2019, 19:44:18 »
Ja denk je? Is er niet wat anders aan de hand? Misschien weet Dennis wat er aan de hand is? Als het wel zo is dan is het wel jammer, had ik wel handig gevonden om geupdate te worden over de prijs van de E-gulden!

21
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 08 mei 2019, 15:46:25 »
Das raar, dat bericht zie ik helemaal niet! Ik zie alleen dat er een bericht is geplaats, maar het bericht zelf is niet te zien. Ook als ik de melding volg, kom ik niet uit bij het bericht :(

22
Stel jezelf voor / Re: Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 07 mei 2019, 00:29:34 »
Hallo allemaal,

Ik ben Gerard en ben mij een beetje aan't oriënteren op de crypto munten (tja een beetje laat misschien ;)), want ik wist er eigenlijk nog te weinig vanaf. Wist natuurlijk wel dat er crypto's bestonden en de mooie blockchain techniek. Vond het dan wel heel grappig toen ik de Nederlandse munten zag! Vind de Guldencoin alleen erg commercieel dus neig ik meer naar de e-gulden, alleen vroeg ik me af of hier nog mensen actief zijn... Zag dat het laatste bericht van 10 april was, maar voor de rest alleen maar oudere berichten. Een een actieve groep (ook dit forum) achter zo'n initiatief lijkt me toch wel gaaf.

Hopelijk krijg ik een warm onthaal :)
Gerard

Hoi Gerard,

welkom op dit forum en bij de e-Gulden, in potentie de krachtigste altcoin ter wereld. Helaas weet niemand dat. Er zijn überhaupt nauwelijks Nederlanders die na ruim 5 jaar weten dat er zoiets als een e-Gulden bestaat.  Werk genoeg aan de winkel dus. Helaas zijn er niet zoveel actieve leden. Eigenlijk helemaal niet. Wat voor een groot deel komt dat elk initiatief dat er komt (en die zijn er best) direct de nek wordt omgedraaid onder het motto "Dit is niet bedacht door de stichting en dus deugt het niet. Weg ermee". Het is absoluut onvoorstelbaar wat er in vijf jaar tijd allemaal de klikobak in gegaan is. En hoeveel enthousiaste mensen er volkomen gefrustreerd met de staart tussen de benen zijn afgedropen.

Em dus gaan de paar overgebleven enthousiasten zonder enige coördinatie gewoon hun eigen gang en heeft iedereen zijn eigen communicatiekanaal zoals je gezien hebt. En die spreken elkaar ook op veel punten 100% tegen. 

Dit was voorheen bijvoorbeeld het mijne: http://www.kennisbank-beleggen.nl :-) Bevatte 12.870 advertenties voor EFL. Een bereklus om ze allemaal te verwijderen :-) 

Je vraagt naar een meetup. Daar wordt al drie tot vier jaar regelmatig om gevraagd. De eerste moet helaas nog komen. Maar ik denk persoonlijk niet dat het ooit gaat gebeuren. Er zullen mensen voor gaan liggen.

Desondanks is wat ik al gezegd heb de potentie van EFL gigantisch. Wat minder openlijke haat en nijd onderling en e-Gulden kan uitgroeien tot de beste altcoin ter wereld. De techniek van EFL is superieur, er is vraag vanuit de commercie naar crypto, er is belangstelling vanuit de beleggerswereld van particulier tot institutionele belegger naar crypto,  er is geen concurrentie (Gulden.com neemt ook niemand echt serieus), er is grote belangstelling voor crypto vanuit de media. Maar omdat niemand de media informeert schrijven die ook alleen maar wat ze zelf bedenken. De marketing van EFL is in één woord samen te vatten: Rampzalig.

Kansen voor EFL genoeg dus. Helaas is er geen initiatief dat vanuit de stichting zelfs maar een minimale kans krijgt. Dat is jammer. Pas als die blokkade vanuit de stichting ooit wordt opgeheven ga ik weer enthousiast en volop EFL kopen. Tot die tijd mijdt ik het qua investeren volkomen maar gezien de potentie blijf ik het wel volgen. Je weet nooit wat er nog eens mogelijk gaat worden.

Hallo jns,

Bedankt voor je reactie! Waarom denk jij dat de e-gulden in potentie de krachtigste altcoin ter wereld is? De techniek is superieur, maar wat is dat dan precies kan je dat in "jip en janneke" taal aan me uitleggen? Gaaf dat jullie allemaal zo positief over de e-gulden zijn!

Jammer om te horen dat je vind dat de stichting veel van de initiatieven niet steunt. De stichting heeft toch wel een visie en kaders waarbinnen de initiatieven door de community zelf gedragen kunnen worden? Het staat je toch vrij om meetup over de altcoins of de e-gulden te organiseren, dat is toch gewoon te regelen en hoef je toch geen toestemming voor te vragen? Als zo'n initiatief aanslaat is het juist iets dat mensen actief maakt en de e-gulden bekender kan maken...

