Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Cryptocorner

Pagina's: [1] 2
1
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 10 maart 2015, 21:15:31 »
Jammer, kon het in ieder geval proberen! Heb het zelf op moment ook erg druk vandaar beetje late reactie!

Bedankt in ieder geval voor je reactie, dit waardeer ik zeer en zal jullie via cryptocorner.nl blijven updaten als er nieuws is! IngeW heeft laatst zoals gisteren gezegd het spaarplan erop gezet, alleen er nog niet aan toe gekomen om dit te lezen.

Nogmaals bedankt voor je moeite!

Sven

2
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 10 maart 2015, 13:47:26 »
Sven kan je mij uitleggen waarom multi-algo er voor zorgt dat die Clevermining minder kans heeft om te domineren? Dat zie ik niet helemaal voor me.

Ja goed misschien zijn er mensen die geen ASIC of GPU beschikbaar hebben om scrypt te minen maar wel graag een CPU algoritme uitvoeren die dan mee kunnen doen. Maar dat die mensen ├╝berhaupt bestaan (in voldoende mate) is niet zeker en dat zijn eigenlijk de enige mensen die je wil hebben (al het andere mined alleen maar voor winst).

Doordat Scrypt maar 20% van het totaal krijgt. Daarnaast wordt er ook CPU ingevoerd. In totaal 5 ways om straks Guldencoin te minen. Hierdoor zou er meer balans moeten ontstaan. De verdeling zal dan wat eerlijker zijn. Maar goed hier stopt mijn kennis een beetje. Ik heb vanuit eigen initiatief geprobeerd om hulp te zoeken en ik dacht dit kan het beste bij jullie!

Vandaar mijn vraag of jullie bereid zijn om er zaterdag bij te zijn. Misschien spreekt het jullie wel aan. Contactnaam op skype is : guldencoin


3
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 10 maart 2015, 03:20:01 »
Ja vervelend die multipools.. Daarom is Multi algo ook een goed alternatief, hierdoor geef je de grootste jongens toch minder kans om te domineren!

Bedankt nogmaals AmazingDreams voor je antwoord. Zoals ik al zei is er aankomende zaterdag een Skype gesprek met een aantal mensen. Wil jullie toch uitnodigen om even te komen kijken en luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Misschien is dit leuk ook voor jullie!

Bitwise misschien kan ik je wat nieuwsgierig maken? Haha

4
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 09 maart 2015, 18:57:28 »
Bedankt voor je antwoord Amazingdreams! Ik waardeer je reactie. Het klopt inderdaad dat dit inmiddels de derde is, maar dit komt ook doordat Clevermining hard aan het bashen is geweest. Ik weet niet of jullie al zo'n grote multipool hebben gehad? Clevermining heeft een contract met GAWminers en hebben bijna alle scryptminers in bezig, ook via GAWminers. Dit zorgt tot op de dag van vandaag voor lange blockgaps, dit is de reden geweest dat we zijn overgestapt, maar via DIGI is het probleem ook niet opgelost.. Heel vervelend allemaal.. Nu huurt BioMike een aantal GH/s en dit zorgt voor een stabieler netwerk. Alleen zijn we er nog niet. Gisteren hebben een aantal mensen van Guldencoin(incl devs) met de devs van DIGIbyte gesproken in een hotel. Deze hebben ook Multi Algo aangeraden en hier mogen we ook de codebase inzien van DIGIbyte.

Nu even weer terug op het verhaal, we zijn op zoek naar een ervaren C++ dev die hiermee kan helpen. Aankomende zaterdag is er een meeting op Skype, kan ik jullie vragen(Bitwise en Amazingdreams) om te overwegen hier bij te zijn? Misschien vraag ik teveel, maar wij hebben hulp hierbij nodig. Vandaar dat ik ook eerst bij jullie kom aangezien ik een aantal dingen voorbij heb zien komen en dacht dat jullie hier wel verstand van hebben.

Mochten jullie bereid zijn zal ik jullie het contact even doorgeven.

@Amazingdreams en Bitwise, bedankt voor jullie reacties!

En inderdaad Niels heeft er niet zoveel mee te maken, maar zag dit ook voorbij komen...

5
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 09 maart 2015, 17:41:57 »
Ze willen gaan voor Multi Algo en SHA heeft maar 20% net zoals met Scrypt..

