e-Gulden Forum

e-Gulden => e-Gulden discussie => Media => Topic gestart door: Nelis op 03 januari 2018, 20:40:28

Titel: Nelis in AD
Bericht door: Nelis op 03 januari 2018, 20:40:28
Xrp en xlm FTW!

https://www.ad.nl/economie/cryptomunten-loont-het-nog-om-in-te-stappen~af57d3dc/
Titel: Re: Nelis in AD
Bericht door: AmazingDreams op 04 januari 2018, 09:19:09
Serieus? Stellar en Ripple? De twee meest centraal beheerde & 100% pre-mined 'cryptomunten' ooit? Gemaakt door de oprichter van Mt. Gox? Wil je dat mensen al hun geld kwijt raken ofzo?
Titel: Re: Nelis in AD
Bericht door: Nelis op 04 januari 2018, 22:09:34
Serieus? Stellar en Ripple? De twee meest centraal beheerde & 100% pre-mined 'cryptomunten' ooit? Gemaakt door de oprichter van Mt. Gox? Wil je dat mensen al hun geld kwijt raken ofzo?

Tsja, op een of andere manier zijn de muntjes van mijn voorkeur nooit zo gelieft, maar je hoort mij niet klagen. De dagtekening van het interview klopt ook niet helemaal, want dit stuk is 3 weken geleden afgenomen, toen xrp nog op 5% van de hedendaagse koers schommelde. Ik zei toen dat ripple wat mij betreft boven de 20Ksat gewaardeerd dient te worden, omdat het kwaliteiten heeft die bitcoin mist om echt door te breken. Dus je vraagtekens zijn terecht, ga niet nu nog beginnen met kopen, maar ik heb in december bijna een lamborgini bij mogen schrijven, alleen weet ik nu niet goed wat ik ermee moet, want nog meer eGuldens zit ik eigenlijk niet op te wachten en het is nog altijd te weinig om die munt eigenhandig naar 1 euro te drukken dus... iemand nog een goede kooptip?
Titel: Re: Nelis in AD
Bericht door: AmazingDreams op 05 januari 2018, 07:54:57
Nouja.. er is 'niet geliefd' en er is wat ik noem ronduit scam. XRP en XLM zijn geglorificeerde permissioned blockchains. Om er transacties op te mogen maken moet je toestemming krijgen van de heren bovenaan, je kunt niet op eigen houtje een transactie doen... XRP en XLM zijn ook nog eens 100% premined dus de markt is 100% onder controle van de heren bovenaan. Ze ontwikkelen daar spul voor verouderde financiƫle instellingen met meer dan genoeg geld om het zelf te doen als ze niet zo vastgeroest zouden zijn in die antieke systeempjes van ze, op kosten van iedereen die XRP en XLM koopt. Cryptogeld maakt dat ze uberhaupt niet meer nodig zijn, dus waarom zou je zoiets nog nodig hebben? Dat is mijn mening in ieder geval. En ja, ik heb (had) zelf ook XRP. Zsm weer gedumpt.

Als je het hebt over bijna een lambo.. Koop een huis!