e-Gulden Forum

e-Gulden => e-Gulden discussie => Topic gestart door: jns op 11 februari 2020, 16:50:50

Titel: De grootste technische prestatie van de stichting e-Gulden.
Bericht door: jns op 11 februari 2020, 16:50:50
De grootste technische prestatie van de stichting e-Gulden.

Gisteren werd de grootste technische prestatie van de stichting drie jaar. Helaas op puur emotionele gronden nooit operationeel geworden. 

Zie https://elektronischgeld.blogspot.com/2020/02/het-ondersteunende-systeem-voor-e.html (http://Zie https://elektronischgeld.blogspot.com/2020/02/het-ondersteunende-systeem-voor-e.html)

(https://1.bp.blogspot.com/-gtJKKMpEPCk/XkLJTNM5BYI/AAAAAAAAOBU/dv_eqUb7NCE-YjsRHYC74dWnlFJ44MNNQCLcBGAsYHQ/s1600/Image2.png)
Titel: Re: De grootste technische prestatie van de stichting e-Gulden.
Bericht door: Nelis op 11 februari 2020, 19:28:49
Volgens mij was het vooral gebrek aan mankracht en budget. Owja, en natuurlijk gebrek aan mensen die de materie snappen en enthousiast worden van het nieuws dat er iets voor ze gebouwd is.
Titel: Re: De grootste technische prestatie van de stichting e-Gulden.
Bericht door: AmazingDreams op 12 februari 2020, 07:55:07
Als ik het me goed herinner was er ruim anderhalf jaar keihard aan de techniek gewerkt, waarna het een beetje aan activiteit ontbrak in de marketingsafdeling. Na meerdere aanpassingen om de techniek te verbeteren, zonder equivalente inzet aan marketingszijde besloot de technische afdeling dat het wel even mooi was geweest met het continue aanpassen en dat er voordat er nog meer energie werd gestoken in de applicaties maar eens even goed gepromoot moest worden. De promotie bleef op een aantal individuen na stil, maar technisch draait de boel nog steeds en er kan dus nog steeds nieuw leven ingeblazen worden.

Maar blijf vooral je blogs schrijven. ;)