Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
1
Korte berichten / Mystical and Cryptic: Cryptic Outfits to Add a Hint of Curiosity
« Laatste bericht door Eddievogue Gepost op 19 mei 2024, 20:26:27 »
 
I'm gone to say to my little brother, that he should also pay a visit this weblog on regular basis to take updated from latest information.
 
Velma costume adults
2
e-Gulden discussie / E-Gulden & Aurora doen het best aardig, DEM blijft (even) achter
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 10 mei 2024, 19:29:31 »
Ik wil eigenlijk iedere maand een topic openen om dit zeer nuttige forum een beetje in leven te houden, zeg maar op de waakvlam. Maar er zitten maar 24 uur in iedere dag. Indien je de klok wat langzamer laat lopen zitten er 25 in een dag, echter meer tijd levert dat niet op. Ergens maar goed ook, hoe langer de dag hoe meer je teveel achter de laptop zit - het is allemaal nuttig werk maar al dat schermen is niet goed voor je.

Dat gezegd hebbende....

Dankzij de twee exchanges van "Frei Exchange" doen EFL en Aurora het best aardig. En dat is goed nieuws voor het "community-coins"' project. Deze twee exchanges rekenen geen fees, wat een redelijke hoeveelheid geld verdienen op wat geld aan de markt toevoegen een stuk makkelijker maakt voor de wat kleine traders die op grote exchanges weggeblazen worden omdat daar alleen grote spelers met kleine marges kunnen werken.

Ik heb kennis genomen van tekst in Maart over of het goed of slecht is of er geld op exchanges staat. Daar zal ik later deze maand over schrijven. Door koersbewegingen bij EFL stond ik iets van 6 weken geleden in verlies. Echter ik heb een simpele methode om nooit te verliezen: ik ga gewoon door totdat ik gewonnen heb :)

Dat overigens zonder rotgeintjes. Of gierigheid of hebzucht.

Dat het goed gaat met Aurora en EFL is goed voor community-coins. Bij Aurora is er een typische reden voor denk ik: heel veel mensen lijken hun Aurora allang weg gegooid te hebben. Als er iets is dat schaarste aanjaagt.... En dat pakt sinds de laatste halving goed uit voor de prijs van die leuke munt.

Met DEM gaat het slecht. Marktwaarde onder de 200 000 of rond dat niveau. Belachelijk laag voor zo'n sterke munt..... Kan zijn veel houders van die munt het gewoon niet snappen allemaal...... DEM is zeker 1 miljoen waard. Ik sta bij DEM wat in de min.... Gaat om iets van 4% van al mijn vermogen in Crypto gok ik...... En de oplossing is.... Gewoon doortraden :)

Later deze maand nog een topic, want in April niets betekend in Mei twee keer iets melden hier :)
3
e-Gulden discussie / Re: Community Coins Project - heeft toekomst!
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 17 maart 2024, 23:23:40 »
Leuk om te horen, of zelfs uit het hart gegrepen. Vanuit de stichting hebben we vanaf het begin gesteld dat eGulden a-politiek moet blijven. Dat is dus onze insteek, maar wie zijn wij? We kunnen moeilijk voorkomen dat er iemand een politiek verband legt. Behalve weerwoord geven dan. Geld kan binnen een community alleen maar werken als er geen (politieke) kleur aan zit, anders sluit je mensen uit of stoot je ze voor de borst.

Wat fysieke community-building betreft hebben we de nodige pogingen gewaagd, maar dat is vooral onpraktisch omdat afstanden al snel te groot zijn. Maar contactmogelijkheden zijn wel belangrijk. In de basis is een cryptogeld netwerk een community omdat het bezitters en potentiele bezitters bij elkaar brengt en houdt. Het is ook een communicatie-netwerk omdat er sprake is van uitwisseling. Concrete toepassingen voor EFL hebben daarom snel betrekking op het uitbreiden van contactmogelijkheden en daarbij zo min mogelijk privacy in te leveren. Dat was ook de insteek van map.efl.nl: contactpunten op de kaart van Nederland. Dat heeft een jaartje gekost, maar met ontwikkelen alleen zijn we er nog niet. Er moeten ook mensen zijn die het uitproberen, terugkoppelen wat er aan schort en uiteindelijk mensen die het uitdragen.

