Auteur Topic: Finity  (gelezen 1676 keer)

Offline finity

  • Sjef
  • ****
  • Berichten: 60
  • Karma: +0/-0
  • EFL geeft toekomst
    • Bekijk profiel
Finity
« Gepost op: 23 april 2014, 14:36:46 »
Hallo allemaal,

Mijn naam is David, eigenlijk sinds het ontstaan van het internet ben ik er dagelijks op te vinden. De bijnaam Finity komt uit mijn verleden van 'Pro-Gamer' wat ik heb gedaan tot 2005. Hierna ben ik Economie gaan studeren. Na dit te hebben afgerond ben ik voor mezelf gaan werken en ben ik eigenlijk 24/7 op de beurs vloer te vinden(online uiteraard) en hierbij volg ik ook nog een studie in de Business & IT richting.

Nu heb je waarschijnlijk ondertussen The wolf of wall street wel gezien en denk je ow dat is zo'n typje die het alleen voor het geld doet, maar er zit meer achter. Ja de beurzen verdien ik mijn geld mee en de dingen die hier gebeuren zijn soms niet helemaal ethisch verantwoord, maar dit is kort termijn geld en denken. 90% is manipulatie van prijzen en mensen. Dit is ook gelijk de reden waarom ik groot voorstander ben van een gedecentraliseerde munteenheid in Nederland, neem de mogelijkheid weg van grote instanties om inderdaad te manipuleren en je hebt een economie die daadwerkelijk een toekomst heeft.

Misschien wel kortste omschrijving die ik van EFL kan geven is; 'EFL geeft een toekomst en heeft daarmee toekomst!'.

Want laten we eerlijk zijn nu geld hebben is leuk, maar het is nog leuker als je het heel je leven ook wat waard blijft zonder dat  instanties en organisaties de waarde wegnemen.

Groet!