Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Nelis

Pagina's: 1 ... 57 58 59 [60]
886
Aankondigingen / Re: Nieuwsbrief 23-04-2014
« Gepost op: 23 april 2014, 23:08:30 »
in de alinea onder Het invoeren van een Nederlandse cryptovaluta doen we samen.

staat 2x het woordje mee

edit:(moet denk ik zijn met ons mee)

887
Ideën en suggesties / Re: Bitmee.nl
« Gepost op: 23 april 2014, 22:16:14 »
Nee, ik ben helaas vergeten om de tekst van die site te kopieren.

888
Ideën en suggesties / Re: rente in je EFL wallet
« Gepost op: 23 april 2014, 20:30:45 »
Je kan natuurlijk altijd je EFL tegen een rentevergoeding uitlenen aan iemand

889
Ideën en suggesties / Re: eflwallet.nl
« Gepost op: 23 april 2014, 20:29:31 »
Ik kan hier niets tegenin brengen, er is een extra risico doordat je een extra partij moet vertrouwen, maar voor kleine bedragen kan dit een uitkomst zijn, omdat de service altijd bijloopt met de blockchain en je dus niet enorme hoeveelheid data moet downloaden om je geld te kunnen uitgeven.

890
e-Gulden distributie / Re: Heb op 04/04 betaald maar niets ontvangen....
« Gepost op: 23 april 2014, 20:26:57 »
Goed om te horen dat je ze hebt ontvangen. De blokketen die je heb gedownload (het synchroniseren) moet je zien als een hele lange tijdsketen. Nieuwe transacties komen helemaal achteraan, dus om EFL die nu verstuurd wordt in je wallet te zien, moet je helemaal bij zijn.

891
Ideën en suggesties / Bitmee.nl
« Gepost op: 23 april 2014, 20:12:42 »
Toen ik vorig jaar Anonymous maskers kocht op Bitmit.net bedacht ik me dat dit voor Nederland ook prima zou kunnen werken. Ik heb het account www.bitmee.nl geregistreerd, wie wil met me samenwerken om hier een marktplaats voor efl van te maken? Voor iedereen die niet bekend was met bitmit, het verdienmodel zit hem is de 3egelden functie. Door als escrow op te treden tussen de partijen ontving de website een % van de omzet van de site. Stuur me een PM en we gaan erover praten!

892
Ideën en suggesties / Re: rente in je EFL wallet
« Gepost op: 23 april 2014, 20:06:36 »
Deze discussie kan worden gesloten, er is gekozen voor een Proof of Stake algoritme, hierbij is er geen sprake van muntcreatie uit rente. Ik vind dit erg positief, want rente maakt meer kapot dan je lief is.

893
Ideën en suggesties / Re: Open
« Gepost op: 23 april 2014, 20:04:06 »
Wie er achter de munt zit maakt compleet niet uit. Het gaat erom dat je je klanten de mogelijkheid geeft om met EFL te betalen. Ik vraag me altijd af hoe de mensen zo gebrainwasht kunnen zijn. Net alsof iemand zich druk maakt om de Morgans, Rothschilds, Schiffs, Sachsen en Goldmans van deze wereld. Iedereen gebruik zonder zich af te vragen de euro, een munt waarbij de creatie onderhevig is aan rente + totaal naamloze uitgevers ( weet jij wie de eigenaar van de FED/ECB is?)

Waarom zou je willen weten wie er achter de munt zit, je wilt toch gewoon verkopen en geld ontvangen?

894
e-Gulden discussies / Re: Welke cryptocurrency heb je naast je e-Gulden?
« Gepost op: 23 april 2014, 19:59:16 »
Tot een aantal maanden terug had ik zon beetje alle alts in mijn bezit, maar zoals in mijn post te lezen is ben ik alles kwijtgeraakt (bestolen). Ik geloof zelf naast alle standaard altcoins in het idee achter NXT (energie zuinig) en ik gebruik Ripple voor mijn locale valuta. Ik ben daarnaast ontwikkelaar van Sexcoin waar ik erg in geloof, omdat het een duidelijke niche markt heeft (we zijn bezig met het integreren van een p2p webcam service in de wallet)

Mijn tip als je wilt kiezen welke munt je moet gaan aanhangen, kijk naar de gebruikersfunctionaliteit die een muntje bied. Wat bitcoin kan kunnen de meeste andere munten ook, maar waarom is dat ene muntje dan toch beter?

