Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Efluser

Pagina's: [1]
1
Belangrijke mededelingen / Re: 3Gh/s!
« Gepost op: 29 januari 2015, 16:22:38 »
Het minen van de efl is wel wat moeilijk geworden dan een aantal maanden geleden...
Degene die bovenaan (nummer1) van de miningpool staat kan beter een dynamo aan de energiemeter zetten, krijgt hij of zij nog wat stroom terug  ;D

2
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 29 januari 2015, 16:17:58 »
het aantal beschikbare e-guldens zijn 2829976.4951297 op litebit.eu (factor 3 meer dan van wat het was). Mogelijk dat hierdoor de prijs een klein beetje is gezakt.

3
Politiek & maatschappij / Re: Radar over geldcreatie
« Gepost op: 26 januari 2015, 22:33:52 »
Nelis, ik begrijp dat je met passie bezig bent:
Tros radar, dumpert..  ;D

Laat je niet te veel meeslepen.
Je vangt meer met stroop dan met azijn.  ;)
Probeer het soms wat te matigen (neutraal) of tot tien te tellen voordat je wat plaatst.
Hou het zakelijk bij de feiten, neutraal en laat het moddergooien e.d. maar aan een andere persoon of personen over.

4
DOC (The Directory Of Change) / Re: Burgerinitiatief Ons Geld
« Gepost op: 26 januari 2015, 22:26:34 »

5
e-Gulden discussie / Re: Cryptocorner.nl
« Gepost op: 26 januari 2015, 18:02:08 »
Ik zag dat er geen EFL-Groep (meer) was op cryptocorner.nl .
Is het OCUPY.net geworden? Waarom niet op een wat neutrale website dan occuppy? Er kleeft immers een bepaalde imago aan occuppy en de vraag is of dat wel zo voordelig is. We willen immers een zo groot mogelijk aantal personen kennis maken met EFL.

Volgens mij kunnen we beter de chat-functionaliteit inrichten op deze forum (als dit mogelijk is) of deelnemen aan forums die als onderwerp cryptocurrency hebben.
Het is toch meestal de eerste website/forum waar ge├»nteresseerde personen in cryptocurrency zijn  (een grotere doelgroep, dan alleen EFL). Als we dan naast de andere munten de voordelen van EFL uitdragen, dan is het aan de persoon om te kiezen welke munt hij wilt gaan gebruiken/ondersteunen.

@multi
Ik heb het zelf erg druk (en kom niet vaak op het forum) en waardeer het werk wat het bestuur en de community van EFL doet. Je kan het niet altijd eens zijn met elkaar, maar dat kan je accepteren of je komt zelf met iets aan.
Het is makkelijk om iets af te breken dan iets op te bouwen. Het gaat niet om voor EFL of guldencoin te zijn. Het gaat erom hoe we cryptocurrency kunnen promoten. Laat gebruikers zelf bepalen welke munt ze willen ondersteunen. Ik heb zelf guldencoins en EFL, maar voornamelijk EFL omdat ik in EFL geloof.  Met EFL zijn we met een achterstand begonnen t.o.v. de guldencoin door het gedoe rond de oprichters. Vooral personen van de guldencoin geven dit als iets negatiefs aan. Je kan het ook anders bekijken. Gelukkig is het beheer van EFL door de community en het bestuur opgepakt. Hieruit is gebleken dat EFL meer is dan alleen munt. Had de guldencoin dit overleeft...? Natuurlijk is het leuk dat je in guldencoins of in een andere virt.munt  kan betalen, maar dat kan ik ook in euro's betalen. Wat is de toegevoegde waarde? Bij EFL is dit de community (bewijs is het bestuur)

Zoals hier al eerder gezegd de ene munt sluit de andere munt niet uit (beide zijn goede initiatieven). Ga uit van het positieve i.p.v. het negatieve.
Help elkaar...

p.s. het zegt meer van de ander als die alleen maar de boel afkraakt.

6
Belangrijke mededelingen / Re: Update litebit
« Gepost op: 26 januari 2015, 17:15:51 »
Het gaat de goede kant op (met EFL en Litebit)  8)
Het is goed dat je de mogelijkheid hebt om te verkopen, dit was een van de issues die ik had met litebit (wel kopen,maar niet verkopen).
Het inkopen en verkopen van EFL (incl. betalingen met EFL) moet zo makkelijk (en transparant) mogelijk zijn.

7
Belangrijke mededelingen / Re: Wallet versie 1.2.0.2
« Gepost op: 26 januari 2015, 17:07:11 »
Bedankt voor de nieuwe release van de e-Gulden wallet.
Ik ga deze ook installeren :)

Pagina's: [1]