Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Zeerobje

Pagina's: 1 2 3 [4] 5
46
e-Gulden discussie / Re: Puber-corner
« Gepost op: 03 februari 2015, 17:18:36 »
Hey Luitjes,

Leuk dat jullie allemaal wielen aan het uitvinden zijn. Hoe meer wielen hoe meer vreugde !! :)

We hadden met "vrienden van de e-gulden" ook het probleem om te bepalen wie-wie is en dat hebben we (denk ik toch) opgelost door jezelf te presenteren als VRIEND in combinatie met je eigen sociaal-medium. Uit je facebook-pagina blijkt al snel of je een puber bent toch ? (Je hoeft natuurlijk geen puber te zijn om vriend te worden, dus zeester, en alle anderen, wat let jullie ?)

Nou is het verder zo dat op de vriendenpagina iedereen een wallet-adres (=donatie-adres) publiceert, zodat doneren ook een makkie wordt, maar zodat je ook in de pubercorner kunt zien (aan de hand van het efl-walletadres) of iemand echt puber(ig) is.  Goed idee om iedere puber die zich als vriend vertoont buiten de stichting om wat te doneren. Ik doe mee.

Bij deze dus een Nieuw Board aangemaakt (nog voor de DOOC en de DOC) met als naam pubercorner.  Afblijven dus jullie !! Ook geen welkom en zo. Dat doen de pubers zelf maar

Volgens mij is het beter dat de dames zich er af en toe even tussen mengen...En ook de pubers Welkom heten. Ook kunnen zij met de pubers af en toe een leuke actie starten. Ook zou het mooi zijn om het ontwerp van Inge te plaatsen in de Topic..

Gr Zeero
   

47
e-Gulden discussie / Italy
« Gepost op: 03 februari 2015, 13:40:09 »
Op Vakantie naar Italy en betalen met E-gulden......Zou dit leuk zijn of niet. 8)

48
e-Gulden discussie / Private label
« Gepost op: 02 februari 2015, 23:06:57 »
Hoi allemaal,

Om maar met de deur in huis te vallen zit al meer dan 25 jr in premium diervoeders. Wat zou er gebeuren als we een high Premium Hondenvoer lanceren wat alleen te koop is met EFL. Een voeder rechtstreeks van de fabriek/transporteur/klant met een winst marge van 1 euro netto per zak voor dit forum om nieuwe producten te lanceren via Ground founding bv (ook hier heb ik nog wel wat ideeen over)Ook zouden we deze winst rechtstreeks aan een goed doel kunnen schenken voor dieren. Ik denk dat er een investering nodig zal zijn van 5 btc nodig is om dit te realiseren (1btc investeer ik wel mocht het nodig zijn) dit zou dan door leden van het e-gulden forum betaald moeten worden, natuurlijk kan ik dit zelf financieren maar dat doe ik niet om dat dit alleen lukt in samenwerking met een ieder hier. Het moet een product worden voor efl en onze dieren en niet van mij... Het zal wel even duren voor dit terug is natuurlijk, maar het idee is om efl te promoten via private label. Het zou dan het voordeligste high premium hondenvoer op de Nederlandse markt kunnen worden. Boekhoudkundig moeten er ook natuurlijk dingetjes geregeld worden....EDogFood/ECatFood Logo etc heb ik allemaal klaar staan. Dit voorstel komt uit mijn hart na vele nare/goede ervaringen in PetFoodWorld. Zover ik het weet zal dit dan het eerste product zijn wat echt bijdraagt aan Crypto!

Een echte ondernemer is 10 plannen waar er 1 van lukt met als als reactie je hebt geluk gehad ;) ;)

Slogan E-gulden is meer dan alleen een Cryptomunt!

Hier zitten voor en nadelen aan laat het maar eens weten hoe jullie hier over denken!

Gr Zeero

49
Groningen / Re: Zeester als Stadhoudster Groningen
« Gepost op: 02 februari 2015, 14:18:22 »
Vandaag nog contact gehad met een grote sportschoolhouder in het Noorden...Om Efl te gaan accepteren. We komen hier op terug!