EFL-speculatie is natuurlijk leuk en voor de hand liggend. Het is ook positief omdat het de marktliquiditeit vergroot en omdat er investeringsrisico mee wordt beloond. Maar het heeft ook een andere kant: Je kunt alleen maar winst maken met EFL als je er meer waarde hebt uitgehaald dan dat je er hebt ingestopt. Dat hoeft niet ten koste van een ander te gaan maar bij communitycoins is er iets anders aan de hand. Ik zal dat toelichten aan de hand van een grappig experiment dat wordt uitgevoerd door het team van Russian Bitcoin (https://russian.nationalbitcoin.org/).

De ontwikkelaars van Russian Bitcoin proberen uit alle macht de munt van de wissel-markt af te houden. Dat doen ze door nagenoeg de hele oplage als premine mondjesmaat te verspreiden via een proximity-app (Darxx.net, van de ontwikkelaars van mycelium). Zo voorkomen ze dat de eerste jaren er munten in de handen van speculanten komen. Ze stellen daarom ook dat Bitcoin een valse start heeft gemaakt en drukken bezitters op het hart om een Russian Bitcoin minstens te waarderen met 540 dollar maar vooral om deze te wisselen voor goederen en niet voor ander geld. Als de eGulden bezitters daar nu ook toe zouden besluiten (door hun eguldens van de beurzen te halen of voor een minimale prijs van 540$ aan te bieden) dan zou eGulden onmiddelijk 11 Miljard waard zijn. eGulden bezitters zouden dan ook worden aangespoord om uit hun luie stoel te komen en creatiever te worden door daadwerkelijk iets met deze waarde te gaan doen. Op de eerste plaats door anderen in de "community" van die waarde te overtuigen.

Hoe absurd dit voorstel ook klinkt, iedereen kan dan gewoon doorgaan met aan zichzelf te denken. Daarnaast staat het iedereen vrij om aan anderen te denken door ze goedkoop met eGulden te helpen. Welbeschouwd houdt momenteel 99,4% van de EFL bezitters zich al aan het HODL-princiepe omdat er slechts 144.000 EFL te koop staat onder de 540 dollar. Misschien heeft de EFL community het spel gewoon iets beter begrepen dan de DEM community. Verschil moet er zijn want daar heb je communities voor. Ik zie eigenlijk maar twee individuen in de EFL markt die dit mechanisme niet begrijpen: een order van 20K op 0.00000649BTC en een order van 90K op 0.00002203BTC. Misschien kan iemand het ze uitleggen. Maar het heeft ook iets "nobels" of "partizaans" om 99+% van de Nederlanders die nog niet aan EFL hebben geroken dit te gunnen rond de prijs van 1 euro. Laat ze ook bedenken dat 99+% van de Nederlanders de EFL-markt niet kent en de rest zo wordt overvoerd. Zonde toch?

Misschien een tip: https://2.efl.nl/?vefl+stickers

4
e-Gulden discussie / Re: Community Coins Project - heeft toekomst!
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 14 maart 2024, 20:52:45 »
"Community" zoals echte "community" is erg lastig in Nederland. Veel te veel mensen denken alleen aan zichzelf. Daarnaast, er zit een fascistische regering aan te komen. (Een regering met fascisten is een fascistische regering). Dat zijn eigenlijk niet echt tijden dat je aan iets Nederlands wilt werken. Dat zijn eigenlijk tijden om dat even te laten. Nederland kan me sowieso niet zoveel schelen momenteel. Sluwe en nare politiek, veel mensen die geen gemeenschapszin hebben, veel te veel immigratie, verkeerde reacties daarop - los van dat veel egocentrisme - dan gaat de boel naar bodem.

Het huidige anti-semitisme bij de PVDA (er is een lid van hun tweede kamer fractie naar een Palestina-demonstratie geweest) is ook tenenkrommend. In die omstandigheden vind ik de route echte "Community" voor een munt riskant. Daarover verderop iets meer.

Het is pijnlijk hoe het naar de bodem gaat, het kan me dus wel iets schelen, maar niet in de mate dat ik er iets voor ga doen. Ik kan hier niet weg momenteel dus hoef er geen eens aan te denken. Het is deprimerend, je er niet de hele dag mee bezig houden helpt - ben liever bezig met crypto :)

Daar word ik wel soort van vrolijk van. Het is zeker goed voor de inkomsten momenteel.

