Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - krenk

Pagina's: [1]
1
Uren nog steeds op nul. Ik zie nu wel een andere code, maar die heb ik ook niet meer omdat ik op een gegeven moment opnieuw ben begonnen en alle oude berichten heb gewist....

2
Dank voor de heldere uitleg.
Als ik naar de campagnepagina ga, URL:
https://e-gulden.org/index.php/campagne_oeruschild_tweede_etappe

dan staat daar al van alles ingevuld. Daar heb ik namelijk mijn april-2014 code ingevuld. Hoe kan ik dat veranderen?

3
mmmm, ja upgrades, herinstallatie, Winows 10 upgrade, allemaal gedaan. Ik zal nog op oude harde schijven kunnen zoeken..
Maar wat ik niet begrijp is: Toen ik dat mailtje kreeg dat ik EFL 22,0371 had gekregen in mijn wallet was ik me er helemaal niet bewust van dat ik een wallet had. Ik begrijp dat de e-Gulden wallet een hele ontwikkeling heeft doorgemaakt. Hoe zag die 2014 wallet er dan uit? Was dat een programma dat ik heb moeten installeren?

In het verlengde van deze vraag: ik probeer mee te doen met de huidige campagne. Ik heb mijn configuratiebestand aangepast, ik heb de checks gedaan of ik verbonden ben en alles lijkt goed, ik zie peers, ik zie activiteit, echter het uursaldo blijft op 0 staan. Ik heb een handtekenng gegenereerd met die oude wallet uit 2014, die dus weg is. Is dat de reden dat ik een uursaldo van 0 heb?
Als dat zo is waar vind ik dan mijn nieuwe wallet adres of code of nummer? Moet ik dat aanmaken?

4
Belangrijke mededelingen / Re: oeruschildcampagne 2e etappe
« Gepost op: 29 december 2017, 01:17:37 »
Is dat bewakingssysteem nu weer gerepareerd?

5
Dank voor je reactie.
Ik kreeg in augustus 2014 een email met daarin de mededeling dat "Zoals beloofd hebben wij vandaag EFL 22,0371 op jouw wallet adres .... overgemaakt". Toen heb ik er niet zoveel meer mee gedaan, want ik wist ook niet zo goed wat ik moest doen. Dus wat ik eigenlijk verwachtte is dat ik nu na het installeren van e-Gulden Core die e-Guldens zou kunnen importeren in die Portemonnee. Of moet ik eerst iets anders doen?

6
Ik hoopte dit topic wel ergens te kunnen vinden, maar helaas. Kan iemand mij dit uitleggen?

Pagina's: [1]