Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Maxgulden

Pagina's: [1]
1
Aankondigingen / Re: Mensen die gebruik maken van forum!!! LET OP!!
« Gepost op: 30 mei 2014, 16:53:29 »
Weet niet of dit topic de plek is om de vraag te stellen maar ik gok het. Ik zag van de week toch meer coins verhandeld op Litebit dan er gemined zijn, is daar al eens een uitspraak over geweest? Ik stel liever hier de vraag dan afgaan op geruchten dus bij deze.
Zijn er premine coins verhandeld of niet? Ik heb geen x procent tenzij je achter de komma door mag gaan maar ik vind het ook voor mijn wallet wel belangrijk dus ik heb graag een antwoord.

Groet,
Max

2
e-Gulden software / Re: MacOSX
« Gepost op: 06 april 2014, 15:14:17 »
Ik draai al een week of twee op twee machines met Mavericks zonder problemen, misschien eerst naar de eigen machine kijken want het kan wel prima draaien.

-Max-

3
e-Gulden mining / Re: [POOL] pool.amazingsystems.nl
« Gepost op: 05 april 2014, 09:15:51 »
Heb de laatste dagen daar ook wel gemined. Ben gisteren overgestapt omdat ik vond dat het niet lekker liep en niet wist of het aan mijn rig lag of aan de pool. Mine nu even bij Easymining maar stap zo weer terug. Amazingsystems is een goeie pool, respect!

-Max-

4
e-Gulden discussies / Re: referentienummer
« Gepost op: 05 april 2014, 09:07:08 »
Ik heb het referentienummer alleen gedaan, dus geen wallet adres. Neem aan dat het toch wel goed komt.

-Max-

5
e-Gulden software / Re: Back up Wallet terug zetten.
« Gepost op: 04 april 2014, 23:20:55 »
Top, het is op zich niet moeilijk maar je moet er even mee leren werken. Mocht je tegen problemen aanlopen dan roep en we proberen te helpen.

Max.

7
e-Gulden software / Re: Back up Wallet terug zetten.
« Gepost op: 04 april 2014, 21:27:38 »
Volgens mij kan je het bestand wallet.dat van de ene naar de andere importen en dan staat die wallet er in, systeem onafhankelijk (denk ik, probeer just to be safe).
Plaats je wallet.dat van je mac bv op je desktop en stop de andere wallet.dat in je map, werkt het niet dan zet je de boel weer terug, zo heb ik het gedaan. Weet je hoe je bij Mac die files kunt vinden? Zijn redelijk verborgen namelijk.

Max.

Pagina's: [1]