895
Nieuwe leden / Re: Crypto4me and 4U
« Gepost op: 23 april 2014, 19:53:00 »
Een goede tip, plaats je adres in de ondertekening van je bericht, dan weet je zeker dat iedereen je adres weet als ze hem nodig hebben.

896
Nieuwe leden / Re: Wie is Nelis
« Gepost op: 23 april 2014, 19:51:02 »
Nog iemand uit omgeving Breda. Gezellig  8) Even leuk feitje tussendoor wist je dat Duitsland zijn goud terug heeft gevraagd aan USA en de deadline in 2014 afliep? Nu heeft USA uitstel aangevraagd tot 2020, maar het komt er eigenlijk op neer dat de USA geen goud heeft om te terug te geven en de Dollar waarde dus eigenlijk op niks gebaseerd is. Overheden staan garant voor de waarde van een munteenheid door het kapitaal dat ze hebben, maar wat als dit kapitaal er nou eigenlijk helemaal niet is. Niet om het 1 of ander, maar goud of zilver in bezit hebben is geen slecht idee! A bubble doesn't last forever.

Deze informatie was al bekend:) om het iets verder te verduidelijken:

Officieel wordt (een deel) van het Duitse goud teruggeleverd over een periode van 7 jaar, waarvan 2013 het eerste jaar was. In 2013 was het officiële aantal dat de VS aan Duitsland zou hebben moeten overhandigen 30 metrische ton (30000 kilo) echter hebben de VS slechts 5 ton geleverd. Daarnaast staat op de website van de Federale Reserve Bank dat al het goud dat ze in bewaring nemen altijd ongeschonden zal worden teruggestuurd. Het Duitse goud wordt echter voordat het wordt teruggestuurd omgesmolten tot nieuwe baren, het is dus niet echt het duitse goud, maar dat van iemand anders, de FED bedriegd dus eigenlijk!

Overigens is sinds augustus 1971 al het geld gebaseerd op lucht en heeft deze goudleverantie aan Duitsland niets te maken met de werkelijke waarde van de Dollar. Toen president Nixon de Bretton Woods (goud) standaard afschafte was al het geld eigenlijk gebaseerd op de bereidheid van de loonslaven om te blijven werken voor die uit het niets verzonnen briefjes. Wij zijn dat blijven doen, omdat de loonslaven massaal zijn misleid door banken en overheden, die kunnen namelijk op ons vertyrouwen dure auto's rijden en bangafeestjes organiseren, dus waarom zou je dan alles eerlijk vertellen?

897
e-Gulden distributie / Re: Wat is het nut van de E-Gulden distrubutie?
« Gepost op: 23 april 2014, 14:42:53 »
Dan vraag je toch geen gratis muntjes aan? Als je via je eigen server gaat minen kun je de inkomsten perfect anoniem houden. Het aanvragen van 50 EFL is een gigantische operatie en ik denk dat de ontwikkelaars een goede poging doen om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Ik laat daarnaast mijn bank graag weten dat ik bezig ben om hun overbodig te maken, dus ik schrijf graag 1 cent over. Er is voldoende informatie te vinden in het privacy beleid om te kunnen lezen dat de gegevens zullen worden verwijderd zodra de air-drop klaar is.

Overigens zijn er meer mensen die zo reageren als jij. Erg vreemd vind ik, want wat is nu precies het probleem? Dat de staat weet dat je crypto bezit? Ik begrijp het probleem van deze mensen niet.