Gr Zeero

50
Stel jezelf voor / Re: Hoi!
« Gepost op: 02 februari 2015, 14:15:44 »
Hee Gecco,

Je bent er al tof om te zien....Heb net nog even contact gehad met diegene die woensdagmiddag bij jou langs komt, het zou leuk zijn als hij ons Team in het Noorden komt Versterken...

Gr Zeero

51
Groningen / Re: Zeester als Stadhoudster Groningen
« Gepost op: 02 februari 2015, 00:15:08 »
Wolfje,

Voor jou een voorstel jij stuurt mij 1000SSD en je krijgt van mij 1000EFL. Als je dit een leuke ruil vindt laat het mij maar even weten dan regelen we dit.

Gr Zeero

52
Groningen / Re: Zeester als Stadhoudster Groningen
« Gepost op: 01 februari 2015, 23:27:18 »
Hallo Zeesterretje,

Kids praten ook met elkaar via Whats App  ook al zitten ze naast elkaar dus bij deze gefeliciteerd met je nieuwe functie en een dikke kus ;) Vanavond nog een leuk idee besproken het lijkt mij een leuk plan...

Ik zie wel wat je er mee gaat doen.

Zeero

53
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 01 februari 2015, 20:05:45 »
Hoi Inge,

Weet ik maar 1BTC buy extra geeft weer een kleine impuls aan de Buy Kant 4126...Verder blijf ik de komende weken kopen, en geen Sellings van mijn kant.

Groetjes Zeero

54
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 01 februari 2015, 19:04:32 »
De prijs zal vandaag toch boven de 4k gaan...En ik denk dat het moeilijk gaat worden om de komende week beneden de 4k te kopen ;)

55
Belangrijke mededelingen / Re: e-Gulden: even bijkletsen
« Gepost op: 01 februari 2015, 11:05:59 »
Hier ga ik even over nadenken, er zijn een aantal mensen in mijn omgeving die hier ook zeer geschikt voor zijn. Ik heb nog een vraagje heeft EFL al een goede mogelijkheid om betalingen te ontvangen in Shops. Heb hier nog niks over kunnen vinden wat ik wel weet dat elf hier nog niet de nadruk op legt. Zo niet wat hebben we nodig om dit te kunnen realiseren.

Groetjes Zeero

56
Stichting e-Gulden Foundation / Re: Vergadering stichting e-Gulden Foundation
« Gepost op: 31 januari 2015, 22:58:07 »
Hallo Inge,

Gefeliciteerd met je nieuwe functie! Had al een beetje in de gaten dat jij veel doet voor EFL...

Groetjes Zeero

57
Economie discussie / Re: Prijs EFL
« Gepost op: 31 januari 2015, 18:26:31 »
Dan moet ik zelf maar wat bijkopen vandaag :D

58
Belangrijke mededelingen / Re: e-Gulden: even bijkletsen
« Gepost op: 31 januari 2015, 16:43:43 »
Hallo Inge,

Stadhouder klinkt leuk kun je mij vertellen wat dit precies inhoud?...Ik ben al bezig om met een groep uit Oost GRoningen EFL te steunen. Dit groepje bestaat uit jong en oud.

Gr Zeero

59
Stel jezelf voor / Re: Hoi!
« Gepost op: 31 januari 2015, 16:33:31 »
Hee Wolfje en Walrusje tof dat jullie er al zijn....Ons groepje word de komende week verder versterkt. Als we kompleet zijn maken we een afspraak hoe we EFL gaan promoten en ondersteunen voornamelijk in het gebied Oost Groningen.

Gr Zeero

60
Belangrijke mededelingen / Re: e-Gulden: even bijkletsen
« Gepost op: 31 januari 2015, 00:55:06 »
Hallo,

ik ben op zoek naar mensen in het `noorden om 1 keer in de maand bij elkaar te komen... Er is meer mogelijk met Efl. Kom je ui het Noorden laat het weten zodat we in maart onze eerste meeting kunnen hebben.

Gr Zeero

Pagina's: 1 2 3 [4] 5