Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - crypto4me

Pagina's: 1 2 [3]
31
e-Gulden kopen en verkopen / Re: EFL versus NLG
« Gepost op: 23 april 2014, 16:46:06 »
Ik heb op beide paarden gewed. Nu 1100 EFL en 28000 NLG. De mining pool van NLG is pas gehacked en ik krijg op 1 PC mijn wallet niet synchroniseert. De NLG vind ik wat amateuristisch overkomen, echter de "opbrengs" met minen als je dat omrekent in € dan is NLG iets gunstiger.
Voor de hack haalde ik op dagbasis 3000 NLG of 50 EFL omgerekend in € is dat 1,50 voor de NLG en 0,75 voor de EFL. Dat is dus een beetje vreemd, de EFL zou dus eigenlijk een hogere koers moeten hebben als je kijkt naar de moeite die het kost om ze te minen, een koers van € 2,50 per 100 zou meer realistisch zijn tov € 0.50 voor de NLG, een verhouding van 1/5 dus en die is nu 1/2 ongeveer.

32
Nieuwe leden / Crypto4me and 4U
« Gepost op: 23 april 2014, 16:28:51 »
Toen de Bitcoin op € 9,20 heb ik er 1 gekocht uit nieuwsgierigheid en bij € 80 weer verkocht. Dat de Bitcoin de € 1000,- zou aanstippen had ik nooit verwacht. Na de verkoop heb ik mij niet meer met cryptocurrency bezig gehouden alleen heb ik een keer Litecoin proberen te minen maar dat was een heel gedoe dus maar mee gestopt. Op mijn werk was laatst een presentatie en daar kwam cryptocurrency aan de orde dat dat best veel voordelen kan hebben. Een dag later was de e-Gulden in het nieuws en ik gelijk thuis de site opzoeken, die 50 EFL zou ik wel ff claimen, en gelijk natuurlijk voor mijn vrouw en m'n twee volwassen kids. Om een beetje gevoel voor cryptocurrency te krijgen ben ik ook gaan minen en heb ik een mandje cryptocurrency aangeschaft van de winst die ik had gemaakt op die ene Bitcoin. Het eerste pakketje was 150 EFL voor € 10,00! en een paar dagen later 500 EFL voor € 12,50 dus met die koers gaat het nog niet zo denderend. Nu heb ik er ca 1100 in mijn bezit en ik hoop natuurlijk dat de koers gaat steigen en dat ik ooit iets leuks kan kopen met mijn EFL's. De mobiele app heb ik ook al op mijn mobel en daar moet ik nog wat cash naar toe overmaken.

Ik heb iets bedacht om de EFL's te laten rollen....
Post hieronder een leuke reactie en zet net als ik de wallet adres eronder.
Als ik je reactie kan waarderen krijg je 1 EFL of meer, kun je mijn tip waarderen dan stuur je na ontvangst mij het dubbele retour maar dat hoeft niet, alleen als je het kan missen. ;)

33
Ideën en suggesties / rente in je EFL wallet
« Gepost op: 23 april 2014, 16:04:15 »
Sinds de komst van de e-gulden heb ik mij wat verdiept in cryptocurrency. Via LiteBit.eu ook een mandje met cryptocurrency aangeschaft en ik ben gaan minen. Het idee van een Nederlandse variant spreekt mij zeer aan alleen jammer dat er gelijktijdig twee versies actief zijn geworden.
In mijn mandje heb ik Mintcoin en Blackcoin en die bieden rente als je de munten in de wallet laat zitten en ik vraag me af of dat voor de EFL misschien ook een optie is? We zijn immers een spaarzaam volkje en het minen met een PC is ook weer niet zo milieu vriendelijk omdat dat veel energie kost, bij die twee andere munten gaat het minen eigenlijk ongemerkt je hoeft de munten alleen maar in je wallet te laten zitten.

Pagina's: 1 2 [3]