898
Nieuwe leden / Wie is Nelis
« Gepost op: 23 april 2014, 14:29:22 »
Dag guldenfanaten als moderator is spe kan ik natuurlijk niet achterblijven om kort wat over mezelf te vertellen.

Voordat ik in het najaar van 2012 in aanraking kwam met Bitcoin was is assistent accountant. Ik werkte o.a. voor diverse McDonalds restaurants waarvoor ik iedere maand de winst- en verliesrekening op moest stellen. Ik heb voor dit bedrijf een hoop geautomatiseerd met als dankbetuiging dat mijn contract natuurlijk niet verlengt werd, dat krijg je ervan als je jezelf overbodig maakt. Wellicht dat ik daarnaast iets te kritisch tegenover de euro stond, want sinds ik Wouter Bos in 2008 heb horen vertellen dat er iets heel ergs was gebeurt ben ik op onderzoek gegaan naar wat dit probleem dan precies was en wat de voorgestelde oplossing precies inhield. Nadat ik eerst mijn bankrekening had geplunderd om zilver te kopen ben ik via deze weg ook in contact gekomen met bitcoin. Mijn eerste bitcoins kocht ik in januari van vorig jaar voor 10 euro per stuk, helaas wist ik toen nog niet zo goed wat je ermee kon en heb ik al deze bitcoins verloren tijdens een zatte avond.

Nadat ik mezelf rond de 30 euro per bitcoin opnieuw heb ingekocht heb ik een jaar lang ieder nieuw artikel op bitcointalk bijgehouden. Ik had geen baan en leefde van het speculeren van mij bitcoins. Ik heb in het voorgaande jaar ontzettend veel kennis opgedaan en mijn grootste knaller heb ik beleefd met sexcoin. Sinds september vorig jaar ben ik dat muntje gaan opkopen en in december knalde de waarde van dit muntje ineens naar meer dan een dubbeltje per stuk. Helaas heb ik deze winst nooit daadwerkelijk gerealiseerd. Omdat ik zo'n hekel heb aan banken, heb ik mijn bitcoins nooit echt laten uitbetalen. Ik heb mijn inleg wel teruggepakt, maar de rest investeerde ik weer door. Ik had echt een mooie portfolio opgebouwd, maar ben helaas een aantal weken terug bestolen doordat mijn e-mail adres gehackt is. Dit gebeurde allemaal tijdens mijn vakantie en het was dan ook geen leuke thuiskomst. Alles waar ik meer dan een jaar voor gewerkt heb was tegen ieder bod verkocht en de bitcoins overgemaakt naar een onbekend adres. Ik begin dus weer helemaal vanaf 0 met de e-gulden, erg zonde, want ik had een inkomen van ongeveer 4 btc per week gerealiseerd en kon hiermee al mijn ideeën eindelijk gaan uitvoeren.

Ik loop graag mee met demonstraties van Anonymous en heb daarnaast mijn eigen bank opgericht, met bijbehorende locale valuta, bekijk voor meer info hierover mijn website. Ik ben daarnaast moderator van het Sexcoin- en I0coinforum en als het goed is binnenkort ook bij dit forum. Verder speel ik nog in de leukste carnavalsband van Breda en organiseer ik samen met een vriend 1x per jaar een kroegentocht op de Grote Markt in Breda.

Ik kan geen code schrijven/lezen dus daar kan ik niemand mee helpen, maar belastingen en het doorrekenen van winstgevendheidsverwachtingen kan ik dan weer wel en daar help ik mensen dan ook graag mee.

Als ik je ooit ergens mee kan helpen, stuur mij dan gewoon een pb, als je meer over mij wilt lezen, kijk dan eens op de andere forums of bezoek mijn website.

Ik weet dat er binnenkort een welvaartsverschuiving gaat plaatsvinden. Het oneindig opkopen van schuldbekentenissen mag wat mij betreft direct eindigen. Crypto is de toekomst van betalen en de ontwikkeling kan mij niet snel genoeg gaan!

Pagina's: 1 ... 57 58 59 [60]