Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - 346573457

Pagina's: [1]
1
Hulp / eGuldens verdwenen
« Gepost op: 03 januari 2018, 14:18:03 »
Hi,
ik had de wallet op mijn Mac geïnstalleerd en omdat ik tegenwoordig vooral een Windows computer gebruik heb ik daarop de software geïnstalleerd. Ik dacht dat de makkelijkste manier om op de Windows computer over mijn eGuldens te beschikken was om deze gewoon over te maken van ene naar de andere wallet. Daarvoor ben ik op de Windows computer naar File => Receiving Addresses gegaan en heb daar een nieuw receiving address aangemaakt. Daarop heb ik de eGuldens overgemaakt vanaf de Mac computer.

Inmiddels (ongeveer 2 maanden later) is er nog niets gearriveerd in mijn wallet op de Windows computer. Deze is wel gesynchroniseerd. Wat is er mis gegaan en waar is mijn geld?

2
Ontwikkeling en technische discussie / Synchronisatie extreem langzaam
« Gepost op: 09 november 2017, 15:52:08 »
Heb een paar uur geleden de applicatie gedownload voor Windows 64-bit (Windows 10).
Synchronisatie gaat momenteel extreem langzaam. Na een uur of 4 ben ik bijna bij 10000 blocks en is hij nog steeds 3 jaar en 33 weken achter, volgens mij hetzelfde als toen ik begon...
Heb niet echt het idee dat er schot in komt.

Kan ik hier iets aan doen?

Pagina's: [1]