Op zichzelf genomen vind ik EFL een uitdagende en interessante munt om in te handelen. De prijs-ontwikkeling in de laatste week is fascinerend. Ziet er een beetje uit alsof iemand die weet wat die doet de boel aan het foppen is. Ik houd wel van een uitdaging, het is ook maar geld, het is niet persoonlijk voor mij. Kleine markt met zeer laag volume, maar er zit voldoende beweging in om er met een klein beetje geld mee aan de gang te zijn - indien gemiddeld 0,5% winst per dag lukt, dan is dat op jaarbasis een flinke winst. Na enkele jaren zelfs een (voor mij) forse winst.

Om de één of andere reden staat EFL veel hoger dan DEM. Dat is opmerkelijk. Zeker als ik hier lees dat DEM veel meer deelnemers heeft.

DEM is momenteel EUR 700 000 waard.
EFL ruim 4 miljoen.

Ik zie zelf dus niets in de route "community" indien we het hebben over écht community. Zoals fysiek samenkomen en het dan ook leuk hebben. De omstandigheden zijn er niet naar. Het levert meer problemen dan goede dingen op.

Echter indien "'community" opgevat word als een leuke, apolitieke online-gemeenschap die zich niet richt op echte "community" en waar het apolitieke karakter een gedeelde waarde is, dán zie ik wel mogelijkheden om er iets van te maken.

Echter wat mij betreft  - ik handel met een paar duizendjes. Heb na enkele jaren wel door hoe te handelen, als dat zo blijft dan heb ik over een paar jaar enkele tien-duizendjes. Dat indien voor een flink deel aangewend zou genoeg zijn om een munt als EFL te beschermen tegen mensen die rare spelletjes doen om zelf zoveel mogelijk EFL te krijgen - bij laag volume is dat prima te doen echter zo ver ben ik nog lang niet. Niet qua vaardigheden en niet qua marktmacht. Ik heb ook geen idee wat de werkelijke waarde is en dat idee moet je wel hebben om een munt te beschermen tegen grapjassen die lopen te foppen.

E-Gulden is voor mij ook aangenaam sentiment. Het laat me dit land voelen van voor de opkomst van fascisme, van voor het anti-semitisme vreemd genoeg vooral op links momenteel, enz enz enz.

Nee - ik poets de echte guldens die ik nog heb nooit en kus ze ook niet :)
Maar ik heb er wel een warm gevoel bij.
Ze gaan niet voor een paar tientjes per stuk naar een ander.
Ze geven een fijn gevoel over een land dat best OK was voordat het kapot bestuurd werd.
Het is als foto's uit betere tijden, ooit.

Dat warme gevoel hebben er wel meer. Indien dat benaderd word niet om geld aan dat sentiment te verdienen maakt niet uit hoe, maar om samen iets moois neer te zetten waar een ieder een eerlijk deel krijgt, dan kan er wat moois mee gedaan worden.

NFT's - ik snap ze niet volledig echter ze maken een chain waar er flink wat op staan niet iets anders dan geld.

Concrete toepassingen voor een munt als EFL neerzetten is erg lastig.
Iets ontwikkelen kan niet iedereen.
Meeste mensen die het kunnen, willen er veel geld voor zien en dat geld is er niet in dit project.

Indien er wat mensen zijn die iets willen ontwikkelen omdat ze iets voor de mensen willen doen, of omdat ze veel EFL hebben en dus veel geld gaan verdienen als EFL maal 100 gaat, wat indien er iets wat mensen gebruiken ontwikkelt word gewoon kan, dan word de situatie anders.

Ik schat EFL in als: Hoog risico - veel potentie - dus veel spanning tussen optimisme en pessimisme.
Dat is voor een handelaar uitdagend.
Tegen de grote jongens zou ik het in handel afleggen, die hebben veel meer vaardigheid - maar die grote jongens zitten niet in EFL of op Frei Exchange.

Het is wat het is - ik vind het leuk om nu hier soms iets te schrijven - zoals het land nu in elkaar zit ga ik niets voor of tegen gemeenschap doen - zoals het land nu in elkaar zit denk ik dat ik weg zou gaan zolang als het hier is wat het nu is als dat zou kunnen. Geen zin om belasting te betalen aan fascisten. Maar ook dan zou ik handelen in EFL leuk vinden. Voor mij staat het voor een aangenaam sentiment over betere tijden.