Om je even samen te vatten of ik je goed begrijp: De e-gulden is super en heeft potentie. Alleen de blokkade voor jou is dus dat de stichting initiatieven uit de community niet steunt, de marketing rampzalig is en dan nog de openlijke haat & nijd onderling in de community. Vind het erg jammer om dit te horen. Je enthausiasme kan een grote kracht zijn! Heb je een idee hoe jij deze problemen zou aanpakken als je dat mocht doen?

Ik vind het wel mooi om te horen dat er dus wel nog genoeg kansen voor de e-gulden zijn! Jns, ook jij bedankt voor je reactie. Ik blijf hier ook nog wel even rondneuzen en misschien is er nog wel iemand die wat wil zeggen om me te verwelkomen.  :)

23
Stel jezelf voor / Re: Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 07 mei 2019, 00:25:46 »
Welkom Gerard, van harte welkom om eens aan te schuiven op een maandagavond bij een groepsgesprek.

Hoi Nelis,

Zal ik een keer doen, lijkt me interessant! Ben aardig nieuwsgierig geworden!

Gerard

24
Hulp / Re: Facebook
« Gepost op: 06 mei 2019, 23:24:13 »
Heb je een screenshot wat je dan zou moeten zien dan, want bij mij doet die het dan niet goed volgens mij.... Ik zie helemaal geen prijs verschijnen!

25
Hulp / Facebook
« Gepost op: 06 mei 2019, 18:51:21 »
Ik ben net led geworden van de e-gulden foundation facebookgroep, weet iemand waarom ik steeds de volgende melding krijg "e-gulden bevat een nieuw bericht van Dennis Ruhe"?  Als ik de melding volg kom ik helemaal niet bij een nieuw bericht, maar gewoon boven aan de groepspagina.

26
Stel jezelf voor / Re: Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 05 mei 2019, 21:45:14 »
Hoi Hans (locomdata),

Leuk dat je reageert! Dan moet ik ook maar eens een alias gaan verzinnen, alhoewel transparantie ook wel erg prettig is voor nieuwkomers.

Ik was idd al achter wat namen gekomen idd, ook ben ik al op verkenning geweest en heb slack en nog wat andere fora's gevonden waarop gediscusseerd werd. Alleen is de informatie dan wel wat gefragmenteerd en moet je de puzzelstukjes zelf in elkaar zetten. Telegram is toch net zoiets als whatsapp (heb ik ooit ook wel eens gebruikt geloof ik)? Op e-gulden.org is ook veel te vinden, maar de site vond ik ook best moeilijk te volgen qua lappen tekst, informatie en structuur. Uiteindelijk staat er inderdaad wel een hoop informatie op die me verder heeft geholpen en ik snap dat jij ook enorm geholpen bent door de kennis in de stichting. Lijkt me inderdaad ook gaaf als de e-gulden wat meer voet in de aarde krijgt en voor meer mensen toegankelijk wordt als toekomstig betaalmiddel.

Nogmaals bedankt voor je positieve reactie en ik hoop dat er nog meer leden zijn die even van zich laten horen...

ps. Hans, heb jij ooit een meetup georganiseerd over de crypto?

27
Stel jezelf voor / Re: Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 04 mei 2019, 23:26:45 »
Cool! Ik heb idd nog een kadootje gekregen bitwise-shifted... Super!

Bedankt (aan degene die dit heeft gedaan)!

28
Stel jezelf voor / Re: Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 04 mei 2019, 12:20:36 »
Bedankt voor je reactie bitwise-shifted,

Ik heb mijn efl-adres toegevoegd, goeie! Er staat idd aardig wat op dit forum en ik heb er ook al aardig doorheen gespit idd. Zat idd te twijfelen om vragen te stellen, daar deze misschien al op dit forum beantwoord zijn. Fijn dat het idd geen kwaad kan om vragen of suggesties toch nog een keer te posten, misschien dat ik dan ook nog in contact kom met andere forum leden.

Wat is trouwens je echte naam ;) of is het gewoon hier een alias te gebruiken?

Gerard

29
Stel jezelf voor / Is er nog iemand om me aan voor te stellen?
« Gepost op: 03 mei 2019, 23:16:41 »
Hallo allemaal,

Ik ben Gerard en ben mij een beetje aan't oriënteren op de crypto munten (tja een beetje laat misschien ;)), want ik wist er eigenlijk nog te weinig vanaf. Wist natuurlijk wel dat er crypto's bestonden en de mooie blockchain techniek. Vond het dan wel heel grappig toen ik de Nederlandse munten zag! Vind de Guldencoin alleen erg commercieel dus neig ik meer naar de e-gulden, alleen vroeg ik me af of hier nog mensen actief zijn... Zag dat het laatste bericht van 10 april was, maar voor de rest alleen maar oudere berichten. Een een actieve groep (ook dit forum) achter zo'n initiatief lijkt me toch wel gaaf.

Hopelijk krijg ik een warm onthaal :)
Gerard

Pagina's: 1 [2]