Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - mobminebc

Pagina's: [1]
1
e-Gulden discussie / Re: EFL weg bij Litebit?
« Gepost op: 14 oktober 2014, 18:57:01 »
ik heb niet gezegd dat ze er op uit zijn, maar ze veroorzaken het, diverse  munten kan je aan  en verkopen en de efl niet en dat heeft direct invloed op de prijs en dat is slecht voor dieren die dit forum een warm hart toe draagt, zij dus niet.

2
e-Gulden discussie / Re: EFL weg bij Litebit?
« Gepost op: 14 oktober 2014, 17:43:35 »
in essentie komt het er op neer dat ze nooit zullen terugkopen omdat ze zelf minen voor de munt, dat staat niet op hun site als je aankoopt en is verdacht, ze proberen de schijn op te houden dat dat wel zo is, maar de praktijk wijst anders uit. Het gevolg er van is gewoon in plat nederlands: koers manipulatie, alleen zien ze dat zelf niet zo en dat is weer schadelijk voor wat men met de e-G wil bereiken

3
e-Gulden discussie / Re: EFL weg bij Litebit?
« Gepost op: 12 oktober 2014, 16:46:43 »
LiteMining.eu is part from LiteGroup B.V. en kijk... kortom zij sturen de koers door hun eigenmine proces , en verkopen van wat zij minen zal je er dus nooit lukken. Dit lijkt mij toch iets voor een bredere bekendheid in de markt dat litebit geen onafhankelijke crypto valuta handelaar is. ITT tot diverse anderen bijvoorbeeld.

4
e-Gulden discussie / Re: EFL weg bij Litebit?
« Gepost op: 11 oktober 2014, 19:59:27 »
Het wekt meer de indruk dat litebit er een belang in heeft, want anders zou aan - en verkoopprijs voldoende moeten zijn voor ze, misschien minen ze zelf deze munt en verkopen dat zo, dan zullen ze dus nooit terug willen kopen. Ik kan bij Litebit ook zo snel niet iets vinden dat ze zelf niet minen op wat voor munt dan ook..... :'( en dus een onafhankelijke marktpartij zijn.

5
e-Gulden discussies / Re: litebit en e gulden
« Gepost op: 25 september 2014, 21:48:19 »
ok iedereen bedankt ik ben weer bij!

6
e-Gulden discussies / litebit en e gulden
« Gepost op: 25 september 2014, 13:23:05 »
klopt het dat via litebit geen  e gulden meer verkocht kan worden of gekocht

7
e-Gulden kopen en verkopen / Re: Prijsontwikkeling
« Gepost op: 11 mei 2014, 22:30:00 »
blijft nog steeds  dat Litebit een incorrecte weerspiegeling geeft op zijn site ten aanzien van koop en verkoop, en zich verschuilt achter hun inkoop voorwaarden. het is een eenzijdige marktplaats, kopen prima, verkopen ho maar en het is een drogreden van ze dat ze tijdelijk als prijsbescherming niet inkopen...., dat is zo zelf te checken op de site, kortom.... ..t site

8
e-Gulden kopen en verkopen / Re: EFL nu met Ideal te koop via Litebit.eu
« Gepost op: 26 april 2014, 17:05:04 »
Sinds vanavond via https://www.litebit.eu/coin/efl/nl/ EFL te koop middels Ideal!

maar verkocht zal je ze er nooit krijgen....... :-(

Pagina's: [1]