Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - crypto4me

Pagina's: [1]
1
Ideën en suggesties / e-gulden card
« Gepost op: 03 mei 2014, 09:40:07 »
Ik kwam de BlackCoinCard tegen: http://www.blackcoincard.com/
Lijkt me voor de e-gulden ook een fantastisch idee.

2
e-Gulden discussies / handige zoeklinkjes bij mij niet meer schatbaar
« Gepost op: 30 april 2014, 20:07:23 »
Niet heel belangrijk maar ik mis de handige zoeklinkjes links boven en ook is daar niet meer zichtbaar of ik ben ingelogd.
Zijn er instellingen veranderd?

3
e-Gulden discussies / Wat is je vermogen in ELF op dit moment?
« Gepost op: 29 april 2014, 18:03:05 »
Vanaf het begin van de introductie ben ik enthousiast over het idee van een Nederlandse variant de Bitcoin. Gelijk mijn de gratis 50 ELF aangevraagd en voor alle familie leden. Ook een poosje gemined en in 3x een pakketje ELF aangekocht via litebit.eu. Vandaag nog 2000 bijgekocht voor €11.67 en nu heb ik dan totaal ca 3000 EFL waar ik totaal ca €30,00 voor heb betaald. Het in pakketjes bijkopen is middelen waardoor ik een gemiddelde koers van ca 1 cent per ELF heb betaald. Hoop en verwacht wel dat de koers omhoog zal gaan en anders was het een gezellig feestje.

Dus mijn vermogen nu in ELF is 3000 en in euro's wil ik het eigenlijk niet weten.
Wat is jou vermogen en je verhaal hoe je ze verdiend of gekocht hebt?

4
Ideën en suggesties / EFL-tikker
« Gepost op: 25 april 2014, 13:14:30 »
Misschien wel leuk om boven het forum een tikker te plaatsen met de koers van ELF in €?

5
e-Gulden discussies / Welke cryptocurrency heb je naast je e-Gulden?
« Gepost op: 23 april 2014, 18:38:05 »
Ik ben benieuwd welke cryptocurrency nog meer populair zijn bij de forum bezoekers. Je kan je stem wijzigen en ik ben vooral naar je motivatie benieuwd. Mocht dit topic populair worden zal ik meer vertellen over mijn keuzes en motivaties.
Op dit moment heb ik voor ca € 100,-- geïnvesteerd in een 5-tal altcoins  waaronder de EFL en NLG,  Bitcoin en Litecoin laat ik voorlopig links liggen.

6
Nieuwe leden / Crypto4me and 4U
« Gepost op: 23 april 2014, 16:28:51 »
Toen de Bitcoin op € 9,20 heb ik er 1 gekocht uit nieuwsgierigheid en bij € 80 weer verkocht. Dat de Bitcoin de € 1000,- zou aanstippen had ik nooit verwacht. Na de verkoop heb ik mij niet meer met cryptocurrency bezig gehouden alleen heb ik een keer Litecoin proberen te minen maar dat was een heel gedoe dus maar mee gestopt. Op mijn werk was laatst een presentatie en daar kwam cryptocurrency aan de orde dat dat best veel voordelen kan hebben. Een dag later was de e-Gulden in het nieuws en ik gelijk thuis de site opzoeken, die 50 EFL zou ik wel ff claimen, en gelijk natuurlijk voor mijn vrouw en m'n twee volwassen kids. Om een beetje gevoel voor cryptocurrency te krijgen ben ik ook gaan minen en heb ik een mandje cryptocurrency aangeschaft van de winst die ik had gemaakt op die ene Bitcoin. Het eerste pakketje was 150 EFL voor € 10,00! en een paar dagen later 500 EFL voor € 12,50 dus met die koers gaat het nog niet zo denderend. Nu heb ik er ca 1100 in mijn bezit en ik hoop natuurlijk dat de koers gaat steigen en dat ik ooit iets leuks kan kopen met mijn EFL's. De mobiele app heb ik ook al op mijn mobel en daar moet ik nog wat cash naar toe overmaken.

Ik heb iets bedacht om de EFL's te laten rollen....
Post hieronder een leuke reactie en zet net als ik de wallet adres eronder.
Als ik je reactie kan waarderen krijg je 1 EFL of meer, kun je mijn tip waarderen dan stuur je na ontvangst mij het dubbele retour maar dat hoeft niet, alleen als je het kan missen. ;)

7
Ideën en suggesties / rente in je EFL wallet
« Gepost op: 23 april 2014, 16:04:15 »
Sinds de komst van de e-gulden heb ik mij wat verdiept in cryptocurrency. Via LiteBit.eu ook een mandje met cryptocurrency aangeschaft en ik ben gaan minen. Het idee van een Nederlandse variant spreekt mij zeer aan alleen jammer dat er gelijktijdig twee versies actief zijn geworden.
In mijn mandje heb ik Mintcoin en Blackcoin en die bieden rente als je de munten in de wallet laat zitten en ik vraag me af of dat voor de EFL misschien ook een optie is? We zijn immers een spaarzaam volkje en het minen met een PC is ook weer niet zo milieu vriendelijk omdat dat veel energie kost, bij die twee andere munten gaat het minen eigenlijk ongemerkt je hoeft de munten alleen maar in je wallet te laten zitten.

Pagina's: [1]