Daarnaast, EFL zit veel beweging in en dat levert geld op.

Denk dat ik volgende maand wel weer een topic open. Over de prijsontwikkeling en over de vraag waarom iemand voor EFL zou kiezen, in plaats voor 1 van de andere duizenden munten.

Aangeven wat ik wel en niet wil doen en waarom hoeft dan niet - dat heb ik al gedaan.

Voor mij is dit alleen online en dat alleen als er geen enkele ruimte is voor PVV-geluid of voor PVDA-geluid of zo.
Want dan is de lol er snel af.
Dan zijn er inderdaad duizenden andere munten.
5
e-Gulden discussie / Re: Community Coins Project - heeft toekomst!
« Laatste bericht door bitwise-shifted Gepost op 13 maart 2024, 15:10:50 »
Ik moest inderdaad even achter mijn oren krabben bij je vorige bericht, maar niet lang want we mogen al lang blij zijn dat mensen zich durven uit te spreken. Nuanceren komt later. Voor nu is EFL vooral een munt die zich aan het bewijzen is. Ik bedoel, tien jaar is niet niets en als je nu een nieuwe wallet aanzet dan is hij toch binnen een dag weer bij de tijd.

Leuk dat je de nadruk legt op community. Tot die conclusie ben ik ook gekomen. Haat valt wel mee, tenminste EFL lijkt er niet gevoelig voor. Misschien is het meer frustratie en dan kan EFL werken als een geduldige sparringpartner of een rots in de branding. Wij hebben die community wel opgezocht, maar waarschijnlijk moet het andersom. Ik zie bij DEM wel een veel grotere aanhang en misschien is dat iets duits, maar ik zie vooral dat weinig mensen het snappen en dan wil je het toch uitleggen.

Ik denk niet dat NFT's een goed idee is. Niet dat het niet mag, maar crypto als geld is al moeilijk genoeg om tussen de oren te krijgen. Maar waarom zou je een munt ook nog een kleurtje willen geven? Fungibility maakt crypyogeld juist zo bijzonder.
6
e-Gulden discussie / Community Coins Project - heeft toekomst!
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 12 maart 2024, 22:46:08 »
Gisteren was ik wat negatief. We leven in tijden dat politiek en andere dingen strikt gescheiden moeten houden. Anders word samen aan de wereld van na deze tijden van oorlog in de wereld maar ook in de hoofden van de mensen werken erg lastig.

Ik handel in zowel DEM, als EFL, als Aurora. Dit soort munten hebben veel toekomst - de massa adoptie moet nog komen. Ken de scene in die andere landen niet, maar in Nederland gaan 11 van de 10 video's alleen maar over graaien - geld pakken - het gaat niet over mooie dingen maken voor de mensen.

Mensen hebben community nodig. Nederland moet een land zijn waar extremisten zich niet thuis voelen en waar normale mensen zich wel thuis voelen. Echter, dat is het nare met projecten die veel kansen bieden voor "community": het trekt extremisten aan. Mensen die haat op de chain gaan gooien. Dat kan - de chain is een bieb en is geen krant of scherm.

Echter indien mensen nuttige dingen gaan doen en NFT's op EFL gaan zetten, dan moet er wel een beleid zijn dat developers op geen enkele manier extremisten steunen.

Voor nu - al staat Aurora onder druk en hebben EFL en DEM een duik gemaakt - deze munten hebben toekomst. Die toekomst begint na de massa-adoptie. De massa denkt bij Crypto aan geld verliezen. Aan fraude. Echter, de massa denkt wat de media ze aandraagt en die media - die gaat nu wel bijdraaien.

Want, we hebben al gewonnen - de vraag is alleen hoe groot de overwinning word en of de banken het echt gaan voelen.

Een andere keer wat meer over een technisch onderwerp.
ASICS zijn slecht voor decentralisatie.
Dus daar heb ik wel vragen over.

Maar nu even dit: NFT's - goed idee?
7
e-Gulden discussie / Re: E-Gulden stijgt in waarde
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 12 maart 2024, 03:39:04 »
Nog wel even een reactie op de Euro: de Euro is een politiek instrument om belasting te heffen & voor transfereconomie naar arme delen van de EU.

