e-Gulden Forum

e-Gulden => e-Gulden discussie => Topic gestart door: Hond op 11 november 2014, 19:55:25

Titel: Google
Bericht door: Hond op 11 november 2014, 19:55:25
Mijn ontdekking na 4 minuten Googlen.

Als ik EFL heb ingetypt in Google kom ik vrij weinig tegen over onze prachtige digitale munt.
Kan hier wat aangedaan worden?

En bij het woord E-gulden staat de .com site nog steeds boven de .org site, waarom geen .com meer? En een doorverwijzing naar de juiste pagina is beter dan niets maar het blijft een beetje lame.

Ook las ik een reactie op dit artikel http://coincourant.nl/een-ietwat-verlate-reactie-op-het-nu-al-roemruchte-eba-rapport-door-de-electronic-gulden-foundation/, nu 7 dagen later is er nog steeds geen verdedigend antwoord op gegeven.

Wakker worden! Zei mijn leraar altijd als ik weer eens doelloos door het raam naar buiten aan het staren was. ^^Titel: Re: Google
Bericht door: Nelis op 11 november 2014, 20:10:13
De poster heeft duidelijk het artikel niet gelezen, op zulke onzin gaan we niet reageren.
Titel: Re: Google
Bericht door: Nelis op 11 november 2014, 20:14:03
Mijn maatje Boudewijn zou aan het google verhaal gaan werken, vorige week was het 5 november en was hij bij de MMM in Londen, maar ik neem aan dat hij het binnenkort gaat oppakken. Verder sta je natuurlijk vrij om hier zelf actie op te ondernemen, ik heb zelf niet zo veel verstand van hoe je bij google hoger komt, dus kan er weinig aan veranderen.
Titel: Re: Google
Bericht door: Nelis op 11 november 2014, 20:25:35
De poster heeft duidelijk het artikel niet gelezen, op zulke onzin gaan we niet reageren.

Laat ik het anders zeggen, ik ga er niet op reageren. Jij mag natuurlijk bij deze persoon kwijt wat je wilt, maar probeer het positief te houden is mijn advies.