@Peter, nee dit komt helemaal vanuit mezelf. Ik loop al een tijdje te schreeuwen dat we elkaar moeten stoppen te bashen. Heb een kleine 2maand geleden IngeW ook een PM gestuurd met de vraag of we dit op 1 of andere manier kunnen stoppen.

We gaan voor Multi Algo, DIGIshield werkt ook niet. De vraag hier aan jullie is, kunnen/willen jullie helpen?

Er is aankomende zaterdag een gesprek op Skype met meer mensen(devs). Zijn jullie bereid of geïnteresseerd om hierbij te zijn?

@Peter, nogmaals ik wil dit in goede banen leiden en mss kunnen we dan samen die strijdbijl neerleggen. Beter voor ons allen.. Eindeloze nutteloze strijd.. Waarom?

7
Alternatief geld / Re: Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 09 maart 2015, 16:32:39 »
Dag Sven,

C++ is geen probleem, maar leg eens uit hoe multi-algo zou kunnen bijdragen tot eventuele samenwerking ?
Een gemeenschappelijk project is natuurlijk een vorm van samenwerking op het technische vlak en kun je als positief zien, maar een positieve attitude met betrekking samenwerking op de meeste andere vlakken heb ik van de zijde van Guldencoin nog nooit gezien.

Multi-algo begrijp ik prima, maar leg mij die samenwerkingsattitude eens uit ...

Nou we hebben bij NLG een groot probleem zoals je weet met onze algo... We hebben een Multipool op het netwerk die ons loopt te bashen. Dagelijkse blocks vielen naar beneden rond de 100blocks, sinds BioMike er weer GH/s tegenaan gooide lopen die blocks weer op!
Nou goed, nu kan ik ook zeggen dat het over en weer is gegaan tussen EFL en NLG. Hoe een samenwerking precies uitgewerkt kan worden heb ik nog niet echt een idee van. Ik vind het jammer te zien dat Niels nu hier ook weg is(hoop tijdelijk) maar ik heb het idee dat ook hier wat moet gebeuren.

Ik loop al maanden te schreeuwen dat we elkaar niet meer zo moeten bashen en in elkaars vaarwater te zitten. Ik weet nog niet precies hoe jullie spaarplan werkt, maar ga dit PDFje van INGEW lezen, zij heeft dit op Cryptocorner geplaatst.

8
Alternatief geld / Multi Algo Guldencoin
« Gepost op: 09 maart 2015, 15:07:56 »
Hoi mensen,

Ik kom hier vanuit de Guldencoin Community, zoals sommige mensen al wellicht weten zijn we druk bezig met het uitzoeken naar een Multi-Algo. Hier is hulp bij nodig en ik hoopte hier een C++ persoon te kunnen vragen of hij/zij wellicht zou kunnen helpen. Ik hoop hierbij ook die eindeloze strijdbijl te kunnen neerleggen en eens kijken of er een samenwerking kan ontstaan. Zou veel beter zijn voor beide partijen lijkt me.
Stuur me anders een PM voor het geval jullie eventueel anoniem willen blijven of wat dan ook. Hoor het graag!

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,

Sven

9
Belangrijke mededelingen / Re: coingecko.com
« Gepost op: 24 februari 2015, 15:21:28 »
Geen dank  8)

10
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 09 februari 2015, 15:35:44 »
Wat het ook moge zijn, cryptocorner is en blijft voor mij een verboden hoekje  :(

Niet vanaf onze kant in ieder geval! Je hebt je gisteren geregistreerd. Staat ook op de website etc etc. Daarna is het mis gegaan. Dus denk iets met drie keer verkeerde gebruikersnaam ofzo :P

11
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 09 februari 2015, 11:29:53 »
Ja zou kunnen, we zien hier vanuit niet zo veel gekke dingen. Beetje vreemd dit!

12
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 08 februari 2015, 22:58:26 »
Nou ik geef het op, ik zit nu weer op mijn andere pc met IP  212.64.125.77 heb alle geschiedenis, koekjes en kastjes weggeklikt, maar mijn IP adres is geblacklist, dan moet iemand anders alle informatie daar maar toevoegen  ::) Ook op deze pc zie ik de afbeeldingen op de website waar in naar wordt doorgelinked niet.

Snap er niks van...

13
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 08 februari 2015, 20:31:00 »
Misschien even je cache legen en nog eens proberen ;D

14
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 08 februari 2015, 20:03:53 »
Denk dat het fout gaat bij je gebruikersnaam! ;)

15
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 08 februari 2015, 19:58:49 »
Ik heb je even een pm gestuurd!

Pagina's: [1] 2