Belasting heffen werkt zo: 3% Euro bijdrukken en 2% rente op staatsschuld betekend dat de overheid betaald krijgt om de Euro te gebruiken - echter dat houd op als de rente omhoog schiet. Gevaarlijk spelletje en ook: volksbedrog. Banken betalen immers ook te lage rente.

Transfereconomie: arme landen kunnen veel geld lenen doordat de rente laag is. Die arme landen komen dan wel aan het schuldinfuus. Mensen zelf hebben er niets over te zeggen. Er zijn weliswaar verkiezingen, echter de media roept niet dag ik dag uit dat de banken enorme dieven zijn en de overheden ook. Ook word niet uitgelegd hoe de Euro door enorme marktmacht van de ECB en door de wetgeving een middel is om de rijken steeds rijker te maken & om de mensen belasting te laten betalen zonder dat ze het doorhebben - dat uitleggen word lastig - mensen voelen zich rijk als ze 100 000 op de bank hebben, echter ze VOELEN niet dat ze bestolen worden, indien ze economie al snappen dan is het gevoel van bestolen worden er dus niet.

Dus: als ik bij de buurman een auto jat van EUR 10 000 dan word die man helemaal gek.
Echter indien hij 500 000 op de bank heeft, dan stelenbanken en overheid gemiddeld meer dan 10 000 per jaar.
Daar word hij niet gek van.

Conclusie: de buurman is een beetje raar. Ik mag niet van hem stelen maar de banken wel.

8
e-Gulden discussie / Re: E-Gulden stijgt in waarde
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 12 maart 2024, 03:26:03 »
Meest simpele manier om geld te gaan verdienen aan een spelersbestand van een spel: richt een vereniging op. Iedereen die lid wilt worden, moet een afspraak maken met iemand van de vereniging. En die afspraken worden alleen gemaakt in Nederlandstalige gebieden.

Indien iemand zeg 1000 EFL bij elkaar speelt maar nooit een afspraak maakt, heb je er geen last van. Er verdwijnt wat EFL uit circulatie - wat prima is - en de speler heeft dan geen financieel motief om te spelen.

Dus als mensen geld willen gaan uitgeven, moeten ze lid worden van een vereniging. Kan gewoon zonder ID. Het gaat erom dat je een spelersbestand in Nederlandstalige gebieden of vlak in de buurt opbouwt.

Idee inbrengen kan iedereen.

Uitvoering is lastig.

Met EFL kan het wel goed komen.
4 Miljoen marktwaarde is haast niets.
Slechts één toepassing waarbij je EFL nodig hebt en die een beetje loopt, en het gaat zeker in de huidige markt binnen een maand x5.

Da's alles voor deze keer.

9
e-Gulden discussie / Re: E-Gulden stijgt in waarde
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 12 maart 2024, 03:14:56 »
Ook: geen idee wat de staat van onderhoud van DEM is. Het lijkt me wel dat die munt veel meer waard is dan 1 miljoen, dus daar ben ik vandaag voor het eerst ingestapt, ook omdat er een aardige kans lijkt te zijn op een snelle 13% winst. Die kans ziet er flink groter uit dan een kans op iets van 18% verlies.

https://coinmarketcap.com/nl/currencies/deutsche-emark/
10
e-Gulden discussie / Re: E-Gulden stijgt in waarde
« Laatste bericht door Arjan VDWW Gepost op 12 maart 2024, 02:58:40 »
Bedankt voor de reacties. Inmiddels heeft E-Gulden een flinke duik gemaakt. Echter de waarde ligt nog altijd beduidend hoger dan die van Aurora of DEM. Heb er laatst een verliesje op gehad, maar dat is na enkele "trades" meestal wel weer weg.

"K ben zelf buiten internet om niet actief waar dan ook haast. De wereld is gek geworden, mensen hebben oorlog in hun hoofd. Gisteren staan mensen Hamas te steunen in centrum Amsterdam. Terwijl Hamas een soort Nazi's maar dan voor Palestijnen is. Regering Israël is ook niet geheel fris momenteel. In Nederland doe ik weinig meer sinds mislukking Gele Hesjes.

