Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Zeerobje

Pagina's: [1]
1
e-Gulden discussie / EFL
« Gepost op: 05 maart 2017, 00:29:47 »
Waar staan we nu..Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen? Ook is Efl regelmatig niet zichtbaar op LiteBit. Dit is gewoon een normale vraag omdat ik hier geld in investeer en geloof in EFL. Mijn laatste bericht heb ik verwijderd door een kompleet doorgeslagen lid. Dit gaat niet weer gebeuren dan verlies ik mijn investering maar!2
Groningen / Wat is de toekomst van EFL
« Gepost op: 15 maart 2015, 00:56:46 »
Efl we gaan een mooi jaar tegemoet.. Natuurlijk niet alle EFL leden houden zich bezig met de ontwikkeling van Egulden of zijn wekelijks online op dit forum. Maar op dit moment zijn wij bezig hier in het "koude noorden" met een paar geweldige idee├źn in samenwerking met ons team. Het moet allemaal uitgewerkt worden en dit kost tijd wij gaan een product brengen voor efl waar wij als Noordelijke groep helemaal achter staan. Belangrijk speerpunten voor ons sparen/leren/toekomst/pubercorner/eenvoud!

Gr Zeero

3
e-Gulden discussie / WinWin
« Gepost op: 07 maart 2015, 12:10:58 »
Iedereen helpt wel eens vrienden de 1 wat meer dan de ander. Maandag ga ik een keuken wand stukadoren bij een zeer goede vriend, normaal doe ik dit soort dingetjes gratis. Heb nu iets anders voorgesteld ik stuc de keuken jij koopt efl voor jezelf en je mag mij over een jaar of wat als nog belonen als het een mooi spaarpotje is geworden. Zo een klus of dienst kan mensen over halen om ook eens in Crypto te duiken. Vanmiddag ga ik hem op weg helpen om een Wallet aan te maken zodat hij maandag wat EFL kan kopen!

Gr Zeero

4
e-Gulden discussie / Tag's
« Gepost op: 04 februari 2015, 20:02:26 »
Graag jullie suggesties....Welke Tag's (sleutelwoorden) vinden jullie bij egulden passen?   

Gr Zeero

5
e-Gulden discussie / Italy
« Gepost op: 03 februari 2015, 13:40:09 »
Op Vakantie naar Italy en betalen met E-gulden......Zou dit leuk zijn of niet. 8)

6
e-Gulden discussie / Private label
« Gepost op: 02 februari 2015, 23:06:57 »
Hoi allemaal,

Om maar met de deur in huis te vallen zit al meer dan 25 jr in premium diervoeders. Wat zou er gebeuren als we een high Premium Hondenvoer lanceren wat alleen te koop is met EFL. Een voeder rechtstreeks van de fabriek/transporteur/klant met een winst marge van 1 euro netto per zak voor dit forum om nieuwe producten te lanceren via Ground founding bv (ook hier heb ik nog wel wat ideeen over)Ook zouden we deze winst rechtstreeks aan een goed doel kunnen schenken voor dieren. Ik denk dat er een investering nodig zal zijn van 5 btc nodig is om dit te realiseren (1btc investeer ik wel mocht het nodig zijn) dit zou dan door leden van het e-gulden forum betaald moeten worden, natuurlijk kan ik dit zelf financieren maar dat doe ik niet om dat dit alleen lukt in samenwerking met een ieder hier. Het moet een product worden voor efl en onze dieren en niet van mij... Het zal wel even duren voor dit terug is natuurlijk, maar het idee is om efl te promoten via private label. Het zou dan het voordeligste high premium hondenvoer op de Nederlandse markt kunnen worden. Boekhoudkundig moeten er ook natuurlijk dingetjes geregeld worden....EDogFood/ECatFood Logo etc heb ik allemaal klaar staan. Dit voorstel komt uit mijn hart na vele nare/goede ervaringen in PetFoodWorld. Zover ik het weet zal dit dan het eerste product zijn wat echt bijdraagt aan Crypto!

Een echte ondernemer is 10 plannen waar er 1 van lukt met als als reactie je hebt geluk gehad ;) ;)

Slogan E-gulden is meer dan alleen een Cryptomunt!

Hier zitten voor en nadelen aan laat het maar eens weten hoe jullie hier over denken!

Gr Zeero

7
Goederen / VideoKaarten
« Gepost op: 30 januari 2015, 15:20:46 »
Voor wie interesse heeft 17 perfecte Sapphire HD 7950 VideoKaarten te koop...Alles met garantie en alles na laten kijken...Ook heb ik moederborden voedingen risers etc.

Je kunt met EFL of BTC betalen.......

Doe een leuk bod en dan kijken we of we eruit komen.

Gr Zeero

Pagina's: [1]