Heb ergens weinig zin om in kringen die met Nederlands spul bezig zijn actief te zijn. Qanon types, die onder andere in 2021 georganiseerd hebben dat er bloemen zijn gelegd op het graf van Marianne Vaatstra, hingen rond in Gele Hesjes kringen en komen op alles wat nationalistisch is af. Die gasten zijn gestoord. Kwaadaardig. Ik ben er wel klaar mee allemaal. De boel is naar de klote. Gaat voorlopig niet beter worden ook en de wat verdere toekomst, ach, die is onvoorspelbaar.

Ik zie mezelf niet snel aan iets typisch Nederland meedoen. Daar komt immers veel PVV-volk op af. Dat vind ik al naar genoeg. Ben momenteel alles wel zat. Het is woke of het is knetterrechts, en als het dat niet is komen die gasten er vanzelf bij. Ik vind er geen moer meer aan. Dit zijn tijden om kleine eigen clubjes te bouwen. Duistere tijden. Tijden waarin mensen oorlog weer heel gewoon vinden - ze hebben ons waar ze ons hebben willen maar ik doe er niet aan mee.

Online soms een tekst droppen is geen probleem. Ik handel graag in EFL. Met een klein beetje geld. Meeste geld zit in handel in grote fonden, ik heb daar een prima systeem voor - en zit ook in handel op plaatsen waar de 'spread" groot is. Op Bitvavo is de spread tegenwoordig overal kunstmatig laag - maar dat is niet overal zo.

Ik vind die Euro maar niets. Guldens en kwartjes en zo - dat was leuk geld. EFL heeft daar weliswaar niets mee te maken, echter dat voelt niet zo. Gulden zoals die was terug hoeft niet voor mij - het mooiste was er al af en ik hoef geen geld met Willem-Alexander er op.

Ik las elders dat je kopjes koffie kan betalen met EFL. Dat verbaasde me. Geen idee hoe dat kan. Overigens vind ik EFL daar niet geschikt voor. EFL kan wel geschikt zijn om in spelletjes te gebruiken. In Nederlandstalige versies van allerlei spelletjes die mensen online doen.

Probleem is hier uiteraard om mensen bij elkaar te krijgen die iets hebben van - dat gaan we doen. Ik zie wel een mogelijke toepassing: mensen betalen om te spelen.

Pacman spelen zoals in de link is in 2022 al mislukt. Echter ik zie wel een toepassing. Gratis spelen kan - maar wie zich aanmeld kan betaald krijgen om te spelen. Daar vraag je dan iets voor terug. Reclame vertonen is de meest simpele toepassing maar er is van alles denkbaar.

Bij reclame is een gericht publiek handig. Hier komt EFL in beeld. Mensen krijgen betaald in EFL. Daarna willen mensen iets doen met die EFL. Of als ze er niets mee doen - hun erfgenamen. Ooit gaat iemand er een kopje koffie voor kopen.

De koppeling hier is nadrukkelijk aan de Nederlandse taal - en niet aan één van de 4 landen waar de of een Nederlandse taal door veel mensen gebruikt word.

EFL kan je gebruiken om sommige gegevens op te zetten. Het spel in de link kan bijvoorbeeld "'highscores" op de blockchain zetten. Indien dit handig gedaan word, word EFL onmisbaar in een web van spelletjes waar mensen geld kunnen verdienen. Je moet wel iets bedenken waardoor het geld vooral in Nederlandstalige gebieden uitgegeven word. Met vooral spelers ergens buiten Nederlandstalige gebieden schiet je niets op. Dan is een spel niet aantrekkelijk voor bedrijven die reclame willen maken. Ik zie hier een simpele oplossing voor: mensen krijgen weliswaar EFL op hun account, maar als ze dat willen opnemen moeten ze een afspraak maken met iemand van de organisatie. Iemand die bij hun thuis langs komt of op een afgesproken plek. Technologische oplossingen kan ook - echter er zijn tegenwoordig eerder teveel dan te weinig technologische oplossingen.

Realiseer je dit: indien een club aantoonbaar 100 gebruikers heeft van een spel, dan zal EFL flink stijgen.

Wie nog wel naar meetups en zo gaat, kan proberen om met een groep mensen dit soort dingen aan de gang te gaan. Het grote geld moet hier nadrukkelijk alleen klant zijn en geen eigenaar. Anders word het niets allemaal. Dat zien we al aan de wereld zoals die nu is.

https://sites.google.com/nathanday.net/gamertron/home?authuser=0Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10